שאלון שבועי...

שאלון שבועי...

הוא קצת חופר וארוך.. אבל אני יודע שתהנו ממנו =] מה קורה? מה עושה? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם את\ה נהנה מזה? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? היית רוצה להיות כזה? מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? האם יש לך בקשה כלשהי? עוד משהו? האם אתה בטוח? לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? האם את\ה חכמ\ה? מהי התכונה הכי טובה שבך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי? מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? עם מי? האם יש לך כלב\ה? אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? מה המצב רוח שלך כרגע? האם את\ה אוהב אולסטאר? ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כפפות? כובע? אוזניות לחימום אוזניים? מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מה היית עושה שם, גר או מבקר? האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? באיזה שעה את\ה קמ\ה? מה התחביבים שלך? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? מה צבע העניים שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? ב ה'? בעצמך? במשפחה שלך? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?

.

מה קורה? זה באמת משנה? מה עושה? כלום. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? לא יודעת. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? - את מי את\ה מעריץ? כל מיני. יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? כרגע מבול-רונה קינן. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?- מה את\ה הכי אוהב לאכול? סלט. מה הצבע המועדף עליך? סגול. יש עוד צבעים? שחור ולבן. חוץ מאלו?- אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? סגול. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?- את מי אתה אוהב?- חוץ מאמא?- אמרת לו\לה? לא. האם את\ה פנוי\ה? נראהלי שכן. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן. צ'יפס? כן. מה המאכל האהוב עליך? סלט. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. וסעמק עם זה. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י'. האם את\ה נהנה מזה? ברור, מה. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? חמודות. היית רוצה להיות כזה? כן. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? שחקנית. אבל זה לא יקרה. מדוע? ככה. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק. האם יש לך בקשה כלשהי? כן. עוד משהו? לא. האם אתה בטוח? כן. לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כן. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? . כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שנה? האם את\ה חכמ\ה? לא. מהי התכונה הכי טובה שבך? לא יודעת. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. בי? לא מה?. למה? ככה! איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים. וכמה שיותר. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? שתקו. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורי בית אף פעם. אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? אבודות והוזות. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לא זוכרת. עם מי? האם יש לך כלב\ה? לא. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? כבר לא. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? סגול. מה המצב רוח שלך כרגע? רע. האם את\ה אוהב אולסטאר? כן ואנס? כן פומה? לא חברות אחרות של נעליים? לאיודעת. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? של אחת שאני רואה בגד יפה אצלה. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא. כפפות? גם. כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשתות מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? צפון. האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? איטליה. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? אולי. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? כשבא לי. באיזה שעה את\ה קמ\ה? שש ומשהו. מה התחביבים שלך? אין לי תחביבים. מתי בפעם האחרונה הלכת לים? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? לבן. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. מה צבע העניים שלך? ירוקכחול. אם יכולת, היית משנה אותו? אולי. איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? ב ה'? בעצמך? הפסקתי קצת. במשפחה שלך? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן.

אמן סלע

New member
|ממורמר|

מה קורה? בסדר מה עושה? מנסה לקרוא מאמר.. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מוות של מישו מהמשפחה... מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לא יודעת..יש הרבה את מי את\ה מעריץ? אין. יש עוד? אין. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? כרגע , תראי זה אני של סינרגיה והיא יודעת של נינט... שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? ממ..o_O מה את\ה הכי אוהב לאכול? קוסקוס :p:p מה הצבע המועדף עליך? צהוב יש עוד צבעים? ירוק [אבל מיוחד...] חוץ מאלו? נו כחול אדום שחור.. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? צהובבבב :p איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? בנאדם טוב..אם אפשר שהצבע גוף שלו יהיה צבע גוף חחח...ולא צהוב.. את מי אתה אוהב? אותי ! חוץ מאמא? אמרת לו\לה? אני אומרת לעצמי כל הזמן שאני אוהבת ת'צמי... האם את\ה פנוי\ה? רווקה מבוקשת
האם אתה אוהב לאכול פיצה? מאוד !! צ'יפס? יאפ :) מה המאכל האהוב עליך? קוסקוס..כבר אמרנו... האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א האם את\ה נהנה מזה? ממש ממש ממש לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות? איכ. היית רוצה להיות כזה? חחחחחחחחחחחחח XD מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? לעסוק במקצוע שקשור לשינה :| מדוע? כי אני ילדה עייפה. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הרבה...[וכן, גמני שונאת שאומרים הרבה...אבל זה נכון!! ] האם יש לך בקשה כלשהי? מממ..להחזיר את הבן משפחה שנפטר? עוד משהו? כסף $_$ האם אתה בטוח? אולי בריאות :S לא נמאס לך? ממה ?" האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כן... אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? חימום הכסא בבצפר זה ממש ביזבוז זמן. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? לא יודעת...מהחופש הגדול o_O האם את\ה חכמ\ה? לע... מהי התכונה הכי טובה שבך? ידידותית?! האם היית רוצה לשנות בך משהו? את התכונות הקקיות שבי. בי? כן מה? את התכונות הקקיות שבי... למה? כי אני קקי. :S איך? קרה... מתי? מאז ומתמיד... האם את\ה קורא\ת ספרים? ג'ינג'י נקרא ספר..!? סתם לא...לא מתחברת לספרים. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? תלוי מתי ;) חחח סתם... מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? שתיהם. אם היה...לומשנה.. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אפעם חחחח XD אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? לצ'יפס :p את מי? את המורה למתמטיקה !!!! למה דווקא אותו? כי הוא קקי... למה דווקא למאכל זה? כי צ'יפס זה טעים...אבל מעצבן לכתוב צ'יפס שיואו מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה...קומדיות מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? חודשיים ניראלי..אפילו שלושה... עם מי? חברה. האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? תוכי ודג אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? חום בהיר יותר ?! או שחור !?! לאיודעת.. מה המצב רוח שלך כרגע? קקי.. האם את\ה אוהב אולסטאר? כן 3> ואנס? יאפ :) פומה? חלקית...תלוי מה...הסניקרס כן.. חברות אחרות של נעליים? ניייק :p אדידס 3>3>3> של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? כל מיני...בד"כ לא משו מיוחד... האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן :p כפפות? לפעמים.... כובע? כמעט תמיד.. אוזניות לחימום אוזניים? לא. נו מה אני?! מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? חחחחחחחח מזהההשאלה הזאת?! נחשו ;) סתם נו כלמיני דברים שאין לי כוח לפרט... מה את\ה אוהב\ת? מחשב. מה את\ה שונא\ת? מחשב. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז -הכי פגז :p האם נולדת בארץ? דה..חח XD אם לא, אז איפה? איזראל לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? קנדה, האוואי...הולנד :p מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה בכייף..אבל גם לבקר זה מאוד נחמד האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא..קצת כסף..והכל סגור. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? משתנה כל הזמן...בד"כ...סביבות ה- 12... שעה את\ה קמ\ה? 7 ורבע...~ :S מה התחביבים שלך? עוד פעם השאלה הזאת?!? מזה בדיקת אמינות!? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? חצי שנה!!!! האהא אני רוצה ים!! :p האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לפעמים... מה צבע הגוף שלך? לא בהיר..חחח נו שחום כזה...[אני לא תימניה..] אם יכולת, היית משנה אותו? כן.!!!1 מה צבע העניים שלך? חום. אם יכולת, היית משנה אותו? כן!!! איזה סדרות את\ה אוהב\ת? השמיניה !!!! :p השיר שלנו... מה המחשבות שלך? כל מיני דברים.. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? כרגע...על הנזלת שעומדתלצאת לי מהאף איכ. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? שהם באות אלי הבייתה אז כן... דרקונים? לא חייזרים? כן בסטן? לא ב

הופ הופ.

מה קורה? הכל בסדר מה עושה?עונה על שאלון מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?אויש ואתם באמת מצפים שאני אענה לכם?!? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה?כן!!!!! האם אתה אוהב לאכול פיצה?ככה ככה צ'יפס?כע מה המאכל האהוב עליך?אוכל של אמא=] האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חחחחחחחחח תיכון אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?יא האם את\ה נהנה מזה?לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות?הוווווו פאקצות הן הכי חמודות בעולות הן כאלו מושי מושלמות כמוני!!לייק דה אני סו מושלמת כי אני פאקצההההההההה!! היית רוצה להיות כזה?ראו תשובה למעלה^ מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?ישראלית האם יש לך בקשה כלשהי?שתפסיקו לחפור!! עוד משהו?לא האם אתה בטוח?כןןןןןןןןןןן לא נמאס לך?נמאס,אבל כבר התחלתי,לא חבל.? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?מתמטיקה. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?שנה. האם את\ה חכמ\ה?לא מהי התכונה הכי טובה שבך?אויש נו האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי?היית עושה שאלון פחות חופר..אהמ אהמ... מה? למה?ככה איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים?כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?תלוי מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?חחחחחחחחח מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? איזה שאלה לא ריאלית! אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?לשוקולד=] את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? עם מי? האם יש לך כלב\ה?כןן אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?ורוד כאילו אני סו פאקצההה סתם ..לא היתי צובעת. מה המצב רוח שלך כרגע?מרומם. האם את\ה אוהב אולסטאר?למה לא ואנס?ברור...כפרעל הואנס המושי מושלמות שלי! פומה?לא איכ חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? כל מיני חברות לא יקרות האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?כן כפפות?כן כובע?כשממש קר אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לישון=] מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? ילדה כלה בואי בואי לאזור שפלה.... תבינו לבד=] האם נולדת בארץ?כע אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? נורבגיה!!!! מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקרת=] האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?ברור מתישו אני אעשה את זה באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?כשאני עיפה באיזה שעה את\ה קמ\ה?תלוי מתי מה התחביבים שלך? מתי בפעם האחרונה הלכת לים?בקיץ האם את\ה אוהב\ת להשתזף?כן מה צבע הגוף שלך?לבן,אבל לא לבן כמו סיד זה כזה לבן בז' אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?חום אם יכולת, היית משנה אותו?לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת?השיר שלנו! מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?"אוף אני צריכה להשלים הרבה חומר כי לא היתי שבוע בבצפר..מה זה אני לא מבינה ססטיסקה והסתברות..איך אני אעבור את הבגרות??אוף שהשאלון הזה יגמר כבר אני באמת מבזבזת את הזמן." האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?לא דרקונים?לא חייזרים?לא בסטן?לא ב ה'?כן בעצמך?כן במשפחה שלך?חח אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?וונרדמן! לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?לא ככ האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כע הו.זה באמת היה חופרררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!

jast

New member
איך ידעת?

האמת שהוא דיי מעצבן, אבל אני אענה בכל זאת. מה קורה? בסדר מה עושה? כלום מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? בערך היום שנולדתי. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לעזוב את הבית. את מי את\ה מעריץ? מעריצה זאת מילה גדולה מידי.. אני אוהבת הרבה אנשים, וגם מעריכה הרבה אנשים. אבל להעריץ זה יותר מידי. יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? וואו. כל פעם בשאלה הזאת אני בוחרת שיר אחר.. ניראה לי שכרגע Smell like a Teen spirit נירוונה שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? ממממממממממהה מה את\ה הכי אוהב לאכול? נכון לעכשיו שניצל תירס. מה הצבע המועדף עליך? פעם זה היה אדום בגלל צבע המהפכה וכל זה, אבל אני משתדלת לא ללבוש את זה כי אני פשוט לא אוהבת ממש.. אז זה ישאר אדום רק בגלל שזה צבע המהפכה וזהו. יש עוד צבעים? ירוק, תכלת, לבן, ורוד, כל צבע בהיר. חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה שאלה מפגרת. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? את אמא חוץ מאמא? אההה חוץ מאמא?? אופס.. איזה קטע כי אני לא הסתכלתי על השאלה בכלל.. מצחיק לגמרייי.. וואוווו. טוב די. אמרת לו\לה? לאמא? היא מכריחה אותי להגיד לה. האם את\ה פנוי\ה? אני לא יכולה להגיד שאני פנויה, אבל אני לא יכולה להגיד שלא. כי אני טכנית לא תפוסה. אבל לא פנויה. רגשית כאילו. מרגש האם אתה אוהב לאכול פיצה? כמובן צ'יפס? כמובן מה המאכל האהוב עליך? וואי יש לי דזה וו כזה. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אני בפנסיה, רק שלא משלמים לי על זהD: אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? לא לומדת, אבל שכבה י"א. האם את\ה נהנה מזה? ממה? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שהן חמודות. היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? פריקית חחח מדוע? כי זה מאאאאאאגניבבב!!!!!!!!11 איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכל. האם יש לך בקשה כלשהי? שלום עולמי עוד משהו? לא, תודה. האם אתה בטוח? בטח:] לא נמאס לך? קצת האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אני מבזבזת את זמני גם בלי לענות על השאלון הזה. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? לישון. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שנתיים בערך האם את\ה חכמ\ה? לא, אני מפגרת מהי התכונה הכי טובה שבך? פעם שעברה ששאלו שאלה כזאת ולא מצאתי אף תכונה טובה בי, אמבה אמרה שזה ספונטניות, אז שיהיה האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? כן, הייתי רוצה שתמצא לעצמך חיים ותפסיק לכתוב שאלונים מפגרים בתפוז. מה? למה? ככה איך? ככה מתי? ככה האם את\ה קורא\ת ספרים? ככה. אה. אממ כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? אני אוהבת את כולם במידה שווה. שלוםעולמי
מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמא רולזזז מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון DUHH מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין אף פעם שיעורים. איזה שאלה מפגרת אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? לשניצל. את מי? את אולמרט למה דווקא אותו? סתם כי בא לי למה דווקא למאכל זה? לא חייב דווקא את זה, אפשר גם נקניקיות, סטייק, תבחרו.. מה הסרט האהוב עליך? שיער מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? ראיתי חצי בוראט עם מיין וחצי דזה וו עם אמבה רינה ונוע. עם מי? האם יש לך כלב\ה? יש לי את אמא. נחשב? אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? וגם כמה גוקים אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום/כחול מה המצב רוח שלך כרגע? נחמד האם את\ה אוהב אולסטאר? ברור ואנס? כן, זה נעליים יפות. אבל אני נגד מותגים. אז אההההה פומה? איכ חברות אחרות של נעליים? שתקו. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? יש לי ואנס אחד. וכל השאר אולסטאר. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? איזה מישי איבדה לי אותם בחנוכה. כובע? כן אוזניות לחימום אוזניים? אם היו לי. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? ללכת לישון ולחכות שלא יהיה גשם. מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? את השאלון הזה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? שפלה האם נולדת בארץ? לא אם לא, אז איפה? בתל אביב לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אוסטרליה מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? בטח באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? אממ. באיזה שעה את\ה קמ\ה? אמממ.. מה התחביבים שלך? מתי בפעם האחרונה הלכת לים?לפני חודש ומשו האם את\ה אוהב\ת להשתזף? בטח מה צבע הגוף שלך? לבן אם יכולת, היית משנה אותו? אני רוצה להיות או יותר חומה או ממש ממש לבנה. מה צבע העניים שלך? ירוק אם יכולת, היית משנה אותו? בחיים לא ! איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מה המחשבות שלך? אתם לא רוצים לדעת. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על השאלה הקודמת. האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? כן, במיוחד אחרי שלא סגרתי את החלון שלילה, קשה שלא להאמין בהן. דרקונים? לא באמת חייזרים? כן, איפשהו.. בסטן? מה? ב ה'? אה התכוונתם בשאלה הקודמת לשטן? לא, ולא. בעצמך? כמובן(היי, אתם לקחתם את זה מהכרטיסתפוז) במשפחה שלך? אני משתדלת להאמין שהם לא אמיתיים. אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? גיבורה קומוניסטית. לאיזה מטרות? תנחשו האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? כן האם את\ה מעשנ\ת? כן האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק
וואו. זה נגמר בפתאומיות כזאת. שיו

TziMHoNoa

New member
גם אני...

מה קורה? בסדר מה עושה? עונה על השאלון... מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? אני אקנה גיטרה אקוסטית את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש מאה בערך שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אני יכולה להגיד מה אני שומעת עכשיו- empty- רונה קינן מה את\ה הכי אוהב לאכול? לזניה מה הצבע המועדף עליך? כחול יש עוד צבעים? אדום חוץ מאלו? ירוק אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? ירוק איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? בנאדם ירוק את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? לא צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? שוקולד האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? פנסיה מוקדמת אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א האם את\ה נהנה מזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? טובה האם יש לך בקשה כלשהי? לא עוד משהו? האם אתה בטוח? לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? בהחלט אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? משהו מועיל כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שנה ומשהו האם את\ה חכמ\ה? מהי התכונה הכי טובה שבך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי? מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים בדר"כ מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא הבנתי את ההגיון בשאלה אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? עגבניה ענקית את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? מלך האריות מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לדז'ה וו מתישהו השנה עם מי? רינה וחן וחן ומעיין (רק ששתי האחרונות הלכו לסרט אחר) האם יש לך כלב\ה? כלב וכלבה אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? גם חתולים וצבים אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום מה המצב רוח שלך כרגע? האם את\ה אוהב אולסטאר? כן ואנס? פחות פומה? לא חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? חברת השוק הגדולה בעולם האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? כן כובע? לא ממש אוזניות לחימום אוזניים? אין לי! #$@#F מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לנגן מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? לגור באי בודד מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה ואז עוזבת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? מאוחר מידי באיזה שעה את\ה קמ\ה? מוקדם מידי מה התחביבים שלך? לנגן מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לפני יותר מידי זמן האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת? בנות גילמור, השבט מה המחשבות שלך? !?!?!? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על כמה חבל שפיספסתי את השיר הקודם בגלל השאלון, נראה לי שאני אחזיר אליו האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בשטן? ב ה'? כן בעצמך? במשפחה שלך? לא, הם בכלל לא קיימים. מה נראה לכם? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? כזה שעף לאיזה מטרות? לעוף האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? כן האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן אבל לא בגלל זה אני לא מעשנת וואו אני כזו ממורמרת..

חזוז

New member
עונה...

מה קורה? הכל בסדר מה עושה? עונה על שאלון מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? בחורה שאני אוהב התנשקה עם בחור אחר מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לצאת לי"ג בשמו"צ את מי את\ה מעריץ? ג'ימי הנדריקס יש עוד? ג'ף באקלי שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש יותר מדי שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? רד האוס מה את\ה הכי אוהב לאכול? סלט יווני מה הצבע המועדף עליך? כחול יש עוד צבעים? שחור חוץ מאלו? אדום אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? כחול איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? את החברים שלי ויותר מדי נשים חוץ מאמא? את אבא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? תלוי איך מגדירים את זה האם אתה אוהב לאכול פיצה? כמובן צ'יפס? בהחלט מה המאכל האהוב עליך? סלט יווני? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א האם את\ה נהנה מזה? לא ולא מה את\ה חושב\ת על פאקצות? יפה להן כלוב היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מוזיקאי מדוע? כי אני מוצא בזה אמת ואמון איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק קלאסי,ג'ז האם יש לך בקשה כלשהי? כן עוד משהו? פעמיים סוכר האם אתה בטוח? כן לא נמאס לך? אפשר עוד קצת האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כן אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? נגינה כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מעט מדי האם את\ה חכמ\ה? כן מהי התכונה הכי טובה שבך? חוזק,יופי,גאונות וצניעות האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? צריך להכיר יותר טוב מה? מה? למה? חתולים איך? פאי אוכמניות מתי? ב15 למאי האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנות מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמא ואבא! מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? להאנס! מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? להיכשל אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? בננה את מי? את השאלון הזה למה דווקא אותו? כי הוא די מרגיזלמה דווקא למאכל זה? " " מה הסרט האהוב עליך? האחים בלוז מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני שבועיים עם מי? עם עצמי האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? חתולה! אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור? מה המצב רוח שלך כרגע? טוב האם את\ה אוהב אולסטאר? מה? ואנס? מה? פומה? מה?! חברות אחרות של נעליים? מה הקשר נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אחמד את סלים האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? כן כובע? כן! אוזניות לחימום אוזניים? כן!!!!!!! רגע,לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? להיות עם חברים מה את\ה אוהב\ת? לאהוב מה את\ה שונא\ת? לאהוב באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? צפון האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? ארה"ב מה היית עושה שם, גר או מבקר? מפגין בעד סוצאליזם האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 11 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7 מה התחביבים שלך? נגינה,אוכל,חברים שמו"צ מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לא הולך האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא מה צבע הגוף שלך? לבן אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? כחול אם יכולת, היית משנה אותו? אחד הדברים שמייחדים אותי איזה סדרות את\ה אוהב\ת? אחים לנשק מה המחשבות שלך? ערפל ובתוכו איש שמחפש את דרכו על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על העבודה שאני צריך ללכת אליה האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? כן בסטן? לא ב ה'? לא בעצמך? כן במשפחה שלך? כן אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? אראגורן לאיזה מטרות? להיות חזק ונערץ האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? לא ולא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כמובן חופרררררררררררררררררררר

למעלה