אניייייייייייייי
אילו מכנסיים עכשיו באופנה? אמממ....כרגע אנחנו די באי וודאות, מכנסיים יוצאים, מכנסיים נכנסים, ולכן הג'ינס הוא זה ששולט עכשיו, הגזרה הגבוהה מתחילה לחזור אלינו, ולכן קשה יותר למצוא את הגוזרות הנמוכות היום בחנויות... אילו חולצות יצאיה אופנתיות עכשיו? אמממ...חולצות הרשת כבר יצאו כמעט, והחולצות בסיניות האלה, יפניות או איך שלא תקראו להן אין, אבל עדיין לא הרבה לובשים אותם, המראה הספורטיבי חוזר אלינו ולכן יש הרבה חולצות יציאה בסגנון ספורטיבי יותר שתוכלי לראות על הרבה אנשים... האם הכובעים עם החור באמצע עדיין באופנה? אמממ....אני לא יודעת על מה את מדברת, אבל כובעי הבארט והקסקט מאוד אופנתיים עכשיו. אילו תוספות באופנה? ( עגילים, חגורות , שרשראות וכו...) השרשראות הגדולות האלה, עם החרוזים העגולים והענקיים בצבע אחיד שאפשר למצוא בשנקין, (מונסטון) העגילי חישוק חוזרים עלינו, ועדיף שיהיו גדולים וטבעות גדולות!!! טבעות הפלסטיק למיניהן כבר פחות רואים באופק, ואולי זה סימן לסיום תקופתן... האם השמועות שמשקפיים אופנתיות עכשיו זה נכון...? אכן זה נכון, אבל תמיד תלוי איזה, יש אנשים שצריכים משקפיים ומאוד אכפת להם מהמראה החיצוני שלהם, ובוחרים משקפיים שמסדרים אותם פיקס. אילו נעליי ספורט ואילו סנדלים באופנה? ( פירוט... או עדיף תמונה..) אמממ...הבאפלו עם האש האלה מאוד אופנתיות ו...אדידס עם הפסים, שיש דומות בעוד חברות.... וגם אולסטאר עדיין אין. האם אפשר לשים תעיפרון השחור לעיניים או שזה כבר ממש אאוט? בטח שאפשר, אבל לי אישית כבר נמאס מזה...די!!! כל מקום שאני עוברת אני רואה עפרון שחור בעיניים, אולי מספיק? רוצות עפרון? סבבה, מה עם צבע אחר? כחול, ירוק זית, תכלת.... ואחרון חביב: איזה סגנון אתם? ( פריקים, ספורט אלגנט וכו....)אני מתלבשת תמיד עם ג'ינס פצץ כזה, סטייל דיזל, מיס סיקסטיז....למרות שגם מכנסיים יש לי אבל בדרך שלל הסטייל של דיזל (גם לא ג'ינס) וחולצות צמודות שיש להן קטע, קסטרו, אקזיט, מיס סיקסטיז, דיזל, סאקס....