שאלון שבועי!!!

פורה

New member
אוף! עניתי על הכל ממש טוב אבל אז

פתאום נכבה לי המחשב, אז אני מצטערת, אבל אני לא אענה על זה שוב... זה סיוט!

TziMHoNoa

New member
אני אנסה..

עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? בסדר, אתה? (?!) 2. בן כמה אתה? 16, ואתה? (?!!?) 3. מה השם שלך? נועה, ושלך? (אאאאאאאה?!) 4. אתה בא לפה הרבה? טוב נמאס לי 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? 6. באיזה עוד פורומים אתה? 7. מילה אהובה עלייך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? כן! 11. אתה הומו? אתה אומו? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? 16. מה אתה אומר?!? אני אומרת- ?!?!?? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא 19. וואלה? 20. אמא שלך ערו... מקולו 22. אה ענית? כן 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? חופש גדול לאן היית רוצה לחזור? לא רוצה לחזור, אבל להגיע כבר לחופש גדול של השנה איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא ובאיזו עיר? לא יודעת איפה זה.. כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? יותר מידי כמה טלוויזיות? עוד יותר... ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: סיימתי את 'פרא', אבל מצד שני זה רע, כי זה ספר שבא לי בדיוק בזמן ולא מתאים לסיים אותו עכשיו.. טוב אז.. הערב שהיה לנו היום היה מגניב עד מאוד דבר לא נחמד שקרה לך היום: נראה לי שסימתי את הספר.. מתי התעוררת היום? 6 וחצי גובה: 1.60 משקל: אין לי מושג לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? הולנד, צרפת, בלגיה ואנגליה מה התיכנונים שלך לפסח? וואו עד פסח... (שיבוא כבר...) מה תעשה מחר? לא יודעת.. אסיים בשתיים מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? משתדלת להימנע מלהיות איתו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? ציור במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? רולר בליידס איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? ספר טוב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? פנים אל פנים להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?

למעלה