שאלון שבועי

היינו הולכים בכייף...

אבל לא ריאנו גלידה.. ומסתבר שליד קפה ג'ו הייתה גלידהה P=.. אבל לא ראינו את זה חפני זה.. חחוץ מזה הייה שם הרכב ג'אז מעולה

KobIPWA

New member
אז אתן חבורה של לא-יוצלחות

אם כבר הייתן באזור של הסנטר, אז הייתן 2 מטר מהגלידה השניה הכי טובה בארץ (אחרי טרטופו~!!!!!!!!1).

איזה גלידה?? איזה גלידה??

אבל אנחנו לא ידענווו =[ הלכנו עם תום והוא לא ידע.. רצינו מקום מגניב... וברור שרצינו גלידה.. פעם הבאה תגיד דברים כאלה לפני

jast

New member
לגמרי ...

אנחנו כזה מתחילים אח"כ לספור את השקלים/אגורות לראות שיש מספיק... פתאום תום מוציא שטר כזה של 50 "אני צריך לפרוט" "באנה, תום יא'טחון.. רמת אביב הא?" "מה?! לאלא.. זה לא נכון..."

חחחחחח

אבל באמת מקס ברנר זה באמת אוורייטד כמו שקובי אמר.. זה נחמד ולא יותר... אז רגע קובי.. היכן הגלידה ומה הוא שמה.. בפעם הבאה שנהייה שם נלך...

אז איך אנחנו אמורים להבין איפה זה??

נראה לי שאתה פשוט תצטרך להראות לנו בעצמך...

KobIPWA

New member
אבל תום לא מרמת אביב...

אם אני לא טועה הוא גר בצהלה, או אפקה, או משהו כזה... אבל הוא לא מרמת אביב...

כןץ...

גם ליל לא מרמת אביב, הרבה בעצם לא מרמת אביב! אתם מה זה סתם עושים מזה סיפור וחוצמזה ר\קן רמת אביב לא נמצא ברמת אביב ג'[נכון?] ...אז צאו מזה!!!!!! בעע יא חבורת שמוצניקים מעצבנים, זהואני עוברת למכבי צעיר..!

ManelB

New member
אוקיי.. הבנתי...

אז להיות מנודה בכח?!?! תסבירי לי חן!! חוצפה.

חחחחחחחחחחחח

נו אבל זה מעצבן [קובי זה לא מעצבן אותך שברגע ששומעים שאתה מקן רמ"א חושבים שאתה טחון?] ומנאל...די לנדות אותי.די!

ManelB

New member
ברור שזה מעצבן...

אבל אין מה לעשות... יש אנשים אטומים. סטיגמות זה סטיגמות... אה וד"א, אני אנדה אותך כמה שבאלי!!! חתיכת מנודה מלוכלכת.

בררו שזה מעצבן...

בדיוק כמו מה שאנשים חושבים כשאת אומרת להם שאת מהשיכון.. זה הכל סטיגמות.. פשוט לפעמים זה מצחיק.. P=

למעלה