שאלון שבועי

לאו14

New member
שאלון שבועי../images/Emo9.gif

שאלון ימי השבוע!! תהנווו מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? סופ"ש או תחילת שבוע? איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? באיזה יום אתם קוראים עיתון? באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? ולהפך..? באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? למה? באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?

עונה..

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע?שיעורים,על המחשב,שומעת מוזיקה,רואה טלוויזיה
.. סופ"ש או תחילת שבוע?סופ"ש זמן לנוח מהלימודים איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?חמישי איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שבת כי יש חופש וגם יש זמן להיות עם המשפחה
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? חמישי עניתי על זה כבר חח איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? ראשון האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לפעמים.. באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אין יום מסוים,פשוט הולכים
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?ראשון כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?שבוע איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?25.7-->מומולדת לי
באיזה יום אתם קוראים עיתון?שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?חמישי באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שלישי ושישי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים?רביעי ולהפך..?שלישי נראלי
באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?חמישי באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?חמישי
למה?לא יודעת חח באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?שישי

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע?אמ..נחה..המוןן..יוצאת בערב..מחשב טלווזיה.. סופ"ש או תחילת שבוע?ברור שסופ"שש!!! איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?שני
איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?ראשון..כי זה היום הכי קצר שלי.. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? ראשון ושישי!! איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שני איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת!! האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?ברורר!!! באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?ימי חמישי..דרך כלל!! באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אין יום קבוע!! כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?שבוע!! איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?3.3 יומלדת!! באיזה יום אתם קוראים עיתון?רביעי..[ראש1] באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כל יוםם!! באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שלישי ורביעי!! באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים?אמ..לא ממש עצובה אבל עצבנית..שני.. ולהפך..?שלישיי[חופשש!] באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?כל השבוע חוץ משני! באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?שישישבת!! למה?כי יש אחורות ערב ובוקר גדולות!! באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?חח אין יום קבוע!!

עונה../images/Emo39.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? יושנת, רואה טלויזיה, במחשב, שומעת מוזיקה. סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? חמישי איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי בגלל שאני לא לומדת ביום הזה ולמחרת יום שבת שלא לומדים בכלל. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? אין יום כזה האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לא באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין יום קבוע, לפעמים בחופשים, ובשבתות באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אין יום מדויק, אבא שלי מביא לנו דמי כיס מתי שבא לו.(לפעמים אף פעם) כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? הרבה זמן איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? 1.12
באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? רביעי וחמישי, אבל עכשיו אין לי יותר ספורט באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? אמ.. אתמול או שלישי ולהפך..? לא יודעת.. באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? כל יום, אני לא מרבה לריב עם חברים שלי כמובן באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? מתי שאני רעבה, אין יום מדויק למה? אוכל טעים :) באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? אני לא הולכת לסופר.

hyhy2

New member
עונההה :]

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע?כשיש זמן אני במחשבב ובטלוויזיהה כשאין זמןן אז לומדיםםם או עושים עיסוקים אחריםםםם סופ"ש או תחילת שבוע?ברוררר שסופ"ש אין בכלל מה לשאוללל :] איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?אמממ רביעי.... איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?ששבתתת - א-י-ן ל-י-מ-ו-ד-י-ם!!! יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לאאא.. הלוואי והיההה :[ איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?שאלתם כבר.. רביעיי... איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?אממ בדרך כלל שני האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לאא... באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אממ אין קבועע תמיד זה משתנה... =/ באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?יום שלישי כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?חחח מהר מאודדד... :)) איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?אמממ גם יום הולדתייי 9.1 וגםםם 1.7 היום הראשון לחופש הגדול חחח תאריך שולטטטטט באיזה יום אתם קוראים עיתון?שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?אממ שישי שבתתת... באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שני ורביעי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים?ראשון ולהפך..?חמישי באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?כל השבוע פחחח =P באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?חחח נו מה זה השאלה הזאתתת?! למה?מאיפה אני יודעתתת באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?לא הולכת חחח הכי כיף =P

למעלה