שאלון קצר מה הולכים לעשות בחופש? איפה חוגגים את החג? יש לכם תוכניות לחג? מאכל אהוב בחג?
A ady18 Well-known member 21/5/07 #1 שאלון קצר מה הולכים לעשות בחופש? איפה חוגגים את החג? יש לכם תוכניות לחג? מאכל אהוב בחג?
J just adiki New member 21/5/07 #2 ../images/Emo27.gif מה הולכים לעשות בחופש?לנוח איפה חוגגים את החג?אצל דודים יש לכם תוכניות לחג?לא מאכל אהוב בחג?לא יודעת, אני אוהבת את כל החג הזה
../images/Emo27.gif מה הולכים לעשות בחופש?לנוח איפה חוגגים את החג?אצל דודים יש לכם תוכניות לחג?לא מאכל אהוב בחג?לא יודעת, אני אוהבת את כל החג הזה
L linoy7 New member 22/5/07 #3 איזה חג מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif מה הולכים לעשות בחופש? נממ.. ליהנות אה, וגם ללמוד למת' איפה חוגגים את החג? בבית יש לכם תוכניות לחג? לא ממש מאכל אהוב בחג? העוגות גבינההההההההה אעעעעעעעעעעע
איזה חג מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif מה הולכים לעשות בחופש? נממ.. ליהנות אה, וגם ללמוד למת' איפה חוגגים את החג? בבית יש לכם תוכניות לחג? לא ממש מאכל אהוב בחג? העוגות גבינההההההההה אעעעעעעעעעעע
D D o r B New member 22/5/07 #4 ../images/Emo171.gif../images/Emo27.gif כל שנה הוא מפחיד אותי מחדש../images/Emo6.gif מה הולכים לעשות בחופש? לנוחחחחחח וללמוד להיסטוריה איפה חוגגים את החג? בבית יש לכם תוכניות לחג? היסטוריה מאכל אהוב בחג? עוגת גבינה בעצם לא!! בלינצ'ס! כן, בלינצ'ס
../images/Emo171.gif../images/Emo27.gif כל שנה הוא מפחיד אותי מחדש../images/Emo6.gif מה הולכים לעשות בחופש? לנוחחחחחח וללמוד להיסטוריה איפה חוגגים את החג? בבית יש לכם תוכניות לחג? היסטוריה מאכל אהוב בחג? עוגת גבינה בעצם לא!! בלינצ'ס! כן, בלינצ'ס
L linoy7 New member 22/5/07 #5 וכל שנה אתה אומר אותו דבר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif עוגת גבינה זה שולט