שאלון קצר

danina the 1

New member
שאלון קצר../images/Emo70.gif

שם: גיל: עיר: יסודי\תיכון\אחר: אני אוהב\ת לעשות בשעות הפנאי...: איך את\ה נראה\נראת?: תוכניות אהובות נוספות חוץ מנשיקות גנובות: מסר אחרון... משו לסיום: זה בשביל שנכיר את כל החדשים וגם אחד את השני!! ת-ע-נ-ו-!!

danina the 1

New member
עונה לשאלון של עצמי... חחחחח

שם: דנית גיל: 15 {עוד חודשיים ושבוע 16!!} עיר: גן יבנה שחקן\שחקנית אהובים: לינדזי לוהן, סטפני קיו וטום קרוז אני אוהבת לעשות בשעות הפנאי: מחשב, טלויזיה ולישון!!! איך את נראת?: דיי גבוהה, שיער חום עם גוונים,עיניים חומות\ירוקות תוכניות אהובות נוספות חוץ מנשיקות גנובות: השמינייה וכל מה שיש בערוץ 2בערב חחחחחח מסר אחרון... משו לסיום: תחיו כל רגע בחיים!!

משה 102

New member
אני עונה

שם: משה גיל: 15 (בדיוק בעוד חדשיים אני בן 16 לפי הלועזי) עיר: באר שבע אני אוהב לעשות בשעות הפנאי: מחשב, טלוויזיה, לשמוע מוזיקה איך אני נראה: אני גבוה (בערך 1.75) עם עיניים חומות (אני שם משקפים כשאני קורא) יש לי שיער שחור ואני לא שם ג'ל כי זה לא יפה בעיני. תכניות אהובות נוספות: השמינייה, פלוריסיינטה, השיר שלנו, הכל זז עם דודו טופס ועוד...

חניניתה

New member
עונההההההה

שם: חן גיל: עוד שלושה שבועות 16 עיר: חיפה יסודי\תיכון\אחר: תיכון אני אוהב\ת לעשות בשעות הפנאי...: טלויזיה, מחשב, לרקוד איך את\ה נראה\נראת?: אני דיי נמוכה, שיער חום, עיניים ירוקות.. תוכניות אהובות נוספות חוץ מנשיקות גנובות: שמשודרות עכשיו: רבלדה, פלוריסיינטה, השיר שלנו (שידורים חוזרים של שתי העונות כי לא היה לי יס מתי שהיה את השידורים הרגילים), כנגד כל הסיכויים, מישהו שומר עלי מסר אחרון... משו לסיום: אמממ לא יודעת

עונה...

שם: אורן (אורנית) גיל: 12 וחצי (קטנה...) עיר: לוד (איפה שהחור במפה?!=>זה שם!) יסודי\תיכון\אחר: יסודי...בעעעע....שכונתי... אני אוהב\ת לעשות בשעות הפנאי...: לרקוד, לשיר, ליהיות בפורומים, להסתכל על התמונות של הגיים בויז... איך את\ה נראה\נראת?: אמ...עיניים חומות, שער חום חלק (א=ו=ף), וגבוההה....מאוד! תוכניות אהובות נוספות חוץ מנשיקות גנובות: השיר שלנו עונה ראשונה...וכל ערוץ 24... מסר אחרון... משו לסיום: ג*י*י*ם* ב*ו*יז א*ת*ם ה*ח*י*י*ם ש*ל*י

אליתוש

New member
אנינאיאנאי

שם: אלית... (זה שם של פרח דרך אגב ומבטאים אותו ככה ALIT) גיל: 14 וחצי... עיר: איזור טבריה... יסודי\תיכון\אחר: תיכון ט'... חרא. אני אוהב\ת לעשות בשעות הפנאי...: הרבה: לקרוא, מחשב, חברות, לסדר את החדר... חחח ועוד כל מיני דברים שגרתיים.... אה ולא מזמן גיליתי שאני חולה על מתמטיקה!! משו ממש הזוי אצלי... איך את\ה נראה\נראת?: אוקיי אז ככה: גובה מטר שישים ותשע!! (כן גבוהה..) עיניים חום בהיר, שיער גם חום בהיר (התאמתי חיחי) וזהו נראה לי... תוכניות אהובות נוספות חוץ מנשיקות גנובות: פלורסיינטה, השיר שלנו, חברים, ועוד כל מיני... מסר אחרון... משו לסיום: המסר שלי הוא לדנית- תודה רבה על הפעילויות בפורום חח!!

danina the 1

New member
חחחחחחחחחח

צריך להפעיל קצת הפורום!! וגם להכיר את החדשים שהצטרפו!

שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:תאיר גיל:13 וחצי עיר:מודיעין יסודי\תיכון\אחר: חטיבת ביניים אני אוהב\ת לעשות בשעות הפנאי...:מחשב איך את\ה נראה\נראת?:שיער תלתים חום ארוך, עיניים חומות די גבוהה תוכניות אהובות נוספות חוץ מנשיקות גנובות:כשהיה "אהבה מעבר לפינה" אז הייתי רואה ואהבתי, משחק מכור,וכמעט כל מה שיש בערוץ 2 מסר אחרון...: אין! משו לסיום: משפט סיני עתיק אומר: "אם אין לכם מה להגיד תגידו משפט סיני"! (לא קשור...אני יודעת אבל פשוט ממש אהבתי את המשפט!)

למעלה