שאלון שבועי : )

שאלון שבועי : )

טוב חבר'ה......listen! זהו שאלון הזיכרון...בו תבחנו כמה אתם סנילים, או אולי תגלו שאתם ספר זכרונות מהלך?... השאלות הן שאלות של כן/לא אך יש לפרט את הזיכרון במידה וניתן או ברצונכם לעשות זאת.... תהנו! 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?

:)

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? תלוי עד כמה חשובים אם הם ממש חשובים(כמו ימי הולדת וכו') ברור שאני אזכור! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?ברור! אני אפילו זוכרת איפה ואיך היה איך הרגשתי ממש הכל 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... זוכרת אבל זה משהו מאוד אישי 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?1.9 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?אני מודה-כן 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!חבר חבר? בוי פרנד? אם כן אז כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. 8. שכחתי את הפלאפון הראשון שהיה לי בשירותים והיה לי נורא עצוב פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?זה לא מוספר... אממ לא... 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?סוף ב' תחילת ג בחופש כזה 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. היום! 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? של גניפר לופז אבל הבעיה שאני לא יודעת איך קוראים לו עד היום אני שומעת אותו כל הזמן זה היה השיר הראשון שלה הלהיט! 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? את החדר שלי 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!לו הייתי בן הייתי עונה לכם.... 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...ברור 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? כן אבל את כללל המילים ? כן כן כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..לא בשמות אני ממש גרועה 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?הכי ברור 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..דעעעעעעע 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כןןןןןןןן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?ברגע אמרו לי? 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...תלוי באיזה מקצוע אם זה ספרות אז ברור! כי זה מעניין 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?אמממ המודעות היחידות שיש לי זה בפלאפון... 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אפסיים מה אני החל"ת שלי? 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים שלי סתם אומרים לי תכבי ברור שאני אכבה לבד 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? שיעורים? אממ מה זה? תזכירו לי? אני לא זוכרת.... 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? אם הכוונה שיעורים אז לאאאאאא אני לא עושה בכלל למה לי לזכור????

חחחחחחחחחחחח

23". קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אפסיים מה אני החל"ת שלי?" "25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? שיעורים? אממ מה זה? תזכירו לי? אני לא זוכרת...." יואוו.. קורעהה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jast

New member
תשובות.

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לאא.. האמת שאני יותר מידי אובססבית לזה... כשהיה לי חבר, אז הייתי מהזה מעצבנת שכל פעם "שיואו עבר בדיוק שבועיים ושלוש ימים מאז שאנחנו ביחד..." וכו'.. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... חח וואו היו הרבה, אני אספר אחת.. אני ונוע הולכות במסדרון, ואז נוע שואלת אותי "רגע חן, לאן אנחנו הולכות?" ואני בשיא ההתלהבות "לדשאאאאאאא!!!" ואני רצה לכיוון הדלת,שאמורה להיות תמיד פתוחה.. אבל הפעם, לא! ניתקעתי בה.. וכמה אנשים הסתכלו עלי המומים לרגע, ואז צחקו... עוד יותר פאדיחה, שאני מתתי מכאבים, והתפוצצתי מצחוק באותו רגע וזה כאב לי יותר... 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? ההורים שלי התגרשו כשהייתי קטנה מידי, אז לא ניראה לי שאי פעם שמעתי מה היה התאריך שלהם. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן!!! סתם.. אם זה חשוב אז לא... אבל לפעמים אני "שוכחת".. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן!! אובססיה! 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. שכחתי שאסור לאכול לפני ניתוח שהוציאו לי מח עצם.. והתעוררתי כזה ב"HIGH"... 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אני? לנצח?? חה! 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? החיית מחמד הראשונה שלי הייתה דג, וקיבלתי אותו בערך בגיל 5. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. כרגע אין לי אף חיה.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? בטח איזה משהו של הביטלס או משו. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? יעני הזיכרון הראשון?? ניראה לי זאת הייתה התקפת אסתמה, שהייתי בבית חולים עם מסכה של חמצן כזה על הפנים.. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... לא. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? בדרך כלל רק חלק. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. חלק. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? לא כ"כ. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? עד עכשיו לא זכרתי את זה חוץ מהקטע ש100 זה משטרה, את זה ידעתי מהגן.. כי תמיד היינו עובדים עלייהם. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לא רוצה לזכור. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא, בגלל זה אני אף פעם לא יודעת כשמבטלים לנו שלוש שעות! ומגיעה כמו מפגרת לשעת אפס!!!!!! 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אפס סכוי. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים.. אבל אני משתדלת לזכור. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אין לי סיבה לזכור, כי אני גם ככה לא מכינה. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? בע.

MakeItHurt

New member
תשובות ^^

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?לא.. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?כה ^^ 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... אמ... שבבריכה כל הבגד ים ירד לי ולא שמתי לב.. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?כה 7.7 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?כה.. :$ 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!בארור 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.אמ... לא זוכרת 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?בארור זה היה את סבא שלי בדמקה 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?אחותי קיבלה דגים בגיל 16 אני חושבת.. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אין לי חיה 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?של בריטני מכיתה א'.. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?הבית... 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!אומ.. כה.. 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...לא.. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?כה.. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..כה.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?איך אני יכולה לזכור חוויה נשכחת.?! 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..ככה.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?בארור! 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?תמיד ידעתי את זה 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...בערך.. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?כה.. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?אחד למאה 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?ההורים 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כה.. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?כה

גיסין

New member
moi

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? אני חושבת שלא.. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? הו, ברור. :-| 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... אני לא מתפדחת בקלות.. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? פףף, הם גרושים. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא שוכחת, רק מתעכבת.. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא בטוח בכלל...וזה מנסיון. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. היום כמעט ושכחתי שיעור נהיגה, אז כמעט והיה רע. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? הממ לא... 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כן. אבל זה רק כי זה היה ביומולדת של אמא. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. כן, אבל רק כי זה ביום הראשון של בצפר..
11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? נראה לי ש- back in the U.S.S.R. של הביטלס. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הבית בראשון.. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! - 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... מדי פעם.. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? ברור, ולרוב אלו שירים ממש תמוהים. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כן, אבל לפעמים מנסה לשכוח. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא, לא היו עדיין. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? תלוי.. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא הרבה?.. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לרוב לא..צריכים להזכיר לי. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא. בשביל זה יש טלפון. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 15% בערך. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? אוי, זה ממש תלוי. כי תמיד אני זוכרת שצריך, אבל אני נזכרת בזה באמצע המקלחת ועד שהיא מסתיימת אני לרוב שוכחת. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא.

תשובות=)

# האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא כל כך(תלוי עד כמה חשוב)) # תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... חחחחח היו לי הררבה פאדיחות # זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? ממ..בפורים אני חושבת # האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן... # את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! בארור!!! # תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא? לא נראלי שקרה שזה גרם למשו נורא # פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא... # האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כן!!!לפני שנתיים # האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..4.5.04 # מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? בטח משהו של ערוץ הילדים חח # המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? את השירותים בבית חח # זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... לפעמים # זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן אבל לא את הכל # זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. תלוי ...לפעמים כן ולפעמים לא # זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? ממ...אני זוכרת מעורפל # זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות? חחחחחח נכזבות כן...(אם אפשר לקרוא לזה "אהבה") # זוכרים מספרי טלפון חשובים? אני זוכרת את רובם # כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? ברגע כשאמרו לי את זה..זה נקלט # אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... אני זוכרת רק בהיסטוריה וסיוציולוגיה # כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא! # קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? מעטים # הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? לרוב ההורים מזכירים(בצרחות) # נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? כן,בשביל זה יש מחברות,לא? # תזכרו בכלל שצריך לעשות? לעשות את ?

TziMHoNoa

New member
עונה..

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא כל כך.. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... לא זוכרת... 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? כן 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא שוכחת, פשוט לא מחזירה... 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! יש מצב.. לא יודעת 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא זוכרת 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? לא קיבלתי את גורביץ', או את נלה, והם לא חיות מחמד!!!!! רארר 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? לא זוכרת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? לא זוכרת 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? חלק כן... 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לפעמים כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן.. יש לי זכרון טוב למספרים... 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אני יודעת שיש דבר כזה 101 ו102, אבל אני מתבלבלת ביניהם.. ו100 זה קל 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... כן 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לפעמים 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? כמעט אפסיים, אני רושמת 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? יש לנו טיימר
25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא

פורה

New member
גמני אענה!

. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן!!!!!! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?הממ לא, כי לא הייתה כזאת 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...אמממ.. זה ממש קשה. אולי יותר מאוחר אני אזכר ואוסיף. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?משו ב-25 לאוגוסט נראה לי... 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?כן!!!!! חולצות דיסקים, מה לא.. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!אני בטוח לא 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.שחכתי שיש מבחן בספרות וזה דפק לי את התעודה.. (איזו עלובה אני... הציונים יותר חשובים שלי.. עצוב...) 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אמממ לא ממש ניצחתי... אני זוכרת שהייתה הופעת בלט אחת שהמורה תיארה אותה כמו קרב, ובסוף, כביכול... ניצחנו! כולם עמדו ומחאו כפיים בסוף המופע!! 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כע. בלה ז"ל. 17 באוגוסט.. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..אמממ לא! 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? הראשון!? אמממ נראה לי שאת כפסקול של הסרט "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך". 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? את הנוף של ה"מיני חורשה" מול הבית הישן שלי!! אעעע נוסטלגיה!!!!! 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!אם אני הייתי בן לא הייתי זוכרת. 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...לא 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?בטח! אני שונאת לא לדעת את המילים 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..לא.. אני לא טובה בשמות והחניכים שלי נעלבים כל פעם מחדש.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?בטח!! את המדצופי, את היומולדת של אחותי, את הנסיעה לאילת עם אמא... 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..אלא מה.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כן. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אני עד עכשיו נראה לי לא זוכרת את המספרים האלה. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...אמממ כן...!! זאת המטרה, לא? (אופסססס) 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?60:40... תלוי כמה היא חשובה. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? אבא מזכיר לי 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? כן... אין לי מושג איך... אבל כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן.. אבל אני לא יודעת עד כמה זה יצא לפועל..

אני =]

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא!! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן.. וחבל שכך 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... ואיי... ואיי... חחחחחח 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! בארור 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. שחכתי להביא דברים לבצםר ולאנשים וכאלה 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אהממ... לא בטווחה 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כןן.. יאאא.. קצת לפני היומולדת שלי בכיתה ה' 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אנן לי מושג מתי היא נולדהה 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? אההה.... לא יודעתת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? החוץ.. 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כןן!!! 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. תלוי.. לא תמיד 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כןן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לצעריי 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? תוך רגע 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?.תלוי באיזה מקצוע 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? כן... זה קצת קשה לא להסתכל.. זה מול המיטה שלי 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אין סיכוי 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים מזכירים 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אני לא עושה שיעורים.. אבל בעיקרון כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן.. אני אזכור במעורפל כזה

Ayula16

New member
והנה גם הפעם, התשובות שלי...-|טמבל

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן..משום מה הזכרון של תיארוך פועל אצלי רק בהיסטוריה..חוצמזה אפילו את הימי הולדת של המשפחה שלי אני לא זוכרת! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן, הכל לפרטי פרטים.. :) 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... היו לי המון פדיחות בסדר גודל בינלאומי, אבל אני לא אתן לכם את התענוג! אישי מידי. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? חחח ברור שלא! 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? בדרך כלל לא.. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן, אני לא עד כדי כך חסרת רגישות :) 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. ממ..פעם שנסעתי לבי"ס, שכחתי את התיק באוטו ורק אחרי שיצאתי ממנו נזכרתי שהוא שם והתחלתי לרדוף אחרי המכונית כמו ילדה מפגרת..
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? עולים לי כרגע רצף זכרונות שלא קשורים בכלל לשאלה הזאת...אז לא :) 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? לא..אני רק זוכרת את הכלב הראשון שלי...לא איך קיבלתי אותו 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אין לי חיה..ומעולם לא חגגתי לחיות שלי ימי הולדת. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? הא! את זה אני זוכרת! שיר של סלין דיון, הפסקול של טיטניק. הייתי בת 12 וזה היה מאוד מלהיב חח... 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? מה!? חח בחיים לא שמעתי ניסוח כל כך דפוק של שאלה!!! חח טוב רגע..אני אנסה להתמקד... יש לי זיכרון מהבית הראשון שלי... 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים? כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כ-ל המילים ? כמעט.. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת? לא..אני גרועה בשמות.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? אם הן היו משמעותיות, אז כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות? לצערי כן. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? חח לא.. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? וואו! את זה למדתי בדיוק אתמול אחרי שהחל"תית שלי השאירה אותי לבד עם החניכים ושאלה אותי את המס' של כל יחידה כזאת לשעת חירום. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל? לפעמים,בדרך כלל המוח שלי עושה מחיקה של החומר ומפנה מקום לחדש.. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? רוב הפעמים אבל אני לא סומכת על עצמי..בגלל זה אני מכינה לי אלפי תזכורות בכל מקום אפשרי של הודעות חשובות. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קלושים. אני בדרך כלל זוכרת פגישות. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ממ בגללי ההורים קנו מתג של דוד עם שעון..כדי שיכבה מעצמו אחרי זמן מסוים. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? דווקא את זה אני זוכרת.. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? אם זה מקצוע חשוב בעיניי, אז כן. להית'

למעלה