שאלון קצר

chingCHONGI

New member
שאלון קצר

אשמח אם תענו לי על שאלון המכיל 12 שאלות בלבד , השאלון למען עבודתי השאלון מיועד לגילאים 12-23 תודה על שיתוף הפעולה :)

negative

New member
בתיכון לא מלמדים לשון?

האם אתה מזדהה אם איזו שהיא מפלגה פוליטית? ולתשובות - 1. ב 2. א 3. א 4. ג 5. א 6. א 7. א 8. ב 9. ב 10. ב 11. ב 12. א בהצלחה

היי

מה שאלת החקר שלך? וב"הצלחה 1.באיזה סוג משפחה אתה גר? א. 2.באיזה תדירות אתה קורא את מדורי הפוליטיקה? ב. 3.אילו הייתה לך הזכות להצביע,האם היית מצביע? א. 4.האם אתה מדבר עם חבריך על המצב הפוליטי? ב. 5.האם אתה רואה את החדשות הקשורות לפוליטיקה? ב. 6.האם אתה מזדהה אם איזו שהיא מפלגה פוליטית? א. 7.האם אתה רואה את עצמך כחבר כנסת בעתיד? ד. 8.האם אתה רואה את עצמך מפגין למען מפלגה מסויימת? א. 9.האם אתה חושב שאתה צריך להתערב כאשר הממשלה מחליטה משהו שלא לרוחך? א. 10.האם בזמן הבחירות אתה צופה בכל תשדירי התעמולה? ג. 11.האם יש לך דעה מגובשת לגבי הממשל בארץ? ב 12.האם אתה מתעניין ברקע הפוליטי של המעומדים לרשות הממשלה? אה?

meitush123

New member
הנה שלי

שלום,שמי נטע ואני תלמידת תיכון במגמת מדעי החברה ולצורך עבודת הגמר שלי אשמח אם תענה לי על מספר שאלות.לידעתך שאלון זה הינו אנונימי ונכתב בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.תודה על שיתוף הפעולה. 1.באיזה סוג משפחה אתה גר? שלמה 2.באיזה תדירות אתה קורא את מדורי הפוליטיקה? כמעט תמיד 3.אילו הייתה לך הזכות להצביע,האם היית מצביע? ברור 4.האם אתה מדבר עם חבריך על המצב הפוליטי? יש מעטים שכן ועם הרוב לא 5.האם אתה רואה את החדשות הקשורות לפוליטיקה? כמעט בכל ערב 6.האם אתה מזדהה אם איזו שהיא מפלגה פוליטית? כן 7.האם אתה רואה את עצמך כחבר כנסת בעתיד? אולי 8.האם אתה רואה את עצמך מפגין למען מפלגה מסויימת? כן 9.האם אתה חושב שאתה צריך להתערב כאשר הממשלה מחליטה משהו שלא לרוחך? א.כן אבל בצורה מסוימת ותלוי מתי 10.האם בזמן הבחירות אתה צופה בכל תשדירי התעמולה? צפיתי מספר פעמים 11.האם יש לך דעה מגובשת לגבי הממשל בארץ? א.כמובן 12.האם אתה מתעניין ברקע הפוליטי של המעומדים לרשות הממשלה? א.כמובן

קקטוסץ

New member
הנה

1.באיזה סוג משפחה אתה גר? א.שלמה 2.באיזה תדירות אתה קורא את מדורי הפוליטיקה? א.תמיד 3.אילו הייתה לך הזכות להצביע,האם היית מצביע? א.ברור 4.האם אתה מדבר עם חבריך על המצב הפוליטי? ב.לעיתים קרובות 5.האם אתה רואה את החדשות הקשורות לפוליטיקה? ג.כמעט ולא 6.האם אתה מזדהה אם (עם, לא אם) איזו שהיא מפלגה פוליטית? ב.אני מתלבט בין שתי מפלגות 7.האם אתה רואה את עצמך כחבר כנסת בעתיד? א.כן (הצביעו נטע למען עתיד טוב יותר!) 8.האם אתה רואה את עצמך מפגין למען מפלגה מסויימת? ב.יכול להיות שכן 9.האם אתה חושב שאתה צריך להתערב כאשר הממשלה מחליטה משהו שלא לרוחך? ב.במידה מסויימת כן 10.האם בזמן הבחירות אתה צופה בכל תשדירי התעמולה? ב.בערך-לא כל הזמן 11.האם יש לך דעה מגובשת לגבי הממשל בארץ? ב.בערך 12.האם אתה מתעניין ברקע הפוליטי של המעומדים לרשות הממשלה? א.כמובן

מִיכַלי

New member
הנה שלי...

1.באיזה סוג משפחה אתה גר? א.שלמה 2.באיזה תדירות אתה קורא את מדורי הפוליטיקה? ב.לעיתים קרובות 3.אילו הייתה לך הזכות להצביע,האם היית מצביע? א.ברור 4.האם אתה מדבר עם חבריך על המצב הפוליטי? ב.לעיתים קרובות 5.האם אתה רואה את החדשות הקשורות לפוליטיקה? ג.כמעט ולא 6.האם אתה מזדהה אם איזו שהיא מפלגה פוליטית? א.כן 7.האם אתה רואה את עצמך כחבר כנסת בעתיד? ד.לא 8.האם אתה רואה את עצמך מפגין למען מפלגה מסויימת? א.כן 9.האם אתה חושב שאתה צריך להתערב כאשר הממשלה מחליטה משהו שלא לרוחך? א.כן 10.האם בזמן הבחירות אתה צופה בכל תשדירי התעמולה? ד.לא 11.האם יש לך דעה מגובשת לגבי הממשל בארץ? א.כמובן 12.האם אתה מתעניין ברקע הפוליטי של המעומדים לרשות הממשלה? א.כמובן

תשובות שלי../images/Emo192.gif

1.באיזה סוג משפחה אתה גר? א.שלמה 2.באיזה תדירות אתה קורא את מדורי הפוליטיקה? א.תמיד 3.אילו הייתה לך הזכות להצביע,האם היית מצביע? א.ברור 4.האם אתה מדבר עם חבריך על המצב הפוליטי? ג.לעיתים רחוקות 5.האם אתה רואה את החדשות הקשורות לפוליטיקה? ב.כמעט בכל ערב 6.האם אתה מזדהה אם איזו שהיא מפלגה פוליטית? א.כן 7.האם אתה רואה את עצמך כחבר כנסת בעתיד? א.כן 8.האם אתה רואה את עצמך מפגין למען מפלגה מסויימת? א.כן 9.האם אתה חושב שאתה צריך להתערב כאשר הממשלה מחליטה משהו שלא לרוחך? א.כן 10.האם בזמן הבחירות אתה צופה בכל תשדירי התעמולה? ב.בערך-לא כל הזמן 11.האם יש לך דעה מגובשת לגבי הממשל בארץ? א.כמובן 12.האם אתה מתעניין ברקע הפוליטי של המעומדים לרשות הממשלה? א.כמובן

blacksabbath1

New member
הנה...

.באיזה סוג משפחה אתה גר? א.שלמה 2.באיזה תדירות אתה קורא את מדורי הפוליטיקה? ב.לעיתים קרובות 3.אילו הייתה לך הזכות להצביע,האם היית מצביע? ב.כנראה שכן 4.האם אתה מדבר עם חבריך על המצב הפוליטי? ב.לעיתים קרובות 5.האם אתה רואה את החדשות הקשורות לפוליטיקה? ב.כמעט בכל ערב

blacksabbath1

New member
לא שמתי לב שיש המשך

האם אתה מזדהה אם איזו שהיא מפלגה פוליטית? א.כן 7.האם אתה רואה את עצמך כחבר כנסת בעתיד? ג.כנראה שלא 8.האם אתה רואה את עצמך מפגין למען מפלגה מסויימת? ג.לא נראה לי 9.האם אתה חושב שאתה צריך להתערב כאשר הממשלה מחליטה משהו שלא לרוחך? א.כן 10.האם בזמן הבחירות אתה צופה בכל תשדירי התעמולה? ד.לא 11.האם יש לך דעה מגובשת לגבי הממשל בארץ? א.כמובן 12.האם אתה מתעניין ברקע הפוליטי של המעומדים לרשות הממשלה? ג.לא ממש-לא מעניין הרקע

למעלה