שאלון קצר נוסף...

Mersitosh

New member
שאלון קצר נוסף...

מפורום סקרים ושאלונים...
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? * אוהבים "פינוקי בריאות"? * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? * ראיתם פעם סרט בבצפר? * אם כן, איזה? * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? * יש לכם עוזרת בית? * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)

../images/Emo55.gifעונה...

*מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני איזה חצי שנה.. * אוהבים "פינוקי בריאות"? לא מכירה * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בריא * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? משו במדעים * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צהובה * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? לפעמים * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כן * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) איזה סדרה מצויירת.. * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) קר

Mersitosh

New member
עונה

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? חולה על פלסטרים!!!
אין יום בלי פלסטר...חיחי סתם...לא זוכרת מתי בפעם האחרונה שמתי אבל זה היה משנה שעברה אחורה או משהו... * אוהבים "פינוקי בריאות"? תלוי... * אם כן- איזה טעם הכי? גרנולה... * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא * ראיתם פעם סרט בבצפר? "הזדווגות וחיזורי דבורים" לא מעניין בעע... * אם כן, איזה? עניתי על זה לפני שנייה * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? קוטג'! * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? שני וחמישי * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? תלוי איזה... * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? אמ...בניקולאודיון כל התוכניות החדשות המוזרות האלה+קאבאלם בעעע... (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? עכשיו...נחמד יורד גשם ורוחות צפוניות/דרומיות/מערביות/מזרחיות מתקרבות אלינו באופן אמ...אמ..נחמד... (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)

דופנה19

New member
עונה...../images/Emo9.gif

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?מזמן..
* אוהבים "פינוקי בריאות"?לא... * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?ככה...
* ראיתם פעם סרט בבצפר?כן .... * אם כן, איזה?סרטים לימודיים מפגרים לחלותין
* איזה גבינה אתם הכי אוהבים?לבנה.. * יש לכם עוזרת בית? כן..
* אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?שני... משנה
* אתם הולכים עם צמידים?לפעמים... * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?ככה... רק אם הם עדינית.. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)ראיתי פרק של ראש גדול.. זה היה גרוע
* מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)אין לי שמץ... (מצטערת שזה לא מצחיק
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo143.gif

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? - אממ... לא זוכרת חח.. * אוהבים "פינוקי בריאות"? -לא * אם כן- איזה טעם הכי? -לא אוהבת * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? -משתדלת לאכול בריא... * ראיתם פעם סרט בבצפר? -כן, שזכינו באיזו תחרות * אם כן, איזה? -יומני הנסיכה 2 סרט מעצבן... * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? -צפתית * יש לכם עוזרת בית? -לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? -אין לנו * אתם הולכים עם צמידים? -לפעמים * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? -כן * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? -אמ... פיק אפ! (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? -תראו בטלויזיה... או משו (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה..!

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני שבוע בערך... * אוהבים "פינוקי בריאות"? מה אוכל? * אם כן- איזה טעם הכי? הא? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בריא * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? בשיעור חופשי אחד ראינו השמועה אומרת ש... * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? לבנה * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? שני * אתם הולכים עם צמידים? כן.. (חוטים) ות'אלה של ליווסטרונג * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? לא * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) אמ... לא עולה לי * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) לא דעת
חם ומגניב? או יותר נגון קר ומגניב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מצחיק

gal love sims

New member
עונה

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?לא יודעת * אוהבים "פינוקי בריאות"?ממ...לא ממש * אם כן- איזה טעם הכי?קוקוס * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?ככה ככה * ראיתם פעם סרט בבצפר?היום * אם כן, איזה?אני אואב אותך(בכבנה רשום "אואב"...כאילו אוהב) * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?קוטג' אהובי חח הגזמתי * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?ראשון(רוצים את הטלפון שלה?!לא מומלץ!!) * אתם הולכים עם צמידים?לא ממש...אני לא מתה על תכשיטים * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?לא...רק תיליונים ועגילים(תלוי איזה תליונים) * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם?מממ...רבלדה?! * מה מזג האוויר עכשיו?כעת יורד גשם באיזור המרכז,מאוד קר בחרמון ומומלץ ליסוע בימים הקרובים.(יצא גרוע
)

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?מזמן * אוהבים "פינוקי בריאות"?אף פעם * אם כן- איזה טעם הכי?.. * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?תלוי, זה בא במצבי רוח * ראיתם פעם סרט בבצפר?כן * אם כן, איזה?מטריקס
* איזה גבינה אתם הכי אוהבים?לבנה * יש לכם עוזרת בית? לא * אתם הולכים עם צמידים?לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? 2 טבעות טופז
* איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) אם היא הייתה גרועה, רוב הסיכויים שלא ראיתי אותה, אבל הסרט הכי גרוע שראיתי זה "דקה בניו יורק" * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)חשוך, ואני היחידה שלא קר לה

gal love sims

New member
את שונאת את דקה ניו יורקית?!

אני חולה על הסרט הזה!! ד"א דקה ניו-יורקית זה השם באנגלית.

KiShKooSh

New member
מרי קייט ואשלי הן לא שיא ה...

אני מודה כי ראיתי כמה "סרטי נוער" נחמדים שלהם אבל הסרט הזה היה פשוט גרוע לכל הדעות

Oshi love Tamir

New member
פעם הייתי...

המעריצה הכי שרופה שלהן ביקום במשך איזה שנתיים...אז התחלתי להעריץ מפורסמים...ועליהן באמת חשבתי שהן מושלמות וכל אחד שאמר עליהן משהו קטן זה הרתיח אותי לכל היום והגבתי לו מגילות חחח זה היה מצחיק...אבל אני בכל זאת אוהבת את רוב הסרטים שלהן,גם דקה ניו יורקית ואני מתה על הסרטים שהן היו קטנות:"הולכות לבית של סבתא",ו"מותק הילדות התחלפו" הסרט הראשון שראיתי בקולנוע לפני שידעתי שזה באמת תאומות וחשבתי שזו אחת שמשחקת שתיים לפני שידעתי שהן זו בעצם מישל ורק יותר מאוחר קשירתי בין הדברים... עכשיו אני כבר באמת חושבת שאף אחד לא מושלם ויותר מציאותית.

Oshi love Tamir

New member
אההה ביקי בקשר לאבי חחחחח...

במגזין כתוב שאלו אותו משהו איך הוא מתחיל אם בנות והוא אומר שהוא שולח להן מבטים ואני נשפכת מזכיר לך משהו
ואז הוא כאילו עושה את עצמו מתעלם ומחכה שיתחילו איתו...חחח אז אני די בטוחה שהוא נדלק עלייך באמת
חיחיחי...פשוט נקרעתי שראיתי את זה...ואיך הוא עשה שלום...איזה מצחיק הוא...וחמוד מאוד

KiShKooSh

New member
אם ככה הוא גם נדלק עליך../images/Emo6.gif

תגידי מאיפה הבאת את זה
?

Rioter

New member
תשובות. ../images/Emo6.gif

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? כשנפצעתי. אבל.. אה.. וואו, הרבה זמן. * אוהבים "פינוקי בריאות"? מה זה?
(מצלצל מוכר!) * אם כן- איזה טעם הכי? צק צק צק. * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? אני אוכלת מה שטעים לי. * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן, אתמול.. היה לנו יום קולנוע
* אם כן, איזה? משהו עם מוני מושונוב, זה היה ענק! * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? גבינת סקי 5%. זה כזה טעים! * יש לכם עוזרת בית? אה.. כן... אני חושבת.. בפעם האחרונה שראיתי אותה.
* אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? אה.. היא -אמורה- להגיע מחר. XD * אתם הולכים עם צמידים? איכס, לא. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? לא. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) כוכב נולד ושאר הראליטי.
* מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) עזבו אותי מזג אוויר, אני מתה על דני רופ.

עונהנהנהנהנהנהנהננהנה

* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?נראלי שלשום..... * אוהבים "פינוקי בריאות"?איווווווווווו * אם כן- איזה טעם הכי?איוווווווווווווווו * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?כן....האמת שעכשיו אבא שלי אוכל בריא כי אסור לו סוכר וכולי...(כי יש לו סוכר בדם..) אז כל הבית משמע אני אמא ואבא (אחיות שלי גרות ב:תל אביב ורמת השרון..) אוכלים בריא.. * ראיתם פעם סרט בבצפר?מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא * אם כן, איזה?השניים האחרונים שהיו זה: מה קרה בגטקה? והשני זה אנורקסיה.... אבל ראינו עוד טונות!!!!!!!שהתחלנו ולא סימנו.... * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?אה..... צהובה לבנה ולבנה(כמו לבנה עם זעתר ודמן זית...) אה!! וקרים צ'יז כמו בארה"ב * יש לכם עוזרת בית? כה... * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?שלישי (וואו איזה שאלון מוזר..) * אתם הולכים עם צמידים?לא... * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?איכס!! * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)אה..... היתה אחת ממש ממש ממש ממש ממש גרועה.... כאילו היו מלא אז... 1.טלמאניה (לא סבלתי את זהההה כאילו את כל הקטע עם נתניה וכו'....) 2. קובי קובי (מעצבןןןןןןן) 3.נישואים פלוס (אהאהאהאהאהא איכססססס) 4.כל הסדרות מאנגה..או איך שלא כותבים...(פעם אחת הקאתי בדראגון בול זי...) * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)מתקרב לנו לילה גשום רועם וגועש (NOT!) יוווווו איך תחנתי לכם ת'שכל!!! בואו נתערב שלא קראתם את זה... מי שכן.....צל"ש!!!!!

למעלה