שאלון שבועי..

שאלון שבועי..

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? זהו, יאללה תענו..נהיה פה משעמם ...

אניניני :)

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? ממ..שבוע ככה וחברים? אתמול אוהבים שבאים אורחים? כן :) למה? כי כייף בד"כ.. ואתם אוהבים שבאים חברים? יאפ :p מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? גם וגםם... למה? מתנחלים הרבה אצלכם? לא ממש מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? חחחחחחח מרימה את הגרבים המלוכלכים מהרצפה אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לפעמים... דואגים שיהיה אוכל? בד"כ כן.. אולי חושבים על תעסוקה? לעעעעעע טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? מתאפקים ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים? כןןןן חח קלטתם אותי... מבקרים הרבה אצל אחרים? לא ממש באיזו תדירות? רגיל הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? גם וגם בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? אצלנו או אצל הסבתות... מה אתם אוכלים בחגים? אוכל טעימייי :):) אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כןכןכן מה אתם הכי שונאים בחגים? את הפדיחות שהדודים עושים מה אתם הכי אוהבים בחגים? את החג :) אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) בד"כ הצעירים, שהם בין לבין, חלק בצבא, חלק סיימו צבא, חלק בתיכון... אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? בד"כ משעמם..לפעמים כייף.. יש לכם משפחה בחו"ל? לא כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? :):):) XD

..

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?לפני כמה שבועות וחברים?שבוע שעבר : ) אוהבים שבאים אורחים?תלוי מי האורח למה?סתם ואתם אוהבים שבאים חברים?בוודאי מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?גם וגם למה?כי ככה מתנחלים הרבה אצלכם? הממ,לפעמים.. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?מעיפה את כל הבגדים והגרבים שעל הריצפה אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?לא דואגים שיהיה אוכל?דואגגת שיהיה בעיקר טעים
אולי חושבים על תעסוקה?לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?תלוי ברצון החברים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא אכפת לי אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?מסדרים אותו????איזה נדחף מי שכתב תשאלון הזה! כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?אם אני צמאה אני אומרת,בקשרר לאוכל אני מתאפקת ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים?הממ בפעם הראשונה שאני אצל מישהו כן,אבל שזה נפהך למשהו קבוע-לא מבקרים הרבה אצל אחרים?לפעמים באיזו תדירות?פעם בכמה שבועות הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?הורים לא,רגל או אוטובוס -תלוי במרחק בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? כל פעם משתנה מה אתם אוכלים בחגים?אוכל טעימוש אוהבים בד"כ אוכל של חגים?כה מה אתם הכי שונאים בחגים?ששולחים אסמסמים "חג שמח ובלה בלה בלה" מה אתם הכי אוהבים בחגים?את החופש והאוירה אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? צעירים שבתיכון או צבא אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?אוהבת יש לכם משפחה בחו"ל?לא כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?אם היתה ךלי כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?

TziMHoNoa

New member
הנה-

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? מתי לאחרונה הייתי מספיק בבית כדי לארח... וחברים? כנ"ל אוהבים שבאים אורחים? כן למה? כי זה כייף לארח ואתם אוהבים שבאים חברים? כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי באנשים ובמצב הרוח למה? מתנחלים הרבה אצלכם? לא, אני בבית רק מאוחר בכל ערב, אולי פעם, כשיגמרו ההפקות... מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מסדרת מקום לשבת על המיטה. מה זה השאלון ההזוי הזה. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לא מש מסדרת, קצת, שיראה אנושי דואגים שיהיה אוכל? בשלב מסוים אולי חושבים על תעסוקה? לא ממש. בזמן האחרון הסיבות היחידות לבוא אליי הן ישיבות צוות, כך שיש תעסוקה מספיקה טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אוכלים בדר"כ, או לפחות שותים מיץ פטל [וואו איך בא לי!!] אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אכפת לי אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? תלוי מי האחרים ועד כמה אפשר להיות חצוף לידם. לרוב אני מנומסת ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים? כן, מאד מבקרים הרבה אצל אחרים? כרגע אני מבקרת בעיקר בלוקשיינים פוטנציאליים ובאולפן של המגמה. באיזו תדירות? דיי זה מדכא. הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אופניים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? תלוי. לרוב בבית מה אתם אוכלים בחגים? אוכל של חגים כזה... אוהבים בד"כ אוכל של חגים? נראה לי שכן מה אתם הכי שונאים בחגים? לא יודעת מה אתם הכי אוהבים בחגים? לא יודעת אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם). תלוי. זה תמיד מעניין כי יש לי ממש הרבה בנידודים אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אוהבת יש לכם משפחה בחו"ל? יש לי כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? אני לא כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? הם לא

jast

New member
..

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? לא זוכרת. וחברים? לפני כמה ימים אני מניחה.. אוהבים שבאים אורחים? לפעמים. למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? לפעמים.. מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? לפעמים ככה ולפעמים ככה. תלוי מתי ומי. למה? מתנחלים הרבה אצלכם? פעם זה היה ככה. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? לא ניראה לי שיש הכנות מסויימות. בעיקר כי בדרכ הם לא מודיעים מראש
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לא. דואגים שיהיה אוכל? תמיד יש אוכל במטבח. אם מבקשים אני מביאה. אני לא מציעה, לא מחוסר נימוס זה סתם מיותר פשוט. אולי חושבים על תעסוקה? לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? וואי טוחנים חחח אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? אם זה מפריע אני מסדרת. אבל זה לא מפריע בדרכ. כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? אני לא מציקה, אני מבקשת. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? אם יש בלאגן אז כן. כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לפעמים. תלוי אצל מי. מבקרים הרבה אצל אחרים? אני חושבת שזה צריך להיות ככה, אם יש לי חברים אז הם צרכים להכיר את הבית/חדר שלי ואני צרכה להכיר את שלהם. זה ממש חשוב.(אבל אין לי חברים, אז זאת לא בעיה..) באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? תלוי איפה הם גרים... ? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? לפעמים ככה ולפעמים ככה. מה אתם אוכלים בחגים? מה שמכינים. אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן. למה לא? מה אתם הכי שונאים בחגים? צריך להיות נחמדה לכולם וזה.. מה אתם הכי אוהבים בחגים? אווירה אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אם יש אנשים בגילי בערך. זה לא קורה הרבה. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? לפעמים. תלוי מי יש לכם משפחה בחו"ל?כן. כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? אנחנו לא. אבל אם יום אחד אני אעשה טיול באמריקה, אני בטח אנצל את זה. כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? שנה- שנתיים.

למעלה