שאלון קצר

לור2

New member
שאלון קצר

שלום שמי לור, סטודנטית באוניברסיטת בר-אילן. במסגרת עבודתי על היפ-הופ הישראלי בכלל ועל והדג נחש בפרט. אשמח לקבל הערותך והארותך בעניין. תודה מראש על העזרה ועל שיתוף הפעולה. שאלון קצר על הדג נחש 1. כיצד תגדיר את זהותך הישראלית? 2. מה דעתך על מוזיקת היפ-הופ בכלל והיפ-הופ ישראלי בפרט? 3. האם העדפת הלהקה נובעת מהזדהות בדעותיהם הפוליטיות? 4. האם הנך מעריץ להקות שונות מז'אנר ההיפ-הופ? 5. האם הנך מושפע מהשירים ? ואם כן נא לפרט כיצד. 6. האם הנך מעריץ הרכבים אשר מביעים דעות והשקפות נוגדות? 7. האם הנך מאזין לשיר באופן כללי או מנתח את המילים ומשמעותן? 8. במידה והנך מעוניין ניתן להוסיף מלל חופשי. השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד  נא לשלוח את תשובותיכם למייל הבא: [email protected] תודה רבה על שיתוף הפעולה!

לור2

New member
../images/Emo131.gifשאלון על היפ-הופ לצורך עבודה

תודה רבה למי שטורך לענות. לור

Funky Giraffe

New member
משעמם לי.

1. כיצד תגדיר את זהותך הישראלית? אני יהודי די הדוק - אם כי לא מסורתי ממש. קצת סותר נכון? אז זהו שלא.. אני די מגבש את כל זה בימים האלה, אז קשה לי לענות על זה. ישראליות? לא יודע. אין לי מקום אחר בעולם. 2. מה דעתך על מוזיקת היפ-הופ בכלל והיפ-הופ ישראלי בפרט? היפ הופ עושה לי את זה כשיש לו איכות. היפ הופ עם סאונד גרוע אני שולל מראש, היפ הופ עם ראפרים מתלהמים או גישה מתלהמת אני שולל מראש, והיפ הופ עם שילובים מוסיקליים שאני לא אוהב אני גם שולל מראש. 3. האם העדפת הלהקה נובעת מהזדהות בדעותיהם הפוליטיות? הנקודה האחרונה שחיפשתי כשהחלטתי איזה להקות עושות לי את זה. 4. האם הנך מעריץ להקות שונות מז'אנר ההיפ-הופ? לא מעריץ, אוהב. וכן. 5. האם הנך מושפע מהשירים ? ואם כן נא לפרט כיצד. לא יודע לענות על זה, כנראה שבאופן עקיף כן. אולי גם כיוצר. 6. האם הנך מעריץ הרכבים אשר מביעים דעות והשקפות נוגדות? אוהב, התכוונת. כן, ברור. אני לא אוטם את האוזניים. אבל מסרים פוליטיים קיצוניים לכל צד שהוא אני שולל בדרך כלל. 7. האם הנך מאזין לשיר באופן כללי או מנתח את המילים ומשמעותן? רק אם זה "קורא" לי. לא מיוזמתי בזמני החופשי מתוך שיעמום, בכל אופן. 8. במידה והנך מעוניין ניתן להוסיף מלל חופשי. עזבי אותך היפ הופ, תעשי עבודת חקר על הFאנק. הרבה יותר כיף.

למעלה