שאלון קצר..

שאלון קצר..

פזגת זאב או גבעת זאב? קניון הדר או האחים? וואלה או נענע? גילה או רמות? פיצה או המבורגר? פסח או סוכות? (גיל) 17 או 22? הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? נסו להוסיף מילה או 2 על התשובה.. שיהיה לכולם שבת שלום!

../images/Emo60.gif

פזגת זאב או גבעת זאב? פסגת זאב סתם כי אני יותר אוהבת אותה קניון הדר או האחים? הדר .. מה יש כבר בקניון האחים ישראל חוץ מבאולניג??????? ובשביל באולניג לא צריך קניון שלם ! וואלה או נענע?
זאת בכלל לא שאלה .. גילה או רמות? אממממממממממממממממממממממממממ גילה !! לא יודעת למה זה לא שיש לי משו נגד רמות .. פיצה או המבורגר? פיצה !! אני לא אוכלת המבורגר פסח או סוכות? פסח ברור !! יש אוכל שווה (גיל) 17 או 22? 22 גיל 17 זה חרא של גיל הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? בלעעעעעע לא ממש אכפת לי

*superstar*

New member
גמני רוצה../images/Emo9.gif

פסגת זאב. קניון הדר. לא הייתי בהאחים שנים.. באולינג.. *זכרונות* תפוז!
רמות. פיצה. סוכות. מממ.. נראה לי ש22 יותר חביב. הפועל בכדורסל! מילה או 2?

jenngirl

New member
המפ.../images/Emo82.gif

פסגת זאב או גבעת זאב?פסגת זאב,רק בגלל האנשים. קניון הדר או האחים?קניון הדר וואלה או נענע?וואלה גילה או רמות?רמות
[ההה הולך להיבנות פה מרכז מסחרי חדש!!עם קולנוע!] פיצה או המבורגר?קובה
פסח או סוכות?פסח (גיל) 17 או 22?איזה שאלות של פסח, והוא כבר עבר. הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל?הפועל ירושלים

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

פזגת זאב או גבעת זאב? פסגת זאב אולי בגלל שאף פעם לא הייתי בגבעת זאב.. קניון הדר או האחים? הדר...יותר חדש וואלה או נענע? אאאממ....ניראה לי נענע גילה או רמות? גילה שפ יש לי משפחה... פיצה או המבורגר? המבורגר..יאמי... פסח או סוכות?פסח....סתם כי בא לי לכתוב (גיל) 17 או 22?עוד לא הגעתי לאף אחד מהגילאים... הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל?הפועל עולה עולה עולה!!!

Fantasy WRC

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

פזגת זאב או גבעת זאב? פסגה כמובן, רוב חברים משם... קניון הדר או האחים? מאיפה לי לדעת, לא הייתי גם בלא זה וגם בלא זה
וואלה או נענע? וואלה גילה או רמות? רמות, גרתי שם בעבר, אך עכשיו אני נוטע לכיוון גילה, כי שם רמת החיים טובה יותר מאשר ברמות פיצה או המבורגר? את שניהם אני אוהב
פסח או סוכות? סוכות. לפחות יש איפה להיסתתר מפני גשם
(גיל) 17 או 22? 22, כי זה גיל הכי מתאים עבורי אצל בנות
הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? בכודרסל כמובן, רק הפועל י-ם בלב שלי..

שלי../images/Emo13.gif

פזגת זאב או גבעת זאב? גבעת זאב - יותר מסודר פחות צפוף. קניון הדר או האחים? קניון הדר. וואלה או נענע? תפוז. גילה או רמות? אף אחד. פיצה או המבורגר? המבורגר. פסח או סוכות? סוכות - כייף לשבת עם המשפחה. (גיל) 17 או 22? 22. הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? הפועל י-ם
- שונא את ביתר.

Noodlephilia

New member
אפשר גם? חחחחח אני אנסה:

פסגת זאב - המממ הכרתי מישהי נחמדה משם אממממ לא יודע אבל שיהיה הדר... נשמע יותר טוב נענע - יש לזה גם ריח טוב רמות - בעצם נראה לי שההיא הנחמדה היתה מרמות.... המבורגר - יאמי סוכות!!!!! - כי בפסח אסור לגלף סבונים וזה הדבר שאני הכי אוהב לעשות!! 17 - כי.... ככה! הפועל ירושלים - אותם אני דווקא די מחבב הוספתי אפילו ארבע מילים

לא תאמינו אפילו.

פזגת זאב או גבעת זאב? - בשניהם מעולם לא הייתי. קניון הדר או האחים? - כנ"ל. וואלה או נענע? וואלה. הפעם האחרונה שביקרתי בנענע היתה בשבוע שפתחו אותו. (לפני כמה שנים טובות...) גילה או רמות? רק ברמות הייתי פעם אחת כי טעיתי בדרך...אז..רמות? פיצה או המבורגר? פיצה. פסח או סוכות? סוכות. (גיל) 17 או 22? 17. הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? בכדורגל, פעם הייתי אוהד שרוף יחיד שלהם בכיתה שלי...כמה סבלתי אז..

zambush

New member
תשובון קצר.. ../images/Emo73.gif

פסגת זאב. זה פשוט פחות רחוק
קניון... אני לא נמצא כמעט באף אחד מהם, אז רק בגלל שהבאולינג כל כך מעפאן אני בוחר בהדר וואלה, בגלל חשבון הדואר שיש לי שם רמות, בגלל האנשים (וגם משפחה) אם זה להזמין הביתה אז פיצה. אם זה בחוץ אז המבורגר (אלא אם זה פיצה צ'יליס) סוכות. המצות האלה הן פשוט בלתי נסבלות 17. הייתי חוזר לגיל הזה מאשר קופץ שנתיים קדימה כדורסל, עם כל הכבוד למישל דיין

zambush

New member
סליחה טעות שלי ../images/Emo73.gif

אלי אוחנה, לא מישל דיין

אוקיי

פסגה או גבעה? וואלה לא מת על הפסגה, אז גבעה הדר או האחים-לא הולך להדר, ובאחים יש באולינג אז האחים גילה או רמות-נראה לי שרמות, כי זאת התנחלות התנחלות אבל היא התנחלות ממגניבה
פיצה או המבורגר-אני אישית בעד פיצה, אני בולע פיצות בקצב... פסח או סוכות-סוכות יש אוכל יותר טוב (בפסח אין כל כך אוכל...יש אל-לחם) אבל פסח יותר ארוך והוא בול בתקופה שצריך חופש! 17 או 22-17 כי זה עוד ילדות כזה... הפועל או בית"ר-בטח שהפועל, ה-קבוצה!

WorldCenter

New member
תשובות תשובות

פזגת זאב או גבעת זאב? - גבעת זאב קניון הדר או האחים? - קניון הדר וואלה או נענע? - וואלה גילה או רמות? - רמות כמובן... פיצה או המבורגר? - תלוי באיזה זמן אני מכריז על תיקו! פסח או סוכות? - סוכות (גיל) 17 או 22? - אמממ לא יודע. הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? - ביתר.

אוקה

New member
התשובות שלי ../images/Emo23.gif

גבעת זאב- כי גרתי שם פעם :)
קניון הדר אבל צריך גם באולינג אז חצי חצי
וואלה זה דף הבית שלי:) בגלל הדואר...
גילה
פיצה- אני צמחונית
סוכות- כי אני שונאת מצות ומאכלים של החג המזוויע הזה
גיל 22 הרבה יותר כיף, אחרי צבא, בלי לחץ של בגרויות וכו'
לא מתעניינת בשניהם...

נו טוב גמני יענה..:)

פזגת זאב או גבעת זאב? גבעת זאב יותר שקט קניון הדר או האחים? קניון הדר יותר יפה והוא בלי קומות וואלה או נענע?וואלה לפי דעתי יותר טוב גילה או רמות? בחיים לא הייתי בגילה אז אני ילך על רמות פיצה או המבורגר?המבורגררררררררר בארי! פסח או סוכות?אני מעדיף את פסח כי בסוכות צריך לאכול בבוכה וזה מעצבן (גיל) 17 או 22?17 שולט!! הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל?את ביתר אני לא סובל אז זה משאיר רק את הפועל

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

ודרך אגב,כותבים אני אענה כי יענה זה הוא יענה. [מצטערת אבל זו אני, חייבת לתקן שגיאות כתיב,סורי :p]

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

איזה מצחיקול! רוצה שאני אתקן?! סבבה: "טוב אז תתקני את כל השגיאות כתיב האלה, נו נראה אותך"
איך אני?

יאיי כיף.

פזגת זאב או גבעת זאב? פסגת זאב, כי הגבעה זה רחוק יותר מהמרכז. קניון הדר או האחים? הדר, הוא יותר יפה ^^ וואלה או נענע? וואלה, כי יש יותר כתבות. גילה או רמות? רמות, כי קר שם יותר
פיצה או המבורגר? פיצה, כי לא הורגים חיות פסח או סוכות? פסח, כי יש יותר מופעים והכל... (גיל) 17 או 22? 22. לא יודע, אולי בגלל שאני מאוד מתקרב ל17 וזה מפחיד? הפועל י-ם בכדורסל או ביתר בכדורגל? הפועל י-ם! מה זה השאלה הזאת?
יום טוב!

למעלה