שאלון שבועי!!

שאלון שבועי!!

פוחדים מרעמים? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? או/או אישלג או מלאך שלג? ברקים או רעמים? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? אהוב משקה חם: מטריה: בגד חורף: שיר חורף: זיכרון חורף: 1. אם היית כדור איזה כדור היית? 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית? 3. מהו אתר הבית שלך? 4. למה היית משנה את השם? 5. קרוקס 6. מיהם האחים גרובייס?

אני.

פוחדים מרעמים? קצת. אוהבים לקפץ בשלוליות? אהא. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לקפוץ בגשם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה. גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא. או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג. ברקים או רעמים? ברקים. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים. תנור או מזגן? תנור. שוקו חם או קר? תלוי מתי. מטריה רגילה או מתקפלת? שונאת מטריות. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך. אהוב משקה חם: לאדעת. מטריה: - בגד חורף: פוך. שיר חורף: לאדעת. זיכרון חורף: שיצאתי מהבית בכיתה א' וראיתי את כל הדשא לבן ומלא בשלג כזה. 1. אם היית כדור איזה כדור היית? טניס? 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית? את הזאת של הנרות. 3. מהו אתר הבית שלך? סטארט. 4. למה היית משנה את השם? טופז. 5. קרוקס- איכ. 6. מיהם האחים גרובייס? המ. כן.

יאאא שאלוןןןןןןן

פוחדים מרעמים?לא אוהבים לקפץ בשלוליות?כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להתרקבל בשמיכי שלי ולשתות נס קפה שאבא הכין:] מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוכלים גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא או/או אישלג או מלאך שלג?איש ברקים או רעמים?רעמים במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?לא זה ולא זה שוקו חם או קר?שניהם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף אהוב משקה חם:נסקפה מטריה:WTF? בגד חורף:קפוצון שיר חורף:"שנינו יחד,תחת מטריה אחת,שנינו מדלגים על כל השלוליות.." זיכרון חורף:פעם אחת ביסודי,ירד גשם חזק וכל החצר הוצפה ,המים הגיעו כמעט לברכיים שלי..ואחותי הרימה אותיP: 1. אם היית כדור איזה כדור היית?פינג פונג 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית?מה זה השאלות ההזויות האלו.?? 3. מהו אתר הבית שלך?נענע 4. למה היית משנה את השם?לא היתי משנה בכלל 5. קרוקס-איכס 6. מיהם האחים גרובייס?לא יודעת התאכזבתי:/

jast

New member
:)

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהביסקוויט(ואז השוקולד מסביב ואז נשאר לך גוש קרם ביד) גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? חח מתי? או/או אישלג או מלאך שלג? חח מלאך שלג וזה מקפיא לך ת'צורה ברקים או רעמים? ברקים זה יפה ורעמים זה כיף
במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? תנור!!!!! שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף, צמר מגרד אהוב משקה חם: תה עם חלב מטריה: פוקימון ז"ל
בגד חורף: צעיף!!!! שיר חורף: Im singing in the rain זיכרון חורף: אין זכרונות טובים 1. אם היית כדור איזה כדור היית? כדור הארץ? 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית? מגירת שמוצ!!!! 3. מהו אתר הבית שלך? וואללה 4. למה היית משנה את השם? תום 5. קרוקס לא!!!!!! 6. מיהם האחים גרובייס? אמ.

עונה =]

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? תלוי מתי.. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל במיטה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה? גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא.. עדיין... או/או אישלג או מלאך שלג? מלאך שלג ברקים או רעמים? ברק במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףף אהוב משקה חם: תה מטריה: בגד חורף: משהו חם שיר חורף: ...... זיכרון חורף: אישי 1. אם היית כדור איזה כדור היית? מה??? טוב.. אממ כדור עף? 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית? מגירה שלי באמבטיה? 3. מהו אתר הבית שלך? וואלה 4. למה היית משנה את השם? לא הייתי 5. קרוקס 6. מיהם האחים גרובייס? שני אחים שהם היא חברת הפקה של סרטים המיועדים למגזר החרדי... יהודה ואבהרם גרובייס <אם הכוונה הייתה אליהם>

אמן סלע

New member
בררר קר...

פוחדים מרעמים? קצת..=\ אוהבים לקפץ בשלוליות? כןןן במיוחד עם מגפי שלוליות. בלי זה לא כייף. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשתות תה\שוקו חם. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה כי הלמטה הכי טעים! גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא=\ או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג ברקים או רעמים? ברקים..:) במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים! תנור או מזגן? מזגן חח.. אבל תנור זה אוירה יותר רומנטית לדעתי...! :) שוקו חם או קר? בחורף חם בקיץ חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. אבל הן תמיד נשברות! שמיכת פוף או שמיכת צמר? זה בכלל פוך לא?! אהוב משקה חם: תה. מטריה: מטריה. בגד חורף: קפוצ'ון. שיר חורף: כל שיר שהו. זיכרון חורף: קור...:S 1. אם היית כדור איזה כדור היית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול..אמממ כדור באולינג :) 3 חוריםם! חחחח 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית? של הגרביים והתחתונים שלי. 3. מהו אתר הבית שלך? שירותים..חחח סתם החדר שלי! 4. למה היית משנה את השם? יעל\ עדי. 5. קרוקס בחורף?! לעעעעעעע 6. מיהם האחים גרובייס?|סהדגש| מאיפה לי=\

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני עונה

פוחדים מרעמים? לעעעעעע אוהבים לקפץ בשלוליות? יעעעעעעעעע הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל מתחת למיכי עם שוקו..... למרות שאז חם לי מדי מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אווווווו מהביסקוויט גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא אני כאן..... הא לי=/....... או/או אישלג או מלאך שלג?
אישלג
ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? תלוי איה מרק תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? פושר מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוךךךךךךך אהוב משקה חם: שוקווווווו מטריה: שלורה רגילה כזאת...... אבל היא מתה.....=[[ בגד חורף: צעיףףףףףףףףף שיר חורף: אמממממ הרוח נושבת קרירה רה רה למרות שזה לא קשור....... אין לי מושג...... זיכרון חורף: שלגגגגגגגג!!!!! והמון שלג.... כשהייתי קטנה.... 1. אם היית כדור איזה כדור היית? המונה השחור בבאולינג...... 2. איזה מגירה אתה הכי אוהב בבית? של הסכו"ם...... ישם סכינים מאגניבות 3. מהו אתר הבית שלך? דף לבן וריק....... 4. למה היית משנה את השם? כי היה נמאס לי ממנו או מזה שכולם בטוחים שאני רוסיה כי אני נטלי (----נטשה----) 5. קרוקס פויעעעעעעעע 6. מיהם האחים גרובייס? לא יודעת אבל שמעתי פעם על איזה זוג חרדים (אחים, מן הסתם) שיש להם משו עם קלטות או הפקות או משו........ לא זוכרת.... זה היה מזמן....

למעלה