שאלון קצר!

amityahav

New member
שאלון קצר!

שם: גיל: מקום מגורים: מעשנים?: שיר שעשה לך את השבוע: שיר שהרס את השבוע: מישהו שעשה לכם את השבוע: הפדיחה של השבוע: סרט השבוע: תחביב/חוג: משפט לחיים: אני יענה בהודעה נפרדת שיהיה לכם קל להעתיק.

amityahav

New member
הנה שלי

שם:עמית יהב גיל:15 מקום מגורים:אילת! מעשנים?:לאא! שיר שעשה לך את השבוע: what it is של mark knofler שיר שהרס את השבוע:אין מישהו שעשה לכם את השבוע:אני הפדיחה של השבוע:אמממממ עוד לא היית אבל היא תיהיה סרט השבוע:בשם כל בני ביתי סרט חזק! חובה לראות! תחביב/חוג:לנגן על הגיטרה! משפט לחיים:אם את היית קטשופ ואני הייתי חרדל, היית נוסעת איתי לאלף האיים?

שני מס 1

New member
ראשונה... =)

שם:שני גיל:15 מקום מגורים:ראשון לציון!
מעשנים?: לא...
שיר שעשה לך את השבוע: "אוטמוביל"- יהונתן רוזן. שיר כזה חמודדדדדד! ועושה מצב רוח...
שיר שהרס את השבוע: שיר של אפרת גוש מזעזע ומציק ואין לי מושג אפילו איך קוראים לו אבל שמים אותו הרבה ב24... בעעעע
מישהו שעשה לכם את השבוע: המורה למתמטיקה! 98 במבחן משווה!!!!
הפדיחה של השבוע: אין פאדיחות לשבוע זה...
סרט השבוע: "מולין רוז'"
תחביב/חוג: ריקוד- בלט, ג'אז, מודרני ואתני (ריקודיי בטן).
משפט לחיים: גלעדדד תעשה לי ילדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!

אני

שם:נטע גיל:14 וחצי מקום מגורים:קרית ביאלק מעשנים?:לא שיר שעשה לך את השבוע:מממ mc שירי-מתי תחייכי שיר שהרס את השבוע:מממ אין מישהו שעשה לכם את השבוע:עדי הפדיחה של השבוע:אין כלום. סרט השבוע:הכול חוץ מהטייס. תחביב/חוג:מוזיקה? משפט לחיים:תן לזמן לעשות את שלו... הוא יעשה.

איף

New member
../images/Emo188.gif

שם:יסמין גיל:21.5. מקום מגורים:קרית אונו-עיר האורות
מעשנים?לא.
שיר שעשה לך את השבוע:בערך כל הדיסק של רייכל.
שיר שהרס את השבוע:"נובמבר" של מירי מסיקה. דייייייי!!!!
מישהו שעשה לכם את השבוע: הממ,אף אחד,אבל השבוע רק התחיל. הפדיחה של השבוע:עדיין לא היתה...אבל היי,יש הופעה ביום שישי...אני אשמור את הפדיחה השבועית שלי להופעה.
סרט השבוע: "לפגוש את ג'ו בלאק". כי בראד פיט חציך.
תחביב/חוג:
משפט לחיים:אשריכם?
(העיקר שאני לא חוזרת על עצמי)

Naveee

New member
אני../images/Emo27.gif

שם:נָוֱה מקום מגורים:מרכז מעשנים?: חלילה וחס!
שיר שעשה לך את השבוע:Coldplay - The Scientist שיר שהרס את השבוע:סאבלימינל והצל+שרית חדד-סוד
יקיקקי... מישהו שעשה לכם את השבוע:
יהונתן...
הפדיחה של השבוע:יהונתן בא לתת לי נשיקה ((בלחי))ואני בטעות הזזתי את הראש לצד השני והוא אומר לי: את בורחת לי?... בחצי צחוק...אבל זה לא היה ממש כיף...בלשון מועטה...
סרט השבוע:ממנטו תחביב/חוג: צלילה
-יש לי רישיון!!! [: משפט לחיים:היום זוהי דרך הטבע לתת לאתמול הזדמנות נוספת

pishkashit

New member
../images/Emo66.gifאני עונה

שם: לירון
מקום מגורים: ראשון לציון
מעשנים?: כן...
שיר שעשה לך את השבוע: If I Aint Got You של אלישיה קיז..
שיר שהרס את השבוע: אה לא נראה לי שיש..אבל מירי מסיקה- "נובמבר" הוא שיר בהחלט מעצבן
מישהו שעשה לכם את השבוע: עדיונת
הפדיחה של השבוע: היום כמעט התחלקתי על המדרכה ונפלתי על השלולית עם עוגות ביד... כמעט
סרט השבוע: קיץ אחד של סוטול
תחביב/חוג: צילום
ולישון
משפט לחיים: חיים לא מסתכמים במשפט אחד!.. יום טוב

../images/Emo26.gif

למה כולם כל כך לא אוהבים את "נובמבר"? זה שיר ממש חמוד
שם: אריאלה גיל: 17 והרבה חודשים מקום מגורים: כוכב שני מימין מעשנים? בטח. שלא. שיר שעשה לך את השבוע: אממממ if I was a rich girl של גוון סטפני... מזכיר לי את פולין
שיר שהרס את השבוע: "קשה בלעדיך"/שרון ליפשיץ מישהו שעשה לכם את השבוע: אמממ השבוע עוד לא הסתיים
הפדיחה של השבוע: עוד לא הייתה... אבל כמו שיסמין אמרה- יש הופעה ביום שישי כך שהכל פתוח
סרט השבוע: "החיים של דיוויד גייל" תחביב/חוג: ריקודיישן משפט לחיים: אם תתנו לכלמסע דג, יהיה לה דג. ותחשבו על זה.. [שבוע מלא מבחנים ועבודות עובר על כוחותינו. והגשם התחיל לעצבן אותי..]

hila3000

New member
למי שאין רדיו..

(ואני מניחה שחורשים עליו ברדיו) לא מרגיש בזה.. :) כמוני למשל :)

hila3000

New member
עונה..

שם: הילה גיל: עוד חודשיים 18 מעשנים: לא. שיר שעשה לך את השבוע: יש שניים.. Gary Jules - Mad World ואפרת גוש - תמיד כשאתה בא. שיר שהרס את השבוע: הרס? הממ.. אני משתדלת לא לשמוע שירים שהורסים את השבוע.. :) מישהו שעשה לכם את השבוע: עדיין לא היה :) הפדיחה של השבוע: עדיין לא הייתה..ומקווה שלא תהיה גם. סרט השבוע: המספריים של אדוארד..ראיתי אותו שוב וזה פשוט סרט מקסים. תחביב/חוג: אממ.. הדבר היחיד שמתקרב לזה, אלה החזרות להפקת הגברת תיאטרון.. ובקרוב (עוד שבוע) אודישן ללהקה צבאית :) משפט לחיים: אל תתנו לאנשים דרכים לאכזב אתכם.. :) אחלה שבוע שיהיה לכם! :)

סטגדיש../images/Emo187.gif

שם: מורי גיל: 23 מקום מגורים: ירושלים מעשנים?: לא שיר שעשה לך את השבוע: יש בי עוד כוח מהדיסק החדש של רייכל שיר שהרס את השבוע: חוץ מנובמבר שהרג אותי
מישהו שעשה לכם את השבוע: אמממממ ליודעת הפדיחה של השבוע: רבתי עם הבוס שלי סרט השבוע: דור הפרוזק תחביב/חוג: שו
משפט לחיים: מין זה קיין

morrrrrrrrrr

New member
אין לי רעיון לכותרת ../images/Emo3.gif

שם:מור גיל:23 מקום מגורים: אנגליה
(הום סוויט הום) מעשנים?: יפ שיר שעשה לך את השבוע: הבאנו שלום עלייכם
שיר שהרס את השבוע:remember של the underdog project מישהו שעשה לכם את השבוע: מארק
הפדיחה של השבוע: עוד לא הייתה לי .. סרט השבוע: אמממ ראיתי בטיסה את הטייס חרא של סרט תחביב/חוג: לישון? <זה כל מה שאני חושבת עליו > משפט לחיים: במטוסים תמיד תזמינו אוכל צימחוני

בוֹטן

New member
:)

שם: ענבר גיל: 16 מקום מגורים: ראש העין מעשנים?: לא שיר שעשה לך את השבוע: חחח תצחקו אבל... רוזה רוזה של יהורם גאון שיר שהרס את השבוע: סוד הזה מישהו שעשה לכם את השבוע: ליאורי הפדיחה של השבוע: לא משנה חחח סרט השבוע: משפחת סופרעלללל תחביב/חוג: מכון כושר... פרה שכמותי משפט לחיים: דרך ארץ קדמה לתורה

../images/Emo26.gif

שם: אורעד גיל: 15 מקום מגורים: חיפה מעשנים?: ממש לא שיר שעשה לך את השבוע: האמת ש"פחדים" של גלעד. שיר שהרס את השבוע: "סוד" של סאבלימינל ושרית חדד. רק אני חושבת שהיא נשמעת שם כאילו היא בלעה משרוקית? מישהו שעשה לכם את השבוע: כל מי שעזר לי להיזכר ש"כושי קטן הלך לגן.."
הפדיחה של השבוע: הייתי היום בחדר כושר ופתחתי את ההליכון על מהירות יותר מידי גבוהה ועפתי אחורה על מישהו שהיה שם.. זה היה דיי כואב
סרט השבוע: -אין- תחביב/חוג: צילום
משפט לחיים: ממ.. מתמטיקה זה השטן.

shiroosh999

New member
אני!

שם: שיר גיל: 14 מקום מגורים: בית שמש מעשנים?: לע. שיר שעשה לך את השבוע: דרך- מוש בנארי שיר שהרס את השבוע: הלילה לא. מישהו שעשה לכם את השבוע: חברה. הפדיחה של השבוע: הממ... לקנח את האף מול מנהלת בצפר. סרט השבוע: המממ.. אין.
תחביב/חוג: מחשב. משפט לחיים:אין.

למעלה