XDDD
יש לי כל מיני הערות שכתבתי לעצמי באמצע הסרט *מפשפשת במגרה* הנה: בהתחלה -
"im so good looking, yap!" - ג'וני. בקטע של האומבים לומפים מפילים כדורים גדולים לשוקולד משום מה -
"אנחנו אנשים קטנים ואנחנו נפיל כדורים למים מואהאההאהאה". בקטע של ג'וני דפ יוצא להצלת האומבים לומפים -
"ג'וני דפ הצייד הנועז עם האיפור הלבן יוצא להצלת העולם! (האיי!)" סתם באיזשהו קטע -
, "הי הי הי!" בקטע שג'וני מדבר עם האומבים בשפה לא מובנת שכוללת טפיחות מוזרות על החזה (יאמי) -
"אני יודע שפות של אנשים קטנים ואתם ל-א"

בקטע שאוגוסטוס נופל לנהר:
"איזה באסה." "איזה יופי, ילד שמן הולך להישאב לתוך הצינורות שלי! הידד!" בקטע שהלומפים רוקדים עם תלבושות אדומות:
- "אנחנו האנשים האדומים מהפסטיגל! מואהאהאההאהא!" בקטע שהם עושים דברים מוזרים עם הידיים:
"סוגדים לרוני דואני! סוגדים לעגלת סופרמרקט!" בקטע שג'וני מדבר אל אמא של הילד הצרפתי השמן ואומר לה שמעדן אוגוסטוס לא יהיה טעים: "כאילו אני ציני וחתיך את כאילו שמנה ומכוערת, אז מה את מדברת אליי בכלל כאילו." בקטע שהוא מדבר אל אחת הילדות הקטנות והמעצבנות ואומר לה לא לעשות משהו: "אני אאנוס אותך אם לא תקשיבי לי ילדה קטנה ומעצבנת [-} בקטע שהוא אומר "נכון זה מגניב"? בחדר המצאות: "נכון זה מגניב?" לא.
בקטע שהוא אומר שהמכונת מסטיקים מיוחדת וחוטף התקפה: "יודעים למה?! יודעים למה?!
כי.. כי.. כי אנסתי אותו לגמרי בעצמי!" בקטע שהוא אמר שהוא המום: "אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה". זה היה נדרש.
"ה.. פפ.. פפפ.. פפפפ.. פארנטס" XDDDD

בקטע שהוא אומר שמי ידאג לאומפים כשהוא לא יהיה: "מי יאנוס אותם כשלא אהיה?!" בקטע שאבא של אחת הבנות שואל אותו איך אפשר להציל את הבת שלו: "אני לא יודע! זה לא כאילו שאני חכם ציני חמוד ושרמנטי או משהו כזה!" [הכי קרע אותי] בקטע שאחד האבות שאל אותו אם הוא משתמש במכונה משוכללת והוא ענה במין נימה קורעת: "לא, האהא (קרע אותי), היהי, איזה מוזר אתה!" XDDDDDDDDD

וסתם הערות: "וגם בזבוז של אומפה שאי אפשר לאנוס!" "אני חייזר מואהאהאההא"
כמה מאוסף ההערות הסופר-דופר-מצחיקות שלי