שאלון שבועי!!

שאלון שבועי!!

(הוא מזמן לא היה פה.. אז הוא מזמן לא היה כזה שבועי... אבל זה הזמן להחזיר אותו.... לא?) 1.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? 2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?(רמטכ"ל,שר הביטחון,נשיא מדינה) 3.מפחד/ת מאש/מים? 4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו? 5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי? 6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין". 7.מהי אהבה עבורך ב5 מילים? 8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת? 9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה? 10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה) 11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך? 12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16? 13.האם אי פעם הרגשת שאנשים מסויימים לא מבינים אותך למרות שהיית צריך/כה תמיכה מהם? 14.הפנו לך עורף? 15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה? 16.כמה פעמים עברת דירה בחייך? 17.מהו הספורט האהוב עלייך? 18.מילה שתמיד מחזירה לך חיוך לפנים- 19.מהם החיים ב7 מילים? 20.דמות מהעבר שהייתם רוצים לפגוש? 21.מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על מצבתכם? 22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? 23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת? 24.שפות מדוברות(שפות שבהן אתם יודעים קצת יותר מ"סיי לה וי" או "שרשה לה פאם") 25.דיברת אי פעם עם עצמך? 26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר? 27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו? 28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות? 29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת? 30.עובדים במשהו,אם כן במה? איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? .מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? .ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? .איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? .איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השוצר הצעיר? .מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? .האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? .אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? .מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? .מה הוא האוטו האהוב עליך? .מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? .האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? .האם מחמיאים לך על האופי? .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? .מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? .האם בכית פעם בגלל אהבה? .ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): .ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... .אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? .אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? .אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? .אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? זה קצת ארוך אבל מעניין... =]

אני1!

1.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? לגרום למישהו. 2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?(רמטכ"ל,שר הביטחון,נשיא מדינה) זנות..בגלל זה מדינה שלנו נראית ככה. 3.מפחד/ת מאש/מים? לא אוהבת מים. 4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו? אה?...שממ.מ.מ.מ.מ..שכולם זונות ורק אני בסדר D=. 5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי? יאפ. 6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין". אחרי גיל 26.ומשהו שכל בחורה בערך חולמת עליו. 7.מהי אהבה עבורך ב5 מילים? השלמת החסר שבבדידות.כנות.ביטחון. 8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת? מולדת. אני לא הצלחתי לרכוש ותה. 9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה? זמרת..חחח..אני שרה חרא. 10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה) יעלוניתמסורתית. 11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך? שמאלנית. 12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16? לא..לרוב בני ה16 בכלל לא אכפת. 13.האם אי פעם הרגשת שאנשים מסויימים לא מבינים אותך למרות שהיית צריך/כה תמיכה מהם? כן מי לא. 14.הפנו לך עורף? אויה.זונות. 15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה? 2. 16.כמה פעמים עברת דירה בחייך? 4. 17.מהו הספורט האהוב עלייך? ספורט? אממ.מ.מ...אני חלא אוהבת ספורט.לישון!! 18.מילה שתמיד מחזירה לך חיוך לפנים- אניאוהבאותך. 19.מהם החיים ב7 מילים? אתה נכנס משתחשח יוצא בלה בלה בלה. 20.דמות מהעבר שהייתם רוצים לפגוש? ממ.מנחם בגין? חייבת לדבר איתו.או פרדי מרקורי.למרות שהוא שנא יהודים. 21.מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על מצבתכם? אתם עוד תפגשו אותי מתישהו. 22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? אני עושה את זה כלכך הרבה XD. 23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת? לא OO. 24.שפות מדוברות(שפות שבהן אתם יודעים קצת יותר מ"סיי לה וי" או "שרשה לה פאם") אנגלית ועברית. 25.דיברת אי פעם עם עצמך? כלהזמן. 26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר? מי המטומטם..!~!?;~? לא!!&^%$#@ 27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו? היה.וכן הוא היה אסקיסיבירי והיה לו חם תחת. 28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות? חחח כמו לשטוף כלים. 29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת? 1. 30.עובדים במשהו,אם כן במה? הלוואי. איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה אמממ..מ.מ.מ.מ.מ...שהייתי מאוהבת..זה כיף.\ ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה. חברים. בנדודי אליאב. איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? חרא. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 1.נירית. 2.קסם. 3.לי 4.מתן 5.דור רואה הרבה טלוויזיה? חחחחח. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ואו טיטוף גאון. .מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אוויר. .ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שווק.תה. .איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? סופרמן. .איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השוצר הצעיר? נירית. .מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אממ לא יודעת. .האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם רק הייתם יודעים כמה. .אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי. .מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע *-*. .מה הוא האוטו האהוב עליך? שחור? .מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ירושלים העתיקה..זה קצת בנאלי אבל ההרגשה שם מדהימה. .האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אולי. .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 0ם. .האם מחמיאים לך על האופי? כן. .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? עקשנית ודעתנית או יה. .מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? במלחמה האמת. .האם בכית פעם בגלל אהבה? לא.OO.אני חייבת לבכות1!! .ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אףפעם לא קיבלתי סטירה... .ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שבנדוד שלי עבר תניתוח. -אם... .אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור. .אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי..חחחחח. .אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? אממ כלום. .אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אומרת לו.ואולי. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קריאת מחשבות. היה מגניב!!

אני...

[אל תשאלו מה אני עושה ערה בשעה כזאת.]
1.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? זה תלוי, כואב יותר לחוות בעצמי שיברון לב אבל אני מעדיפה את זה.
2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?(רמטכ"ל,שר הביטחון,נשיא מדינה) בגלל זה המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.
3.מפחד/ת מאש/מים? לא.
4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו? ממ.
5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי? כן.
6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין". מחוייבות שהעלו על כתב.
7.מהי אהבה עבורך ב5 מילים? אין לי כוח. עמוק מידי.
8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת? נרכשת.
9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה? רופאה. אופי חלש מידי.
10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה) חילונית.
11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך? שכל המדינה שלנו היא חרא אחד גדול ושצריך אנרכיה כדי שמשהו יסתדר פה.
12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16? לא. אנשים בני 16 עוד מתלהבים מזה שהם יכולים לשתות בלי שתופסים אותם וכאלה. לא הייתי רוצה שאנשים כאלה יקחו חלק בלהחליט מי מנהל את המדינה שלי.
13.האם אי פעם הרגשת שאנשים מסויימים לא מבינים אותך למרות שהיית צריך/כה תמיכה מהם? כן.
14.הפנו לך עורף? גם.
15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה? 2
16.כמה פעמים עברת דירה בחייך? 4
17.מהו הספורט האהוב עלייך? ריקוד.
18.מילה שתמיד מחזירה לך חיוך לפנים- ים.
19.מהם החיים ב7 מילים? עזבו אותי מדברים עמוקים.
20.דמות מהעבר שהייתם רוצים לפגוש? -
21.מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על מצבתכם? "למד אותי למות תראה איך שאלמד." או "אין בכלל מלאכים בשמים"
22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? חחחח כן.
23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת? חחח כל יום.
24.שפות מדוברות(שפות שבהן אתם יודעים קצת יותר מ"סיי לה וי" או "שרשה לה פאם") עברית אנגלית וספרדית.
25.דיברת אי פעם עם עצמך? כן.
26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר? לא?
27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו? לא, אבל אני יודעת עכשיו איך כלבים מגיבים כשנותנים להם וודקה.
28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות? חח לא.
29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת? תלוי. יש פעמים שפעם אחת ויש פעמים ששלוש.
30.עובדים במשהו,אם כן במה? בקרוב מאוד. קייטנה והמפעל של אבא.
איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה כיתה ט'.
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: וואו. המ. ים, שירה ו...משפחה, עם כמה שאני לא מראה את זה.
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לאחרונה נורא מצחיקים.
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: בעולם כולו? וואו. אין לי חמישה. ים, ג'קי, אנה.
רואה הרבה טלוויזיה? לא.
מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא זוכרת. לאחרונה ברי, מעקרות בית נואשות.
.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? תלוי מתי אני קמה ואחרי כמה זמן אני אוכלת.אם לא בבוקר ויש איזה שעה וחצי עד שאני אוכלת אז סלט.
.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום.
.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לאדעת.
.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השוצר הצעיר? חחח חן שכנעה אותי.
.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? -
.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן.
.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי.
.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית?
.מה הוא האוטו האהוב עליך? כל עוד הוא סגול הוא מגניב.
.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?שלומי, החלטתי ככה.
.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? נמ. לפעמים.
.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים, שיער.
.האם מחמיאים לך על האופי? כן.
.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? רגישות, "מקסימות" וכאלה?
.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? וואווווווו לפני שנתיים בערך וקיבלתי ת'בחילה של החיים ומאז אני לא מתקרבת לשם.
.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא מדברים על זה
.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): -
.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? אתמול. וואו.
-אם...
.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור.
.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? איכ.
.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? איכככ.
.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת, אני לא צבועה. חוץ מזה, אני לא שונאת.
55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לאדעת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
האע אני הולכת לנסות לישון.

......

.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? שניהם,אני חושבת...לא יודעת לא חוותי כל כך את שניהם בשביל להנות. 2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?לדעתי בכללי כולם שם מושחטים ואני לא יודעת עד כמה המינוי הזריז היה נכון 3.מפחד/ת מאש/מים?לא הבנתי 4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו? הממ יש לי תאריות משלי,זה קצת שונה 5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי?אולי 6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין".-להתחתן עם מישהו ולהקים את מוסד המשפחה יחד. 7.מהי אהבה עבורך ב5 מילים?עזבו אותי מאהבה 8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת?גם וגם,ברור שהגנים משחקים פה אבל כשבן אדם קורה המון ספרים ועושה דברים להרחבת הידע האישי-הוא רוכש את החוכמה. 9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה? הממ הכל 10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה) חילונית 11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך?דייי 12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16? ממש לא,כי בגיל 16 עדיין אין גיבוש מלא של הדעות 13.האם אי פעם הרגשת שאנשים מסויימים לא מבינים אותך למרות שהיית צריך/כה תמיכה מהם?כן 14.הפנו לך עורף?כן 15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה?שניים,אבל אותו מספר 16.כמה פעמים עברת דירה בחייך?אף פעם לא עברתי דירה 17.מהו הספורט האהוב עלייך? 18.מילה שתמיד מחזירה לך חיוך לפנים-מחמאות וכאלו 19.מהם החיים ב7 מילים? יואו דיי עם השאלות ההיפוטטיות האלו 20.דמות מהעבר שהייתם רוצים לפגוש?סבתאD: 22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? ברור 23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת? חחח אולי רק בחלומותXD 25.דיברת אי פעם עם עצמך?תמיד!!!כפרה על מזל תאומים 26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר?לא 27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו? רק כשחם לה 28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות?לא 29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת?פעם,לפעמים פעמיים 30.עובדים במשהו,אם כן במה?בע"ה בקרוב איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה:היו הרבה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה,חברים,אני איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?בסדר ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:די עם השאלות המעצבנות האלו!!כוסאמק ערס!לא בא לי לענות,מה תעשו לי?: רואה הרבה טלוויזיה?לא מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הא,מיקי מאוס,סתם כי הוא חמוד .מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?כשאני מתחילה להיות רעבה זמן קצר אחרי שאני קמה .ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נסקפה .איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? וואי אני כבר אל זוכרת .איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השוצר הצעיר?רציתי להכיר אנשים לא מהשכבה,אז נדחפתי
.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?שאלה טובה,אני צריכה לחשוב על זה קצת,אענה עליה בשאלון הבאD: .האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברוווווווווור,כל התובנות וזה .אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?לפעמים חיובי,לפעמים שלילי .מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?קו 11..חח סתם לא,אין אחד שאהוב עליי .מה הוא האוטו האהוב עליך?האוטו של אבא
.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושלים,כי זו ירושליים כאליו .האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לפעמים .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על השפתייים=SSS .האם מחמיאים לך על האופי?בטחD: .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?הדברים הרגילים נו,אני לא רוצה הלשוייץ חח .מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?האמת...נראה לי אף פעם לא היתי בלונה פארק,סופרנלד שליטה! .האם בכית פעם בגלל אהבה?קצת .ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): .ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? וואי כל הטיולי שמוצ האלו חח -אם... .אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?בטח שהיתי נותנת יחס שווה,ההפך היתי משתדלת לחזק אותו כמה שיותר בשביל שתהיה לו מוטיביצה לעשות דברים שהוא אוהב ושהוא יצליח בדברים הללו. .אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? היתי צוחקת חחחחח .אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?ממשיכה לפנטזXD .אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? היתי מנסה לדבר איתו,חוצמזה אם היתי שונאת אחד מחברים שלי,לא היתי חברה שלהם..אבל בכלליי היתי מנסה להתמודד עם לא הולך היתי מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוףD:

jast

New member
וואי שאלון מעצבן..

1.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? לחוות אני מניחה.
2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?(רמטכ"ל,שר הביטחון,נשיא מדינה) לא בעד
3.מפחד/ת מאש/מים? לא, אני דווקא ממש אוהבת..
4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו?בהרבה, אבל זה תיאוריות שליי לא כאלו עם שם
5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי? לא. שום דבר הוא לא אינסופי
6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין". אני נגד זה, אז..
7.מהי אהבה עבורך ב5 מילים?
8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת?
9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה? זמרת
10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה) חילונית
11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך? שמאל
12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16? לא
13.האם אי פעם הרגשת שאנשים מסויימים לא מבינים אותך למרות שהיית צריך/כה תמיכה מהם? כן
14.הפנו לך עורף? כן
15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה? 3
16.כמה פעמים עברת דירה בחייך? 1
17.מהו הספורט האהוב עלייך? אופניים
18.מילה שתמיד מחזירה לך חיוך לפנים- חופש
19.מהם החיים ב7 מילים?
20.דמות מהעבר שהייתם רוצים לפגוש? יש כמה
21.מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על מצבתכם?1990-2990(חח זה פשוט משהו שאני אומרת בערך מכיתה ב ככששואלם אותי את זה)
22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? כן
23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת? כן
24.שפות מדוברות(שפות שבהן אתם יודעים קצת יותר מ"סיי לה וי" או "שרשה לה פאם") 2
25.דיברת אי פעם עם עצמך? כן
26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר?
27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו? אין
28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות? לא
29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת? כשאני מרגישה צורך
30.עובדים במשהו,אם כן במה?
איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה יש כמה
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
רואה הרבה טלוויזיה?
מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?
.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?
.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?
.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השוצר הצעיר? הקומונר שלי לפני שלוש שנים אמר לי להצטרף
.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?
.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כמובן
.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? תמיד חיובי.. כאילו הכל לטובה וזה:)
.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופניים
.מה הוא האוטו האהוב עליך? חיפושית, וואי אני מתה שיהיה לי רישיון וחיפושית
.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושליים. ככה
.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן
.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים
.האם מחמיאים לך על האופי? כן
.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? ספונטניות, ושאין לי בעיה לסלוח בדרכ..
.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? כשעבדתי שם לפני חצי שנה
.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן
.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לפני כמה ימים הבנתי שאני סומכת על אנשים מה מידי.. וגם ההדרכה.
.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הדרכה:)
-אם...
.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? חח איזה שאלה.. ברור שכן.
.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? WTF.. חח זה תלוי מי... סביר להניח שהייתי אומרת שאני מצטערת אבל - לא.
.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?הייתי דלוקה על מורה שכמעט כל הבנות בבצפר דלוקות עליו.. אבל מה, לא עשיתי כלום...
.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? קצת עצוב, אבל מנתקת קשר.
55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יש תאנשים האלה שכולם אוהבים אותם, או גם אם לא אוהבים אותם א לא שנאים אותם.. הייתי רוצה להיות כזאת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

abusername

New member
*פריקת אצבעות(אם ככה קוראים לזה)*

.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? לחוות, ברור.. 2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?(רמטכ"ל,שר הביטחון,נשיא מדינה) זה לא היה כזה מהיר... 3.מפחד/ת מאש/מים?ממים לא.. מאש זה תלוי אם עף לעברי כדור אש ברור שאני אפחד... 4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו? כן,הרבה דברים 5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי? המדענים כבר הגיעו למסקנה שהיקום סופי... הוא מרחב ואז בעתיד הוא יתכווץ בחזרה לכדור בגודל כדור טניס.. 6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין".משהו שיהיה לי בעתיד הרחוק 7.מהי אהבה עבורך ב5 מילים? שקר כלשהו.סתם- משהו כזה שיש לאנשים כזה 8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת?גם וגם 9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה?לא הייתי צייר וסופר.. 10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה)חילוני 11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך?מרכז שמאלה(השומר הצעיר לא עשה את העבודה שלו :)) 12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16?מישהו כן חושב ככה? 13.האם אי פעם הרגשת שאנשים מסויימים לא מבינים אותך למרות שהיית צריך/כה תמיכה מהם? כן 14.הפנו לך עורף?כן 15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה?בוא נראה (1,2,3...) 5(אני מאבד פלאפונים חופשי) 16.כמה פעמים עברת דירה בחייך?2 17.מהו הספורט האהוב עלייך?וואי וואי וואי סיבכתם אותי. הממממממממ... פריסבי/כדורסל/באולינג 18.מילה שתמיד מחזירה לך חיוך לפנים-שיפור 19.מהם החיים ב7 מילים?שליחטה כזה פילוסופי שדורש הרבה פלצפנות להגדרתו 20.דמות מהעבר שהייתם רוצים לפגוש?אין 21.מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על מצבתכם? אני ימציא שיקוי חיים ואני לעולם לא ימות... 22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? לא יודע. מצחיק זה יחסי 23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת?לא... 24.שפות מדוברות(שפות שבהן אתם יודעים קצת יותר מ"סיי לה וי" או "שרשה לה פאם")-2 25.דיברת אי פעם עם עצמך?עוד פעם, יש מישהו שלא? 26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר?לא 27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו?אין 28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות?תלוי במצב רוח ובשעה 29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת?1 30.עובדים במשהו,אם כן במה?לא איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה. חג קן 21 ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אני יעתיק ממישהי ממקודם- אני,חברים,משפחה איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?סבבה ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא אבא אח אחות ועוד מישהו/י שאני לא אנקוף בשמו/ה רואה הרבה טלוויזיה?כמה זה הרבה?בממוצע שעה וחצי ביום, תלוי כמה דברים יש לי לעשות מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? דאפי דאק... כי הוא היה אידיוט ומצחיק .מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קוקומן(פצפוצים) וחלב בקיץ ופסק זמן בחורף .ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? את החלב בקיץ ושוקו בחורף .איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?באגס באני-כי הוא סתם סנוב וגם הוא ניצח.. .איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השומר הצעיר? מישהו רשם בפורום של אתר השומר הצעיר שיש עוד פורום וסתם ביקרתי .מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף למגמה שלי .האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?אני מתאר לעצמי .אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?זה תלוי מבחינת מה .מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?הליקופטר .מה הוא האוטו האהוב עליך?מיני קופר הסדרה הישנה(אוטו כזה מגניב!!!) .מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אין לי עיר אהובה .האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לעיתים .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?עיניים .האם מחמיאים לך על האופי?כן .אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני צנוע במיוחד ושאני חכם ושאני אדיב.. סתם אני לא יגיד באמת .מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?וואו... לפני איזה 8 שנים נראה לי .האם בכית פעם בגלל אהבה?לא .ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):ההדרכה .ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?הצטרפותי לשומר הצעיר -אם... .אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?בוודאי .אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?"תנעלי את הכיתה".. סתם הייתי עושה את עצמי לא שומע .אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? סליחה.. נשים בנות 70 לא עושות לי את זה .אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתק קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעצור את הזמן.. זה חלום שלי שתהיה לי מכונת זמן תם ונשלם

TziMHoNoa

New member
גם אני...

1.מה יותר כואב-לחוות שברון לב או לגרום למישהו לשברון לב? יותר כואב השבר שלך, אבל יותר קשה, אני חושבת, לשבור. 2.מה דעתך על המינויים הזריזים של ראשי המדינה?(רמטכ"ל,שר הביטחון,נשיא מדינה) לא יודעת 3.מפחד/ת מאש/מים? לא 4.תומך/כת בתיאוריה מסויימת,אם כן איזו? כל מיני 5.מאמין/נה שהיקום הוא אינסופי? זה לא משנה 6.הגדר/י במילים שלך את המושג "נישואין". עוד נסיון של בני האדם לאלף את עצמם 8.האם לדעתך חכמה היא נרכשת או מולדת? הבנה של דברים היא בדר"כ מולדת, לדעתי, אבל, כמו שמיעה אבסולוטית, אפשר לפתח את זה. 9.איזה מהמקצועות הבאים היית שולל לעתידך:זמר/ת|סופר/ת|צייר/ת|רופא/ה? לא שוללת כלום 10.איך תגדיר/י את עצמך מבחינת הקרבה שלך לדת?(מסורתי/ת|חילוני/ת|דתי/ה) מסורתית 11.מי השקפת העולם הפוליטית שלך? שמאל 12.האם את/ה חושב/ת שיש להוריד את גיל ההצבעה בבחירות לגיל 16? זה לא משנה- גם אנשים בני 50 לפעמים לא מבינים כמה כח יש להם, ואיזה נזק/תועלת הם מביאים, ויש אנשים בני 15 שמבינים את המשמעות של זה. זה נורא אינדיבידואלי ולא קשור לגיל. 15.כמה טלפונים סלולאריים היו ברשותך עד כה? מה שיש לי עכשיו הוא השלישי 16.כמה פעמים עברת דירה בחייך? פעם אחת 17.מהו הספורט האהוב עלייך? לא יודעת. אני אוהבת לשחות אבל לא עושה את זה כמעט... 21.מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על מצבתכם? איזה ציטוט משיר כלשהו... לא יודעת 22.צחקת יותר מפעמיים על בדיחה שהיא לא ממש מצחיקה? כן 23.ניסית לעוף בעבר?,הצלחת? כשהייתי קטנה, ולאחותי היו כל מיני רעיונות פריקיים.. לא, לא הצלחתי. 24.שפות מדוברות(שפות שבהן אתם יודעים קצת יותר מ"סיי לה וי" או "שרשה לה פאם") עברית ואנגלית 25.דיברת אי פעם עם עצמך? בטח 26.חשבתם פעם שבשר אדם זה כשר? לא 27.יש לכם כלב?,אם כן,גם הוא נשכב כמו מת כל היום על הרצפה מרוב שחם לו? יש לי כלב, וכשאומרים לו "עשה מת" הוא נשכב על הגב ועושה כאילו הוא מת. למרות שעכשיו הוא זקן ולא כ"כ שומע כשאומרים לו משהו. 28.מבצעים פעולות שגרתיות באיטיות? לפעמים, תלוי. 29.כמה פעמים ביום את/ה מתקלח/ת? תלוי. בדר"כ פעם ביום-יומיים 30.עובדים במשהו,אם כן במה? לא איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה זה לא עובד אצלי ככה, בתקופות... איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר. אתמול אמרתי באיזה הקשר "קשר מיוחד" ומאז אחותי הקטנה מאיימת שהיא תקשור אותי אליה עם חבל ב"קשר מיוחד" ואז יהיה לנו קשר מיוחד ביננו... רואה הרבה טלוויזיה? לא מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אמבר מהשבט, כי אני מאוהבת בה. .מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? תלוי, משהו מתוק .ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו או תה בחורף, או שאמא מכינה איזה נמיץ סחוט או מילקשייק ואז יש לי כאבי בטן כל היום .איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא חשבתי על זה... .איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום השומר הצעיר? לא זוכרת .מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לקנות חשמלית, נראה לי.. .האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? קצת .אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לא יודעת .מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופניים .מה הוא האוטו האהוב עליך? קטנוע .מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? כרגע צפת, כי אני אהיה שם בסופ"ש!! .מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? הייתי בסופרלנד בחופש האחרון איזה עשר פעמים .ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): סתם איזה משהו, שנראה לא משמעותי, אבל העיר אותי לגמרי, השנה .ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? כל מיני הופעות -אם... .אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? נראה לי שכן, זה לא תלוי בדברים כאלה .אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי איזה מורה .אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כנ"ל .אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אי אפשר לשנוא חברים.. אם שונאים אותם אז זה לא באמת חברות, ועדיף להתרחק. שנאה היא בדר"כ הדדית 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? מהירות באצבעות ואז אני אולי אנגן טוב הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה