שאלון קצר

B o N u s

New member
שאלון קצר ../images/Emo177.gif

1. שם: 2. גיל: (בשביל יסמין) 3. תאריך לידה: (הפעם שוב בשביל יסמין) 4. עיר מגורים: 5. כיתה/צה"ל: 6. אתה נוטה ל....: 7. אתה לא נוטה ל.....: 8. היית רוצה לנטות....: 9. מקום אהוב בארץ: 10. מקום אהוב בעולם: 11. מקום שנוא/פחות אהוב: 12. סדרה אהובה: 13. סדרה שנואה: 14. המלצה על סדרה?: סוף שבוע רגוע, טל :)

Blue Pencil

New member
להלה

1. שם: דנה 4. עיר מגורים: חור ליד נתב"ג 5. כיתה/צה"ל: כיתה 6. אתה נוטה ל....: צד ימין?>< 7. אתה לא נוטה ל.....: צד שמאל?>> 8. היית רוצה לנטות....: לצד שמאל? 9. מקום אהוב בארץ: ת"א, כינרתתת! 10. מקום אהוב בעולם: ניו-יורק, אתרי סקי ברחבי אירופה למיניהם:p 11. מקום שנוא/פחות אהוב: ירושלים>< 12. סדרה אהובה: סימפסון, פרינדס. 13. סדרה שנואה: כוכב נולד!! 14. המלצה על סדרה?: אהרוני מבשל עם חברים?>< כמו 12,נו.^^

../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

1. שם: עינב
2. גיל: (בשביל יסמין) 14.9 אני חושבת
3. תאריך לידה: (הפעם שוב בשביל יסמין)6.8. 4. עיר מגורים:פ"ת 5. כיתה/צה"ל:כיתה
[[ט'{?!}..]] 6. אתה נוטה ל....:לעצבן אנשים
[[זאת הכוונה?
]] 7. אתה לא נוטה ל.....:שקר 8. היית רוצה לנטות....:ממ
9. מקום אהוב בארץ:הבית שלי
10. מקום אהוב בעולם:הבית שלי
11. מקום שנוא/פחות אהוב:הבית שלי
סתאם ממ טהרן[?!$#$^^%]] 12. סדרה אהובה:המומינים,משפחת סימפסון,חברים... 13. סדרה שנואה:פינוקיו זה ממש מעציב אותי
, נילס
ועוד כמה סדרות מטופשות 14. המלצה על סדרה?:"הגיע זמן לשון- עם אבשלום קור" [[מכין יפה לבגרויות מה
]] תווודה

B o N u s

New member
|שמאלני|

1. שם: טל 2. גיל: (בשביל יסמין) 15 [טוב נו כמעט..] 3. תאריך לידה: (הפעם שוב בשביל יסמין) 22/9/92 4. עיר מגורים: ראשון 5. כיתה/צה"ל: טתניק. 6. אתה נוטה ל....: הרבה דברים. 7. אתה לא נוטה ל.....: הרבה מאד דברים. 8. היית רוצה לנטות....: עץ? 9. מקום אהוב בארץ: נראה לי צפון.. רמת הגולן.. 10. מקום אהוב בעולם: לא ממש הייתי בעולם... רק בארץ.. 11. מקום שנוא/פחות אהוב: ירושלים. 12. סדרה אהובה: ברור שהמומינים. ועוד מלא סדרות אחרות P-: 13. סדרה שנואה: נילס. 14. המלצה על סדרה?: "הבורר" - HOT3 - מוצ"ש ב22:00. טל :)

yaelula94

New member
אמממ...

. שם:יעל אמרוסי P: 2. גיל:14 וחודש וחצי 3. תאריך לידה: 9/4/1993. עיר מגורים:משו שאפשר לקרוא לו מודיעין(או שלא...) 5. כיתה/צה"ל:ח' 6. אתה נוטה ל....:לעשות דברים מוזרים 7. אתה לא נוטה ל.....:לחשוב.... 8. היית רוצה לנטות....:לדעת לשירר~!! 9. מקום אהוב בארץ:צפת D: 10. מקום אהוב בעולם:פריז 11. מקום שנוא/פחות אהוב:היישוב המסכן הזה 12. סדרה אהובה:המומינים וקטנטנות.... 13. סדרה שנואה:הדוב בבית הכחול 14. המלצה על סדרה?:המסנג'ר,סדרה ממדהימה!

yaelula94

New member
חחחחחחחחח

חחחח זאתת לא בדיוקקק סידרהההה... זהה פשוטט המסנג'ר חברי הטובבב

thumbelita

New member
בחפיף:

1. שם: אושרת 2. גיל: (בשביל יסמין) 3. תאריך לידה: (הפעם שוב בשביל יסמין) 4. עיר מגורים: ב"ש 5. כיתה/צה"ל: י"ב 6. אתה נוטה ל....: עצלות 7. אתה לא נוטה ל.....: שקדנות
8. היית רוצה לנטות....: משהו באמצע.. 9. מקום אהוב בארץ: לא 'דעת 10. מקום אהוב בעולם: כנ"ל 11. מקום שנוא/פחות אהוב: -- 12. סדרה אהובה: ורוניקה מארס, CSI מיאמי, נמלטים, סימפסונס, חברים וארץ נהדרת^^ 13. סדרה שנואה: המומינים... 14. המלצה על סדרה?: סעיף 12

shanchan

New member
|נם|

1. שם: שני. 2. גיל: (בשביל יסמין) בקרוב 17 (מזקני השבט?). 3. תאריך לידה: (הפעם שוב בשביל יסמין) 11.7.90. 4. עיר מגורים: טבעונסיטי. 5. כיתה/צה"ל: י"א. 6. אתה נוטה ל....: הכנס למצבי רוח מוזרים. 7. אתה לא נוטה ל.....: היות עירנית? 8. היית רוצה לנטות....: [אני חושבת שזה לטות, כי יש מכפל משלים בין הנ' לט'..
] להיות עירנית ולא להכנס למצבי רוח מוזרים? 9. מקום אהוב בארץ: אמ.. כשאמצא כזה אודיע לכם. 10. מקום אהוב בעולם: לא ממש הייתי בעולם, אבל אוסטרליה ופינלנד עושות לי את זה so far. 11. מקום שנוא/פחות אהוב: :/ 12. סדרה אהובה: כרגע אחים ואחיות. 13. סדרה שנואה: אמ.. לא ממש שונאת סדרות, פשוט יש כאלה שאני אוהבת וכאלה שלא. :S 14. המלצה על סדרה?: אחים ואחיות. איכותי. אני פה, לפעמים..

go goldi

New member
עונה לי../images/Emo9.gif

1. שם:זהבית (בשביל טל ז'בט) 2. גיל: (בשביל יסמין)עוד חודש וקצת 16 3. תאריך לידה: (הפעם שוב בשביל יסמין)5.7.1991 4. עיר מגורים:קרית עקרון 5. כיתה/צה"ל:י' 6. אתה נוטה ל....:לא להיות קשורה
7. אתה לא נוטה ל.....:
לא יודעת 8. היית רוצה לנטות....:
9. מקום אהוב בארץ:נתב"ג
סתם, אמ... ת"א 10. מקום אהוב בעולם:צרפת(לא הייתי אבל רוצה להיות) 11. מקום שנוא/פחות אהוב:לא יודעת 12. סדרה אהובה:הפיג'מות!! אה כן, גם המומינים ועוד כמה סדרות מצוירות 13. סדרה שנואה:כל המנגה שבלי קשר לחיים כמו יוגיהו ודרגון בול 14. המלצה על סדרה?:הפיג'מות(גם על הפורום...אמטלתחזוראמ)

למעלה