שאלון קצר וקולע

• פותח הנושא rend
  • פורסם בתאריך

rend

New member
שאלון קצר וקולע

סרט אהוב- תוכנית אהובה- משחק מחשב אהוב- אתר אהוב- שחקן אהוב- שחקנית אהובה- ספר אהוב- ז'אנר אהוב- שיר אהוב- זמר/ת אהוב/ה- להקה אהובה-

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif תשובות

סרט אהוב-יש כמה. תוכנית אהובה-החיים זה לא הכל!, משחק מכור, וכאלה.. משחק מחשב אהוב-סימס. אתר אהוב-www.synergia.co.il, תכנסו, אחלה אתר.
שחקן אהוב-אין. שחקנית אהובה-אין. ספר אהוב-אין. ז'אנר אהוב-קומדיה. שיר אהוב-מה עשיתי. זמר/ת אהוב/ה-גפן (רועי).
להקה אהובה-סינרגיה!

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

סרט אהוב- יש כמה, אני בעיקר בקטע של דרמה וקיטש תוכנית אהובה- אבודים
משחק מחשב אהוב-
אתר אהוב-
שחקן אהוב-
שחקנית אהובה- קירסטין דאנסט ספר אהוב-
ז'אנר אהוב- דרמה שיר אהוב- יש המון זמר/ת אהוב/ה- נימרוד שיקלר,אפרת גוש להקה אהובה- שייגעצ,אינפקציה

עונה

סרט אהוב- שר הטבעות שיבת המלך תוכנית אהובה- זהות בדויה משחק מחשב אהוב- mtg battlegrounds אתר אהוב- אין אתר אהוב במיוחד שחקן אהוב- קיאנו ריבס שחקנית אהובה- לינדסי לוהן ספר אהוב- הארי פוטר ז'אנר אהוב- פנטזיה/מד"ב שיר אהוב- incomplete זמר/ת אהוב/ה- לינדסי לוהן להקה אהובה- אוונסנס

Invisible Eden

New member
.....

סרט אהוב- "באנג באנג אתה מת", הצלצול, אוסטין פאוורס [כולם נו...], זולנדר, משחקים נסתרים ועוד כמה... תוכנית אהובה- אני לא זוכרת איך קוראים לה
משחק מחשב אהוב- הפרו BMX של מאט אופמן אתר אהוב- לא'דע... תפוז?. שחקן אהוב- מייק מאיירס, ג'ים קארי ווויל פארל שחקנית אהובה- לא'דע ספר אהוב- לא'דע ז'אנר אהוב- קומדיות שיר אהוב- B.Y.O.B של סיסטם זמר/ת אהוב/ה- איימי לי להקה אהובה- בלע... סיסטם, אוונסנס, קון, סליפנוט, נירוונה, פרפקט סירקל, היהודים...

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהמ,.

סרט אהוב- יש הרבה מדי. תוכנית אהובה- אלי מקביל משחק מחשב אהוב- סימס אתר אהוב- הממ,. אני נמצאת או ב"תפוז" או ב"עורלה". שחקן אהוב- ג'וני דפ~. שחקנית אהובה- יש אחת שראיתי סרט איתה והיא מגניבה משהו. בסרט יש לה שיער ורוד. אני אשאל מאוחר יותר את ענבל מי היא. ספר אהוב- "האלכימאי"/"חמדת" ז'אנר אהוב- דרמה טובה. שיר אהוב- "הכל או כלום"/ "אין לי מה לומר לך"/ "מה שעובר עלי"/ "היא לא יודעת לשתות" זמר/ת אהוב/ה- איגי וקסמן/ ברי סחורוף להקה אהובה- אמור להיות משינה או משהו כזה, אבל לאיודעת, פחות.

G i N g N i T

New member
אני ../images/Emo110.gif

סרט אהוב- 13 תוכנית אהובה- בוב ספוג! משחק מחשב אהוב- סימס? אתר אהוב- מ... שחקן אהוב- דיוייד סטילר שחקנית אהובה- אין מועדפת ספר אהוב- ורוניקה מחליטה למות ז'אנר אהוב- קומדיה שיר אהוב- כרגע.. לא יודעת.. זמר/ת אהוב/ה- - אין להקה אהובה- גוד שארלוט

®NuLy®

New member
עונה|מרמשלו|

סרט אהוב- כל טרילוגיית שר הטבעות תוכנית אהובה- שנות ה-70 משחק מחשב אהוב- ריימן
אתר אהוב- האתר שלי שחקן אהוב- אורלנדו בלום שחקנית אהובה- אין ספר אהוב- ההוביט ויומני הנסיכה ז'אנר אהוב- בספרים!? אממממ בסיגנון יומני הניסכה שיר אהוב- Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' זמר/ת אהוב/ה- אמינם
וצ'סטר בנינגטון להקה אהובה- לינקין פארק

moshit1

New member
../images/Emo26.gifאני..

סרט אהוב- שודדי הקאריבים תוכנית אהובה- רק רוק משחק מחשב אהוב- ^_^ אתר אהוב- monikasex.co.il שחקן אהוב- אורלנדו בלום שחקנית אהובה- אנדראה ספר אהוב- בין דירות ז'אנר אהוב-רוק ישראלי שיר אהוב-אני צריך אותך זמר/ת אהוב/ה- אורית שחף, אביב גדג' ויהלי סובול להקה אהובה- מוניקה סס, אלג'יר, כנסיית השכל, היהודים

../images/Emo125.gif

סרט אהוב-
טרילוגיית שר הטבעות תוכנית אהובה-
The O.C, מגרש ביתי, סמולוויל, בנות גילמור, אלי מקביל, בובספוג
משחק מחשב אהוב-
הסימס 2 אתר אהוב-
תפוז שחקן אהוב-
אלייז'ה ווד, ג'וני דפ, ויגו מורטנסן, קיאנו ריבס. שחקנית אהובה-
קייט ווינסלט, רייס ווית'רספון ספר אהוב-
שר הטבעות, הארי פוטר, יומניה המשעשעים של ג'ורג'יה ניקולסון.... ז'אנר אהוב-
פנטזיה, מדע בדיוני, מלחמה.... שיר אהוב-
Lifehouse - Everything
זמר/ת אהוב/ה-
אין ממש להקה אהובה-
גריןדיי, לייפהאוס, אוונסנס, הביטלס, קולדפליי, קין, דה קילרס....

מסטולית

New member
../images/Emo68.gif

סרט אהוב- ארמגדון תוכנית אהובה- טלנובלה בע"מ משחק מחשב אהוב- וואלה אין. אתר אהוב- תפוז שחקן אהוב- ג'וני דפ שחקנית אהובה- אגם רודברג ספר אהוב- אופטימיות נצחית ז'אנר אהוב- הא? שיר אהוב- יו אל תעשו לי את זה יש מלא
זמר/ת אהוב/ה- אביב גפן להקה אהובה- אלג'יר, מוניקה סקס

ש לי

סרט אהוב התאומות (קולנוע הולנדי) משחק מחשב אהוב סים סיטי שחקן אהוב גרהרד שולץ שחקנית אהוב אנה במברג ספר אהוב ריצת עמוק של סטפן צוויג ראי בתוך ראי של מיכאל אנדה ז'אנר אהוב בספרות :רומנטיקה ספרות סוריאליסטית במוזיקה אופרות של ואגנר (מוזיקה קלאסית) וגוטיק מטאל להקה אהובה אפיקה טריסטאניה סיסטרס אוף מרסיי טיאטאר אוף טרגידי (גם גוטיק גרמני)

ady18

Well-known member
תשובות

סרט אהוב-אסקימו לימון תוכנית אהובה-ארת נהדרת כלבוטק משחק מחשב אהוב-אממ אני אוהבת יותר קצרים טטריס למשל וגם פיפא אתר אהוב-תפוז ושעת השין שחקן אהוב-אין שחקנית אהובה-אגם רוטנברג ספר אהוב-השבוע הארוך ביותר בחיי מורן ז'אנר אהוב-אם זה ספר לא אהבתי זאנר ומבחינת סרטים לא ממש זאנר רואה מה שטוב פעולה הכי שונאת שיר אהוב-אממ יש מלא זמר/ת אהוב/ה-מלא להקה אהובה-זהבה בן ורינת בר

Shani276

New member
......................

סרט אהוב-מטריקססס
תוכנית אהובה-"הרצועה" משחק מחשב אהוב-לא נראלי שיש אתר אהוב-תפוז ?
שחקן אהוב-קיאנו ריבס שחקנית אהובה-ניקול קידמן,ג'ניפר אניסטון ספר אהוב-נראה לי שצופן דה וינצ'י,דודה שלי דחפה לי אותו בכוח,ואז מה אם 80% מהמילים בספר לא הבנתי,הרעיון ממש יפה ומעניין ואם זה כך ברור שגם הספר
ז'אנר אהוב-קומדיות שיר אהוב-יש מלא. זמר/ת אהוב/ה-אביתר בנאי,מוקי,עמיר בניון להקה אהובה-הדג נחש!!!

תשובות-

סרט אהוב- יעד סופי 1+2 תוכנית אהובה- אינויאשה משחק מחשב אהוב- יש הרבה אז... GTA III אתר אהוב- www.happytreefriends.com שחקן אהוב- אין שחקנית אהובה- אנג'לינה ג'ולי ספר אהוב- "המשחק של אנדר" כל ספרי הסאגה ז'אנר אהוב- אימה/קומדיה/קומדיות רומנטיות/קומדית אימה שיר אהוב- יש הרבה... don't stay... של לינקין... זמר/ת אהוב/ה- שרון!! הסולנית של within temptation... יש לה את הקול הכי בעולם! להקה אהובה- יש הרבה- היהודים within temptation ENIGMA linkin park אביב גפן והתעויוט

Benjush Girl

New member
עונה

סרט אהוב-יש הרבה! תוכנית אהובה- רבלדה משחק מחשב אהוב- סימס אתר אהוב-WWW.TAPUZ.CO.IL/FORUMS שחקן אהוב- קיאנו ריבס שחקנית אהובה-קירסטן דאנסט ספר אהוב- הארי פוטר ו"התפסן בשדה השיפון" ז'אנר אהוב- הכול שיר אהוב- יש יותר מדי-,behind blue eyes,that way boulevard of broken dreams ועוד ועוד זמר/ת אהוב/ה- סלין דיון,נטליה אוריירו,כריס אגילרה להקה אהובה- בקסטריטבויז,באסטד

למעלה