שאלון קצר.....

אופסי... הנה הוא....

אז ככה:
אילו מכנסיים עכשיו באופנה?
אילו חולצות יצאיה אופנתיות עכשיו?
האם הכובעים עם החור באמצע עדיין באופנה?
אילו תוספות באופנה? ( עגילים, חגורות , שרשראות וכו...)
האם השמועות שמשקפיים אופנתיות עכשיו זה נכון...?
אילו נעליי ספורט ואילו סנדלים באופנה? ( פירוט... או עדיף תמונה..)
האם אפשר לשים תעיפרון השחור לעיניים או שזה כבר ממש אאוט?
ואחרון חביב: איזה סגנון אתם? ( פריקים, ספורט אלגנט וכו....) וזייהו!

O Boy

New member
בוודאי ../images/Emo8.gif

אילו מכנסיים עכשיו באופנה? ללא ספק - ג'ינס ומכנסיים ספורטיביות אילו חולצות יצאיה אופנתיות עכשיו? חולצות מיוחדות, צמודות בעיקרן. לא משו ספציפי. האם הכובעים עם החור באמצע עדיין באופנה? מממ... לא נראים כ"כ ברחוב. אילו תוספות באופנה? ( עגילים, חגורות , שרשראות וכו...) חגורות על הג'ינס זה ממש יפה, עגילים שרשראות ואביזרים בכלל הייתי ממליץ על "טופ שופ", "טופ מן", "קסטרו" ו"סטאף" - זה מה שהולך עכשיו. האם השמועות שמשקפיים אופנתיות עכשיו זה נכון...? אני הולך עם משקפיים לפעמים
זה עדיין כאן איתנו, כמו בכל קיץ שהשמש מכה את עינינו אילו נעליי ספורט ואילו סנדלים באופנה? ( פירוט... או עדיף תמונה..) סניקרס האם אפשר לשים תעיפרון השחור לעיניים או שזה כבר ממש אאוט? בנות, למי שזה מתאים - לא אאוט ואחרון חביב: איזה סגנון אתם? ( פריקים, ספורט אלגנט וכו....) אין לי סגנון מסוים, אני מתלבש מותגים כמו "לי קופר", לא אוהב את סטייל הפריקקק

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif מסכימה איתך../images/Emo70.gif

גם אני לא אוהבת בכלל סגנון פריק... בכלל, אני לא סובלת רוק... זו מוסיקה מגעילה לדעתי... זת'מרת, הרוק ששומעים היום, כל הצעירים. גם את הבגדים של הראפ... כאילו בטלויזיה , באמ טי וי זה לא מפריע... אבל אני לא אוהבת ילדים שהולכים עם זהה... זה מכוער לדעתי ג'ינס טוב וחולצה יפה וצמודה הכי שולט

"בכל לא אוהבת סגנון פריק"!?

יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו... איזה פורום מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים,רק לידע כללי...כל האופנה שלובשים ה"סטייליסטים" זו אופנה שכבר עברה את ה"סגנון פריק" ואיך אפשר להגיד על מוזיקה "מגעילה" אדם יושב ומשקיע בה... אפשרי להגיד לא לטעמי וכו',אבל מגעילה!? זו אומנות! ואין אומנות מגעילה! כולכם מגעילים!

O Boy

New member
סה"כ...

הבעתי את דעתי ואמרתי שאני לא מתחבר ללבוש כזה של חולצה שחורה קרועה וכדומה. על מוזיקה באמת אי אפשר להגיד שהיא מגעילה - אלא בהחלט ניתן להביע דעה ב"לא לטעמי".

../images/Emo45.gif חן - מסכים איתך...

אבל נראה לי שלקחת את זה קצת קשה..
ורק לידע כללי - "פריק" באנגלית זה שונה.. אז שימו לב לזה למרות שאני מבין למה אתם מתכוונים ואני מבין ת'סלנג

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif מגעיל זו גם דעה...

למקרה שלא ידעתם... ואתם חושבים שאני הייתי צריכה להשתמש במילה אחרת... אני לא. כי זה בדיוק מה שאני חושבת על ה"מוזיקה" הזו... ובאמת לקחת את זה קשהה...

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif מבחינתי זה כן דרך ביטוי

להביע את מה שאני חושבת ואני מעדיפה להגיד את האמת, ולא להיות שקרית זו האמת וזה מה שאני חושבת כל אחד באמונתו יחיה

ממש לא לקחתי קשה...

פשוט מעצבן אותי שאנשים לא יודעים איך להעריך יצירות שונות של אנשים אחרים. יש דרך ביטוי יותר נעימה. הקיצרררררררררררררר... אין לי סבלנות לפורום הזה בכלל... נראה לי שיש פה יותר מידיי פלצנים ותסלחו לי. GO BRITNY SPIHIS!

מה קורה פה לעזאזל../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif

כולם עוזבים אותנו, הפורום מתפרק
קודם אור, ועכשיו גם חן?! כל עמודי היסוד של הפורום הזה נשברים, אנשים תחזרו לעצמכם מהר, הפורום הזה לא יהיה אותו דבר בלעדיכם!!!!!!!!! אור - אין לי מושג למה אתה מנחית עלינו פתאום את הפרידה המפגרת הזאת, כדאי שתהיה לך סיבה טובה מאד בשביל זה!!! וחן - אני כבר רואה שמה שאת כותבת פה מתבשל אצלך כבר המון זמן, ת'אמת תמיד תהיתי על הסתירה הפנימית שיש בפורום הזה, במפגש עם פריקים ועם חבורה של.........אההמ......כן, קבוצה של סטייליסטים פלצנים (בלי להכליל). העיניין הוא, שזה מה שהופך את הפורום הזה לכל כך מיוחד. וזה כל היופי שלו...הוא שונה..אז אל תהרסו את זה. לפחות לא עדיין. בבקשה.

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אבל אתם צריכים להבין שאם אני לא אוהבת מוסיקה מסויימת זו זכותי. וזכותי להתבטא כך. ומי שהיה כל כך בוגר ששלח לי מסר עם מילים כל כך בוגרות אתה כבר יודע מה המסר שאתה אמור לקבל...
ואם אני לא אוהבת סגנון פריק זו זכותי זה לא אומר שאני שונאת אתכם ...

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אזש...

לדעתי היא מגעילה. דוחה... וזו -דעתי- זו לא אמת לא שומדבר... היא לא לטעמי= מגעילה

אניייייייייייייי

אילו מכנסיים עכשיו באופנה? אמממ....כרגע אנחנו די באי וודאות, מכנסיים יוצאים, מכנסיים נכנסים, ולכן הג'ינס הוא זה ששולט עכשיו, הגזרה הגבוהה מתחילה לחזור אלינו, ולכן קשה יותר למצוא את הגוזרות הנמוכות היום בחנויות... אילו חולצות יצאיה אופנתיות עכשיו? אמממ...חולצות הרשת כבר יצאו כמעט, והחולצות בסיניות האלה, יפניות או איך שלא תקראו להן אין, אבל עדיין לא הרבה לובשים אותם, המראה הספורטיבי חוזר אלינו ולכן יש הרבה חולצות יציאה בסגנון ספורטיבי יותר שתוכלי לראות על הרבה אנשים... האם הכובעים עם החור באמצע עדיין באופנה? אמממ....אני לא יודעת על מה את מדברת, אבל כובעי הבארט והקסקט מאוד אופנתיים עכשיו. אילו תוספות באופנה? ( עגילים, חגורות , שרשראות וכו...) השרשראות הגדולות האלה, עם החרוזים העגולים והענקיים בצבע אחיד שאפשר למצוא בשנקין, (מונסטון) העגילי חישוק חוזרים עלינו, ועדיף שיהיו גדולים וטבעות גדולות!!! טבעות הפלסטיק למיניהן כבר פחות רואים באופק, ואולי זה סימן לסיום תקופתן... האם השמועות שמשקפיים אופנתיות עכשיו זה נכון...? אכן זה נכון, אבל תמיד תלוי איזה, יש אנשים שצריכים משקפיים ומאוד אכפת להם מהמראה החיצוני שלהם, ובוחרים משקפיים שמסדרים אותם פיקס. אילו נעליי ספורט ואילו סנדלים באופנה? ( פירוט... או עדיף תמונה..) אמממ...הבאפלו עם האש האלה מאוד אופנתיות ו...אדידס עם הפסים, שיש דומות בעוד חברות.... וגם אולסטאר עדיין אין. האם אפשר לשים תעיפרון השחור לעיניים או שזה כבר ממש אאוט? בטח שאפשר, אבל לי אישית כבר נמאס מזה...די!!! כל מקום שאני עוברת אני רואה עפרון שחור בעיניים, אולי מספיק? רוצות עפרון? סבבה, מה עם צבע אחר? כחול, ירוק זית, תכלת.... ואחרון חביב: איזה סגנון אתם? ( פריקים, ספורט אלגנט וכו....)אני מתלבשת תמיד עם ג'ינס פצץ כזה, סטייל דיזל, מיס סיקסטיז....למרות שגם מכנסיים יש לי אבל בדרך שלל הסטייל של דיזל (גם לא ג'ינס) וחולצות צמודות שיש להן קטע, קסטרו, אקזיט, מיס סיקסטיז, דיזל, סאקס....

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif מה זהה?!

גזרה גבוהה חוזרת?! רואים פחות נמוך?! פחהה
לא שידוע לי... ואם זה נכון תתקנו אותיי...

מצטערת לאכזב....

אבל הגזרה הגבוהה כן חוזרת, ותאמינו או לא, הפעם אני לא מתכוונת לשים על האופנה, כי אני לגזרה הגבוהה לא חוזרת עד שאני יהיה בת 50

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif פחחח../images/Emo6.gif

כן גם אני בחיים לא אלבש את זהה!!1 אני לא שמעתי על זה כלום..

למעלה