הארוךךך!! וואו איזה ארוך הואאא!!!
שם: סיון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: כן סבתא שלי מיקום: ת"א האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?את זה תשאלו את ההורים שלי
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אפחד אני אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כשכותבים אותו כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?יאפ תאריך לידה:3.8.87 גיל:17 וכמעט חודש
גיל שהיית רוצה להיות:23 כיתה:עולה לי"ב מצבך החברתי:מקובלת בקרב אלה שרוצים לקבל אותי
למה את/ה כאן?כי אני אוהבת את בקסטריט כאילו דהההה??!! גובה:מטר שישים ומשו צבע עיניים:חום כהה אוהב אותו?יאפ צבע שער:חום אוהב אותו?מחבב
צבע אהוב:כחול ימני/ שמאלי:ימני חיות מחמד?ג'ק הכלב הכי שולט בעולםם מה העבודה שלך?להסתלבט בבית יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?ניק
התמכרויות?לא ציטוט מועדף/ מוטו:תהיה עצמך או משו כזה
האם אתה חי את הרגע?כמובן יש לך סודות?כמו לכל בנאדם האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?יאפ יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:מתה לצחוק
מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד מישהו קרוב אליי אתה יודע לשיר?ככה ככה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לישון אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?בטח! האם אתה פועל בפזיזות?כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחיד לא..שונא כן יש יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?שוקו מה החוזק הכי גדול שלך?אין לי חוזק אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן מאודד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?יש הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?יכלו להיות קצת יותר טובים אבל בסה"כ לא מתלוננת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לנצל את הרגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?הבטן שלי
ומה הכי פחות אוהב?השיניים שלי
אתה חושב שאתה נראה טוב?פעם אני חושבת ככה פעם ככה.. יש לך ביטחון עצמי?לא גבוה אבל כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי מושג האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?כן אני אוהבת את זהה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא ניסיתי אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אבל רק לטיול קצרצר אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן לול היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לאא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?עדיין לא עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?לאאא אני אמות אם כן הרגת חיה בכוונה?ממש לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כן אבל פיצפון היית ברדיו/ טלוויזיה?ברדיו היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מההה?! במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא יצא לי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?מה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות בשתי מילים יש לך חברים הומואים/לסביות?כן ידיד הומו מי החבר הכי טוב שלך?יש שלוש-עדי חנית ואורטל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אורטל נדמה לי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין לי מושג מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?עדי הכי מעט זמן?אורטל הכי מצחיק?אורטל הכי קרוב?אורטל הכי מוזר?אלונה הכי חכם?אורטל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?עדי הזמר הכי טוב?עדי הכי רועש?חנית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?עם חבר ממין זכר..אולי
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עומרי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אורטל על מי אתה סומך הכי הרבה?עדי עם מי אתה רב הכי הרבה?אורטל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?אורטל האם החברים שלך מכירים אותך?ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כל אחד והטעם שלו מאיפה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אפחד שצחקת עליו?הילה חח שהלכת איתו לקניות?נדמה לי מורן ששבר את הלב שלך?ניר שאיכזב אותך?ניר שגרם לך לבכות?אפחד ששימח אותך?אורטל שראית איתו סרט?ליטל הילה ואורטל שדיברת איתו בטלפון?עדי שראית?אורטל מה אתה לובש כרגע?גופייה ומכנסיים קצרות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף מקום איזה ספר אתה קורא?לא קוראת ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך?הוא חלק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייפה, שבעה, צמאה, מחכה ושמחה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא