שאלון קצר על אנג'ל

שאלון קצר על אנג'ל

1 . מה הייתה העונה האהובה עליכם בסדרה או העלילה שהטריפה את דעתכם ? 2 . מה אהבתם בסגנון של הסדרה ובצורה שהיא נעשתה ? 3 . אם הייתם צריכים לדרג אותה מ 1-10 , איזה דירוג הייתם נותנים לה? 4 . האם אהבתם את הסדרה בכללי ?

Insulted

New member
אנג'ל ואני

1. העונה האהובה עליי זאת העונה החמישית. הסיפור של ספייק בהתחלה, אבל יותר מזה, הסיפור עם פרד-אילירייה. אני מאוהבת בשלושת הדמויות (ספייק, פרד ואילירייה) ועלילות סביבם עושה לי טוב. (למרות שגם נורא אהבתי את עונה4 והסיפור עם ג'סמין. לא אהבתי את עונה שלישית עם הולץ
) 2. האמת, קצת קשה לי להתחבר לסדרה, לעומת באפי. סביר להניח שאם לא הייתי רואה באפי, לא הייתי רואה אנג'ל. ובהתחלה היה נורא קשה להתחבר. אבל עם הזמן, התרגלתי ואהבתי אותה. קשה לי קצת להצביע מה אהבתי בסידרה ובאיך שהיא נעשתה. אני אוהבת את העוצמה שלה, איך שהיא מסתכלת על דברים. כן, ההסבר שלי קצת מבלבל ומבולבל. זה כי גם אני מבולבלת... 3. הייתי אומרת שלכל עונה יש דירוג שונה. אבל בסוף הסידרה הייתי נותנת לה 8.5 כי עדיין סידרה קצת מסובכת בצפייה ראשונה. אבל הדמויות עשויות טוב, העלילות חדשניות ומרתקות, וכו'. אבל אני חייבת לציין שהיא לא באפי בשבילי. 4. כמו שאמרתי, קשה קצת לבלוע את הסידרה בצפייה ראשונה. במיוחד בלי תרגום. האמת, שהתחלתי לראות את הסידרה רק כשהיא התחילה לשדר בערוץ 3, עם תרגום. (אבל לא כולל "אני אזכור אותך", שהורדתי וראיתי בלי תרגום) לקח לי זמן להתאהב בה, ואפילו כיום אני לא אוהבת אותה כמו שאני אוהבת באפי. אבל, בדיוק הזמנתי את האריזה המלאה של כל העונות של אנג'ל שעומדת לצאת באמזון, וקשה לי לחכות לראות שוב את הפרקים. עיסקה טובה, הייתי חייבת לקפוץ עליה!

The Immortal Me

New member
...../images/Emo210.gif

1. 4 הטריפה אותי לגמרי. 2 הייתה הכי טובה. 2. אהבתי שלאורך כל העונות הם בנו ובנו את המלודרמה ואז בעונה החמישית הם התחרפנו לגמרי. תחשבו שאם הסדרה הייתה יותר קלילה כל הזמן, מי היה צוחק מאנג'ל פאפט? 3. 10. הסדרה האהובה עליי ביקום. 4. כמובן!

NorthernStar

New member
בניגוד ל"באפי",

"איינג'ל" היא סדרה שהרבה פחות פשוט לי להתחבר אליה (ברמה הרגשית כמובן, פחות ברמה הקוגניטיבית פה סה). הדמות של איינג'ל מעולם לא עניינה אותי בשלוש העונות שבו הופיע ב"באפי", ואפילו עוררה בי סלידה קלה לרוב (מינוס התקופה של אנג'לוס בעונה השניה, כי אז לפחות הוא לא היה פתטי ולדמות נוסף מימד מעניין). הרומנטיקה עם באפי עוררה בי בחילה תמידית ואני חושדת שגם הייתה אחראית, לפחות באופן חלקי, לכמה מקרי עששת שפרנסו את רופאי השיניים שלי בתקופה שצפיתי בשלושת העונות הראשונות של באפי. כך שהמעבר לספין אוף היה פחות מובן מאליו מבחינתי. מה שכן, במהלך העונה הראשונה, הדמות של קורדי התחילה לעבור את המהפך (שניכר יותר במהלך העונה השניה), מה שיצר דמות נשית מרתקת שנעים לצפות בה, ואף משעשעת. גם וסלי השתנה מאוד מאז ימיו כturd ב"באפי", ובערוב ימיו, הוא הפך להיות הדמות האהובה עליי (אחרי הסתלקותן של קורדי ופרד). ואחרי האקספוזיציה הזאת, התשובות שלי הן: 1. העונה הטובה ביותר היא השניה, והיא גם האהובה עליי. אחריה החלה הדרדרות שהואצה מאוד בעונה הרביעית. בעונה החמישית כבר כמעט ולא נותר דבר ממה שהפך את הסדרה לכל כך ראויה לצפיה קודם לכן. 2. דווקא ההומאז' לפילם נואר היה מוצלח, רק שאיינג'ל הוא לא דמות מאוד מוצלחת. אהבתי את דמויות המשנה, למעט גאן. אהבתי את חוש ההומור של ג'וס ושות' שניכר דווקא בניואנסים של הכתיבה והמשחק (אינטרטקסטואליות עם "באפי", רפרנסים תרבותיים, cameos, הגחכה מכוונת). 3. 9 4. כן, למרות ההדרדרות האיומה שלה בשנתיים האחרונות לקיומה. בסופו של דבר, היא עדיין הייתה הרבה יותר ראויה מרוב מה שתמצאו בפריים טיים.

nick at noon

New member
עונה 5

היא העונה האהובה עלי. התחילה חלש אבל המשיכה עם פרקים מעולים והכי טוב זה עלילת פרד-אילירייה. 2. אהבתי את הטשטוש הגדול שיש בסדרה בין טוב לרע. דברים כמו הבגידה של ווסלי והתגובה של אנג'ל; מה שעובר על אנג'ל בעונה 2; הולץ שהיה הרע של עונה 3 היה בעצם הקורבן; בכלל הרע המרכזי בסדרה זה משרד עורכי דין שכולל בעיקר בני אדם וכמובן זה שבעונה 5 הטובים עוברים לנהל אותו. הטישטוש הזה הוא לדעתי ההבדל הכי גדול מסדרת האם, באפי. מעבר לזה אני אוהב את אנג'ל פשוט בגלל הכתיבה והדמויות, כמו בבאפי מעולה. 3. 9.5 בכל זאת אני משאיר רק את באפי ב10 עגול. 4. בהחלט. אבל אני לא חוזר לראות אותה באותה מידה שאני חוזר לראות פרקי באפי.

אני לא יודע מה עם הרוב שלא ממש נקשרו לעונה 4

אבל מבחינה עלילתית היא העונה הכי טובה ונותנת התשובות הגדולה ביותר לכל מה שהתרחש עד עכשיו... גם עונה 5 מעולה ... אהבתי בה כל פרק .. איך אפשר שלא אחרי עונה 4 ששיגרה אותי לעננים... כל מה שרציתי זה אנג'ל אנג'ל אנג'ל , זה לא יצא נכון בדיוק אבל אתם יודעים למה אני מתכוון חחח , לא היה אכפת לי אם הפרקים יהיו גרועים אחרי העונה הרביעית , למרות שהם לא היו !!! פשוט רציתי אנג'ל !! חוץ מזה אהבתי את כל הסדרה בכללי .. פרק אחרי פרק כי כל עוד היו לי את הדמויות האהובות אהבתי הכל... כמו בבאפי . כל עונה התעלתה על הקודמת לה .. חוץ מהחמישית שלא התעלתה על הרביעית כי היא הייתה השיא של הסדרה , אבל גם עונה 5 הייתה מדהימה ... במיוחד הסוף ופרק המאה !! בכל מקרה לא תיוולד סדרה כמו אנג'ל שנהייתה אפילה וקודרת עם השנים .. יחסי האנוש המציאותיים.. הגורמים של החיים כגון בגידה בין חברים טובים והעלילה עם הולץ ... והסדרה הייתה מדהימה כי מהפרק הראשון עד האחרון היא אפוקליפסה אחת גדולה ... וזה עוד לא היה בשום סדרה אחרת שהאפוקליפסה היא האחזריות שבעולם .. זה כולל גם את באפי כמובן שגם היא מהעולם הזה !!! העולם הוא הגיהנום !!! THE HOME OFFICE חחח

עונה!

למרות שראיתי רק עד סוף 4 ככה שאני לא יכולה להגיד כלום על חמש (ואני גם מנסה לא לגלות יותר ספויילרים ממה שכבר גיליתי..) 1. העונות האהובות שלי הן המחצית הראשונה של 2 וחלקים מ - 3 זאת אומרת שאלו באמת יותר עלילות מעונות. אהבתי את כל עלילת דרלב ואנג'ל מתמודד עם הצד הרע אבל הלא אנג'לוסי שלו, הפרק שבו הם שוכבים (לא זוכרת את השם כרגע) הוא בין האהובים עלי בסדרה אבל אחר כך כל העלילה העונתית מתרסקת. אהבתי בעונה 3 את כל מה שכלל את דרלה בתוכו (כן, גם את המוות שלה אהבתי כי היא פשוט שחקה את זה כל כך נהדר) ואהבתי גם את כל הבגידה של וסלי ומה שלפניה ואחריה. 2. אהבתי את הסגנון האפל יותר של הסדרה אבל בקטעים שהכותבים החליטו לנטוש אותו לא אהבתי את הסגנון של הסדרה בכלל. אני חושבת שההומור הג'וסי פשוט לא היה נוכח מספיק בסדרה בשביל שהפן היותר מצחיק שלה באמת ישעשע אותי (חוץ מכמה פרקים בודדים פה ושם) 3. הייתי נותנת לה 7, אולי 7.5. אני קצת קשוחה במתן ציונים לדברים כאלה... 4. בכללי? לא. אהבתי דמויות מסוימות כמו זסלי, פרד, לורן ודרלה כשהיא הופיעה אבל בהרבה מדי מקרים הסדרה היתה משעממת, לא מקורית מספיק, עם סיפור לא מספיק מגובש... נראה לי שהבנתם את הרעיון.

matanbu

New member
../images/Emo122.gif

1. העלילות האהובות עליי: העולם של לורן ("נומפר! דו טה דאנס אוף ג'וי!"), מערכת יחסים אנג'ל-דרלה-דרוסילה, הבגידה של וסלי, אנג'ל\פיית' והכי הרבה - וסלי\ליילה. 2. כל מה שג'וס נוגע בו מוצלח בטירוף. אהבתי שהיא שונה מבאפי, אבל גאונית באותה מידה. 3. 8.5, כי 10 זה לפרייפלי ו9 זה לבאפי :) 4. כן.

למעלה