שאלון שבועי

שאלון שבועי ../images/Emo9.gif

מה שלומך? מה הדבר האחרון שאכלת? הדבר האחרון שראית? הקול האחרון ששמעת? לאיזה כיתה את עולה? כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל? מה את עושה בקיץ? עשית פעם מניקור? קצר אבל אין לי זמן...

יאיי../images/Emo3.gif

מה שלומך?רע מה הדבר האחרון שאכלת?נס קפה הדבר האחרון שראית?עלון להופעה של היהודים
הקול האחרון ששמעת?אחותי..או אולי הפוסטמות שצורחות למטה לאיזה כיתה את עולה?יא' ברוך השםםםםםםםם(יאיי אני גדול!) כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל?לא שמעתי מה את עושה בקיץ?הרבה
עשית פעם מניקור?חחח לא

aNaTi 17

New member
שלי ../images/Emo26.gif

מה שלומך? עכשיו יותר טוב... סבא שלי נפטר לפני יומיים
מה הדבר האחרון שאכלת? תפו"א ועוף, לארוחת ערב. הדבר האחרון שראית? ספיישל הראל סקעת בוי או די!! מדהים! הקול האחרון ששמעת? את הקול של אבא לאיזה כיתה את עולה? סיימתי :) אני מחכה לשנת שירות שתתחיל באוגוסט כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל? וואו המון, כל היום מול הטלויזיה של כוכב נולד 2 בוי.או.די. מה את עושה בקיץ? טסה להולנד כנראה.. ועושה טיול עם החברות באילת עשית פעם מניקור? לא

עכשיו אני

מה שלומך?הכל סבבה! מה הדבר האחרון שאכלת?אורז ועוף. הדבר האחרון שראית?הספישל המהמם של הראל בVOD, הקול האחרון ששמעת?, את האחים המעצבנים שלי! לאיזה כיתה את עולה?לכיתה ח'. כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל?הרבה בטלויזיה. מה את עושה בקיץ?נוסעת לאילת,מבלה עם חברות,ים וכו' עשית פעם מניקור?לאא

עכשיו אני

מה שלומך?הכל סבבה! מה הדבר האחרון שאכלת?אורז ועוף. הדבר האחרון שראית?הספישל המהמם של הראל בVOD, הקול האחרון ששמעת?, את האחים המעצבנים שלי! לאיזה כיתה את עולה?לכיתה ח'. כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל?הרבה בטלויזיה. מה את עושה בקיץ?נוסעת לאילת,מבלה עם חברות,ים וכו' עשית פעם מניקור?לאא

:))

מה שלומך?מצויין מה הדבר האחרון שאכלת?גלידה הדבר האחרון שראית?טלויזיה הקול האחרון ששמעת?שיר של הראל סקעת..אין עוד סיכוי לאיזה כיתה את עולה?עולה לכיתה י' כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל?4 מה את עושה בקיץ?כנראה יורדת לאילת עם חברות.. עשית פעם מניקור?כן :))

Danielushhhh

New member
עויינה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

מה שלומך? הכל טוב, מה איתך? מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד
הדבר האחרון שראית? את החפיסה של השוקולד
הקול האחרון ששמעת? הודעה במסנג'ר לאיזה כיתה את עולה? ט' כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל? לא שמעתי
מה את עושה בקיץ? טסה לארה"ב
עשית פעם מניקור?

i love skat

New member
חחחח חמוד..../images/Emo13.gif

מה שלומך?הכל מצויין,יותר טוב מאי פעם...
מה הדבר האחרון שאכלת?תפוחי אדמה..
הדבר האחרון שראית?את החידון..
הקול האחרון ששמעת?אח שלי צועק על חתולים..
לאיזה כיתה את עולה?ט'
כמה פעמים שמעת היום שירים של הראל?פעמיים.. מה את עושה בקיץ?ישנה,הולכת לבריכה,הולכת לים,הולכת לסרטים,ישנה אצל חברות... עשית פעם מניקור?כן..

למעלה