שאלון! (קצת יבש פה..)

• פותח הנושא whoa
  • פורסם בתאריך

whoa

New member
שאלון! (קצת יבש פה..)

שאלות התחלה שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? |סושיסושי| אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך? בגדים מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט? ספורט כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבעים צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? משקאות משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום

sweet shir

New member
כי ממש משעמם לי P:

חח וואי יצא שאלון יבש לאללהXD שעת התחלה: 00:15 שם: שיר. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא חח |סושיסושי| חחחחחחח שמעת, סתיו? לכי תלקקי סושי XD אוהב נקניקיות? אמ, כן. אוהב סטייק? כע בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? לא אוכלת ארוחות ערב בד"כ XD מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה כזאתי. שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה בגדים מה לבשת היום? מכנסיי היינס אפורות, טי שירט תלבושת לבנה וסוויטשירט שחור. נו, היה ספורט XD מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? צבעוני? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם טי פשוטה. לובשת שמלות? לא. כי אין לי, לא כי אני לא אוהבת. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? לא משנה אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן..? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? נגנבוXD אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? 125 כפיפות לפני השינה נחשב?
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות צבעים צבע אהוב: אין אחד צבע שנוא: לא נראה לי שיש.. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חח יש המון מה צבע התחתונים שלך? חומות והגרביים? פסים ירוק-לבן. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע משקאות משקה אהוב: דיאט קולה משקה שנוא: מממ פנאטה ענבים חח זה דוחה. שותה אלכוהול? כע מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא טעמתי, אבל ראיתי - מים עם אלוורה! O: מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מיץ בריאות כזה עם נבטים בצבע ירוקXD תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אייס קפה, קפה, שוקו, דיאט ספרייט, מיץ תפוזים ולימונדה. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? הוא בסדר אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י'10 ליד מי אתה יושב? חח אנחנו כל שניה מחליפים מקוםXD אוהב את המחנכת שלך? *מחנך. וכן, כפרעליו D: גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא, כי הוא מחנך. XD סתם אבל לא נראה לי. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: -- אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? -- היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? לא משנה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? אין אחד שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm? לא ממש מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול, אם בכלל. בד"כ אני משכנעת אחרים להוריד לי XD קונה דיסקים או צורב? יותר קונה מאשר צורבת. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? יהיה קשה כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חודש גג ואני אתחרפן. יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? אייפוד3> אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? מקפליי, סימפל פלאן, אימו (משעשע שם XD) ופה. יש לך קומונה? לא בהנהלתי. יש לך אתר? לא שעת סיום: 00:28

L D N

New member
../images/Emo215.gifyeah it makes me smileeeee

שאלות התחלה שעת התחלה: 13:37 שם: שני נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן |סושיסושי| WTF אוהב נקניקיות? צמחונית אוהב סטייק? צמחונית בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? צמחונית חח בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? צמחונית מה הדבר האחרון שאכלת?קולה זירו שומר כשרות בכללי? צמחונית אז כן שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? צמחונית מה המאכל האהוב עליך? קרמבו בגדים מה לבשת היום? טישרט ירוקה עם גולגולת, סקיני וכפכפים. מה אתה לובש עכשיו? אותו דברץ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ורודדדדדדדד מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? טישרט עם ג'ינס חח לובשת שמלות? נופ מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? טישרט מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס@$!^&$^*)567 קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?רכיבה על סוסים יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? ממש לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הולכת לסבצפר נחשב? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות צבעים צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: כחול שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד עתיק ואפור בהיר. מה צבע התחתונים שלך? שחור והגרביים? אני בלי גרביים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני אבל שחור לבן זה קלאסי :) יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש לי מדבסת לייזר וגם צבעונית אבל אני בקושי משתמשת בצבעונית משקאות משקה אהוב: אייס טי אמיתי בארה"ב משקה שנוא: נסטי אפרסק שותה אלכוהול? לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? יש הרבה כאלה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? הברד בקפיטריה בצבע ירוק כזה חח תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה זירו, קולה רגילה, מיץ תפוזים, אייס ארומה, נסטי לימון [!!], תה. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? ככה ככה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י'3 ליד מי אתה יושב? זוהר אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני מתילה לרשום הפרעות" בעיקר. אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? מאוד אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? -- היית רוצה לעבור לבצפר אחר? יכול להיות באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? כיתה ט' חח מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן Smile של לילי אלן
מה השיר האהוב עליך? הייתי אומרת סמייל של לילי אלן שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים1!@^%#$&^ שומע מוזיקה ב-100fm? בקושי מוריד שירים בקאזה או באימיול? בליימוויר קונה דיסקים או צורב? קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יום יש לך דיסקמן? קבור איפשהו בחדר MP3 או iPOD? אייפוד טאצ'
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה! לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סקינס, מקפליי, אופנה, באסטד וסאן אוף דורק. יש לך קומונה? כע אבל היא לא פעילה. יש לך אתר? יש לי פרופיל באתר שעת סיום: 13:45

whoa

New member
עונה

שאלות התחלה 15:59 שעת התחלה:15:59 שם: הדר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא אוהב נקניקיות? לפעמים אוהב סטייק? כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? תלוי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? תלוי.. מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל תירס שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? לפעמים חח מה המאכל האהוב עליך? ספגטי, דים סאם, פיצה, המבורגר, פירה וצ'יפס
בגדים מה לבשת היום? ג'ינס דיי קרוע, וסווטשירט מה אתה לובש עכשיו?אותו הדבר.. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? יש הכל מהכל.. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? ג'ינס וטי שירט. לובשת שמלות? פעם אחרונה הייתה באיזה אירוע.. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? אהממממ אתה בחוג ספורט כלשהו? לא חח יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות במחסן כבר שנים אתה רץ בדר"כ?בשיעור ספורט אתה בכושר? ככה ככה איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ללכת לתחנת אוטובוס, לחזור מהתחנת אוטובוס.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? להתמתח נחשב? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כדי להרזות, אבל אני לא עושה כרגע.. צבעים צבע אהוב:טורקיז, צהוב ולבן צבע שנוא: אין שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) צהוב חרדל וכחול ג'ינס מה צבע התחתונים שלך? ורוד והגרביים? לבן עם אפור מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש משקאות משקה אהוב: אייס טי, וקפה משקה שנוא: פאנטה שותה אלכוהול? עם חברים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אהמ.. לא יודעת הכל היה דיי סביר.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? משהו שניסיתי להכין פעם עם אחותי... תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:אייס קוקוס, תה מנטה, לימונדה, דיאט קולה, שוקו, ומים ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא שונאת.. פשוט לא אוהבת אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה?י"א ליד מי אתה יושב?נודדת אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? מנסה.. לא מצליח לה אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "שבי במקום שלך" "הפרעה.." אתה מזניח את הלימודים? בדר"כ לא, אבל השנה פשוט לא הולך לי טוב יש לך לוקר?לא תיק כבד? כן כי אני חנונית אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? סוף י"ב מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?penny on the train-ben kweller מה השיר האהוב עליך?זה סגור, for lovers-pete doherty and wolfman שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?לא כל כך מוריד שירים בקאזה או באימיול?ביט קומט קונה דיסקים או צורב? קונה, יותר כייף אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא נראה לי כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חודש יש לך דיסקמן?בבוידם איפשהו MP3 או iPOD? אייפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?זה ואופנה לפעמים יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום 16:13

purple floyd

New member
עונההה

שאלות התחלה שעת התחלה: 19:02 שם: סתיו נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? בדיוק חשבתי על זה
|סושיסושי| ללקק את האצבעות P: ~לא יבינו אבל ניחא~ אוהב נקניקיות? כן אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? מה שיש
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה שיש >< מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד פסק זמן
קוביה אבל נחשב! שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? ממש לא אוהב דג? לא, זה מלחיץ אותי ממש מה המאכל האהוב עליך? ממ קולה? בגדים מה לבשת היום? מכנסיים וחולצה? מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה אחרים D: מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור ~אימו~ מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית וחולצה פשוטה
לובשת שמלות? לפעמים. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'וןן ספורט כדורגל או כדורסל? כדור יד! אתה בחוג ספורט כלשהו? לא, אבל תכיך ריכבה על סוסים DD: יודע לשחות? בטח שוחה הרבה בקיץ? חחח לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? גנבו לי אותם XDD אתה רץ בדר"כ? לא. אתה בכושר? אני פדלאה גאה. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? יושבת מול המחשב
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אני רוצה כדי להרזות אבל אין לי כח. צבעים צבע אהוב: סגולל צבע שנוא: ורוד וצהוב שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אני יכולה להגיד לכם מה לא מתאים! ורוד ואדום ושחור וחום. מה צבע התחתונים שלך?סגול והגרביים? אני יחפה מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע משקאות משקה אהוב: קולהה משקה שנוא: לאדעת שותה אלכוהול? לפעמים, אבל ממש קצת מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אם זה מוזר אני לא טועמת
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ראיתי משקה ירוק. אבל לא ירוק נחמד, ירוק מזעזע כזה. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים,נסטי,מיץ ענבים,ספרייט, דייט קולה וטרופית D: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? הוא נחמד. אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? עמית אוהב את המחנכת שלך? כפרעליההה
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כל כךך אבל היא גם מורה ללשון אז גם יש לה משפטים מוזרים אחרים! אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "נדבר בתום השיעור" ו"מסטיק לפח". אתה מזניח את הלימודים? בערך >< יש לך לוקר? לא תיק כבד? אני לוקחת מחברת
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? - היית רוצה לעבור לבצפר אחר? תלוי איזה.. אבל מה לא להיות עם החברים שלי? NEVER באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? גן רשות ): מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? יש הרבהה שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? נאפ קונה דיסקים או צורב? משתדלת לקנות אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יומיים? בעצם תלוי, כמה כסף אני אקבל? סתם יש לך דיסקמן? חחח לא MP3 או iPOD? איפוד אהובייייי
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל מיוחד כזה D: לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? מקפליי, הנה, וביצ'ס P: יש לך קומונה?

sweet shir

New member
חחחחחח תראי מה אני כתבתי על הסושי בשאלוןXDD

"אוהב דג? לא, זה מלחיץ אותי ממש" רשמית את הילדה הכי מוזרה שאני מכירה D: טוב, את לא. אבל לונורא!

purple floyd

New member
דגים הם מלחיצים!

הם כאלה מסתכלית עם עין אחת וכזה אמאאאאאאאאאא O_O

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח צודקת. שרואים ת'צורה

של הדג זה באמת מלחיץ :|

zipperdown

New member
תשובותייייי

שאלות התחלה שעת התחלה: 2:43 שם: אילי נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא ממש.. |סושיסושי| אוהב נקניקיות? כה אוהב סטייק? אכן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב אם עברו 6 שעות מאז הצהריים ואם לא בשר מה הדבר האחרון שאכלת? מממ שניצל בלחם שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? כן מה המאכל האהוב עליך? פיצה/זיווה בגדים מה לבשת היום? מכנס בילאבונג, קפוצ'ון בילאבונג, כובע בילאבונג, נעלי נייק (חחח אני לא ערס סתם היה ספורט!!) מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס מעצבים, חולצה דיזל, נעלי DC מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לבן מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לא זה ולא זה לובשת שמלות? כן את כל השמלות של אמא שלי [= מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגלל אתה בחוג ספורט כלשהו? משחק עם החברה בשכונה יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? אכן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? מדי פעם כשאני מאחר לבית ספר דופק איתם ספרינט אתה רץ בדר"כ? כן אתה בכושר? מאד איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ריצות, בטן, ידיים, גב, כתפיים, חזה. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? יומית אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כושר, אני רזה יותר מדיי צריך להשמין ולא הולך לי חחח צבעים צבע אהוב:אדמדם צבע שנוא:חרדל שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ואדום. מה צבע התחתונים שלך? כל צבעי הקשת והגרביים? לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבעוני משקאות משקה אהוב: נסטי משקה שנוא: תרכיז שקדים שותה אלכוהול? אכן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? שייק של הרבה דברים ששתיתי בהתערבות מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כחול זוהר תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: בירה-טובורג, קולה,ספרייט, מנגו, וודקא-סמירנוף, ענבים. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון מסיים איזה כיתה אתה? יב' ליד מי אתה יושב? מישהו מוזר, אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: בוקר טובבבבבב, אני מבקשת שקט (במבטא מיוחד ביותר) אתה מזניח את הלימודים? טיפה. יש לך לוקר? לא תיק כבד? אני לא אוהב לבוא עם תיק אני משאיל דפים.(עט בכיס) אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי [= הכי כיף. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן (Happy people - offer nissim) מה השיר האהוב עליך? אין שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? לפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול? www.offernissim.net קונה דיסקים או צורב? צורב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? עד סוף חיי יש לך דיסקמן? הוא מת לפני שנתיים MP3 או iPOD? פלאפון שליטה אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? בלאנק (אין) לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? מכוניות. יש לך קומונה? וואלה לא ..(מה זה?) יש לך אתר? וואלה לא.. שעת סיום 2:53

Shexy Peanut

New member
יאסוווו :]

שאלות התחלה שעת התחלה: 16:15 שם: בתאל [בותול] נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אכן
|סושיסושי| אוהב נקניקיות? כה אוהב סטייק? כה בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? פרווה
[אמא צמחונית כבר שנה עוד בקרוב
] בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב\פרווה מה הדבר האחרון שאכלת? אמממ שניצל תירס של טבעול :] שומר כשרות בכללי? לא נראלי :S שומר כשרות לפסח? כן :] אוהב דג? לא
רק טונה אבל בכללי לא. אני יכולה להקיא רק מהריח. מה המאכל האהוב עליך? אוכל סיני :] אבל לאחרונה אני ממש מפנטזת על איזה בורגר טוב ככה אח אח.. ככה כשיש מחסור בבשר
בגדים מה לבשת היום? ג'ינס עד הברך אממ סניקרס נחמדות כאלה וחולצת T של בצפר ורוד בזוקה כזה [ממש איתות למטוסים
] מה אתה לובש עכשיו? גופייה תכלת ואותו ג'ינס. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לאדעת
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אני חושבת שמבחינת מראה את החצאית יילך יותר טוב למרות שאני לא לובשת חצאיות ^^ לובשת שמלות? לא ^^ מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה ^^ מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? אממ שניהם :] ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסללל
[ניצחנו את ברצלונה אגב!!! קולולולולו!] אתה בחוג ספורט כלשהו? טניס :] יודע לשחות? כה שוחה הרבה בקיץ? אממ תלוי
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות
אתה רץ בדר"כ? כשאני מאחרת
אתה בכושר? אמממ... לא נראלי ..
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? טניס פעמיים בשבוע ושכיבות שמיכה כל יום ככה.. אני גם הולכת הרבה ואה.. שיעורי ספורט אם זה נחשב ^^" עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? ... בערך. יומית. כאילו לא ממש. נו.. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות
אבל טניס זה גם כי זה כיף. צבעים צבע אהוב: הכל בתכלס.. צבע שנוא: צהוב-חום וכל שלבי הביניים. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור עם כל דבר בערך.. מה זה השאלות המפגרות האלה
אני עייפה
מה צבע התחתונים שלך?כרגע הן עם פסים ורוד כחול לבן
והגרביים? לבנות מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור עם משהו של צבע :] יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. משקאות משקה אהוב: דיאט קוק :] ואייס קפה! משקה שנוא: אממ תפוחים ... שותה אלכוהול? אומ.. חיחי ^^ מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לאדעת. :S מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כל הפאנטה הכחולה\ירוקה\סגולה\צבעי הקשת האלה :S תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מיץ סחוט שאני מכינה, קפה, תה, מיץ לימונענע, תפוזים, תפוזים+גזר. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אה.. לא.. ^^ אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה. איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? ליד אחת בשם ספיר :] אוהב את המחנכת שלך? היא לא חכמה במיוחד לובשת מנומר צועקת הרבה "מ-ה" ו"לא רוצה בבית" אבל היא בנאדם טוב והיא ממש חמודה :] גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "לא רוצה בבית" אמממ לא דעת.. אתה מזניח את הלימודים? לא חושבת :S יש לך לוקר? לא תיק כבד? בימי שני
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? - היית רוצה לעבור לבצפר אחר? אמממ לא יודעת. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה :] מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כה מה השיר האהוב עליך? Nirvana - were did you sleep last night שירים ישראליים/לועזיים? לועזי. למרות שיש ישראליים טובים [ראה ערך מוניקה סקס ועוד..] שומע מוזיקה ב-100fm? באוטו לפעמים. מוריד שירים בקאזה או באימיול? חמוריקו
קונה דיסקים או צורב? קונה דיסקים של אנשים שאני מעריכה וממש אוהבת [ראה ערך נירוונה] והשאר מורידה. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? ואיי יומיים גג
יש לך דיסקמן? כן איפשהו יש
MP3 או iPOD? MP3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סרטי אימה ומתח, סרטים וקולנוע, סקינס, MTV... יש לך קומונה? לא בניהולי. יש לך אתר? לא. שעת סיום: 16:32

Shexy Peanut

New member
אה! והמשקה הכי מוזר זה קולה זירו

יש לזה טעם של קולה בלי גזים רק שזה עם גזים :S ווירד.

webrain

New member
נלך על זה

שאלות התחלה שעת התחלה: 21:30 שם: ירון נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? ברור אוהב נקניקיות? צימחוני אוהב סטייק? צימחוני בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? צימחוני בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? צימחוני מה הדבר האחרון שאכלת? ביסלי שומר כשרות בכללי? בכללי שומר כשרות לפסח? בכללי אוהב דג? כן מה המאכל האהוב עליך? סושי נגיד, פיצה וחטיפים למינהם בגדים מה לבשת היום? גופיה ושרוול מה אתה לובש עכשיו? גופיה יותר ארוכה ושרוול מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע לובשת שמלות? ניסיתי לא הכי מתאים לי האמת מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? אף אחד אתה בחוג ספורט כלשהו? חדר כושר - גם זה בקושי יודע לשחות? כן אבל לא טוב במיוחד שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות שנים אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לאור הלעיל כנראה שלא:) איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? נוהג עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה כמעט חח צבעים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אוהב את כולם סה"כ שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ולבן מה צבע התחתונים שלך? מה שסקסי לי והגרביים? לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במצב רוח יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע משקאות משקה אהוב: אלכוהול חח משקה שנוא: לא אלכוהול שותה אלכוהול? נו מה? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? משהו ירוק עם תווית רוסית עליו מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ירוק תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: וודקה 6 סוגים שונים ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אהבתי אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? אחרי איזה כיתה אתה? אחרי ליד מי אתה יושב? אחרי אוהב את המחנכת שלך? היו כמה שכן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? מה רע במשפטי מורות?:) אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: שכחתי אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? מסובך לי היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? במקרה כן מה השיר האהוב עליך? יש רשימה ארוכה מידי שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם וגם בסרבית, קרואטית ועוד שפות הזויות שומע מוזיקה ב-100fm? לא הם לא שמים מוזיקה בסרבית קרואטית ושפות אחרות מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? וודאי שלא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חצי שעה (החזקתי 10 ימים האמת) יש לך דיסקמן? כן MP3 iPOD? - Mp3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה כמובן, אירווזיון, טארוט, שלמה ארצי, כנסיית השכל יש לך קומונה? כן יש לך אתר? יש לי בלוג אתם מוזמנים שעת סיום 21:38 קצר האמת

GypsyGirl

New member
ג'יזס. נשוא

שאלות התחלה- אוקיי. שעת התחלה: 16:39 שם: יעל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? למה, אני לא מצפה שהם יזכרו |סושיסושי| |סטייקסטייק| אוהב נקניקיות? וגם לא קאץ' פרייזים של ארץ נהדרת. אוהב סטייק? אינדיד. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? פירה. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? סנדביץ'. מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס וחלב. שומר כשרות בכללי? נופ. שומר כשרות לפסח? נופ אוהב דג? רק בצורה אפלטונית. מה המאכל האהוב עליך? גלידה. בגדים- כן, כשאני לא מתקלחת. מה לבשת היום? בגדים. מה אתה לובש עכשיו? בגדים. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? זה לא שלטון דיקטטורי שם. כולם קיימים את חובתם למדף מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? *ממצמצת* עם אופציות כאלה אז ערום. לובשת שמלות? לא כשזה תלוי בי. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? תלוי בנסיבות. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? איך שבא לי. קפוצ'ון או סווצ'רט? גופייה. ספורט- לא. כדורגל או כדורסל? טלוויזיה. אתה בחוג ספורט כלשהו? בצפר נחשב? יודע לשחות? שחיית כלב. שוחה הרבה בקיץ? טלוויזיה. אני מאמינה שזה מסכם את הנושא רוכב הרבה על אופניים? אפילו לא ביום כיפור או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות אצל אחותי הקטנה. אתה רץ בדר"כ? פעם בשבוע בשיעור ספורט. אתה בכושר? ~חושבת על השרירים התפוסים במשך 5 ימים אחרי השיעור~ לא. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מרימה את השלט. מורידה אותו. מזיזה את העכבר. לוחצת על המפסק ועוד דברים שלא מכניסים לכושר. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? למה? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כדי לקבל תעודת בגרות. צבעים- רואה בברור. צבע אהוב: אין צבע שנוא: ורוד זוהר. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ירוק קיא וצהוב פיקאצ'ו. מה צבע התחתונים שלך? *בודקת* תכלת. והגרביים? גם. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? בהתאם להשקפת החיים, אני מתארת לעצמי. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אמ. משקאות- לא רדיואקטיביים משקה אהוב: אייסטי. מכורה קשות, אבל רק לאפרסק משקה שנוא: נסטי. לא אוהבת שתן של חמור. שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? דברים שערבבנו בכוס אי שם בכיתה ד'. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כולם רגילים. אבל פעם חשבתי שספרייט זה בצבע ירוק. היה טיפה מאכזב לגלות שלא תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר- איכ. אוהב את הבצפר שלך? למה? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? בתיכון. באיזה כיתה אתה? לבנה כזאת עם שולחנות ולוח. ליד מי אתה יושב? התיק שלי. אוהב את המחנכת שלך? לפעמים, כשממש בא לי. נגיד מתי שהיא לא הורידה לי מנות כשהברזתי לה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא. היא סופיסטיכוסית ומספרת לנו על דייטים שלה מהעבר הרחוק אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא יודעת, לא הקשבתי. אתה מזניח את הלימודים? לא, הם, איך קוראים לזה.. ההפך ממוזנחים. כן יש לך לוקר? אני לא בסרט נעורים אמריקאי תיק כבד? נו, בני גורן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא, אני מאחרת סתם. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? לא הייתי רוצה להיות. מוZיקה- כן אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? יש מלא שירים ישראליים/לועזיים? בריטיים. שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? וורז. קונה דיסקים או צורב? משלבת. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? במשך ה8 שעות של בצפר, ו,אה, היו גם את ה4 ימים של הגדנע יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? אפה שנכנסים יותר שירים. אתרים,פורומים וקומונות- מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? מיוז, סקינס.. די זהו. יש לך קומונה? לא יש לך אתר? כן שעת סיום 17:02. חה, זה לא עזר. עדיין בא לי למות.

עונה (שיעמום שליטה)

שאלות התחלה שעת התחלה: 17:11 שם:ענבר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? פעם שניה שערך שאני עושה שאלון אז עדיין לא |סושיסושי| אוהב נקניקיות? צמחונית אוהב סטייק?צמוחנית בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? צמחונית בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? אם חשבתי שלכתוב תשם מחדש נמאס.. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט וחביתה שומר כשרות בכללי? יאפ שומר כשרות לפסח?יאפ אוהב דג? צמחונית!! מה המאכל האהוב עליך? ספגטי בגדים מה לבשת היום? חולצת היפיפיה והיחפן ובוקסר של סטואי :) מה אתה לובש עכשיו? חח כנ"ל התעוררתי רק לפני שעתיים מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ירוק ושחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית וכו' לובשת שמלות? רק אם הם יפות ולא סבתיות מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? מה ההבדל? זה עם הכובע ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל!!! מדריד היר וי קאם! אתה בחוג ספורט כלשהו? פדלאה יודע לשחות? לא שוחה הרבה בקיץ? לא. רק שחיית כלב בים רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? לא יודעת לרכוב על אופניים. כאילו אני יודעת אם לא צריך לפנות שמאלה. זה קצת בעייתי אתה רץ בדר"כ? נופ אתה בכושר? ממש ממש לא. מה שמפגר כי אני הולכת להיות מכית בנים איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה מהמקרר לטלוויזיה וחזרה :) עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? ראו שאלה קודמת אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה ספורט צבעים צבע אהוב: ירוק שחור ואדום (לא ביחד!) צבע שנוא: ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אודם ושחור. אפור וחום מה צבע התחתונים שלך? כרגע זה תות בננה והגרביים? יחפה -חם בטירוף! אבל הרוב לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני! יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? חחח צבעוני. יחי הקידמה משקאות משקה אהוב: תה וחלב (ואני לא בריטית) משקה שנוא: קפה שחור שותה אלכוהול? יאפ מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? ליקר מלון. לא מומלץ מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ליקר מלון. ירוק זרחני תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: נסטי. ענבים. מים. נס. אייס קפה. מוקהצ'ינו ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיגון :) איזה כיתה אתה? יב' ליד מי אתה יושב? מישהי סבתית צדקנית ומעצבנת אוהב את המחנכת שלך? סבילה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? יאפ אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "בנות להירגע" (כן אני לומדת בבצפר לבנות ולא אני לא לסבית או דתית) ו" אם תתחתנו עם מישהו ספרדי <הטבה כלשהי>" אתה מזניח את הלימודים? כן למרבה הטימטום יש לך לוקר? לוקר גנוב כזה שאפחד לא משתמש בו תיק כבד? לא. רק ארנק ועט אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? הלוקר בכיתה אז לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כבר עברתי אחד אז זה לא ממש אופציה בשבילי. ואני ביב' אז אין למה באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון. מסיימים עוד חודשיים מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן. love machine -arctic monkeys מה השיר האהוב עליך? זה כמו לבחור את מי מהילדים שלך אתה הכי אוהב! סתם יש הרבה. כרגע זה home של הפו פייטרז. שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם. אבל הרוב לועזי שומע מוזיקה ב-100fm? לא שומעת ממש רדיו. ואם כן אז 88 מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימו קונה דיסקים או צורב? קונה של להקות מתחילות או קטנות. צורבת של מפלצות כמו הביטלס או נירוואנה. לא רוצה שקורטני לאב הכלבה הזאת תתעשר עוד מהכסף שלי. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש ממש לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? בשבת אני צריכה להסתדר 25 שעות בלי מוזיקה ואני כמעט מתה. כבר כמה פעמים שמעתי באוזניות מהאמ.פי שלי בגניבה :):) יש לך דיסקמן? אם היתה לי מכונת זמן. יש לי אם.פי MP3 או iPOD? בדר"כ שומעת בפלאפון (עם אוזניות. אני לא ערסית) אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סקינס. ארקטיק מאנקיז וג'ף באקלי יש לך קומונה? נופ יש לך אתר?נופ שעת סיום 17:27

HotChip

New member
lovely.

שאלות התחלה: שעת התחלה:23:18 שם: אביב נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא |סושיסושי| אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? ההורים בעבודה.. אז מכינים משהו. אז לא, לא משהו ספציפי. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה שיש מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך? בגדים מה לבשת היום? חולצה-ג'ינס-סניקרס. מה אתה לובש עכשיו? פי ג'ייז. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לא יודע. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אהא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? כושר אקסטרים יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? האפשרות השניה אתה רץ בדר"כ? כן אתה בכושר? נראה יל איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? היום רצתי חמש קילומטר. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? יום שני וחמישי שעתיים. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? נראה לי שכושר צבעים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: לא נראה לי שיש שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד פוקסיה וארגמן. כן. כבר אני אתאים צבעים. מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? סיריוסלי? משקאות משקה אהוב: קולה? משקה שנוא: פירות טרופיים שותה אלכוהול? כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? פינה קולדה. זה טעים מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? פינה קולדה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים אפרסק, נסטי אפרסק, פנטה אדום, ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? לבד אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? מאוד אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? יש כמה.. שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? לא צורב. אייפוד אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? מי לעזאזל כתב את השאלון הזה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? יש לי אייפוד. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגגגגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? לא נכנס הרבה יש לך קומונה? כן. מתה. של DCFC יש לך אתר? לא שעת סיום 23:30

למעלה