שאלון קצר

Israel men

New member
שאלון קצר

מה אתם אוהבים בחנוכה? מה אתם לא אוהבים? ואיזה מתנה הייתם רוצים לקבל? ואיזה לתת?

עונה..

מה אתם אוהבים בחנוכה? את החופש =] מה אתם לא אוהבים? את השיעורים והמבחנים שאחרי =[ ואיזה מתנה הייתם רוצים לקבל? אממ לא יודעת =/ ואיזה לתת? כנ"ל

Israel men

New member
עונה!

אני לא סובל את חנוכה!! בלי המשפחה סתם עם חברים בפנימיה. זה לא כיף. אז מה אני כן עושה? טוחן סופגניות בצהרים יוצא לקניון. בערב לקולנוע (כבר שבוע ו4- ימים שאני כל ערב רואה סרט ואם משעמם אז 2) בקיצור מהסופגניות בבוקר למסעדה בקניון ובערב פופקורן עם הסרט. ובמוצ``ש או ראשון או חמישי שיש כדורגל וכדורסל אז אחרי הסרט הולכים למגרש (אם זה בטדי) ואם זה לא בירושלים אז הולכים למסעדות לאכול ועל הדרך לראות. בקיצור אני הופך מיום ליום לאבי ביטר. מתנות קיבלתי הרבה (שעון יד ספר קריאה ועוד מתנות שעדיף לא לפרט) עכשיו תורי לתת!

גם עונה . . .

אהוב בחנוכה את החופש האוירה הנרות סופגניות בקצור הכל מה לא אם קצת מסובך את זה שבא לי סופגניה ואין סתם לא יודע . מה היתי נותן זהב בצורת סופגניה ומקבל ברור שכנל

עונה../images/Emo152.gif../images/Emo137.gif

מה אתם אוהבים בחנוכה
את החופש! מה אתם לא אוהבים
את המבחנים שאחרי החופש...
סתם..אני לא אוהבת את העובדה שמשמינים 75763546 קילו בגלל כל הסופגניות האלה..
ואיזה מתנה הייתם רוצים לקבל
רמיתי מעיל חדש וקנו לי אתמול[אהמ.פרסומת לקסטרו*]וזהו
אבל אני אשמח לאיזה ג'ינס ועוד כמה בגדים.. ואיזה לתת
הייתי רוצה לתת לסבתא שלי את כל התמתנות שבעולם
שאלון חמוד

pusher

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

עכשיו שיש חופש אני אהיה פה כל הזמןןןןןןןןןןןןןן;!!!!! מה אתם אוהבים בחנוכה?-סופגניות!חופש! מה אתם לא אוהבים?-זה משמין
ואיזה מתנה הייתם רוצים לקבל?-MP4 משוכלל!
ואיזה לתת?-המוןהמון אהבה ותמיכה

taloss

New member
חנוכה..אמממ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אני אוהבת את החופש ואת הסופגניות.יאמיי אני אל אוהבת את הסופגניות זה משמיןןן חח פיצול אישיות קטן..

עונה../images/Emo138.gif

מה אתם אוהבים בחנוכה? - את החופש כמובן. וגם את החנוכייה והדמי חנוכה והאווירה הכיפית של חג. וגם ההצגות והפסטיגלים. מה אתם לא אוהבים? - שהוא נגמר מהר ואיזה מתנה הייתם רוצים לקבל? ואיזה לתת? - שבית"ר תיקח אליפות, יספיק לי.

למעלה