שאלון שבועי!!!

שאלון שבועי!!!

הללי, שאלון.. או איזה דבר מגניב! =] |דגש|שאלות מוזרות ומגניבות חחח הגיל שלך לפני שנה וחצי: המזל שהיית רוצה שיהיה שלך? היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? מאכל אהוב: למה אתה אוהב אותו? היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? יודע ג'יבריש? היית עושה את הוגו? והוגואית (אישתו של הוגו)? הפאזל הכי גדול שהרכבת: גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? מגיע על הלשון למרפק? גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? מה הדבר שאתה רואה את עצמך ממשיך לעשות ככה בשעות הפנאי שלך, גם בעוד 50 שנה מהיום? איך היית מגדיר את החלומות שלך, בדר"כ? |דגש|קצת על סרטים וחיות אחרות... עפ"י מה את/ה בוחר/ת את הסרט, שאת/ה הולכ/ת לראות? מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? האם את/ה נוהג/ת להמליץ על סרטים יפים שראית? למי? עם מי את/ה מעדיפ/ה לראות סרטים? מה עדיף - לראות סרט בבית עם משפחה / חברים או ללכת לקולנוע? למה? מה הסרט האחרון שראית? האם את/ה ממליצ/ה עליו? מי השחקן/ית האהוב/ה עלייך? איזה דמות ומאיזה סרט את/ה אוהב/ת במיוחד? האם היה מקרה שנהנת יותר מהסרט מאשר מהספר [במקרה שהוציאו גם ספר וגם סרט לאותו ה"תסריט"]? מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? איזה ז’אנרים של סרטים (קומדיה, דרמה, אקשן וכו’) את/ה אוהב/ת לראות? בד"כ..קודם את/ה קורא/ת את הספר או רואה את הסרט? כתוב/כתבי את חמשת הסרטים האהובים עלייך: |דגש|האדם טוב מטבעו? אין ילד רע יש ילד שרע לו.?? מה ההגדרה שלך לרוע? מה ההגדרה שלך לטוב לב? האם את רואה את עצמך כאדם טוב? מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? מה לדעתך הפתרון לרוע? מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? מי האדם הכי רע שאת מכירה? מי האדם הכי טוב שאת מכירה? אני מקווה שלמדתם ונהנתם מהשאלון!!! =]

ממ. [משעמם לי]

דגש|שאלות מוזרות ומגניבות חחח
הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15?
המזל שהיית רוצה שיהיה שלך? אני אמורה להיות בתולה, באמת שאין לי שום תכונה של אריה.
היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אולי בזמן לימודים? D:
מאכל אהוב: סלט.
למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים?
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כהה. קיבוץ ליד תל אביב עם שתי חברות טובות.
יודע ג'יבריש? ממ ברור.
היית עושה את הוגו? איכ. יש לו אוזניים גדולות מידי.
והוגואית (אישתו של הוגו)? עוד יותר איכ.
הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא זוכרת. אני אוהבת פאזלים.
גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחחחחחחחח כן ששמים על היד, אני אפילו עשיתי אותם צבעוניים! מתוחכמת משהו.
מגיע על הלשון למרפק? לא ._.
גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא ._. [השאלה הזאת הייתה כלכך צפויה! תירו בי!]
למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? חחח לאדעת.
נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא.
קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חחח קרה גם כשלא היה לי מוזיקה. אני משלומי, לתת לי לחצות כביש שעוברת בו יותר ממכונית אחת בדקה זה טיפשי.
קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כה.
מה הדבר שאתה רואה את עצמך ממשיך לעשות ככה בשעות הפנאי שלך, גם בעוד 50 שנה מהיום? שטויות. ולשיר. ולשחק.
איך היית מגדיר את החלומות שלך, בדר"כ? איכ. איכ אחד גדול.
|דגש|קצת על סרטים וחיות אחרות...
עפ"י מה את/ה בוחר/ת את הסרט, שאת/ה הולכ/ת לראות? טריילר ואם מספרים לי שהוא טוב.
מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? לאדעת.
האם את/ה נוהג/ת להמליץ על סרטים יפים שראית? למי? חח אם הסרט ממש טוב. לחברים.
עם מי את/ה מעדיפ/ה לראות סרטים? חברים נו.
מה עדיף - לראות סרט בבית עם משפחה / חברים או ללכת לקולנוע? למה? קולנוע כי יותר כיף.
מה הסרט האחרון שראית? האם את/ה ממליצ/ה עליו? לא זוכרת.
מי השחקן/ית האהוב/ה עלייך? וואו, יש מלא. ג'וני דפ, פייפר פראבו, אומה ת'ורמן, בן סטילר, מלאאא.
איזה דמות ומאיזה סרט את/ה אוהב/ת במיוחד? לאדעת. יש מלא גם.
האם היה מקרה שנהנת יותר מהסרט מאשר מהספר [במקרה שהוציאו גם ספר וגם סרט לאותו ה"תסריט"]? לא.
מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? אמרתי שאני לא יודעת.
איזה ז’אנרים של סרטים (קומדיה, דרמה, אקשן וכו’) את/ה אוהב/ת לראות? קומדיה ודרמה.
בד"כ..קודם את/ה קורא/ת את הספר או רואה את הסרט? ספר.
כתוב/כתבי את חמשת הסרטים האהובים עלייך: אבודות והוזות, סינדרלה D:, ממ. אין יותר כאלה שאני ממש ממש אוהבת, אבל מה שנשים רוצות זה נחמד, ו...לאדעת.
|דגש|האדם טוב מטבעו? אין ילד רע יש ילד שרע לו.?? כן. האדם טוב מטבעו.
מה ההגדרה שלך לרוע? לא יודעת. לשנוא אנשים בלי להכיר אותם.
מה ההגדרה שלך לטוב לב? לדעת לאהוב אנשים סתם, בלי סיבה.
האם את רואה את עצמך כאדם טוב? אני לא כל כך מזיקה ;[
מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? חסכים בילדוּת, והתעללות בילדוּת.
מה לדעתך הפתרון לרוע? זה ישמע פלצני וכאלה ;[ אבל לנסות לאהוב את אותו אדם למרות מה שהוא עשה ולהראות לו שיש דרכים אחרות.
מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לא יודעת. לגזול מאחרים מה שלו, עצמו יש. גם אם זה התמימות באונס, חיי אדם ברצח או אפילו לקחת לתינוק סוכריה. לא יודעת נו.
מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? לאהוב D:
מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? ממ...לא הכי מרושע אבל פעם עזרתי לחברה שלי שרצתה לשים למישהו מהכיתה נעץ על הכיסא ;[ נו הייתי רעה.
מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? לא יודעת.
האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן.
מי האדם הכי רע שאת מכירה? לא יודעת.
מי האדם הכי טוב שאת מכירה? ים. באמת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני לא נרדמת,מזל שיש פורום שמוצ!../images/Emo9.gif

הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי המזל שהיית רוצה שיהיה שלך? אני במזל שהיתי ררוצה שיהיה שלי.תאומים רולז. היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?1.1 ..סתם כי זה מגניב מאכל אהוב:ממולא למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? למושב או קיבבוץ יודע ג'יבריש? לא היית עושה את הוגו? אולי. והוגואית (אישתו של הוגו)? ממש לא הפאזל הכי גדול שהרכבת:לגו? גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא! מגיע על הלשון למרפק?לא
גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? ממש לא למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? זה מסקרן!אותי מסקרן מה צבע הנזלת שיצאה
נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? בטח..ואפילו לשירותים,בעודי משתינה(סס המלצריות הפולניות האלו בפיצה האט!) קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חחחחחחחחח וואי כל כך קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? בטח מה הדבר שאתה רואה את עצמך ממשיך לעשות ככה בשעות הפנאי שלך, גם בעוד 50 שנה מהיום? וואי,אני באמת לא יודעת איך היית מגדיר את החלומות שלך, בדר"כ? בזוים |דגש|קצת על סרטים וחיות אחרות... עפ"י מה את/ה בוחר/ת את הסרט, שאת/ה הולכ/ת לראות? לפי התקציר שלו מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? אין כזה האם את/ה נוהג/ת להמליץ על סרטים יפים שראית? למי? לאנשים שלא ראו חח עם מי את/ה מעדיפ/ה לראות סרטים? חברות..אבל עם רינה הכי כיף לראות בתכלס! מה עדיף - לראות סרט בבית עם משפחה / חברים או ללכת לקולנוע?אין מה להשוות,שני הדברים זה הנאה מסוג אחר מה הסרט האחרון שראית? האם את/ה ממליצ/ה עליו? אני לא זוכרת איך קראו לו=O הוא היה נחמ.ד מי השחקן/ית האהוב/ה עלייך? איזה דמות ומאיזה סרט את/ה אוהב/ת במיוחד? האם היה מקרה שנהנת יותר מהסרט מאשר מהספר [במקרה שהוציאו גם ספר וגם סרט לאותו ה"תסריט"]? לא מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? שאלתם כבר,אתם בוחנים אותי?! איזה ז’אנרים של סרטים (קומדיה, דרמה, אקשן וכו’) את/ה אוהב/ת לראות?אקשן וגם דרמה בד"כ..קודם את/ה קורא/ת את הספר או רואה את הסרט?קודם רואה תסרט ואז קוראת תספר,כי אני לא מחבבת ספרים
כתוב/כתבי את חמשת הסרטים האהובים עלייך:שרק,יומני הנסיכה,מישהו לרוץ איתו,דז'וו,בופור. |דגש|האדם טוב מטבעו? אין ילד רע יש ילד שרע לו.??כמו שאדם טוב מטבעו,לכולנו יש את היצר הרע.וכן ..אין ילד רע,יש ילד שרע לו. מה ההגדרה שלך לרוע? לעשות מעשים שנורא פוגעים והורסים בזולת מה ההגדרה שלך לטוב לב? יושר,אמינות,נתינה. האם את רואה את עצמך כאדם טוב? כה מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? דברים שמציקים לנו,הרצון שישימו לב אלינו,קנאה.זה משתנה כל הזמן. מה לדעתך הפתרון לרוע? מתן חיזוקים( אוווווו פסיכולגיה
) מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לרצוח מישהו.אני חושבת. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? אנערף מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? הממ..שיקרתי לאנשים שחשובים לי,עשיתי סצנות וכל מיני חרטות. מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? עזרתי לחברה ממש טובה בתקופה מאוד מאוד מאוד קשה שהיא עברה האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן מי האדם הכי רע שאת מכירה? לא'דעת מי האדם הכי טוב שאת מכירה? כל השמוצניקים למינהם..

אני לא מאמינה ששכחת את המגן...

כאילו זה לא אחד הסרטים האהובים עלייך?? אני בשוק חחחח =] דא. יש סרט חדש שאנירוצה ללכת איתך אליו.. כדאי לנו הוא נשמע מגניב!!

מרוב סרטים אני כבר לא זוכרת מה ראיתי ומה לא=O

שו סרט? אני רוצה ללכת לסודות. מישהו רוצה לבוא איתי?

baraluf

New member
אוף קמתי מוקדם בשביל סבל בפיזיוטרפיה

|דגש|שאלות מוזרות ומגניבות חחח הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 ו-9 חודשים המזל שהיית רוצה שיהיה שלך? לא מאמין בזה היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אולי לאחר את היום הולדת לאחרי ערב פסח, עוגת מצות זה לא משהו. מאכל אהוב: עוגת מצות... ממש לא. פיצה. למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים לי וגם כי אפשר להוציא מהפריזר, לשים בתנור, ולהנות
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן, למקום שיש בו קצת יותר עניין מבאולינג ומוזיאון הילדים. יודע ג'יבריש? àéçñåï,ôéúåç היית עושה את הוגו? הוגו זה סוג חדש של נטייה מינית? והוגואית (אישתו של הוגו)? כנ"ל הפאזל הכי גדול שהרכבת: אני מתאר לעצמי ש-500 חלקים ולא לבד. גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא מגיע על הלשון למרפק? לא גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, זה אחד מהדברים שניסיתי פעם והתייאשתי לנסות שוב. למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אולי יהיה אפשר למכור את זה למוזיאון אומנות. כדי לא להתבאס שלא יצא כלום. נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא שזכור לי. קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כמעט דרסתי מישהו עם האופניים בגלל ששמעתי מוזיקה. קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? המון. מה הדבר שאתה רואה את עצמך ממשיך לעשות ככה בשעות הפנאי שלך, גם בעוד 50 שנה מהיום? כדורסל, גם בגיל 67. איך היית מגדיר את החלומות שלך, בדר"כ? כל כך לא חשובים שאני לא זוכר אותם. |דגש|קצת על סרטים וחיות אחרות... עפ"י מה את/ה בוחר/ת את הסרט, שאת/ה הולכ/ת לראות? ביקורות, של חברים, לא של משועממים בעיתון
מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? לא איכפת לי כל כך מי הבמאי של הסרט, השם היחיד שאני מכיר זה ספילברג. האם את/ה נוהג/ת להמליץ על סרטים יפים שראית? למי? לחברים. עם מי את/ה מעדיפ/ה לראות סרטים? חברים. מה עדיף - לראות סרט בבית עם משפחה / חברים או ללכת לקולנוע? למה? בבית, שונא את הקולנוע, חרא של מקום. אי אפשר לעצור באמצע, אי אפשר לצעוק באמצע, וזה עולה 35 שקל או שיותר, אני כבר שנתיים לא הולך לקולנוע. מה הסרט האחרון שראית? האם את/ה ממליצ/ה עליו? בן-ערובה, נחמד אבל צפוי. מי השחקן/ית האהוב/ה עלייך? אולי בן סטילר אבל אין לי העדפות לשחקנים שאני בוחר בסרט שאני רואה. איזה דמות ומאיזה סרט את/ה אוהב/ת במיוחד? לא מתעמק בזה. האם היה מקרה שנהנת יותר מהסרט מאשר מהספר [במקרה שהוציאו גם ספר וגם סרט לאותו ה"תסריט"]? שר הטבעות, כי כל ההקדמה בספר משעממת. מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? שוב, אין לי מושג מי הבמאי של הסרט שאני רואה. איזה ז’אנרים של סרטים (קומדיה, דרמה, אקשן וכו’) את/ה אוהב/ת לראות? קומדיה ואקשן. בד"כ..קודם את/ה קורא/ת את הספר או רואה את הסרט? קורא את הספר. כתוב/כתבי את חמשת הסרטים האהובים עלייך: 1)עיר החטאים(Sin city) 2)מת לצעוק 1. 3) מטריקס 1. 4) הצלצול. 5) פגוש את ההורים 1. |דגש|האדם טוב מטבעו? אין ילד רע יש ילד שרע לו.?? מה ההגדרה שלך לרוע? גרימת סבל לאחר מתוך הנאה. מה ההגדרה שלך לטוב לב? גרימת אושר לאחר ולא בטעות. האם את רואה את עצמך כאדם טוב? לפעמים מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? הנאה. מה לעשות זה כיף להם... מה לדעתך הפתרון לרוע? להקיף את אותם אנשים רעים באנשים אדישים. מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לרצוח משפחה שלמה למעט אדם אחד שישאר בודד. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? לפנות את תושבי שדרות למימדיון.... ממש לא. מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? לא זכור לי. מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? לכתוב פה, אני ממש לא זוכר. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? כן, עד שמחנכים אותם אחרת. מי האדם הכי רע שאת מכירה? אחמדיניג'ד , יותר מבין-לאדן. מי האדם הכי טוב שאת מכירה? הכי-טוב, דוד הכי טוב, ההוא מהפרסומת של 9מליון.

אמן סלע

New member
יאלללללללללה שאלוןןןןןן :p

|דגש|שאלות מוזרות ומגניבות חחח הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי ויומיים!! חחח המזל שהיית רוצה שיהיה שלך? אריה זה אחלה מזל..אבל שמעתי שקשת זה גם טוב.. היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 31.12.1990 מאכל אהוב: ממ..צ'יפס, פיצה למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעיםםםםםםם היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור... יודע ג'יבריש? לא חח היית עושה את הוגו? איכ לא...יהיו לנו ילדים עם אוזניים גדולות =\ והוגואית (אישתו של הוגו)? נהההה סתם מכוערת.. הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1500 חלקים.אבל לא לבדי. גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא חחחחחחחחח אבל אני מכירה כמה כאלה... מגיע על הלשון למרפק? לא. גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לאאא!!1 אני מכירה את התחבולה הזאת..לא נופלת בזה יותר! למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת, אני אישית לא עושה את זה. נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? מממ..לא..שזכור לי.. קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? ממ , לא אבל קרה יל סתם שכמעט נדרסתי
קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן, תמיד!! XD מה הדבר שאתה רואה את עצמך ממשיך לעשות ככה בשעות הפנאי שלך, גם בעוד 50 שנה מהיום? ספורט!! XD סתם..מממ...ספרים אני מניחה.. איך היית מגדיר את החלומות שלך, בדר"כ? מוזרים עם קמצוץ של מפחידים... |דגש|קצת על סרטים וחיות אחרות... סבבה...חח עפ"י מה את/ה בוחר/ת את הסרט, שאת/ה הולכ/ת לראות? לפי מה שחברה\חברות\חברים שלי ממליצים\רוצים.. מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? לא מכירה הרבה.. האם את/ה נוהג/ת להמליץ על סרטים יפים שראית? למי? כן, לאנשים חמודים ואהובים. סתם נו חברים... עם מי את/ה מעדיפ/ה לראות סרטים? חברה שלי, ואחשלי.. מה עדיף - לראות סרט בבית עם משפחה / חברים או ללכת לקולנוע? למה? לקלונוע, כי זה יותר כייף לראות על מסך ענק שכזה... מה הסרט האחרון שראית? האם את/ה ממליצ/ה עליו? משפחת סימפסון...מומלץ +!!! סרט ממש יפה. מי השחקן/ית האהוב/ה עלייך? בראד פיט [נשמע שיטחי אבל הוא באמת שחקן טוב] ואיילת זורר, היא באמת שחקנית טובה. איזה דמות ומאיזה סרט את/ה אוהב/ת במיוחד? לא יודעת.. האם היה מקרה שנהנת יותר מהסרט מאשר מהספר [במקרה שהוציאו גם ספר וגם סרט לאותו ה"תסריט"]? ממ..כן, הארי פוטר 1. מי הוא/היא במאי/ת הסרטים שאת/ה הכי מעריכ/ה? לא היה את השאלה הזאת כבר ?! איזה ז’אנרים של סרטים (קומדיה, דרמה, אקשן וכו’) את/ה אוהב/ת לראות? קומדיה בד"כ..אבל גם סרטיי דרמה, וכל מיני דברים על החיים זה מעניין אותי. בד"כ..קודם את/ה קורא/ת את הספר או רואה את הסרט? ממ..סרט, כי יש לי דימיון לא מפותח. כתוב/כתבי את חמשת הסרטים האהובים עלייך: מת לצעוק, סימפסונ'ס , מפלצות בע"מ, שרק [כולם!], טרויה [ללא ספק סרט חזק ביותר!] |דגש|האדם טוב מטבעו? אין ילד רע יש ילד שרע לו.?? בד"כ האדם טוב, יש כמה עשבים שוטים, שרוצחים, אונסים וכאלה, אבל ברוב המקרים זה נובע ממצוקה, ואולי יש כאלה שהם סתם סדיסטים. מה ההגדרה שלך לרוע? יצר רע [לא בקטע של תורה כזה..] שמשתלט על האדם וגורם לו לעשות דברים שפוגעים באחרים. מה ההגדרה שלך לטוב לב? יצר אנושי של האדם לעשות דברים חיובים , על מנת לקבל עליהם חיזוק חיובי [פסיכולוגיה חחח] או סתם כי כייף להם מזה. האם את רואה את עצמך כאדם טוב? אני חושבת שכן, מידי פעם משתלט עליי הייצר הרע... מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? מצוקה, עודף סדיסטיזם מה לדעתך הפתרון לרוע? לפתור את המצוקות של האנשים? ולהרוג את כל הסדיסטים למינהם..חח סתם...לא יודעת, שאלה קשה מידי. מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לרצוח בלי סיבה\ לאנוס בלי סיבה. מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? יש כ"כ הרבה דברים טובים שהאדם יכול לעשות,זה תלוי בבנאדם, לכל אחד יש רמת טוב אחר, לדעתי הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות זה לאהוב, להעניק אהבה. מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? רצחתי..ממ לא..אנסתי..ממ לא..אני מניחה שאולי המכות שאחי מקבל ממני מידי פעם.. מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? אהבתי. בלי סיבה. האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? הייתה שאלה כזאת ואני לא מתכוונת לענות עלייה שוב!! [בנאדם, ילד, אותו חרא.!] מי האדם הכי רע שאת מכירה? לא יודעת, אני אישית לא מכירה אנשים רעים. מי האדם הכי טוב שאת מכירה? יש כ"כ הרבה, אבא, אחשלי, חברה הכי טובה שלי, שמצניקים, המדריכים שלי. הודגש באמצעות מדגישומטיק
אחלה שאלון [חוץ מכמה דברים שחוזרים על עצמם @$#$#@ |ממורמר|

למעלה