שאלון קצר

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
שאלון קצר

1. 3 הצבעים האהובים עליך? 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת?

1Shir

New member
עונה

1. 3 הצבעים האהובים עליך? ורוד, תכלת, צהוב 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? גובה, מבנה גוף, צבע עור 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? שיער, עיניים, צבע עור 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? שיניים, בטן, חזה 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? נאפיס, יטבתה, ארומה 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? אינטיליגנציה, תקווה, אנושיות 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? מכושפות, תיקים באפלה, מלרוז פלייס, אלי מקביל, דוסון קריק, עקרות בית נואשות

MushrooMush

New member
אני

1. 3 הצבעים האהובים עליך?שחור לבן צהוב
2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו?גובה שיער עניים 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?רגליים שפתיים ואת זה שיש לי ידיים ארוכות כולל האצבעות 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת?כפות רגליים שיער עניים 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת?סברס השוומראה של ציון[
} הגוש 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך?אממ זה שאני אוהבת שירים יפים.שאני כל הזמן מחייכת גם כשרע ונירא לי שיש לי קליטה....><חחח לא רצניי שיש לי כישרון ציור...
7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת?אממ... אבל כל מה שאני אוהבת כבר ניגמר
כמו מועדון לילה חיים שלי ארץ נהדרת שין צאן בוב ספוג הרצועה!!!!!!!! זה כבר חוזר על עצמוואם תוכניות ברדיו נחשבות אז שי ודרור....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

1. 3 הצבעים האהובים עליך?שחור,תכלת,ירוק 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו?עיניים, גובה, גוף 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?כפות ידיים,ציפורניים,רגליים 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת?כל השאר XD 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת?מקדונלדס [אם זה נחשב P: ], קולומבוס, ספגטים 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך?נאמנה, תמיד שם שצריך, שומרת סוד 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת?חברים
,ארתור,הפיג'מות,האלופה,מועדון לילה, ארץ נהדרת

דנטל

New member
שלוש

1. 3 הצבעים האהובים עליך? אדום, שחום, כסף 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? צבע עור, גובה, צבע שיער 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? שיער, גובה, ציצים 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? בטן, רגליים, צבע עור 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? בשר, איטלקי, סיני 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? כנות, ישירות, אסרטיביות 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? סאות'פארק, נשואים פלוס, פימפ מיי רייד, מוטור מאות', וויל וגרייס, מופע שנות ה- 70

עונה../images/Emo3.gif

1. 3 הצבעים האהובים עליך? שחור וורוד וכחול 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? קצת שרירים, עיניים, ו .. אממ .. לע דעת שיהיה יפה XB 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? כלום כלום ו ... כלום XB אולי השיער .. וגם זה בקושי 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? פוו אם אני יתחיל זה לא יגמר
5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? אממממ אני לא הולכת הרבה למסעדות
6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? כנה, אחראית, וחברה טובה .. 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? אחד נגד 100, קצרים, מועדון לילה, ילדות מאוהבות, האלופה, הש"ש, חברים .. קיצור כל מה שיש בערוץ 2

^_^ שאלון כייפי D:

1. 3 הצבעים האהובים עליך? כחול, לבן, אדום. סתם הקרצתי. S: אין לי מושג. 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? שכל, שרירי חזה, שרירי רגליים. 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? פנים, גוף, ראש? 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? נמשים|: ושיזוף, וכפות רגליים O_"O 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? טל בייגלס, אצ'ה [בר כזה], וקורוסין. 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? ביטחון, שאני אוהבת את עצמי, ואת כולם ^_^ 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? פו. ניפ/טאק, סקס והעיר, עקרות בית נואשות[!!!], עמוק באדמה, אלי מקביל [...OO], ו..נעארף- עשרת הדברות.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif

1. 3 הצבעים האהובים עליך? כתום, סגול, כחול. 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? גובה, גוף, זיפים.
3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? עיניים, שיער, שפתיים. 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? גוף. |: וזה הרבה דברים D: 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? מקדונלס [זה כן מסעדה], מקסברנר, קפולסקי. [שינו תשם לשארלוט]. 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? כנות, טוב לב, רגישות. 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? השיר שלנו, ארץנהדרת, כוכב נולד, סיינפלד, חברים, מועדן לילה.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif(אני אמא לשלושה יצוריםXDD)

1. 3 הצבעים האהובים עליך?כחול,לבן ואדום 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו?עיניים,ידיים וכתפיים 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?אף,עיניים,גובה
(אני קומפקטית) 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת?אהמ..לאדעת.. 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת?מקס ברנר
וזהו,לא אוהבת מסעדות 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך?כנות,חוסר סבלנות וציניות XDD 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת?6??!! מה 6 עכשיו?!?! טוב,ננסה.. חברים
24
האלופה אספן הנשמות הגל הראשון זהות בדויה

I L O V E MCR

New member
שלי../images/Emo129.gif../images/Emo221.gif

. 3 הצבעים האהובים עליך? אדום שחור צהוב 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? צלוליטיס!!
העיניים וחוצמיזה יותר חשוב פנימיות 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? אני לא אוהבת את עצמי>< 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? הכל 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? מאמא מיה,ספגטים, וBP 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? הבנה , וזהו 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? השרדות אפקט הפחד המצעד באממ טי ווי^^

fluppster

New member
עונה

1. 3 הצבעים האהובים עליך? ורוד, אדום, סגול 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? גוף רחב (יעני לא שחיף), שפתיים בשרניות, שיער קצר. 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? אזור הכתפיים, החזה, השפתיים. 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? הרגליים, פנים עגולים מדי, הבטן. 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? נאפיס, מנטה ריי, מקס ברנר. 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? רגישות, חוכמה, רומנטיות. 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? באפי, עמוק באדמה, אבודים, סאות פארק, משפחת סימפסון, חברים.

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo40.gif

1. 3 הצבעים האהובים עליך? צהוב~
, שחור, אדום. 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? אופי טוב, מצחיק, נחמד. 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? עיניים ו.. זהו? 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? כל השאר?XD 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? לא זוכרת שמות>< פיצה, מקדונלדס, ומסעדת בשר *ריר*. 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? עקשנות, אכפתיות, סבלנות. 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? איןXD

sukrazit

New member
אני=]

. 3 הצבעים האהובים עליך? תכלת סגול ואדום 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? וואי..שיער חום, לא רזה מדי, לא שמן מדי. 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? קשה..שיער, עיניים..ו..כפות ידייםXD 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? בטן,רגליים,גבות. 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? לא דעת..ארומההה. 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? עקשנית, חברותית ויצירתית. 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? האוסי, 8 כללים פשוטים, טירוף בבית, איש משפחה, השרדות ואקסטרים מייקאובר.

לילה ../images/Emo13.gif

1. 3 הצבעים האהובים עליך? שחור, אדום וכתום 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? עברי
3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? אף, עייינים, גוף 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? לא יודעת 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? בלאק/ ריבר/ ג'ירף [בתור חולת מסעדות, מומלץ] 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? קשהקשה 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? אין 6 מה זה יש בקושי 1.. האלופה

pacific ocean

New member
יאללה נענה .....בגרות בכימיה מחר אמאא../images/Emo7.gif

1. 3 הצבעים האהובים עליך? ירוק...שחור...כחול
2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? ידיים יפות....עיניים ..שיביעו משהו..לא משנה הצבע... ותחת עסיסי חח יאמיי
3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? רגליים..עיניים...שיער...:) 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? בטן....ידיים....אף חח 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? "אוונגרד-אוכל אמריקאי".....ועוד מסעדה בעיר שלי..שאני אוכלת שם קבוע עם אמא שלי................
6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? נדיבות.....רחמנות.....יושר 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? "חברים" "24" "אבא אמריקאי"....."מועדון לילה"...."CSI"......"בראש פתוח"

sweet shir

New member
עונהD:

1. 3 הצבעים האהובים עליך? שחור, ורוד ו........ לומשנה. 2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו? גב, תחת, שיער, עיניים ואף. ושפתיים.
3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? תחת, שפתיים וגבות.
4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? שיער, בטן ורגליים. 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? לודעת. חחחחח 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? לודעת -__-" 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? 6?! ווע ווע XD הכי גאים שיש. ורוניקה מארס. בנות גילמור. המשרד. אחים ואחיות. ו..חברים!

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה.

1. 3 הצבעים האהובים עליך
1. לבן
2. כחול
3. חום
/אדום
/שחור
2. 3 הדברים החיצוניים הכי חשובים לך במין שאת/ה נמשכ/ת אליו
קצת קשה. 1. העיניים. אומרות בשבילי הרבה. 2. גובה 3. צבע עור 3. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי אוהב/ת
שלי? אוי, רק אחד. 1. את מבנה העיניים וצורתן. 2. שפתיים קצת. 3.צבע עור. 4. 3 הדברים במראה החיצוני שלך שאת/ה הכי לא אוהב/ת? 1. גובה =\ 2. רזון יתר! להשמין - צריך!!! 3. שיער|: 5. 3 המסעדות שאת/ה הכי אוהב/ת? 1. מקס ברנר! 2. אמממ אני לא אוכלת ממש במסעדות אז אין. 3. כנ"ל. 6. 3 תכונת אופי של עצמך שהכי חשובות לך? 1. היכולת לבקש סליחה 2. רגישות 3. נדיבות 7. 6 סדרות טלויזיה שאת/ה הכי אוהב/ת? לא הגזמתם 6.. D: 1. האלופה 2. ארתור XD 3. חברים 4. הפיג'מות XD 5. את הסדרות בערב של ערוץ 22 6. נשואים פלוס- למרות שלא ממש יוצא לי לראות אני נורא אוהבת לראות ת'תוכנית.

למעלה