שאלון ראשון

WakeUpMan

New member
שאלון ראשון ../images/Emo42.gif

והכוונה לא הייתה לשאלון ראשון שאני מחבר. :]
קודם כל, מה שלומכם עכשיו?
איזה שיר אתם שומעים עכשיו?
השיר הזה מסמל בשבילכם משהו? או שהוא סתם יפה? :)
מה השיר הקליט ביותר ששמעתם לאחרונה (שבוע אחרון, לא רחוק יותר) ברדיו?
מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב?
מה הדבר האחרון שאכלתם?
מי האדם האחרון שדיברתם איתו?
מי האדם האחרון מהמין השני שפגשתם?
מה אתם חושבים על ההתחממות הגלובאלית?
ועל כל ההתפתחויות סביב גלעד שליט?
איזה יום היום?
יש לכם איזה משפט משעשע לשתף את שאר המשפחה בו?
מה לדעתכם ניתן לעשות על מנת להחיות את הפורום? :) ולסיום...
מה שלומכם עכשיו?

יאללה..

קודם כל, מה שלומכם עכשיו? יהיה בסדר.. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? לא שומעת השיר הזה מסמל בשבילכם משהו? או שהוא סתם יפה? :) מה השיר הקליט ביותר ששמעתם לאחרונה (שבוע אחרון, לא רחוק יותר) ברדיו? אני אוהב אותך חזק חזק חזק חזק מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? לקוות לטוב בעיקר,לא משהו מיוחד.. מה הדבר האחרון שאכלתם? מעדן מי האדם האחרון שדיברתם איתו?ממ.. אני חושבת שענברי מי האדם האחרון מהמין השני שפגשתם? ידיד של אחותי.. מה אתם חושבים על ההתחממות הגלובאלית?O: ועל כל ההתפתחויות סביב גלעד שליט?שלא נראלי שה מה שיעזור להחזיר אותו. איזה יום היום? ראשון יש לכם איזה משפט משעשע לשתף את שאר המשפחה בו? ממ..לא כ"כ. מה לדעתכם ניתן לעשות על מנת להחיות את הפורום? :) פשוט להגיב,ליזום שאלונים ופעילויות ולסיום... מה שלומכם עכשיו? יהיה בסדר..

יובלל ג

New member
"מסובב תראש אל הכיוון הלא נכון"

קודם כל, מה שלומכם עכשיו? טוב תודה (= איזה שיר אתם שומעים עכשיו? הייתכן-דניאל סלומון השיר הזה מסמל בשבילכם משהו? או שהוא סתם יפה? :) יפה,נעים,מרגיע, ויש רצון להזדהות איתו. מה השיר הקליט ביותר ששמעתם לאחרונה (שבוע אחרון, לא רחוק יותר) ברדיו? וואו..רדיו.לא שומעת רדיו
מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב?שני מבחנים במת',עבודה,יומולדת מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס מי האדם האחרון שדיברתם איתו? אלירן מי האדם האחרון מהמין השני שפגשתם? אלירן מה אתם חושבים על ההתחממות הגלובאלית?"סוף העולם סוף העווולללםםם" ועל כל ההתפתחויות סביב גלעד שליט?ממשלה של שמאלנים..גועל נפש של התנהלות איזה יום היום? שני יש לכם איזה משפט משעשע לשתף את שאר המשפחה בו? העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב מה לדעתכם ניתן לעשות על מנת להחיות את הפורום? :) לשלם לחברי הפורום ולסיום... מה שלומכם עכשיו? חביב..חביב

המחצללת

New member
שאלוןשאלוןשאלון.

קודם כל, מה שלומכם עכשיו? לא ברור... העיקר הבריאות...
איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Into the Wild - Second Chance
השיר הזה מסמל בשבילכם משהו? או שהוא סתם יפה? :) למען האמת הכרתי את כל הפסקול הזה רק אתמול ומאז אני שומעת אותו....
מה השיר הקליט ביותר ששמעתם לאחרונה (שבוע אחרון, לא רחוק יותר) ברדיו? ממ..לא נראה לי שיצא לי לשמוע רדיו בשבוע האחרון....
מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? וואווו המוןהמון. עבודה. מתכונות. בגרויות. לילה לבן במגמה. לסיים את הסרט. וזו רק ההתחלה של השבוע...
מה הדבר האחרון שאכלתם? מממ...אתמול שניצל תירס!!
מי האדם האחרון שדיברתם איתו? יעלי :)
מי האדם האחרון מהמין השני שפגשתם? חגיייי! :)
מה אתם חושבים על ההתחממות הגלובאלית? אוח. זה היה הפרוג'קט שלי באנגלית. לא מעוניינת לחשוב על זה יותר.
ועל כל ההתפתחויות סביב גלעד שליט? הלוואי שהוא יחזור כבר. מקווה כל כך.
איזה יום היום? יום חמישי...
יש לכם איזה משפט משעשע לשתף את שאר המשפחה בו? 'בוא התקרב כמו דוב. רוסי שָעִיר' חחח..מסתבר שזאת קללה מבית שייקספיר :) (מתוך מקבת.)
מה לדעתכם ניתן לעשות על מנת להחיות את הפורום? :) אני כל כך מקווה שתקופת היובש הזאת תעבור במהרה.... ממ... אפשר שנועמיקו יכנס לכתוב לנו איזה משהו.. .אולי זה יעזור :) ולסיום...
מה שלומכם עכשיו? ברוך ה'. חיים.

למעלה