שאלון קצרצר

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif!!

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? לא.
.2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. עבדתי קצת במכבסה.
3. רוב החברים התגייסו? לא.
4.מתי הגיוס שלך? ש"ל, 1.9 [כנראה קצת לפני].
5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) מוקד ביטחון.
6.מתכנן דברים לחופש? כן.
7.ואיך החופש עד עכשיו..? דיי נחמד, לפעמים קצת משעמם.

../images/Emo176.gif

1. נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? עוד לא, אולי בסוכות
2. מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. עובדים 3. רוב החברים התגייסו? לא 4.מתי הגיוס שלך? 3 בספטמבר 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) סוד!
6.מתכנן דברים לחופש? עבודה, לימודי נהיגה, טסט! 7.ואיך החופש עד עכשיו..? נחמד למדיי [שהיום הזה יעבור כבר!!
]

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? בחופש הזה או בכלליות? בכלליות נסעתי כבר לחו"ל עם המשפחה, בחופש הזה נסעתי לחו"ל [איה נאפה] חברים. .2 מתכנן לעבוד
אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה..
לא, כי אין לי מספיק זמן לזה. 3. רוב החברים התגייסו
לא רובם, אבל חלק. 4.מתי הגיוס שלך
19.08.07 5.יודע את התפקיד
(אם כן..מהו)
או מודיעין או נח"ל. 6.מתכנן דברים לחופש
תכננתי, רובם לא יצאו לפועל בגלל המלחמה. 7.ואיך החופש עד עכשיו..
מלחמה :/ יעל

אני אני

.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן?כן טסתי לאמסטרדם עם המשפחה ל8 ימים מראשון לראשון .2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה..כן אני מתכננת להתחיל לעבוד כבר באכסניה אצלנו פשוט לא קוראים לי אני צריכה ללכת אליהם לעשות להם תזכורת שאני קיימת! 3. רוב החברים התגייסו?לא חלקם 4.מתי הגיוס שלך?31/8 שירות לאומי 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו)מדריכה 6.מתכנן דברים לחופש?ניצנים היר איי קאם! 7.ואיך החופש עד עכשיו..?נייס עד מאוד

איי לייק שאלונים.

1. נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? בקיץ שעבר, כן. הקיץ לא. 2. מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. עובדת, כן. עבדתי בדיילות בסופר ועכשיו בבנק < נותרו עוד 6 ימי עבודה >. 3. רוב החברים התגייסו? עדיין לא, אבל בקרוב מאוד. 4. מתי הגיוס שלך? 25 לפברואר. 5. יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) כן,חוקרת מודיעין אוויר < מקווה, בכל אופן >. 6. מתכנן דברים לחופש? לעבוד, ללמוד נהיגה. 7. ואיך החופש עד עכשיו..? חולף מהר מידיי ]:

jenngirl

New member
אני צמאההה];../images/Emo82.gif

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן,לאן ולכמה זמן? אני מתכננת לטוס לחו"ל עם חברה[מעיין
],ללונדון,בערך ל-10 ימים. .2 אני עובדת בחנות מאפים. 3. רוב החברים התגייסו?לא 4.מתי הגיוס שלך?29.4 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו)כן,מודיעין.לא צריך לפרט יותר מידיי. 6.מתכנן דברים לחופש?כן 7.ואיך החופש עד עכשיו..?מעולה[:

mAAyAn 1

New member
אני!

1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? עדיין לא, אבל זה בתכנון... 2. מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה.. עובדת.. 3. רוב החברים התגייסו? עוד חודש
4.מתי הגיוס שלך? 25.2 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) מפעילת קש"ב טקטי 6.מתכנן דברים לחופש? יותר מדי מתכננת 7.ואיך החופש עד עכשיו..? נחמד..

yanivtr

New member
הנה הכנסתי נושא להודעה

• שאלון קצרצרו דוש2 ו 18:40 | 02/08/06 1.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן?
.2 מתכנן לעבוד? אם כן איפה , ואם אתם כבר עובדים אז ציינו גם כן..ואם אתם לא מתכננים ציינו למה..
3. רוב החברים התגייסו?לא ממש 4.מתי הגיוס שלך?13 מרץ 2007 (יעני- בזמן שיהיו מכוניות מרחפות, שיהיה סקייטבורד ללא גלגלים, שיהיו גורדי שחקים בכל הארץ, שנוכל להכניס גלולה למיקרוגל ולקבל ארוחה שלמה אחריי שלוש שניות) 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) משקי"ת ת"ש. טוב, לא. לא ממש יודע...קרבי אבל 6.מתכנן דברים לחופש? מתכנן 7.ואיך החופש עד עכשיו..? לא לפי התכנון

a 90s Noah

New member
8 חודשים זה כלום זמן

סתם זה מלא. מה עם להקדים? ומה סימנת במנילה? אם תהיה מש"קית ת"ש אני מזמין אותך להחליף את שלי
. המעצבנת הזאת חוץ מלהגיד שהיא לא פ"פית כששואלים אותה אם יש עיתונים היא לא עושה כלום, וסתם באה עם שאלות מעצבנות בשעת ת"ש.

yanivtr

New member
סימנתי

תותחנים. אבל גם סימנתי סטילים. אני לא יודע ממש אם אני רוצה (לא שאני יעבור את הגיבוש בכ"מ) לכן אני לא ממש יודע איפה אני אהיה בסוף. אם לא סטילי"ם אז מין הסתם שאני אגמור בתותחנים. ואני ממש לא שלם עם ההחלטה, אבל וואטאבר. ובעניין של הלהקדים- זה הבעיה- שעדיין לא ממש החלטתי מה אני רוצה. ואם אני רוצה סטילים הגיבוש הבא זה בדצמבר..ולהתגייס במרץ. קיצר, סתם מסתובך...

הנה

.נסעת כבר לחו"ל עם חברים/משפחה? אם כן , לאן ולכמה זמן? פעמיים לאמריקה לחודש וחודש וחצי .2 מתכנן לעבוד? לא כבר אין כוח 3. רוב החברים התגייסו? כן מזמן =/ 4.מתי הגיוס שלך? 17.8 5.יודע את התפקיד? (אם כן..מהו) לא 6.מתכנן דברים לחופש? כבר עשיתי כל מה שתכננתי 7.ואיך החופש עד עכשיו..? כיףףףףףףף

למעלה