שאלון קצר

NoWords

New member
שאלון קצר ../images/Emo187.gif

סתם. עבדתי עליכם (עליכן?) שאלון ארוך, אבל יכול להיות מעניין אם כולם יענו (כולן?) מה השעה: תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה : מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה ? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את /המאמינ/ה בה´? החיים הטובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? מה הכי חשוב בזוגיות? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה: כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי ? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: השיר האחרון ששמעת : הספר האחרון שקראת: הדיסק האחרון שקנית: התוכנית האחרונה שראית: המבחן האחרון שעשית: האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: שעיצבן אותך: שגרם לך לחייך: אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: באיי סי קיו: מצב נוכחי: עם מי אתה מתכתב הרבה: פורום אהוב: פורום שנוא: הפורום שלי : מנהל פורום: הבלוג שלי: קומונה אהובה: שנואה: החברים שלי בפורום הזה: הייתי רוצה שיהיה פורום ל... סוף

וואי זה ארוך!

מה השעה: 23:22 תמונה שלכם: אממממ..... שם: מיכל מאור גיל: 22 מזל: תאומים תאריך לידה: 26/5/84 מסטיק: אורביט כחול מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני כבר גדולה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אמממממממממ..... רגעים של אהבה. מה היית משנה בעצמך? הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פיףףףף לא יודעת מה עושה לך טוב? כל מה שטוב מה מעצבן אותך? כל מה שרע. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש הרבה כאלה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? מזוודת איפור, מוזיקה וכמה חברים המלצה לסרט: עגבניות ירוקות מטוגנות תוכנית טלוויזיה : חברים, סיינפלד, בטיפול מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: שגאים בי ושאני נחת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ג'מייקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה וחמימות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם גאידמק שישלם
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? העצמאות האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יש כזו. הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? יאפ נפגשת איתו/ איתה ? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אמממ... לא מהי אהבה בשבילך? התחשבות, כנות, דאגה, והתפשרות מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? קניות במאק מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאפר, לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: :/ לא יודעת האם את /המאמינ/ה בה´? כן החיים הטובים לדעתך? לפעמים :) לבוש: יומיומי איפור: אני מאפרת זה אומר משהו?! מאכל אהוב: אורז שתייה אהובה: קולה / ענבים / מים להקה אהובה: אין :/ כאילו יש אבל הרבה... סרט אהוב: כבר כתבתי! גלידה: שוקולד או וניל עוגיות עיר בעולם: ת"א ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: על למה השאלון הזה כזה ארוך מתגעגע/ת ל: סבתא הדבר האחרון ש... קניתי: היום איפור ומתנה לאחי עשיתי: שתיתי מים קראתי: עיתון האחרון ש... שישן איתך: הכלבה שלי שחיבק אותך: אבא שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא בכית עליו: :/ לא משנה צחקת עליו: אבא שלי הצחיק אותך: אבא שלי שימח אותך: אבא שלי העליב אותך: אבא שלי פגע בך: אבא שלי עיצבן אותך: אבא שלי התגעגעת אליו: לא לאבא שלי שרצית לראות ולא יצא לך: אממממ... המקום האחרון שביקרת בו: קניון רננים
החופשה האחרונה שהייתה לך: וווואיייייייי מזמן לא היתה אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: mac'zona באיי סי קיו: לא זוכרת מצב נוכחי: עם מי אתה מתכתב הרבה: חברים פורום אהוב: מוקי אתם ואיפור פורום שנוא: אין הפורום שלי : מוקי ושבק מיוזיק מנהל פורום: אני!!!! הבלוג שלי: לא :/ קומונה אהובה: שנואה: החברים שלי בפורום הזה: אין לי :/ הייתי רוצה שיהיה פורום ל... לורין היל קיצרתי קצת זה היה מתיש!

NoWords

New member
אכן שאלון מתיש..

הצחקת אותי עם מאק וגאידמק :)
התפלאתי איך לקח לך כ"כ מעט זמן... חח.

NoWords

New member
התשובות שליייי ../images/Emo9.gif

מה השעה: 22:51 תמונה שלכם: לא בא לי לשים תמונה שלי X: שם: נעמה גיל: 17 מזל: מאזניים תאריך לידה: 25.9.89 מסטיק: אורביט כחול, בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין תוכניות ספציפיות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל רגעי השמחה הקטנים האלה עם המשפחה והחברים מה היית משנה בעצמך? לפעמים אני זוכרת דברים שאני צריכה לשכוח. אמ, לא חשוב באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה / מה באמתתתת מה עושה לך טוב? שיר טוב, אוכל טוב, טיולים, רגעים של שקט מה מעצבן אותך? ילדי פוזה עצובים ועלובים / כשלא מספרים לי משהו / אנשים שמתעלקים עלייך בסקרים וכו'
מה תמיד צריך להיות בכיס? אם כבר בתיק- פלאפון, קצת כסף ו-MP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ברמה יותר גבוהה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב אולי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דברים בסיסיים, יו נואו. מים, חלב, לחם, גבינות.. מה היית לוקח לאי בודד? מתוך אילוצים: אחים שלי. הם נורא פרקטיים (ומצחיקים), יוציאו אותי מהר משם
. מתוך בחירה: חבר או משו עם מוזיקה, אוכל, מזרונים וכל מיני כלבים חתולים וזה
. איזה חלומי זה נשמע אה? המלצה לסרט: "שוקולד"!
תוכנית טלוויזיה: חברים. אין עליה בעולם. היום ראיתי 3 פרקים בפעם הזיליון וזה תמיד מצחיק מחדש! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: "אני לא יודע מה היה קורה אם לא היית פה" איך את/ה מתגבר על באסה? דופקת שינה, מתבודדת עם מוזיקה, שותקת. לפעמים צחוק מעביר באסה ממש טוב. איפה היית רוצה לבקר בעולם? להיות יותר באפריקה. ואוסטרליה. ודרום אמריקה. לא חסר, בקיצור מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? למחוא כפיים בכל נחיתה
. ולחשוב שמגיע לנו כל הזמן. שונאת את זה >: עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? כריסטינה אגילרה. נטלי פורטמן. ג'וני דפ. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: נופ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: סאמטיימס איטס פאן חיית מחמד: חתולים, 2 כמה אחים יש לך? שניים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? כל מה שלא ניתן להסביר. זה פנימי מדי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? עניתי על זה למעלה ^ מה את/ה אוהב/ת לעשות? מוזיקה, מחשב, טיולים, ים, סרטים, בילויים, שינה מקומות בילוי מועדפים: קולנוע ובתי קפה בעיקר את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לרוב אני די משתדלת להתחבב עליהם (ומצליחה) אבל אני לא ממש מתה עליהם. אני יותר אוהבת תינוקות. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי. פעם הייתי ותרנית, היום יותר לכיוון עקשנית. (כשזה באמת חשוב לי) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? זו שאלה מורכבת. נורא תלוי במה אתה שונה. בגדול- שיהיו לך חיים יפים וזהו את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יצא לי לחקור את זה יותר מדי. נראה לי שעם אנשים מאוד מסוימים, כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נכתב כבר ^ האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא כלכך החיים הטובים לדעתך? אהבה, משפחה, חברים, צחוקים, בית גדול שמעוצב יפה, עבודה טובה :) דברים שעושים כיף לבוש: ג'ינס, טי שירט ואיזה צעיף וז'קט (ביחס לעונה הנוכחית, סתיו) איפור: לא יותר מדי. באירועים מיוחדים מסקרה, סומק וליפגלוס. סתם ככה: רק ליפגלוס וגם לא צעקני מדי מאכל אהוב: פיצה, במבה, פסטה, ג'אנק וכאלה. אבל גם סלט, סנדוויץ' וכו' :) שתייה אהובה: לימונדה, קולה להקה אהובה: יש מלא, אין לי כוח לפרט סרט אהוב: נכתב ^ גלידה: תות, פירות יער, ריבת חלב עיר בעולם: פריז (וניו יורק...) - פשוט שלמוּת.
ארץ: ישראל? ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג ירוק זית, גופיית סבא לבנה וסווטשירט בתכלת. חושב/ת על: מחר מתגעגע/ת ל: אחי טס יום שני אבל אני כבר מתגעגעת אליו :( הדבר האחרון ש... קניתי: אוכל ושתייה, ארומה עשיתי: דיברתי עם אבא קראתי: הודעה של חברה במסנג'ר האחרון ש... שישן איתך: החתוליק שלי אלביס שחיבק אותך: אבא שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה שלי בכית עליו: על מלא דברים שהצטברו לי צחקת עליו: לא זוכרת.. אבל היה היום משהו כזה הצחיק אותך: אח שלי שימח אותך: אחי השני העליב אותך: אוי השבוע יצא שנעלבתי מלא
פגע בך: ^^ עיצבן אותך: חברות שלי, אמא התגעגעת אליו: ^^ שרצית לראות ולא יצא לך: בנדוד שלי ששכח ממני או משו המקום האחרון שביקרת בו: מורה פרטית החופשה האחרונה שהייתה לך: ספרד
שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? מרגשת- כל התיכון. מה עושה לך את זה בבני המין השני? פנים יפות, גובה, סרקזם, אכפתיות ושיהיה בנאדם! מה הכי חשוב בזוגיות? תשוקה, אכפתיות, שיתוף והבנה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים, חתולים 3> איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: מצוינים. מתה עליהם :) ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אני לא מסוגלת לבחור. זה יוצא מינימום 6 אנשים. (משפחה שזה 4 פלוס 2 חברות טובות מאודדדד) רואה הרבה טלוויזיה: לא יוצא לי כמעט. מדי פעם אני מזפזפת ורואה משהו שנראה מעניין או מצחיק כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: ביחס למחשב, כלום!P: מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? נילס כפרעליו איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אולי.. איך הרגשת עם זה באותו רגע? הממ בואאא נחשובבב איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? הקמתי אותו?
מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לעבור תיכון האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בוודאי. כל דבר בחיים שלנו מעצב אותנו איכשהו אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? יותר חיובי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית, רכבת, מטוס מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ^^ האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? סאמטיימס אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לודעת האם מחמיאים לך על האופי? יאפ. וזה כלכך יותר חשוב. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? נו מהX: האם בכית פעם בגלל אהבה? כן ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: פולין. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הבת מצווה היה אירוע שזכור לי לטובה :) (יו אין לי כוח להמשיך...
)
הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: סלולאר. לא אהבתי. השיר האחרון ששמעת: As - ג'ורג' מייקל ומרי ג'יי בלייג'. איזה שיררר דאמט. מושלם הספר האחרון שקראת: לפני הנוכחי קראתי את "מישהו לרוץ איתו" הדיסק האחרון שקנית: הפסקול של "מישהו לרוץ איתו"
(מכורה קצת, חח) התוכנית האחרונה שראית: חברים. המבחן האחרון שעשית: חיבור, היום האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אח שלי האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: הילע שעיצבן אותך: אמא שאמרה לי שאני יותר מדי על המחשב (עם שאלון כזה אני גם לא אגמור בקרוב...) שגרם לך לחייך: הילע אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: We're Making A Movement People!
באיי סי קיו: ...NoDoubt... מצב נוכחי: אונליין עם מי אתה מתכתב הרבה: מיכלייייייי פורום אהוב: כריסטינה, אלישיה, אופנה
פורום שנוא: ארגג לא'דעת הפורום שלי: כריסטינה אגילרה 715 ו.. זה! 1293 מנהל פורום: ^^ הבלוג שלי: בלוגרפיקה. יוהו! קומונה אהובה: ציורים, ג'ייק ג'ילנהול שנואה: אין החברים שלי בפורום הזה: כולם? :) הייתי רוצה שיהיה פורום ל... גרביים. סתם. לא. נגמר.

למעלה