שאלון שבועי!!!../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif...
טוב, אני חושבת שזו הייתי אני ממש ממש ממש בתחילת הפורום שהתחלתי עם שאלון שבועי, או אפילו איזה סתם שאלונים... ועכשיו לצערי- תקופה לא קצרה לא יצא לי כמעט להיות בפורום בגלל שהמחשב שלי לא היה איתי (אל חשש- כעת הוא רק שלי, אין אחים, אין כלום! יאאא...). ממ.. שמתי לב למשהו מצויין שיש פה כבר אנשים שבאמת מכירים אחד את השני וזה מעולה, רק חבל שאני לא מכירה כמעט אף אחד והולכת להופעה לבד, כי חברים שלי מעפנים ולא מעריכים מוסיקה טובה( אוי, אוי...). אז הנה לכם שאלון שבחלקו גם על דפש...
שם וגיל:
איזור:
ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...):
מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?:
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?:
לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?:
איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? (לא חייבים רק דפש מוד):
אתם מגיעים להופעה?:
אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?:
לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?:
מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?: שיהיה שבוע טוב! בתקווה להכיר אתכם בקרוב!!!! =)
- סולילנד...
טוב, אני חושבת שזו הייתי אני ממש ממש ממש בתחילת הפורום שהתחלתי עם שאלון שבועי, או אפילו איזה סתם שאלונים... ועכשיו לצערי- תקופה לא קצרה לא יצא לי כמעט להיות בפורום בגלל שהמחשב שלי לא היה איתי (אל חשש- כעת הוא רק שלי, אין אחים, אין כלום! יאאא...). ממ.. שמתי לב למשהו מצויין שיש פה כבר אנשים שבאמת מכירים אחד את השני וזה מעולה, רק חבל שאני לא מכירה כמעט אף אחד והולכת להופעה לבד, כי חברים שלי מעפנים ולא מעריכים מוסיקה טובה( אוי, אוי...). אז הנה לכם שאלון שבחלקו גם על דפש...