שאלון קצר...

Miss Kitty

New member
מוזר.. אני הצלחתי..

העלתי את התמונה של איי ג'יי ל"יצירות שלנו" כמו שצריך..
זה אמר לכן איזושהי הודעת שגיאה?

backstreet n1

New member
תודה

הנה עוד אחת שעשיתי ולא הצלחתי להעלות, שני בבקשה בבקשה תעלי גם את זה!

BShenB

New member
וואי איזה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הקצר.....

שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? כן. לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? לא ישנת יותר מ24 שעות? לא רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? כן.. אבל לא עם חברה טובה טסת? כן עשית באנג'י? כן עלית על אומגה? כן שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כן החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? לא היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? לא האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? לא כעסת? כן בכית? לא היית עצוב/ה? לא צחקת? כן שמחת? כן שתית? כן אכלת? כו נבהלת ממשהו? לא דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? כן דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? לא

airgirl

New member
חח ועכשיו הארוך שילי.. ../images/Emo9.gif

חח סליחהעל האיחור.. שם: אולגה.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:כן.. מיקום:חור בנגב.... האם תקראי לבת שלך על שמך? לאאא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אין לי מושג.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? נופ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן... מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ.. תאריך לידה: 11.11.89 גיל: עוד 3 חודשים 15.. גיל שהיית רוצה להיות: לא יודעת.. טוף לי ככה.. כיתה: עולה לי' מצבך החברתי: לא יודעת.. למה את/ה כאן? כי אני אוהבת את דה קאלינג.. גובה: לא יודעת.. נראה לי 163 או טיפה יותר.. *מקווה שיותר* צבע עיניים: כחול.. אוהב אותו? יאפ צבע שער: חום.. אוהב אותו?כן הוא נחמד.. נראה לי.. צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי: ימנית.. חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין עבודה.. אין שפה.. קשה קשה.. יש פירסינג? נופ קעקועים? נופ אובססיות? הרבהההה התמכרויות? כנ"ל ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה.. האם אתה חי את הרגע? הממ... משתדלת... יש לך סודות? למי אין האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן.. למרות שהוא מכוער.. יש לך הרגלים רעים? יאפ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הממממ... שאני חמודה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: "החיים המשעממים של אולגה" חחח מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות... אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נופ האם אתה מתבודד? לא נראה לי.. אולי לפעמים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? דונו.. =\ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי.. אנלא יודעת.. האם אתה פועל בפזיזות? לא נראה לי.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש הרבה דברים שאי שונאת בעצמי... =\ יש לך יומן/ג'ורנל? נופ מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבהההההההה מה החוזק הכי גדול שלך? לא נראה לי שיש דבר כזה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי משנה הרבה דברים.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי מאיזו בחינה.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יאפ... =\ אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אפחד.. נראה לי.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים.. ומה הכי פחות אוהב? המוןןןן דברים... אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? חח הלוואי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? טוויטי האם אתה: מעשן? לא על סמים?ברור! אני כל החיים שלי מסטולית.. ומזריקה סמים..ברור מתפלל? נופ הולך לבית כנסת? ביום כיפור.. מדבר עם זרים? יאפ ישן עם בובות פרווה? חחח לא.. יוצא לטיול בגשם?יאפ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אמממ... אני לא יודעת אם יש מישו שאני שונאת... =\ אבל אני כן מדברת עם אנשים שאני לא כ"כ אוהבת.. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? .... אוהב את הקול שלך? לא.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא.. אני לא מזוכיסטית.. יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חח לא היית מאוהב? יאפ.. היית על סמים? נראה לי שכבר אמרתי את זה... כל הזמן אני על סמים שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? לא.. טוף לי בבית.. למה לברוח? שחקת "strip poker"? נופ חטפת מכות? חח לא.. החטפת מכות למישהו? חחחחח נופ התחילו איתך? הערך.. כן.. נראה לי.. היית על במה? יאאפ ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? לא... נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? חח לא הרגת מישהו?זבוב נחשב חשבת שאתה משתגע? כל הזמן 24 שעות ביממה! נישקת מישהו מאותו מין? נופ בגדו בך? לא חושבת.. היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן.. עברתי את הכביש באור אדום.. פגשת מישהו מפורסם? אמ.. לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? אם זבוב נחמד אז כן.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא חושבת.. היית ברדיו/ טלוויזיה? יאפ.. בטלויזיה.. היתה לך התמוטטות עצבים? לא.. חס וחלילה.. קפצת בנג'י? לא.. ולא נראה לי שאי פעם אקפוץ.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בערך... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? יאפ בקסם? בערך באלוהים? כן בשטן? לא ממש בסנטה קלאוס? חחחחח לא!! ברוחות? לא יודעת.. בפיות? חח לא במזל? כן.. קצת.. באהבה ממבט ראשון?לא כל כך.. ממבט ראשון רק נדלקים.. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? חח לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יאפ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? הא בדת מאורגנת? האא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא.. אבל אם זאת אישה! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא רוצה לחשוב על זה. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא נראה לי.. מי החבר הכי טוב שלך? הילה.. והגר.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לוזוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח יש הרבה!! מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הילה.. הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? לא יודעת.. זה קשה.. יש הרבה! הכי קרוב? הילה והגר.. הכי מוזר? אני הכי חכם? הילה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לודעת.. הזמר הכי טוב? לא יודעת.. הכי רועש? הממ........ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת... יש הרבה אנשים שאני מדברת איתם הרבה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הגר אני חושבת.. על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת... עם מי אתה רב הכי הרבה? דליה.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד... האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן... =\ בבית של מי היית אחרון? של סבא.. היום.. לפני כמה שעות .. האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חח לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לוזוכרת.. שצחקת עליו? הממממ.... אלכס (לא התכוונתי לאייג'יי..) שהלכת איתו לקניות? לוזוכרת.. ששבר את הלב שלך? לא משנה.. שאיכזב אותך? לא יודעת.. שגרם לך לבכות? לוזוכרת.. ששימח אותך? הגר שראית איתו סרט?הילה שדיברת איתו בטלפון? הגר שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? גופיה ומכנס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?חח שום חלק! איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספר כרגע.. מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה ומאושרת, משועממת ו...לא יודעת.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ.. עם טל.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

airgirl

New member
וואייי איזה פאשלה! תיקון טעות:

למה את/ה כאן? כי אני אוהבת את בקסטריט

litalosh15

New member
הקצר שלי :)

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? לא... לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? כן בשביל ההורים ישנת יותר מ24 שעות?לא רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? לא טסת? כן עשית באנג'י? לא עלית על אומגה? כן שיחקת כדורגל?לא שיחקת כדורסל?לא החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? כן היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור?כן האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כן כעסת? לא בכית? לא היית עצוב/ה? לא צחקת? כן מלא-יום כיפיייי שמחת? כן שתית? אר סי קולה נחשב??? אכלת? פחות ממה שצריך... נבהלת ממשהו? מג'וק שפלש לי לחדר... דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? כן..ישנתי אצלה ודיברנו המוןןן דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? לא

litalosh15

New member
הארוך:)

שם: ליטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא מיקום: חולון-שליטה! האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? היא-לי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מיד! יש לכם מזל שאתם לא יודעים אותו.... מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אממ כן... תאריך לידה: 9/3/1988 גיל: 16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: עולה ליא' מצבך החברתי: אממ אצלנו אין מעמדות,רק קבוצות לפי מוזיקה...אני ברוק...רק בגלל שהתחברתי עם הכיתה....לא סובלת את המוזיקה...פיו למה את/ה כאן? אהרון/ניק/בקסטריט שולטיםם גובה: 1.66 צבע עיניים: ירוק-כתום אוהב אותו? כן צבע שער: שטני-בלונדיני-נוטה לחום במהלך השנים אוהב אותו? אממ שאלה קשה צבע אהוב: כחול בייבי,סגול ימני/ שמאלי: ימנית חיות מחמד? תוכית,דגים מה העבודה שלך? תלמידה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לשיער,גלידה,אהרון קרטר התמכרויות? השניים האחרונים בסעיף הקודם ציטוט מועדף/ מוטו: "אם לא עכשיו,אז מתי???? חיה את כל העולמות ,תהנה מכל רגע כי הם קצרים.אל תתעצבן יותר מידי,לא חבל על האנגיה??צא לרקוד! תהנה מהעולם כי הוא הולך ומתדרדר." האם אתה חי את הרגע? אפשר להגיד יש לך סודות? יותר מידי-לא שלי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? שונאת אותווו-כתב חרטומים יש לך הרגלים רעים? אממממ יותר מידי..לא נכנס לפרטים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? -איזה עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: "ליטל ש.(לא מגלה תשם משפחה!),הדרך אל הזוהר" מה הפחד הגדול ביותר שלך? חרקים אתה יודע לשיר? כן..אוהבת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בחיים לא...אני זאת אני !רוצים?קבלו.לא רוצים?אל תקבלו. האם אתה מתבודד? תלוי ביום ובהרגשה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להגשים את החלומות שלי ולהנות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תאמת שכן ולא. האם אתה פועל בפזיזות? לא אני חושבת יותר מידי על כל דבר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד?לא חושבת. שונאת?אם היית דיאטה שנמשכת דקה וקלה שהופכת את הגוף למושלם-הייתי מרוצה. יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אמממ אני אעשה הכל בשביל גלידה מה החוזק הכי גדול שלך? - אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה לשנות טיפה תגוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא וכן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? בטח.יש רשימה ארוכה של דברים שקורים ב-24 שעות.לא נכנס לזה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא וכן..יותר כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות ולהעריך כל רגע וכל דבר שיש לי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הכל חוץ מהגוף:) ומה הכי פחות אוהב? נוווו עוד פעם אתה חושב שאתה נראה טוב? אני מאמינה שמי שמרגיש טוב מבפנים-יראו אותו טוב מבחוץ.ואני מרגישה טוב..... יש לך ביטחון עצמי? כן....אבל לפעמים לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת...חחח האם אתה: מעשן? כבר לא על סמים? בחיים לא! מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? חח ברור! מיקי מאוס שלי כוסון שווה שליטה! לא ישנה איתו...אבל הוא על הקצה של המיטה... יוצא לטיול בגשם? כן..הכי כיף....מתה על החורף ועל גשם במיוחד מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן,ואומר להם בפנים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אממ לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא זוכרת התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן ברור נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? עדיין לא...בעתיד עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? יכול להיות... הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ברור! האם אתה מאמין:כן באסטרולוגיה? טיפה בקסם? כן באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אממ לא דעת אתה חושב שלאלוהים יש מין? הוא אישה! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תלוי-כל אחד לפי האדם שהוא היה על פני האדמה יש לך חברים הומואים/לסביות? לא קרובים אליי אישית מי החבר הכי טוב שלך? דיקלה/ציפי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? דיקלה/ציפי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? בת דודה שלי- "תהני מכל רגע בחיים כי הגיל שלך זה הכי כיף,מהר תהפכי להיות זקנה בת23 כמוני!אל תתאהבי בערסים כי הם יזרקו הכל לטובת כונפה נותנת,תתלבשי יפה ליד אמאבא,אבל כשאת יוצאת דפקי הופעה"....היא הבנאדם הכי טוב לעצות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ לא אוהבת ממש בדיחות מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דיקלה/ציפי הכי מעט זמן? טל/שני הכי מצחיק? מה קשור,שלישיית פרוזק הכי קרוב? אחי,חברים הכי מוזר? אני. הכי חכם? אבא,שני הסבים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? זהבה ז"ל, א.-חסוי הזמר הכי טוב? אהרון קרטר אהובי.... הכי רועש? אני+מוזיקה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ציפי/אלונה ק./שי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דיקלה על מי אתה סומך הכי הרבה? דיקלה/ציפי עם מי אתה רב הכי הרבה? חח לא יודעת..משתדלת לא לריב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? חח לא! אני אגוז קשה לפיצוח! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא..אני יותר מידי חשדנית בבית של מי היית אחרון? דיקלה/סבתא האם החברים שלך מכירים אותך? רובם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן בטח! אבל זה לא יקרה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי..אני לא מהצד הנגדי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהי בשם חן-דפוקה! שצחקת עליו? חן-דפוקה נותנת-פוזיסטית! שהלכת איתו לקניות? אחותי/בת דודה ששבר את הלב שלך? שי ב. שאיכזב אותך? שי ב. שגרם לך לבכות? שי ב. ששימח אותך? דיקלה,בת דודה שראית איתו סרט? דיקלה,דוד שלי אחותי ועוד--חח ראיתי היום 10 סרטים (!) שדיברת איתו בטלפון? דיקלה שראית? סבתא מה אתה לובש כרגע? גופייה שחורה ומכנס שחור עם פסים לבנים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק...אני נוגעת במקלדת איזה ספר אתה קורא? "ואת אמא שלך גם"...ומשוהו עם גיישה מה יש על הפד לעכבר שלך? אני לא פד לעכשבר...יש לי מחשב נייד וכפתו באמצע שזה הסימן של העכבר...:/ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה- רואה עכשיו את בראדפיט. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

sivanick

New member
הקצר

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? כן לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? כן ישנת יותר מ24 שעות? לא רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? כן ואנחנו עדיין לא מדברות.. טסת?כן עשית באנג'י? לא עלית על אומגה? לא שיחקת כדורגל?כן שיחקת כדורסל?כן החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? ברור היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? לא האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כן כעסת?כן בכית?לא היית עצוב/ה?לא צחקת?כן שמחת?כן שתית?כן אכלת?כן נבהלת ממשהו?לא דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה?כן דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת?לא

sivanick

New member
הארוךךך!! וואו איזה ארוך הואאא!!!

שם: סיון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: כן סבתא שלי מיקום: ת"א האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?את זה תשאלו את ההורים שלי
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אפחד אני אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כשכותבים אותו כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?יאפ תאריך לידה:3.8.87 גיל:17 וכמעט חודש
גיל שהיית רוצה להיות:23 כיתה:עולה לי"ב מצבך החברתי:מקובלת בקרב אלה שרוצים לקבל אותי
למה את/ה כאן?כי אני אוהבת את בקסטריט כאילו דהההה??!! גובה:מטר שישים ומשו צבע עיניים:חום כהה אוהב אותו?יאפ צבע שער:חום אוהב אותו?מחבב
צבע אהוב:כחול ימני/ שמאלי:ימני חיות מחמד?ג'ק הכלב הכי שולט בעולםם מה העבודה שלך?להסתלבט בבית יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?ניק
התמכרויות?לא ציטוט מועדף/ מוטו:תהיה עצמך או משו כזה
האם אתה חי את הרגע?כמובן יש לך סודות?כמו לכל בנאדם האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?יאפ יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:מתה לצחוק
מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד מישהו קרוב אליי אתה יודע לשיר?ככה ככה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לישון אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?בטח! האם אתה פועל בפזיזות?כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחיד לא..שונא כן יש יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?שוקו מה החוזק הכי גדול שלך?אין לי חוזק אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן מאודד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?יש הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?יכלו להיות קצת יותר טובים אבל בסה"כ לא מתלוננת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לנצל את הרגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?הבטן שלי
ומה הכי פחות אוהב?השיניים שלי
אתה חושב שאתה נראה טוב?פעם אני חושבת ככה פעם ככה.. יש לך ביטחון עצמי?לא גבוה אבל כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי מושג האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?כן אני אוהבת את זהה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא ניסיתי אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אבל רק לטיול קצרצר אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן לול היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לאא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?עדיין לא עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?לאאא אני אמות אם כן הרגת חיה בכוונה?ממש לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כן אבל פיצפון היית ברדיו/ טלוויזיה?ברדיו היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מההה?! במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא יצא לי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?מה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות בשתי מילים יש לך חברים הומואים/לסביות?כן ידיד הומו מי החבר הכי טוב שלך?יש שלוש-עדי חנית ואורטל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אורטל נדמה לי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין לי מושג מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?עדי הכי מעט זמן?אורטל הכי מצחיק?אורטל הכי קרוב?אורטל הכי מוזר?אלונה הכי חכם?אורטל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?עדי הזמר הכי טוב?עדי הכי רועש?חנית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?עם חבר ממין זכר..אולי
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עומרי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אורטל על מי אתה סומך הכי הרבה?עדי עם מי אתה רב הכי הרבה?אורטל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?אורטל האם החברים שלך מכירים אותך?ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כל אחד והטעם שלו מאיפה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אפחד שצחקת עליו?הילה חח שהלכת איתו לקניות?נדמה לי מורן ששבר את הלב שלך?ניר שאיכזב אותך?ניר שגרם לך לבכות?אפחד ששימח אותך?אורטל שראית איתו סרט?ליטל הילה ואורטל שדיברת איתו בטלפון?עדי שראית?אורטל מה אתה לובש כרגע?גופייה ומכנסיים קצרות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף מקום איזה ספר אתה קורא?לא קוראת ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך?הוא חלק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייפה, שבעה, צמאה, מחכה ושמחה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

הקצר שלי

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? כן לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? כן ישנת יותר מ24 שעות? לא רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? לא טסת? כן עשית באנג'י? לא עלית על אומגה? לא שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל ? כן החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? לא היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? לא האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? כן כעסת? לא בכית? לא היית עצוב/ה? כן צחקת? כן שמחת? כן שתית?כן אכלת? כן נבהלת ממשהו? לא דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? לא דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת? לא

AvIa4EvEr

New member
הקצר:)

האם אי פעם: שיקרת לחבר\ה הכי טוב\ה? לא נראה לי לבשת בגד שאת/ה שונא/ת? יכול להיות ישנת יותר מ24 שעות? לא בעע רבת למשך שנה ומעלה עם חבר\ה טוב\ה? לא לא לא אני לא מסוגלת לריב עם חברה ולהצליח לישון בלילה חח טסת? כן עשית באנג'י? לא אבל בא לי לנסות כי חלמתי על זה לאחרונה.. עלית על אומגה? כן וכמעט השתנתי מרוב פחד חחחחח שיחקת כדורגל? ברור שיחקת כדורסל? בטחחח כל שבת החלפת מספרי ICQ יותר מפעם אחת? לא היית בבית חולים, ולא למטרת ביקור? למזלי לא האם ב24 שעות האחרונות: צעקת? חח כן על אחי הקטן, על אמא שלי בטח גם על אבא שלי... כעסת? כן בכית? לא, למרות שהדמעות חנקו את הגרון... היית עצוב/ה? כן מאוד צחקת? כן שמחת? אממ לא בדיוק שמחה אלא הקלה שתית? דההה אכלת? ברור נבהלת ממשהו? כן דיברת עם החבר\ה הכי טוב\ה? כן דיברת עם מישהו\י שאת שונא/ת?כן

למעלה