שאלון שבועי

i love skat

New member
על מה לא?../images/Emo3.gif

חחחח..םשוט תקופה טובה שהלוואי ולא תעבור!! מגיע לי..אחרי תקופה של ייסורים וסבל..לא?!

תהייה אם תרצי אחת ../images/Emo9.gif

אין דבר העומד בפני הרצון. אם את תחליטי שתהייה תקופה טובה- תהייה אחת.

עונה

מה שלומך? טוב + מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה בטעם מסטיק! הדבר האחרון שראית? את אמא שלי הקול האחרון ששמעת? אמא שלי לאיזה כיתה את עולה? י' כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל? הרבה+++ מה את עושה בקיץ? עובדת, נחה, הולכת להופעות של הראל.. עשית פעם מניקור? כן

../images/Emo13.gif

מה שלומך? הכל טוב מה איתך??
מה הדבר האחרון שאכלת?אני לועסת מסטיק? הדבר האחרון שראית? הודעה של ילדה מטומטמת הקול האחרון ששמעת? מוזיקה.. לאיזה כיתה את עולה? ח כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל? עוד לא שמעתי מה את עושה בקיץ? הרבה דברים.. עשית פעם מניקור? כן

עונה! ../images/Emo60.gif

מה שלומך? טוב תודה.. החיים קצת עמוסים, אבל יהיה בסדר. מה הדבר האחרון שאכלת? הרגע אכלתי סלט ואני בדרך לאכול ספגטי עם שמנת! הדבר האחרון שראית? ראיתי? בעקרון את הצלחת של הספגטי, כי היא ממש מולי. אבל גם ראיתי אתמול בפעם השלישית או הרביעית את הסרט 13.. ךלעכחדלגכיע
הקול האחרון ששמעת? של אמא, אומרת שהיא הולכת
לאיזה כיתה את עולה? יד כביכול
כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל? שמעתי שורה מהשיר "בתוך" שמישהו מהעבודה שר פתאום.. ואז כשהתלהבתי קראו לי ילדה קטנה
מה את עושה בקיץ? מרוויחה כסף!! ופוגשת את הראל 435987 פעמים!! קגעכךדגכלע
עשית פעם מניקור? ודאי! איזה פעם אחת

כן. ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

אין שום דבר מתוכנן, כן? אחרת כבר הייתם יודעים על זה ממזמן. אבל אין סיכוי שיעבור הקיץ בלי שאני יראה אותו!!! די!!! יש גבול!!! הוא הרי גם יבוא וישיר לי ביומולדת, מה לא ידעת?

כן! ../images/Emo60.gif

מבחינתי ביומולדת שלי ניפגש.. ואחרי שנתחבק המון ואני אגיד לו כמה אני אוהבת ומעריכה אותו.. אנחנו נשב עם אסף ונדבר על עסקים ועל הדואט המרגש שנוציא
גכעחדיהגכחעי החיים קשים!!!!

חשבתי שאת רצינית....

תשמעי, אם אני אשיג לך את הטלפון של אסף (האמרגן שלו) את חושבת שתוכלי לסדר לעצמך משהו?

למעלה