שאלון קצרצר

דוש2

New member
שאלון קצרצר

בגלל שזה פורום בין תיכון לצבא אז כמה שאלות על התקופה.. 1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. 3. רוב החברים התגייסו? 4.מתי הגיוס שלך? 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) 6.מתכנן דברים לחופש? 7.ואיך החופש עד עכשיו..?

דוש2

New member
ראשונה ../images/Emo3.gif

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן?כן לאמסטרדם עם חברים, ואני מתכננת גם בנובמבר אם לא ייצא עם המשפחה לארה"ב אז לרומא עם חברות.. .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה..מתכננת כן.. התקבלתי גם לעבודה,מלצרית בבית מלון.. מחכה שיקראו לי למשמרות. 3. רוב החברים התגייסו? אממ רוב הידידים.. רק 3 חברות התגייסו.. 4.מתי הגיוס שלך?30.11 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) מ"כית 6.מתכנן דברים לחופש? אממ לנוח ולהרוויח הרבה כסף
7.ואיך החופש עד עכשיו..? האמת אחלה..למרות המלחמה.

roee15

New member
:p

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? לא .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה..- מתכוון, צריך להתחיל בעוד שבוע 3. רוב החברים התגייסו? לא 4.מתי הגיוס שלך? 25.10.06 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) לא. אבל זה כנראה יהייה בחיל מודיעין 6.מתכנן דברים לחופש? וואלה ממש לא 7.ואיך החופש עד עכשיו..? משעמם!

סע לאט

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? בחופשה הזו לא, אבל באופן כללי - אנגליה וצרפת(שבוע), טורקיה(שבוע), פולין(שמונה ימים), צרפת, בלגיה, שוויץ, הולנד, אוסטריה, גרמניה(כמעט חודש). .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. נופ. עוד שבועיים מתחילה ללמוד. 3. רוב החברים התגייסו? רב החברים שלי התגייסו לפני כמה שנים.. 4.מתי הגיוס שלך? 11/2. הוא בטח יידחה. 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) אה לא. 6.מתכנן דברים לחופש? אילת שבוע הבא, אחר כך הרצליה ונראה. 7.ואיך החופש עד עכשיו..? מפתיע ברמות שלא יאומנו.

shiran™

New member
נראה לי שהיא התכוונה אם טסת

לחו"ל בחופש הזה.. בתקופה הזאת.. ובקשר למיונים - קיבלת מכתב השבוע נכון?

shiran™

New member
כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo57.gif

משהו שרצית? אני מתעניינת אבל שלא יהיה עין הרע עדיף שלא תגיבי
רק בהצלחה שוב

רפואה. :)

חחח אני לא מאמינה בכל הדברים האלה, מצטערת. ;[ למה את? תודה, גם לך. :)

shiran™

New member
לא האמנתי פעם

אבל מאז שמישהי אמרה לי "וואי איזה ציפורניים חזקות יש לך" ובאותו יום חזרתי הביתה והן נשברו לי.. ומאז אני מאמינה מאוד בכל הקטע הזה, וזה ממש נכון.. אני מאמינה שאנשים יכולים לעשות עין הרע, אולי הם לא מתכוונים, אולי זה מקנאה.. כל מיני סיבות. אז מהסיבות האלה (לא שמישהו פה יעשה לי עין הרע, כולם מתוקים
), אני מעדיפה לא להגיד למה.. אני והאמונות שלי.. ותודה :) סורי על החפירה

shiran™

New member
לא רק בגלל זה... משם זה רק התחיל

יכול להיות שגם היה לפני זה אבל לא התייחסתי לזה בתור עין רעה. מאז שאני מודעת לעניין הזה אני שמה לב לזה יותר מתמיד.. וזה קורה לי המון המון.. בגלל זה אני משתדלת לא ממש להתלהב מדברים לפני שהם קרו (וזה קשה לי חחח) ולא לדבר על דברים יותר מידי לפני שהם בטוחים וכו'.. ויש לי המון מקרים של זה.. ומרוב שיש המון אני לא זוכרת את כולם.. אבל זה המון המון המון וזה יכול להיות גם אפילו "וואו איזה חצאית יפה יש לך" שאמרתי לחברה שלי ושעה אחרי זה נשפך עליה שוקו
מסכנה.. בקיצור.. זה לא בכוונה.. כן בכוונה.. עדיף לא לפתוח פה. ושוב חפרתי. למה?!

לא חושבת שהגישה נכונה

אנחנו שמים לב לדברים כאלה רק כשהם קורים. תכלס, ברגיל, מי בכלל שם לב אם האירועים הולכים חלק? זה נראה לנו טבעי.. רק כשקורה משהו שהוא קצת סוטה אנחנו מחפשים ישר איזה פתרון, ולפעמים הוא פשוט מקרה. זו לא חפירה, שטויות..

C u b e

New member
../images/Emo124.gifעונה נה-נה ../images/Emo3.gif

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? נוסעת עוד שבועיים בלי עין הרע עם חברות .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. עובדת בקולנוע 3. רוב החברים התגייסו? ממש לא... בינתיים רק אחת 4.מתי הגיוס שלך? עדיין לא ידוע 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) כנראה [שוב.. בלי עין הרע
] תפקיד של צילום 6.מתכנן דברים לחופש? עבודה, קורס צילום, חו"ל 7.ואיך החופש עד עכשיו..? מעולה

צליל88

New member
../images/Emo179.gif

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? לא. .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. עבדתי. ולא ממשיכה כי אין עבודה
. 3. רוב החברים התגייסו? אחת. 4.מתי הגיוס שלך? תחילת ספטמבר
[הווו תל אביב
] 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) כן. ולא משנה. 6.מתכנן דברים לחופש? להתבטל
[נשארו כולה שבועיים] 7.ואיך החופש עד עכשיו..? משהו משהו.

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן?נושא נורא כאוב
.2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה..ביום ראשון בעזרת ה' אני מתחילה לעבוד עד ה17.8
ואז אני אחפש ברחבי העיר :)
3. רוב החברים התגייסו?הראשון מבין כל החברים מתגייס בעוד שבוע
4.מתי הגיוס שלך?12.12
5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו)כלל צה"לי לבינתיים
6.מתכנן דברים לחופש?עבודה,רישיון
7.ואיך החופש עד עכשיו..?נחמד [:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AndreaCorr ©

New member
~

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? לא, אל תזרו מלח על הפצעים :| .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. מתכננת כן, אבל מסתבר שלחיים יש תכניות אחרות בשבילי. 3. רוב החברים התגייסו? רק אחת. 4.מתי הגיוס שלך? 21 בינואר 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) מש"קית ת"ש 6.מתכנן דברים לחופש? כן 7.ואיך החופש עד עכשיו..? נחמד

n k

New member
ללא נושא

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? לא, לפחות בינתיים
.2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. מתכנן. שואף לחפש ולמצוא בשבוע הבא אולי.
3. רוב החברים התגייסו? לא.
4.מתי הגיוס שלך? נובמבר.
5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) כן. לא רוצה לפרט
, חמ"ן
6.מתכנן דברים לחופש? כן ולא (?)
7.ואיך החופש עד עכשיו..? נחמד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה