שאלון ראש השנה

שאלון ראש השנה

** האם אתם קונים מתנות לחג? אם כן, למי? ** מה אתם קונים לעצמכם? ** אוהבים להתחדש עם בגדים בחג? ** מה עדיף לקחת למארחת - סלסלת ממתקים או זר פרחים? ** אתם רואים בראש השנה סוג של התחלה חדשה? ** אתם מאמינים שמה שתעשו בראש השנה ילווה אתכם לאורך כל השנה? ** מה אתם מאחלים לעצמכם לראש השנה ולאיזה הישגים אתם שואפים להגיע? ** איפה אתם עושים את החג ועם מי? ** האם תוותר/י על החג בחיק המשפחה לטובת החג עם בן/בת הזוג? ** איזה ממאכלי החג אהוב עליכם? ** מה אתם נוהגים לעשות אחרי ארוחת החג? (להמשיך לחגוג ולצאת או ללכת לישון אחרי כל האוכל) ושתהיה לנו שנה נהדרת

redot

New member
אני

** האם אתם קונים מתנות לחג? אם כן, למי? לא ** מה אתם קונים לעצמכם? בינתיים, כלום. ** אוהבים להתחדש עם בגדים בחג? זה יכול להיות נחמד, כן. ** מה עדיף לקחת למארחת - סלסלת ממתקים או זר פרחים? למי אכפת? ** אתם רואים בראש השנה סוג של התחלה חדשה? לא. זאת דמגוגיה זולה. ** אתם מאמינים שמה שתעשו בראש השנה ילווה אתכם לאורך כל השנה? לא. מה הקשר? ** מה אתם מאחלים לעצמכם לראש השנה ולאיזה הישגים אתם שואפים להגיע? שתהיה שנה מוצלחת ושכל משאלותי יתתגשמו
** איפה אתם עושים את החג ועם מי? בבית של ההורים, עם המשפחה. ** האם תוותר/י על החג בחיק המשפחה לטובת החג עם בן/בת הזוג? כן. למה לא? ** איזה ממאכלי החג אהוב עליכם? כל מיני. אני לא יודע שמות. ** מה אתם נוהגים לעשות אחרי ארוחת החג? (להמשיך לחגוג ולצאת או ללכת לישון אחרי כל האוכל) תמיד לצאת.

טל205

New member
דמגוגיה זולה??

איש איש ואמונתו. מותר לך לחשוב אחרת אסור לך לזלזל!!

טל205

New member
לא אכפת לי

אבל אני בהחלט חושב שזה לא צריך להיות על חשבון חברי הפורום! בשביל זה יש מסרים. או אפילו טלפון אם תרצה..

../images/Emo75.gifעונה.. ../images/Emo74.gif

** האם אתם קונים מתנות לחג? אם כן, למי?בדרך כלל לא קונה כי כמו כל שנה החג נחגג בבית הוריי..לרוב, קונה פרחים לערב החג..כשחוגגת אצל בן הזוג קטנה להוריו מתנה ** מה אתם קונים לעצמכם?לעצמי?! המממממממממממ........כלום! ** אוהבים להתחדש עם בגדים בחג?כן, אבל לא מתחדשת במיוחד בשביל החג ** מה עדיף לקחת למארחת - סלסלת ממתקים או זר פרחים?סלסלת ממתקים.. ** אתם רואים בראש השנה סוג של התחלה חדשה?הממ..יש בזה משהו..רק שאני רואה בזה נקודת שיא לתהליך שהחל וממשיך ** אתם מאמינים שמה שתעשו בראש השנה ילווה אתכם לאורך כל השנה?לא..בתקווה שכן ** מה אתם מאחלים לעצמכם לראש השנה ולאיזה הישגים אתם שואפים להגיע?בריאות,אושר,הרבה אהבה, שואפת לנצל את המקסימום יכולת שלי בכל התחומים בעיקר עבודה ולימודים..שואפת לאהוב יותר,להראות יותר אכפתיות,הבנה,הקשבה, נקיטת עמדה,להאמין יותר, לעזור,לקחת אחריות,לשתף פעולה,לסלוח,להתנצל, להודות בטעויות ולהמשיך הלאה,לא להתקע על דברים מהעבר,יותר אופטימיות,לא לאבד תקווה, למצוא פתרונות יצירתיים,להמשיך לא לשמור על שגרה, לתת לאחרים לעזור לי ,לעזור לאחרים,גמישות, ליצור קשר,לצאת לחופש,לעודד,להתעודד,לדעת לקבל אהבה,להתחבק,להתנשק,לנשום עמוק, לחשוב מחשבות חיוביות ,לצאת לטבע ,לעשות מה שאוהבת,להיות פעילה -הא ולהתנתק מאורנג' לתמיד!
** איפה אתם עושים את החג ועם מי? כנראה עם בן הזוג בבית הוריו ** האם תוותר/י על החג בחיק המשפחה לטובת החג עם בן/בת הזוג? לפעמים צריך.. ** איזה ממאכלי החג אהוב עליכם?משהו מיוחד שאבא שלי עושה.. ** מה אתם נוהגים לעשות אחרי ארוחת החג? (להמשיך לחגוג ולצאת או ללכת לישון אחרי כל האוכל)לרוב כל המשפחה נמצאת,יושבים,מדברים, מקשקשים,שרים,רוקדים,צוחקים עד השעות הקטנות של הלילה

Jitter

New member
בראש השנה...

** האם אתם קונים מתנות לחג? אם כן, למי? לא ** מה אתם קונים לעצמכם? כלום ** אוהבים להתחדש עם בגדים בחג? טוב, אולי לקנות בגדים. כן. ** מה עדיף לקחת למארחת - סלסלת ממתקים או זר פרחים? ממתקים. ככה אפשר לאכול אותם בסוף הארוחה :) ** אתם רואים בראש השנה סוג של התחלה חדשה? כן ** אתם מאמינים שמה שתעשו בראש השנה ילווה אתכם לאורך כל השנה? לא ** מה אתם מאחלים לעצמכם לראש השנה ולאיזה הישגים אתם שואפים להגיע? אויי... הרבה מידי... הצלחה רומנטית, הצלחה מקצועית, הצלחה אישית-ריגשית... לא חסר... ** איפה אתם עושים את החג ועם מי? אצל ההורים. בשאיפה למינימום הנדרש. הגיע הזמן לחגוג עם חברים ! ** האם תוותר/י על החג בחיק המשפחה לטובת החג עם בן/בת הזוג? כן אבל אין ** איזה ממאכלי החג אהוב עליכם? תפוח בדבש. רסק תפוחים. ** מה אתם נוהגים לעשות אחרי ארוחת החג? (להמשיך לחגוג ולצאת או ללכת לישון אחרי כל האוכל) לפרוש לאחד החדרים ולדבר עם בנאדם אחד. כל אחורה עם מישהו אחר. החגים הם הזדמנות מעולה לשיחות עומק עם בני המשפחה הרחוקה.

למעלה