שאלון שבועייי

שאלון שבועייי

איזה כייף לי שאני שמה שאלון =]] התגעגתיי אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? -היית מחליף את צבע השיער שלך? -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? -ותמורת 1,000,000? -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? איפה הגבול בין פה לשם? כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? ומכונית? קורקינט ממונע? איזה שפות אתה דובר? כמה אותיות יש ב ABC ? איזה מס ערוץ זה BBC ? אוהב את קונאן אובראיין? ואת ג'יי לנו? סאטרדיי נייט לייב? זהוץ.... נתראה בשבוע הבא עם השאלון של שבוע הבא... ועד אז שנה טובה ומעולה לכולכםם!!! אוהבת מלאןן

תוספת קטנה שנשכחה.תצרפו לשלאון ותענ

איפה אתם עושים ערב חג? איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? ולנו, לפורום? :) ולאמא שלכם? ולאבא שלכם? לדודים שלכם? ולאחים שלכם? לעצמכם כבר שאלתי? חפרתי, לא? אז נפסיק, טוב? שנה טובה מה?

jast

New member
אהא.

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? ספטמבר.
-אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? תום -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? בכל מקום שיהיה לי בו טוב. -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? טוב לי עם שלי. -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? בדרך כלל הייתי עונה שכן.. אבל בזמן האחרון אני מאד אוהבת אותם, במיוחד אחרי אתמול. -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? עם כל התלונות, אולי לא. אבל זה תלוי איזה אפשרויות אחרות יש. -היית מחליף את צבע השיער שלך? כן, אבל אין לי בעיה עם מה שיש לי גם:} -אם כן,לאיזה צבע? אדום. -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? כן, יש כמה.. -אם כן,אז עם מי? אני לא יכולה לכתוב פה. -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? כן:} -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) כל דבר שהיה באופנה. -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? בחיים לא. -ותמורת 1,000,000? לא. -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא. -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? מתי שיוצא. שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? מתי שאני עייפה. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? עיניין מורכב. למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהבת? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? ביניין דיי מעאפן. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית נטוש (?!) כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? סיפור ארוך, אוי.. כשאמא העיפה אותי מהבית, אז לבית של אבא ואז חזרתי לפה עם אבא. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? בקבוק עם שדון שיגשים לי את המשאלות. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן, כי הרבה יותר כיף שם. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מגיל 0 עד גיל 13, מגיל 15 עד גיל 16 וחצי. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אדוויל
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אבא, חברה של אבא. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני עושה אותם בקן. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? האמת שאני לא עושה הרבה, לפעמים מבקשים ממני.. אבל כשהחדר שלי נהיה מגעיל ממש אני מחליטה לנקות אותו קצת. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אין לי בעיה איתו. סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? הרבה. איפה הגבול בין פה לשם? באמצע. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? כמה שצריך, ותלוי לאיזו מטרה. כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? כמה שיותר. האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא, יש לי את סטאלין/ אפריים הגדול ואת אפריים הקטן. איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? מן הסתם. ומכונית? . . . קורקינט ממונע? חח אם אני לא אדרוס אותו. איזה שפות אתה דובר? עיברית ואנגלית, כמה אותיות יש ב ABC ? 3 XD איזה מס ערוץ זה BBC ? לא יודעת, ואין לי שום תשובה שנונה. סליחה:] אוהב את קונאן אובראיין? סמל מין
ואת ג'יי לנו? הייתי מכורה כשהייתי בת 13. סאטרדיי נייט לייב? זה נחמד.

jast

New member
תיקון*

איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?(לא קראתי את זה נכון) אני חושבת שהייתי נעלבת.

jast

New member
../images/Emo45.gif

מי כל האנשים בעולם, דווקא אותי?! מה זה? אני ככ לא רצויה פה??

אניאניאניאניאני...חחחח...:)

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? בחודש שבו נולדתי,מאי! -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? אהממ לאדת. -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?ברמת אביב(ג') -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?עם מצלמה -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?לא..אבל היתי מחליפה את השם!
-במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך?בוודאי -היית מחליף את צבע השיער שלך?לא -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? אני יוצאת בנקודת הנחה,שלאף אדם החיים אינם פשוטים..אז לא. -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? מסתומרת? -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...)אהה זה..כע..נו..ברור..כמו כל ילדה
-היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל?לא.אפילו לא למיליון,כל אחד והגורל שלו. -ותמורת 1,000,000?לאאא -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד?מפתאום!אני יהודייה ואני גאה בזה ולא מחליפה אף חג יהודי בחג אחר=] -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים?מתי שאני נועלת נעליים... שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? לא יודעת יש ימים שאני עייפה יש ימים שאני ערנית בטירוף איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז,ממלואים...המון המון3> למה אתם אוהבים את הבית?כי זה ההבית שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בבלוק נידח בעירת עוני כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מאז שנולדתי=] אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק,צמחים מוזרים ,נענע,וכו וכו מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא,אבא,2 אחים וכלבה מדהימה. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אחרי הקן,בלילה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לנקות את החדר,לטפל בכלבה,לדאוג שיש סדר,וכשההורים לא בבית לעשות את כל מה שאמבא עושים..שזה בערך הכל..
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? את הדירה כן,את הבינין לא. סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא?זה זה איפה הגבול בין פה לשם?שמה.. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? המון כמה במבות אתה יכול להכניס לפה?אהממממ....1000!!!!! האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]?לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך?אאוצ'. ומכונית?אאוצ' קורקינט ממונע?איהה איזה שפות אתה דובר? כמה אותיות יש אי בי סי? 27,לא? איזה מס ערוץ זה BBC ? חמישים ומשהו אוהב את קונאן אובראיין?שו??????? ואת ג'יי לנו?לא סאטרדיי נייט לייב?לא איפה אתם עושים ערב חג? אצל סבא'לה איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? עוף עם דבש[כל הצימחוניות בפורום,סליחה] עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש?איכסה פויה לא! ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים?תלוי אצל אנחנו מתארחים,תלוי את מי אנחנו מארחים מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?הרבה דברים. ולנו, לפורום? שנה מהנה,מלאת חויות.שהפורום יגדל ויפרח.חבר'ה אני מתה עליכם!
ולאמא שלכם?חחחחח שתפסיק להיות לחוצה ועצבנית... ולאבא שלכם?שיפסיק להיות אדיש,ושיהנה בחייו לדודים שלכם?אושר,עושר,בריאות וכושר ולאחים שלכם?כיף כיף כיף כיף כיף ורק כיף...והמון אהבה..ועוד דברים שאני חושבת שזה לא לפה לעצמכם כבר שאלתי?כן חפרתי, לא?אהא אז נפסיק, טוב?טוב שנה טובה ?שנה טובה!יאללה ביי חפרתם שבוע טוב לכולם ושנה טובה=]]]]]]]]]

נאמ.

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? אולי יולי? -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? טופז, נראה לי. או אלמוג. כנראה אני מוסיפה שם שני :] -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? חניתה. ברור שחניתה. -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? כזה עם אמפישלוש נראה לי. וזה יקרה אחרי שאני אתחיל לעבוד. -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? לא נראה לי. -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. - -היית מחליף את הבית ספר שלך? לא. בעצם אולי. -היית מחליף את צבע השיער שלך? אהא!!1 -אם כן,לאיזה צבע? סגול-אדום-חום? *-* -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? לא. -אם כן,אז עם מי? - -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? הוי כן. -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) נו מדבקות וקלפים של קטנטנות וכאלה. -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? לא. -ותמורת 1,000,000? לא. -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא יודעת, אולי, כי חג המולד מגניב כזה. -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? כשאני לובשת נעליים [+גרביים], וזה לא קורה הרבה, כל פעם כשמורידים אותם נראהלי. שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בלימודים? 5-6 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? סלט חסה. למה אתם אוהבים את הבית? לא יודעת. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? אין לי מושג. בית פרטי שיש בו שתי קומות? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כל בית היה בסדר. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אוהו. מחניתה לשלומית כי ההורים רצו. משלומית לראש הנקרא כי הבית השני בשלומית עוד לא היה בנוי. מראש הנקרא לשלומית כי הבית היה בנוי. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האמ. אמפי. אני לא באמת מסוגלת לשמור על שפיות בלי מוזיקה. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4 שנים? 5? לא סופרת. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לאדעת נו. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 6 נפשות. אחת אני. יש לי עוד שתי אחים, אחד קטן [בן 11 עוד כמה ימים] ואחד גדול [19 וחצי] ואחות גדולה [17 וחצי] אבא שלי בן 53 וחצי או משהו ואמא בת 48. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשיש זמן. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר ולשטוף את הכלים שלי. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? - סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? שני זה? איפה הגבול בין פה לשם? כאן. כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? המון. כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? לא בדקתי. האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא. יש לי בובה שקוראים לה וניל. איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? הייתי מבואסת קצת. ומכונית? קצת יותר בבאסה. קורקינט ממונע? אם לא הייתי מתה מזה הייתי מתאבדת לבד. איזה שפות אתה דובר? 3. כמה אותיות יש ב ABC ? 26 איזה מס ערוץ זה BBC ? אנערף? אוהב את קונאן אובראיין? הא? ואת ג'יי לנו? לא ממש. סאטרדיי נייט לייב? לא ראיתי אף פעם. איפה אתם עושים ערב חג? עשיתי בבית. איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? סלט חסה |מתה| עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? לא יודעת. לא כזה. ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? אצל מארחים? מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? לאמשנה. ולנו, לפורום? :) שיגדל ויתפתח וכאלה. ולאמא שלכם? שיהיה לה מגניב. ולאבא שלכם? כנ"ל לדודים שלכם? כנ"ל ולאחים שלכם? כנ"ל לעצמכם כבר שאלתי? כה חפרתי, לא? אולי אז נפסיק, טוב? טוב שנה טובה מה? שנה טובה. .

TziMHoNoa

New member
רינה יש לי מה לספר לך!

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? לא יודעת.. -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? כנ"ל -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? ממש דרום או ממש צפון -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? לא היתי מחליפה -היית מחליף את הבית ספר שלך? כן -היית מחליף את צבע השיער שלך? לאדום כן -אם כן,לאיזה צבע? ^ -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? כן -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) הייתי מחליפה זהויות עם אחותי.. סתם.. הכל בערך -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? לא -ותמורת 1,000,000? לא -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? אני לא גורבת גרביים בדר"כ.. שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? לא יודעת איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אוכל טבעוני של אמא למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה מפוארת עם שמונה פתחי אוורור. סתם, בית פרטי באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית ענק שאי אפשר למצוא בו את עצמך, זה תמיד נראה לי קודר ועצוב מאוד... כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת מדירה לבית של עכשיו אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? חליל וגיטרה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאה שנה בערך אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? דבש עם בצל לכאבי גרון, ודבש באופן כללי, ואבקת סודה לשתיה לבעיות חניכיים וכאבי בטן מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא, אחות, עוד אחות, 2 כלבים וחמישה חתולים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני לא, רק בקולנוע אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל מיני סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? 2 איפה הגבול בין פה לשם? באמצע כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? הרבה כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? אף לא אחת האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? לא איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? לא חושבת שהיה לי זמן להרגיש. כשחושבים על זה, פעם מיניבוס דרס אותי... ומכונית? כנ"ל קורקינט ממונע? טוב זה כבר לא מצחיק איזה שפות אתה דובר? עברית כמה אותיות יש בABC?3 - 3 איזה מס ערוץ זה BBC? ואני בטח יודעת אוהב את קונאן אובראיין? מי זה? ואת ג'יי לנו? סאטרדיי נייט לייב? איפה אתם עושים ערב חג? בבית איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? השעועית המגניבה הזו של הברכת והקציצות המגניבות של אמא עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? בטח!! ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? תלוי.. מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? ולנו, לפורום? :) כייף אדיר ולאמא שלכם? ולאבא שלכם? לדודים שלכם? ולאחים שלכם? לעצמכם כבר שאלתי? חפרתי, לא? אז נפסיק, טוב? כן בהחלט שנה טובה מה? כן..

יאיי אני עונה =]

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? לא יודעת.. אחד מחודשי הסתיו... כאילו לי יש יומולדת באביב.. אבל סתיו זה כזה מגניב -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? עם שלי -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? ירושליים.. זה כזה מקום באסט!! -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? לא הייתי מחליפה וזהו -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? רק את אח שלי -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. בלי אח.. אולי עם אחות במקום או אח קטן או משהו כזה... וגם הייתי רוצה שבת דודה שי תגור יותר קורב אלי -היית מחליף את הבית ספר שלך? אני כבר לא לומדת!!.. אבל כן.. הייתי רוצה לללמוד בבצפר מגניב כמו גבעת גונן או הניסויי או אומנויות.. -היית מחליף את צבע השיער שלך? לא -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? לא ממש -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות"? לא כלכך.. רק עם קלפים -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) פוגים, מדבקות וזה -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? אופקורס שלא -ותמורת 1,000,000? לא -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? אהממ... לא את פסח פסח זה כייף.. אבל איזשהו חג אחר בכייף -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? כל יום שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? לא הרבה.. במיוחוד עכשיו איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אהמממ.. סלט אמא.. ובורשט למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא חם ואוהב ויש לי שם את הפינה הקטנה והאינטימית שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? שום בית כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מלאן.. פעם עברתי לארץ אחרת.. כמה פעמים בתוך ראשון כי הורים שלי רצו בית אחר וזה ועכשדיו עברתי לירושליים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הספרים שלי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן.. אני ממש אוהבת את הבית של 2 חברות שלי הוא כלכך מקסים כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז כיתה ה'.. ובחדש מאז תחילת החודש ככה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שום כלום מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא ואח... סהכ 3 ועוד 2 חתולים חמודמודים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חע עחעחחעחע אין לי בצפר!!! אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שום דבר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כע סתם שאלות חכמות :::: אם מחברים את זה ועוד זה כמה יוצא? זהזה איפה הגבול בין פה לשם? באמצע כמה פרחים אתה יכול להחזיק ביד אחת באותו הזמן? המון כמה במבות אתה יכול להכניס לפה? לא ספתרי.. בפעם הבאה אני מבטיחה לספור האם יש לך בובה שקוראים לה שראגה [כי לא צריכה להיות לך כזאת ואם יש לך נא השמד אותה היא לא למאכל אדם]? אין לי איך אתה חושב שהייתה מרגיש אם אוטובוס היה דורס אותך? מאוד מוזר וכאובי ומכונית? גם קורקינט ממונע? אווצ' איזה שפות אתה דובר? אנגלית, רוסית, עיהרית, ספרדית וקצת צרפתית כמה אותיות יש ב ABC ? המון איזה מס ערוץ זה BBC ? 12 אוהב את קונאן אובראיין? אהה? ואת ג'יי לנו? אההה סאטרדיי נייט לייב? בלההה

למעלה