שאלון קצת חופר

OנעמונתO

New member
שאלון קצת חופר

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

OנעמונתO

New member
עונה לעצמי..

קצת בכללי שם: נעמה פירסינג:5 עגיליפ באוזנים קעקועים:no! גובה: 1.70 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שתי אחיות בת כמה את נראית:16 משקפיים?לא גשר? לא עבר פלילי:לא לא לא שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אמ..לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?יש הרבה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו:נראה לי שכן חח את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן באף! את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשיםנגד: עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:אמ..לא יודעת מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא.. אי פעם בכית על בן: כן! אי פעם שיקרת: כן.... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:אמץץלא זוכרת נשבר לך הלב:לא.. שברת לבבות:נראה לי שכן.. השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן ועל הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:נעמה זהו שמי ממתק:שוקולד סרט מצויר:אמ..לא יודעת קורנפלקס:לא יודעת כל מיני מסטיק:הובה בובה צבע:ורוד יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט:עגדילים חורף\קיץ: גם וגם בחדר:מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:רותם(חברה ממש טוב שלי) ראה אותך בוכה:כן הלכת איתו לסרט: כן צעק עליך: כן וצעקתי בחזרה שלח לך מכתב:לא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא.. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא. הופעת בציבור בפיג'מה?אמ..חח נראה לכם בכית בסרט?כן היית על במה?ברור שכן! חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב:גבינה צהובה תוכנית אהובה:the o.c ספורט אהוב:לא יודעת תחביב:לרקוד..! זמר/זמרת/להקה אהובים:כל מיני עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו?13:28 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?את הצליל של האיסיקיו ריח האחרון שהרחת?אמ... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?ל שאקירה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?כן..

עונה../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: חן פירסינג: יש באוזניים.. קעקועים: אין גובה: 1.73 בערך מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש שניים בת כמה את נראית: 16 משקפיים? יש רק לרחוק גשר? אין עבר פלילי: אין
שפות: עברית, אנגלית, ערבית בקטנה וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הגובה אני חושבת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כפות רגליים
האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ יש לי חבר
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: ממ תלוי אילו את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא ידעת השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בצפר נחשב?! התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולדד סרט מצויר: מממ קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: הובה בובה צבע: תכלת וסגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשראות חורף\קיץ: חורף בחדר: את המיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הכלב שלי
הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אחותי
שלח לך מכתב: חברה שלי... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? בקטנה כזה.. במראה נשברת וחתול שחור אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: לא יודעת אוכל אהוב: פנקייק תוכנית אהובה: ממ ספורט אהוב: רכיבה על סוסים תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר
עיתון אהוב: ממ וסתם מה השעה עכשיו? 14:10 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? את הכריך בבצפר
תיכון או אוניברסיטה? לאדעת אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אותי משתעלת
ריח האחרון שהרחת? אוכל של סבתא
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Crazy מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמא ואבא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

gal255

New member
עונה כי משעמם

קצת בכללי שם: גל פירסינג: אזניים זה לא נחשב נכון? קעקועים: לא, גם מזוייפים אני לא עושה. גובה: 1.66 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום בהיר. אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: לא יודעת, מבוגרת יותר ממה שאני. משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית, וקצת ערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני נאמנה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני עצלנית. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני לא נגד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית:1000000000000000000000000000000000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קוצ'י חח ממתק: סוכרית קמח. סרט מצויר: היפה והחיה. קורנפלקס: כריות. מסטיק: בזוקה או זום צבע: שחור ולבן. יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי. תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף אחד. הלכת איתו לסרט: אבא צעק עליך: ממ המורה לתנ"ך חח שלח לך מכתב:חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? ממ לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן - כמה אני מתחננת לא להוריד שיערות בגוף חח דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה.. אחד שעולה לי לראש: לא קל - היהודים. אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: האנטומיה של גריי. ספורט אהוב: טניס. תחביב: כתיבה וקריאה. זמר/זמרת/להקה אהובים: כריסטינה אגילרה, רובי וויליאס, מירי מסיקה, והיהודים. עיתון אהוב: ממ אין משהו מיוחד. וסתם מה השעה עכשיו? 15:15 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אף אחד. סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לכתוב את הסיפור שלי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? מן הסתם. רעש אחרון ששמעת? השיר של אפרת גוש - תמיד כשאתה בא. ריח האחרון שהרחת? ריח של צ'יפס. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? walk away של קלי, ישן אבל אין לי כוח לשנות. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי.

יוב101

New member
עונה

קצת בכללי שם: יובל פירסינג: חורים באוזניים קעקועים: לא גובה: 1.60 בערך מידת נעליים: 36 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות ושני אחים בת כמה את נראית: לא יודעת... משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרבה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: גיליתי שכן את/ה הייתם בחו"ל: ברור! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
מה אכפת לי מה הם עושים... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת..עכשיו
נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולד
סרט מצויר: קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנטה רגיל... צבע: כתום יום בשבוע: שישי, לא לומדת והחנויות פתוחות היום הכי לא מועדף: שלישי יום גרוע! תכשיט: שרשרת חמסה שלי!
חורף\קיץ: תלוי.. בחדר: מחשב, מיטה, טלוויזיה, הארון בגדים... הכל.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: ילדים מהכיתה שלי.. צעק עליך: לא זכור לי שלח לך מכתב: חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות
אם כן איזה
לא אהבה ממבט ראשון
כן חיים שאחרי המוות
לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו
לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת
כן הופעת בציבור בפיג'מה
לא בכית בסרט
כן היית על במה
כן חשבת שאת\ה הולך למות
לא נכשלת במקצוע
כן הורידו אותך כיתה
לא הקפיצו אותך כיתה
לא רצית להיות המין השני
כן אבל לממש קצת זמן... דברים אהובים שיר אהוב:את מביאה הכל לידי דמעות אוכל אהוב:ספגטי ברוטב אלפרדו תוכנית אהובה:השיר שלנו ספורט אהוב: ריקוד נחשב ספורט?! תחביב:לראות טלוויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים: רן דנקר ו-simple plan עיתון אהוב:ראש 1, מעריב לנוער, GO אני מנויה לכולם... וסתם מה השעה עכשיו
5:13 תפוח או בננה
תפוח כחול או אדום
אדום סתיו או אביב
אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה
שיעורי בית... איזה ארוחה אחרונה אכלת
צהריים תיכון או אוניברסיטה
תיכון אתה משועמם/ת
קצת.. רעש אחרון ששמעת
מהטלוויזיה
ריח האחרון שהרחת
אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון
הרבה אני עשיתי מלא! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו
זה שאני אוהבת...

עונה כי משעמם מוות\\:

שם: מוריה מזרחי
פירסינג: לא...אבא שלי יהרוג אותי אם אני יעשה
קעקועים: כנ"ל
גובה: הרבה זמן לא מדדתי..לא יודעת..
מידת נעליים: 37
צבע שיער: שחור
אחים/אחיות: אחות אחת גדולה
בת כמה את נראית: אממ..נראה לי שאני נראית בגיל שלי-->13 משקפיים? לצערי הרב יש
גשר? אין אבל תכף יהיה בעז"ה
עבר פלילי: אין חח
שפות: עברית,פרסית ואנגלית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אממ..בלי להשוויץ אבל שאני יודעת להקשיב ואוהבת לעזור בעת צרה
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני מכוערת חח אני באמת מכוערת
האם... את/ה דלוקה על מישהו: ברור..
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן אני שונאת את המקום בו אני גרה
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: שזה אומר?!
את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אבל אני רוצה
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן מאוד
את/ה הייתם בחו"ל: לאא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן ברור אי פעם בכית על בן: כן בטח
אי פעם שיקרת: ברור,מי לא
אי פעם נעצרת: לאא חח
כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה...כבר לא זוכרת
נשבר לך הלב: אממ..כנ"ל
שברת לבבות: אין לי חושג ואני מקווה שאך פעם
השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת
התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: ציטוס גבינה
סרט מצויר: "דיסני"
קורנפלקס: עוגי חח
מסטיק: תפוח
צבע: תכלת
יום בשבוע: רביעי
היום הכי לא מועדף:שלישי בעע
תכשיט: שרשרת וצמיד
חורף\קיץ: חורף
בחדר: המיטה והמחשב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני חח
ראה אותך בוכה: אממ..אני כבר לא זוכרת ת'אמת
הלכת איתו לסרט: לא ידעת..המון זמן לא היתי בקולנוע
צעק עליך: אמא שלי נראה לי
שלח לך מכתב:אין לי מושג
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אמ..לא אני לא מאמינה בזה
אהבה ממבט ראשון? ברור
חיים שאחרי המוות? כן
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממש לא
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? לא נראה לי
בכית בסרט? כן
היית על במה? כן הרבה
חשבת שאת\ה הולך למות? ברוך השם לא
נכשלת במקצוע? המון..כל הזמן
הורידו אותך כיתה? לאא..אני אומנם מבריזה והכל אבל לא
הקפיצו אותך כיתה?לאא
רצית להיות המין השני? לאא
דברים אהובים שיר אהוב: יש המון בייחוד של רינת בר
אוכל אהוב: ציפ'ס
תוכנית אהובה: לא יודעת..אין
ספורט אהוב: אין שונאת ספורט
תחביב: לשיר ולהיות על המחשב
זמר/זמרת/להקה אהובים: נינט טייב ורינת בר
עיתון אהוב:אין
וסתם מה השעה עכשיו? 20:07
תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעוף מהמחשב..אחותי מקבלת פה עצבים חחח
איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד
רעש אחרון ששמעת? של המקלדת חח איזה שאלה
ריח האחרון שהרחת? של המרכך
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם מעפןן
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לעצמי שעניתי על הכל חח יאללה סלאמת

עונה../images/Emo13.gif

קצת בכללי
שם
ליטל פירסינג
חח אוזניים נחשב? יש 5 חורים.. קעקועים
לא גובה
אין לי שמץ. מידת נעליים
38 צבע שיער
חום אחים/אחיות
2 אחים.. בת כמה את נראית
17? משקפיים
כן.. רק לטלוויזיה גשר
לא עבר פלילי
לא שפות
עברית אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם
אמינות.. אוהבת לעזור תמיד שאפשר..
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם
ביישנות...?
האם...
את/ה דלוקה על מישהו
את/ה רוצה לגור במקום אחר
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית
את/ה רוצה עוד פירסינג
יש מצב.. את/ה אוהבת רכבות הרים
את/ה הייתם בחו"ל
כן..
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים
כן.. אבל זה קשה.. מאד.. להרוג אנשים
חחח אם זה אנשים כמו בני סלע אז אני בעד עישון אצל בני עשרה
שיהיה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית
לאא
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים
שיהנו..
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת
כן אי פעם בכית על בן
כן אי פעם שיקרת
כן אי פעם נעצרת
לא
כמה פעמים...
היית מאוהבת
אואה.. יותר מדי.. נשבר לך הלב
כן שברת לבבות
כן השם שלך הופיע בעיתון
שם לא.. תמונה כן התחרטת על דברים שעשית
כן
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות
ליטל
ממתק
במבה סרט מצויר
חחחח אין.. קורנפלקס
שוגי מסטיק
כל מסטיק תמיד יבוא לי בטוב
צבע
כחול.. לבן.. ורוד.. יום בשבוע
שבת היום הכי לא מועדף
ראשון תכשיט
צמיד.. יש לי אותו מלא מלא זמן.. חורף\קיץ
קיץ בחדר
המיטה שלי..
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך
דוד שלי הקטן ראה אותך בוכה
אמא הלכת איתו לסרט
חברה צעק עליך
המורה היום בבית ספר..
שלח לך מכתב
ידיד
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות
אם כן איזה
אמממ מאמינה.. כמו לדפוק שלוש פעמים על עץ וכל השטויות האלה..חח אהבה ממבט ראשון
כן חיים שאחרי המוות
לא יודעת.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו
אני יוצאת והכול.. אבל תמיד יש פחד.. לא יודעת למה..
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת
כן הופעת בציבור בפיג'מה
לא בכית בסרט
חחח מלאאא היית על במה
כןן חשבת שאת\ה הולך למות
לא נכשלת במקצוע
כן הורידו אותך כיתה
לא הקפיצו אותך כיתה
לא רצית להיות המין השני
כן
דברים אהובים
שיר אהוב
תראי זה אני-סינרגיה.. לילה לבן-עידן יניב אוכל אהוב
שניצל תירס
תוכנית אהובה
או סי.. מגרש ביתי.. ים של סודות.. ספורט אהוב
אין דבר כזה
תחביב
אמממ יש מלא..
זמר/זמרת/להקה אהובים
עידן יניב.. סינרגיה..רן.. עיתון אהוב
ראש 1
וסתם
מה השעה עכשיו
20:22 תפוח או בננה
תפוח כחול או אדום
כחול סתיו או אביב
אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה
להתקלח
איזה ארוחה אחרונה אכלת
2 ביסקוויטים..חח תיכון או אוניברסיטה
תיכון אתה משועמם/ת
לע רעש אחרון ששמעת
אממ לא יודעת ריח האחרון שהרחת
פסיפלורה איזה רינגטון יש לך בפלאפון
לילה לבן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו
עידני

עונה

קצת בכללי שם: דניאל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.58 (מטר חמישים ושמונה בערך...) מידת נעליים: 37 צבע שיער: אם לדייק בלונדיני זהב... אחים.אחיות: יש לי אח תאום בת כמה אני נראית: אין לי מושג... משקפיים: אין גשר: יש... אבל צריכים להוריד לי את זה... עבר פלילי: אין... וגם שלא יהיה שפות: עברית מן הסתם..., אנגלית, צרפתית מה שאני הכי אוהבת בעצמי: במראה- עיניים ושיער, בתכונות- שאני אוהבת לעזור מה שאני הכי שונאת בעצמי: במראה- אני רוצה להיות יותר גבוהה, רגליים ובתכונות- שאם ננעלתי על רעיון אף אחד לא יצליח לשכנע אותי לרדת מזה..., שאם אני ממש שמחה משהו אחד קטן לא טוב יכול להפוך לי הכל שלא יהיה טוב..., שאין כי כ"כ הרבה ביטחון עצמי... שאני תמיד חושבת שעשיתי משהו למישהו.. ובטח יש עוד... האם... אני דלוקה על מישהו: ננעלתי על רן חזק אני רוצה לגור במקום אחר: ממש לא... אני מאמינה באהבה וירטואלית: לא אני רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני לא רוצה בכלל אני אוהבת רכבות הרים: לפעמים הייתי בח"ול:כן בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד ולא נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אני לא מעשנת ואין לי דעה בנושא... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים'לסביות/ ביסקסואלים: אממ... לא יודעת האם את/ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: עכשיו לא אבל שהייתי קטנה יותר כן... אין אחד שלא שיקר אף פעם... אני מנסה להימנע מזה... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 5 פעמים נשבר לך הלב: אממ... 3 פעמים שברת לבבות: אין לי מושג... לא יודעת אים שברתי... השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דנקר ממתק: שוקולד סרט מצוייר: צ'יקן ליטל קורנפלקס: אין לי מושג איך קוראים לזה אבל זה בצורה של כדורים צהובים כאלה... מסטיק: אורביט צבע: ירוק יום בשבוע: שני רביעי ושבת (ובעיקרון של הימים שיש בהם השיר שלנו...) היום הכי לא מועדף: או ראשון או שלישי... תכשיט: 2 שרשראות שאני מאוד מאוד אוהבת... חורף/ קיץ: קיץ בחדר: טלויזיה, מחשב ומיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני מן הסתם... ראה אותך בוכה: חברה שלי דנה (לפחות עד עכשיו...) הלכת איתו לסרט: ביום הולדת של חברה שלי... אז היו מלא... צעק עליך: לא זוכרת שלך לך מכתב: חברה שלי הדס האם את/ה מאמין/ה ב... אמונות טפלות? אם כו איזה: כן... מלא... עוברים בשני צדדים של עמוד גבוה, מעבירים סכין מיד ליד, כ"ל מלח ומספריים, דורכים אחד על השני ולא חסר אני פשוט לא מוצאת עכשיו... אהבה ממבט ראשון?: כן חיים אחרי המוות?: אף פעם לא חשבתי על זה... יום שישי ה- 13 ובאמונות שקשורות אליו?: לא יודעת אבל פעם היה יום שישי ה- 13 שהיה ממש מוזר... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבץ אותך והתכוונת"?: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשב/ת שאת/ה הולך/ת למות?: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: ממש לא... דברים אהובים שיר אהוב: "את מביאה הכל לידי דמעות" של רנוש אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: "השיר שלנו" ספורט אהוב: ריקוד אם זה נחשב... תחבחיב: לרקוד ואני אוהבת לשיר אבל אני לא עושה עם זה משהו... זמר/זמרת/ להקה אהובים: רן דנקר עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו?: 22:20 (עשר ועשרים) תפוח או בננה?: גם וגם כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב מה את/ה הולכ/ת לעשות אחרי שאת/ה תסיים/י את זה? אין לי מושג... איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את/ה משועממ/ת: לא אבל היה לי משעמם עכשיו... אז עשיתי את זה... רעש אחרון ששמעת?: של המקלדת... ריח אחרון שהרחת: ריח של בושם איזה רינגטון שי לך בפלאפון?: "כשאת איתי" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: רן והדס ... בקשה שזה יקרה כבר!!! אני כ"כ אוהבת אותו!!!

lr555

New member
גם לי משעמםXD

קצת בכללי שם:לידר פירסינג:3 באוזניים קעקועים:הלוואי. גובה: 1.64 נראלי. מידת נעליים:39-40 צבע שיער:חום כזה אחים/אחיות:1 בת כמה את נראית:אממ אמרו לי שבת 13 משקפיים?עדשות. גשר?לא. עבר פלילי:גנבתי מסטיק OO: שפות:עברית,אנגלית,ערבית וספרדית בקטנה. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אממ את זה שאני צוחקת הרבה חחח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?מתעצבנת מהר
האם... את/ה דלוקה על מישהו:אהא את/ה רוצה לגור במקום אחר:אממ בערך. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא כ"כ את/ה רוצה עוד פירסינג:עשיתי עוד שניים והם נסתמו =[ אבל הייתי רוצה. את/ה אוהבת רכבות הרים:מאאאד את/ה הייתם בחו"ל:אהא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא אכפת לי להרוג אנשים:חחחח לא עישון אצל בני עשרה:ממש ממש לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד מאד,ואני לא כזאת חחח האם את\ה... אי פעם בכית על בת:אממ ישמצב אי פעם בכית על בן:נראלי אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:לא הרבה. נשבר לך הלב:אפעם. שברת לבבות:אולי פעם אחת.מקווה שגם זה לא. השם שלך הופיע בעיתון:אממ לא ספרתי פעמים. התחרטת על דברים שעשית:ואווו המווון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:במבה P: ממתק:שוקולד מריר
סרט מצויר:בובספוג
קורנפלקס:אין לי משו מועדף.. מסטיק:אורביט ירוק! צבע:אפשר שניים?ורוד ושחור יום בשבוע:שני ושישי. היום הכי לא מועדף:ראשון,איכ מסיימים בשתיים. תכשיט:שעון. חורף\קיץ:חורף
בחדר:מחשב,טלוויזיה והמיטה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אניD: ראה אותך בוכה:חחח נראלי חברה שלי. הלכת איתו לסרט:חברות. צעק עליך:המורה|: שלח לך מכתב:מזמן לא שלחו לי מכתב.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אממ כזה בקטנה טפו טפו וצמיד אדום. אהבה ממבט ראשון?ברוור,קרה ליP: חיים שאחרי המוות?אהא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא,סתם כיפ לראות סרטים ביום הזה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?אהא הופעת בציבור בפיג'מה?חחח לא שזכור לי בכית בסרט?אהא היית על במה?מסיבת סיום נחשב? חשבת שאת\ה הולך למות?חחחח כן נכשלת במקצוע?זה בערך להיכשל [שונאת טמטומטיקה!] הורידו אותך כיתה?XDD כן בטח הקפיצו אותך כיתה?ממש רצית להיות המין השני?כשהיה לי פיפי ולא היה לי איפה לעשות XD דברים אהובים שיר אהוב:ואוו מלאא אוכל אהוב:צ'יפסD: תוכנית אהובה:אממ כרגע נולד לרקוד. ספורט אהוב:כדוריד,כדורסל,כדורגלXD תחביב:לשמוע מוזיקה ולעשות שטויותXD זמר/זמרת/להקה אהובים:אממ בכללי יש לי הרבה.. עיתון אהוב:ראש 1! וסתם מה השעה עכשיו? 16:05 [פאק יש לי ללמוד לבוחן >':] תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אממ סתיו אני חושבת מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?ללמוד מושגים במורשת >: איזה ארוחה אחרונה אכלת?אממ גמדים נחשב?XD תיכון או אוניברסיטה?אפחד..אבל נגיד תיכון אתה משועמם/ת?מאד רעש אחרון ששמעת? Join Me-HIMחחח ריח האחרון שהרחת?אממ את הבושם שיש עליי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אממ Call Me When Youre Sober מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לו
חחח

עונהההההה

קצת בכללי שם: עמית פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 160 בסערך מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: 13 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית עברית וקצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גוף האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ליפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןן=] את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מי להרוג אנשים: לא! עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כם אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לאא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא ניראה לי השם שלך הופיע בעיתון: לא ניראה לי התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חהחה ממתק: במבה סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק או כחול צבע: כתום חום לבן יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי רביעי תכשיט: צמיד טבעת עגילים שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני=] ראה אותך בוכה: מיתר ומאי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: לא ידעת שלח לך מכתב: בצפר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אממ לא להגיד לאנשים למות אהבה ממבט ראשון? כןן חיים שאחרי המוות? אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בערף הופעת בציבור בפיג'מה?יום הפוך=] בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? בגן רצית להיות המין השני? אכן דברים אהובים שיר אהוב: perfect אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: לרקוד תחביב: צופים זמר/זמרת/להקה אהובים: רנוש המאמוש של דנה עיתון אהוב: GO וסתם מה השעה עכשיו? 18:33 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול..או אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות חרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשמוע שירים של רנוש המאמוש של דנה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אני עונה על שאלון אז..כן רעש אחרון ששמעת? היא יודעת/נינט ריח האחרון שהרחת? של החדר של דנההההה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של הפלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? רנוש המאמוש של דנה זאת עמית חברה של דנדוש LOVE רן דנקר=)

עונה ו... תקראו!

קצת בכללי שם: ליאל פירסינג: באוזניםם? קעקועים: לא גובה: 1.62 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחת! בת כמה את נראית: אמממ 16 17 אבל אני 14 חחחחמ
משקפיים? לא גשר? לאאא עבר פלילי: חחחח שפות: עברית, אנגלית, ספרדית וקצת רוסית! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? גבות! כשאני עושה חחחח
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עיניים ושיערררר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: בתל אביב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ לא!!!
את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי באףףף את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאא
את/ה הייתם בחו"ל: כן פעמיים בדרום אפריקה
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אממ לא דעת... להרוג אנשים: חחחחחחח ברור שלא! עישון אצל בני עשרה: לא! אחרי 18!
נסיעה במכונית אחרי ששתית: אמממ נגד!
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: דמוקרטיות
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן: כן! אי פעם שיקרת: ברור! מי לא שיקר? אי פעם נעצרת: לאאאא
כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם! נשבר לך הלב: אממ לאא שברת לבבות: לא דעת... השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד וסוכרייה על מקל
סרט מצויר: עידן הקרח! קורנפלקס: יאמאאאאאיייי
מסטיק: בזוקהה ימיייי
צבע: כחול יום בשבוע: אמממ שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ושלישי תכשיט: טבעת וצמיד! חורף\קיץ: חורף בחדר: תמיד! חחחח
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמא שלי ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: וואי לא זוכרת בכללל
צעק עליך: סבתא שלח לך מכתב: לא דעתת חברה נראה לייי
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אולי בכמההה אהבה ממבט ראשון? כן
חיים שאחרי המוות? לא דעתתת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לאא! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? ברוררר תמיד! היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לאאא חסה וחסההה נכשלת במקצוע? כןןןן הורידו אותך כיתה? לאא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: וואי הרבהה hurt של כריסטינה אגילרהה אוכל אהוב: פיצההה תוכנית אהובה: נולד לרקוד! וכל שבת שנייה
ספורט אהוב: ריקוד! תחביב: לשמוע מוזיקה
זמר/זמרת/להקה אהובים: רבלדה!
עיתון אהוב: ראש 1 ומעריב לנוער! וסתם מה השעה עכשיו? חח לא דעתתת תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישוןןן... איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוףף תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? צעקה ריח האחרון שהרחת? דואודרנט? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רבלדה שיר נושא! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? פונצ'ווו ואנהיי

../images/Emo26.gifעונה אבל תיקראו../images/Emo36.gif

קצת בכללי שם:רועי ויימן פירסינג:אולי! קעקועים:לאאא גובה:1.36 מידת נעליים:35 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות אני בן יחיד בת כמה את נראית:אני בן משקפיים? בחים לאא גם אם יתנו לי 1000 ש"ח גשר?מחכה שישימו לי!!זה יפה לא? עבר פלילי: 10 שקלים נחשב?! שפות:עברית,אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?יופי אופיוהכלל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו:בטח את/ה רוצה לגור במקום אחר:לאא ממש לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי אחד בגבה את/ה אוהבת רכבות הרים:לאא את/ה הייתם בחו"ל:ברור מלא פעמים איזה 8 פעמים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כהה אי פעם בכית על בן: לאא אי פעם שיקרת: 1 אי פעם נעצרת: לאא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן ועדיין נשבר לך הלב: 4 פעמים שברת לבבות: 2 פעמים השם שלך הופיע בעיתון:4 פעמים התחרטת על דברים שעשית:מלא פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: רועי השם שלי ממתק: פעם ב.. לא סובל ממתקים סרט מצויר: מדי פעם קורנפלקס: כהה מסטיק: כהה צבע: תכלת יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון ורביעי תכשיט: צמיד אחד על היד חורף\קיץ:שתיהם בחדר: כהה אפילו עכשיו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אפחד.. ראה אותך בוכה: חברה שלי לשעבר הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אפחד שלח לך מכתב:ילדה סתומה אחת שאוהבת אותי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? תלוי אהבה ממבט ראשון? כהה חיים שאחרי המוות? כהה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?מזתומרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברורר הופעת בציבור בפיג'מה? פעם אחת בכית בסרט? כהה היית על במה? מלאא פעמיםם אני בלהקה "כובע טמבל" מי שמכיר חשבת שאת\ה הולך למות?כהה בטח נכשלת במקצוע?היוםם הורידו אותך כיתה?בחיים לאא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאאאאא דברים אהובים שיר אהוב:כשאת איתי אוכל אהוב:המבורגר תוכנית אהובה:ארץ נהדרת ספורט אהוב:
תחביב:מחשב מחשב מחשב מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:רן דנקר זהוו עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 13:13 בול תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול אני מת מרעב איזה ארוחה אחרונה אכלת?בבוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת? שירים זה נחשב?! ריח האחרון שהרחת?פלוצ של ילד מהכיתהה פייי איזה בושות איזה רינגטון יש לך בפלאפון?תודה לך-גל חדד זה לא רינגטון זה שיר אני יכול לשים אותו כרינגטון יש לי motorolan V3 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?חברה שלי המתוקה הזאתתת

ה ד ס י 1

New member
../images/Emo141.gifעונה

קצת בכללי שם: נועה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.37 מידת נעליים: 36 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: אין לי מושג משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות:אנגלית ערבית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי בעיה עם זה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי מווווווושג האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כשהייתי קטנה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: לא נשבר לי הלב שברת לבבות: אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דנקר ממתק: שוקולד סרט מצויר: צ'יקן ליטל קורנפלקס: קרנצ' מסטיק: הובה בובה צבע: ירוק יום בשבוע: שבת... היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: שרשרת... חורף\קיץ: קיץ! בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: שני והדס הלכת איתו לסרט? אמא צעק עליך: מאיה שלח לך מכתב: דנה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא חשבתי על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אין האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: כשאת איתי אוכל אהוב: חביתה תוכנית אהובה: השיר שלנו ספורט אהוב: מחניים תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: רנוש ממוש עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 19:44 תפוח או בננה? לא אוהבת פרות וירקות כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אין לי מושג איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? יסודי אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת? שוקו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הבלדה שלי עליך מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דנה ורנוש!! אניייייייייייי עיפה כמה זמן????????

למעלה