שאלון שבועי!!!
...

advasoly

New member
שאלון שבועי!!!../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif...

טוב, אני חושבת שזו הייתי אני ממש ממש ממש בתחילת הפורום שהתחלתי עם שאלון שבועי, או אפילו איזה סתם שאלונים... ועכשיו לצערי- תקופה לא קצרה לא יצא לי כמעט להיות בפורום בגלל שהמחשב שלי לא היה איתי (אל חשש- כעת הוא רק שלי, אין אחים, אין כלום! יאאא...). ממ.. שמתי לב למשהו מצויין שיש פה כבר אנשים שבאמת מכירים אחד את השני וזה מעולה, רק חבל שאני לא מכירה כמעט אף אחד והולכת להופעה לבד, כי חברים שלי מעפנים ולא מעריכים מוסיקה טובה( אוי, אוי...). אז הנה לכם שאלון שבחלקו גם על דפש...
שם וגיל:
איזור:
ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...):
מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?:
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?:
לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?:
איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? (לא חייבים רק דפש מוד):
אתם מגיעים להופעה?:
אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?:
לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?:
מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?: שיהיה שבוע טוב! בתקווה להכיר אתכם בקרוב!!!! =)
- סולילנד...

advasoly

New member
עונה ראשונה!../images/Emo70.gif

שם וגיל:אדווה בת 17 ומשהו (יום אחריי ההופעה בת 18!!!) איזור:השרון...
ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...):התקופה הפורחת ביותר שלי, טבולה במעט דיכאון שדפש הוציאו אותי ממנה... וכעת היא חוזרת ובגדול! (התקופה שדפש הם חלק בלתי נפרד ממני...)
מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?: כמה ימים אחריי שנולדתי, זה משהו שתמיד היה בבית- מהאחים...
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?: להתאמן (כושר...), לרקוד, לנגן, לצייר, לשיר, ללמוד, לקרוא, לכתוב סיפורים/שירים... לבלות עם חברים!
לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?:לא יודעת בדיוק בקטע הזה... אבל... יש 2... Shake the disease One caress
איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? (לא חייבים רק דפש מוד):מממ.. האמת שיש הרבה כאלו... גם לדפש יש כמה טובים..
אתם מגיעים להופעה?: ברור!
אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?:ממ.. אני חושבת ש3..
לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?:נראה לי שלדייב. וגם למרטין.
מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?:ממ... עד כמה אני מעריכה אותו ושיפסיק עם הסמים!... (כן, דייב מת כמה פעמים אם מישהו פה זוכר...)

aviGODFATHER

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם וגיל: ----------אבי, 17 וחצי איזור: ----------קרית אתא ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...): ----------את דפש מוד התחלתי להכיר ברצינות רק בחצי שנה האחרונה אז הם עדיין לא משתייכים לתקופה. מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?: ----------לפני שנה +-. שמעתי את Enjoy the Silence. מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?: ----------כל מיני... לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?: ----------לא יודע... איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? (לא חייבים רק דפש מוד): ----------כל שיר שאני אוהב מעודד אותי, ויש המון המון שירים שאני אוהב. אתם מגיעים להופעה?: ----------כן! אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?: ----------אין לי עדיין כרטיס. לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?: ----------מרטין גור. ללא ספק הוא זה שאחראי לכל ההצלחה ולכל הדבר המדהים הזה שנקרא - דפש מוד. מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?: ----------אין לי מושג...

התשובות שלי

שם וגיל רותם/שארלוט, 20 איזור: נס ציונה, או בשמה האחר - הכביש שמחבר בין ראשון ורחובות. לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? שום תקופה, התחלתי ממש לאהוב אותם רק לפני כמה חודשים. מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד? לפני 5 שנים, כשהייתי מכורה לקיור ושמעתי את החידוש המעולה שלהם ל"עולם בעיני" מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? לראות סרטים טובים בעיקר. לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים? The Policy of Truth - אני פשוט לא מסוגלת לשקר. איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? Strange Attraction של הקיור. אתם מגיעים להופעה? בטח! מאיזה שער אתם נכנסים? שער שלוש. לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים? לאף אחד, ובגלל זה מיותר לענות לשאלה הבאה.

little 14

New member
גמני ../images/Emo13.gif

שם וגיל: ליזי 14 איזור: בת ים ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...): האמת לתקופה הנוככית שהיא ליפעמים ליפעמים גם קצת דיכאונית ודפש מוציאים אותי תמיד מהדיכאון מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?: אממ בסוף החופש של שנה שעברה (אני יודעת שזה קצת זמן אבל אני סטוקרית עצבנית) מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?: חוץ מלשמוע מוסיקה ולחרוש את המחשב אני גם קוראת (כן..כן) ועושה שיעורים :)-\) לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?: Barrel Of A Gun איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה?: One Caress אתם מגיעים להופעה?: אז לא אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?: אין לי שמץ עוד לא החזקתי את הכרטיס :-\ לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?: הייתי רוצה לומר דייב אבל מה לעשות שזה מרטין מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?:תלמד אותי לנגן על כל מה שאתה יודע (מרטין!!!! תעשה לי לק שחור!!!!)

התשובות שלי. ../images/Emo192.gif

שם וגיל: רוני בת 16 וחצי. איזור: תל אביב. ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...): זה יישמע קצת בנאלי אבל דפש מוד ליוו אותי בהרבה מהתקופות. זו האמת. מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?: לפני 5 שנים, כשהייתי בת 11 או 12. מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?: אני נוהגת לצלם, לבשל, לשמוע מוזיקה כמובן, אוהבת מאוד לצאת... לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?: Behind The Wheel, Little 15, Blasphemous Rumours, Sister Of Night איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? (לא חייבים רק דפש מוד): שירים שמחים, בעיקר. יש יותר מדי. אתם מגיעים להופעה?: כמובן! אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?: 10. לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?: דוד המלך. מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?: שאף מילה בעולם לא תתאר את ההערצה שלי כלפיו.

super girl 15

New member
../images/Emo13.gif תורייייי....

הגיע הזמן.. מזל שאני מתעוררת בשעות האלה...
בקיצור.... שם וגיל: רינת נרדע 15 איזור: אשדוד ידוע שבד"כ נוטים לשייך לשירים מסויימים תקופות שלכם בחיים, לאיזו תקופה דפש מוד משתייכת אצלכם? (נוכחית, עבר-דיכאון קצת, התקופה הפורחת ביותר...): אמממ.. להגיד ת'אמת.. מאז שהכרתי את דפש מוד שזה קרה השנה.. הבנתי שעדיין יש לי כמה וכמה סיבות לחיות...אין לי שיר מסויים... מתי לראשונה הכרתם את דפש מוד?: ממממ... חחחח הכרתי את דפש מוד מהפירסומת של ההופעה שלהם עם הקמפיין של פלאפון.. ראיתי את דייב ואמרתי.. ""וואו.. מי זה"
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי?: מחשב.. מוזיקה של דפש... טלויזיה קצת פחות.. ולישון.. עד שעות כאלה... לאיזה שיר הכי התחברתם מבחינת המילים?: יש יותר מידי... איזה שיר הכי מעודד אתכם כשאתם בבאסה? (לא חייבים רק דפש מוד): Enjoy the silence... תמיד שאני שומעת אותו עולה לי חיוך כזה קטנטן... אתם מגיעים להופעה?: דה... =]] אם כן- מאיזה שער אתם נכנסים?: אני שורצת שם מהבוקר ליד השער.. איך שפותחים אותו.. ספיד לשורה הראשונה... לאיזה חבר בלהקה אתם הכי מתחברים?: דיייייייייייב
מה הייתם אומרים לו אם היה יוצא לכם להכיר אותו?:
"עההההההההה דיייייב חייים שלייי תביא לי חיבוקקקקקקקק!!!"
לא הרבה הישתנה מהשירשור ההכרות הראשון... חחחחחחח....

super girl 15

New member
פחחחח איזה אהבלה יצאתי... ../images/Emo122.gif

חשבתי שעה ולא שער... קיצר אני משער 1...

למעלה