שאלון קצר.. [=

שאלון קצר.. [=

מימיני: משמאלי: באוזן: בראש: אני נמצא/ת עכשיו ב: הייתי רוצה להיות עכשיו ב: אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומר ש:

וכרגיל, אני עונה לעצמי...

מימיני: דנוור [או במילים אחרות.. החבר..] משמאלי: תמונה שעשיתי.. באוזן: ג'קי [הגירסא האקוסטית]/ היהודים . בראש: המבחן בתנ"ך.. ): אני נמצא/ת עכשיו ב: בחדר האינטימי שלי [: הייתי רוצה להיות עכשיו ב: הופעה טובה [= אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומר ש: "זכרונות זה דבר כואב. ושהזכרונות הכי טובים- הם אלה שגם הכי כואבים .." וגם.. "דקה אחת של עצב, היא בזבוז 60 שניות של שמחה !" [:

gal1983

New member
יש לך מחשב בשירותים ? ? ?

(החדר האינטימי שלי מסמל את השירותים לא ? )

Lola 14

New member
גם אני אענה :)

מימיני: שולחן כתיבה משמאלי: דלת... חח באוזן: שקט. וקצת מלמטה את הרעש מהטלוויזיה.. בראש: מעניין איך יעבור עליי מחר היום אני נמצא/ת עכשיו ב: חדר עבודה/חדר מחשב [סתם במקרה..חחח] הייתי רוצה להיות עכשיו ב: בתכיון, בפנימייה עם כל החבר'ה אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומר ש: צריך לחיות את החיים, ולהפסיק להתרגש משטויות. ולדעת להעריך את מה שיש לך... :)

N o l o g o

New member
=) =)

מימיני: מחשב משמאלי: כסא באוזן: עד לפני שניה טלפון בראש: ההופעה בגנחום.. אני נמצא/ת עכשיו ב: מרתף הייתי רוצה להיות עכשיו ב: טבריה אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומר ש: בסוף יהיה בסדר..אם לא בסדר, סימן שעוד לא הגיע הסוף..=)

OK,שכנעת אותי. עונה

מימיני: כורסא עמוסת בגדים משמאלי גיטרה נטולת מיתר רביעי נשענת על הטלוויזיה ומסתירה את העונה הראשונה של השיר שלנו (4:45 בבוקר....) באוזן: במקרה בדיוק תפסת אותי עם מדוע לא באת של ירמי בראש: ספר האקורדים האולטימטיבי שאני מכין אני נמצא עכשיו ב: בית של אמא. וזה לא דבר רגיל. הייתי רוצה להיות עכשיו ב: כנרת. אבל שיהיה שבת בבוקר ואמצע הקיץ. אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומר ש: All we are saying s give peace a chance.

אלכסהה

New member
אני

מימיני: תמונה שלי ושל בוגרת שבט שלי, שבצבא ואני מתגעגעת אלייה + תמונה של כל השכבה שלי בצופים :) משמאלי: טלוויזיה, מערכת סטריאו, ארון באוזן: שירים טיפשיים בערוץ 24 בראש: עוד פחות מחודש הופעה של אביב ויומולדת :) אני נמצא/ת עכשיו ב: חדר שלי הייתי רוצה להיות עכשיו ב: הופעה של אביב אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומר ש: אביב מלך :)

Spirit Bear

New member
גם אני גם אני :]:]

מימיני: מיטה וכריות וכמה בגדים שלא היה כוח להעלות למעלה משמאלי: קיר... לא, ארון ספרים.. לא, מנורה ומובייל :] באוזן: תחזור תחזור - משינה בראש: האקס וקוקה קולה לייב, מתי שנהיינו ביחד והיה הכי כיף (בשיר הזה במיוחד) אני נמצאת עכשיו ב: חדר מחשב :] הייתי רוצה להיות עכשיו ב: בהופעה של משינה בקוקה קולה לייב, עם הגשם! אם הייתי סיני חכם, אז הייתי אומרת ש: תפסיקו להקשיב לשטויות של סינים, הם לא חכמים במיוחד! :]:]

למעלה