שאלון קצרצר

ybenor

New member
שאלון קצרצר

אוקיי אנשים שמתי לב שכולם מכירים את השמות של כולם ורק אני תקועה בחוץ
אז: איך קוראים לך: בן/בת כמה את/ה: מאיפה את/ה: זהו וככה אולי אני אכיר כמה ממכם תודה!

עונה

איך קוראים לך: סיגל בן/בת כמה את/ה: 15 מאיפה את/ה: איזור השפלה
ותני לאנשים קצת זמן לענות, הם לא כל היום על האינטרנט.. מקווה שתשתלבי בהצלחה

Gizmo16

New member
מי לא כל היום על האינטרנט?!../images/Emo28.gif

את אולי
סתםסתם, אבל אני כן, אז אל תעשי סתם הכללות
טוב נו, יותר כמו 12 שעות ישנה 12 שעות על האינטרנט

Gizmo16

New member
בוא נראה איך אפשר../images/Emo28.gif

לעשות את השאלון הזה ארוך
איך קוראים לך: שמי הוא קסם. ולא, זה לא כינוי
זה השם האמיתי שלי. כןכן. ולא, ההורים שלי לא שונאים אותי. בעצם, אני חושבת שהם לא שונאים אותי
בן\בת כמה את\ה
אני בת 16 עוד מעט 17...
מאיפה את\ה: מקום מרוחק
לא אגיד את שמו מטעמי סודיות אבל אם מסתכלים במפה על הגבול עם לבנון ולוקחים משם בערך חצי סנטימטר דרומה- שם אני
(היה חשוב לי נורא לציין את ה"דרומה" כדי שתדעו שאני לא גרה בלבנון
) נו, הצלחתי, יצא ארוך

dairy milk

New member
לא. ../images/Emo98.gif

ואת! את קסם! את גדולה! בואו כולנו נשחק בוב הבנאי!

Gizmo16

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

תוהה למה הכוונה ב"את גדולה"
יאללה. איך משחקים

dairy milk

New member
../images/Emo6.gif

זה כזה.. אממ.. שעושים.. אה.. את תמשיכי מכאן, נכון? :-O חעחע, ראיתי היום צ'ארלי והשוקולד - מהיום כשמישהו ישאל אותכם מה זה מואהאהאה או חיחי או היהי, תשלחו אותו לראות את זה XDD ג'וני דפ כזה גדול XDD (לא כמוך. את. גדולה. המבין יבין
)

Gizmo16

New member
אבל מי זה המבין הזה../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

שיסביר לי גם
that's called canibalism
ארג, הבנאדם שכתב את התסריט פשוט גאון
להכניס את המילים קניבליזם ו-frowned upon באותו משפט

dairy milk

New member
XDDD

יש לי כל מיני הערות שכתבתי לעצמי באמצע הסרט *מפשפשת במגרה* הנה: בהתחלה -
"im so good looking, yap!" - ג'וני. בקטע של האומבים לומפים מפילים כדורים גדולים לשוקולד משום מה -
"אנחנו אנשים קטנים ואנחנו נפיל כדורים למים מואהאההאהאה". בקטע של ג'וני דפ יוצא להצלת האומבים לומפים -
"ג'וני דפ הצייד הנועז עם האיפור הלבן יוצא להצלת העולם! (האיי!)" סתם באיזשהו קטע -
, "הי הי הי!" בקטע שג'וני מדבר עם האומבים בשפה לא מובנת שכוללת טפיחות מוזרות על החזה (יאמי) -
"אני יודע שפות של אנשים קטנים ואתם ל-א" :p בקטע שאוגוסטוס נופל לנהר:
"איזה באסה." "איזה יופי, ילד שמן הולך להישאב לתוך הצינורות שלי! הידד!" בקטע שהלומפים רוקדים עם תלבושות אדומות:
- "אנחנו האנשים האדומים מהפסטיגל! מואהאהאההאהא!" בקטע שהם עושים דברים מוזרים עם הידיים:
"סוגדים לרוני דואני! סוגדים לעגלת סופרמרקט!" בקטע שג'וני מדבר אל אמא של הילד הצרפתי השמן ואומר לה שמעדן אוגוסטוס לא יהיה טעים: "כאילו אני ציני וחתיך את כאילו שמנה ומכוערת, אז מה את מדברת אליי בכלל כאילו." בקטע שהוא מדבר אל אחת הילדות הקטנות והמעצבנות ואומר לה לא לעשות משהו: "אני אאנוס אותך אם לא תקשיבי לי ילדה קטנה ומעצבנת [-} בקטע שהוא אומר "נכון זה מגניב"? בחדר המצאות: "נכון זה מגניב?" לא.
בקטע שהוא אומר שהמכונת מסטיקים מיוחדת וחוטף התקפה: "יודעים למה?! יודעים למה?!
כי.. כי.. כי אנסתי אותו לגמרי בעצמי!" בקטע שהוא אמר שהוא המום: "אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה". זה היה נדרש.
"ה.. פפ.. פפפ.. פפפפ.. פארנטס" XDDDD :D בקטע שהוא אומר שמי ידאג לאומפים כשהוא לא יהיה: "מי יאנוס אותם כשלא אהיה?!" בקטע שאבא של אחת הבנות שואל אותו איך אפשר להציל את הבת שלו: "אני לא יודע! זה לא כאילו שאני חכם ציני חמוד ושרמנטי או משהו כזה!" [הכי קרע אותי] בקטע שאחד האבות שאל אותו אם הוא משתמש במכונה משוכללת והוא ענה במין נימה קורעת: "לא, האהא (קרע אותי), היהי, איזה מוזר אתה!" XDDDDDDDDD :D:D:D וסתם הערות: "וגם בזבוז של אומפה שאי אפשר לאנוס!" "אני חייזר מואהאהאההא"
כמה מאוסף ההערות הסופר-דופר-מצחיקות שלי :)

dairy milk

New member
עונה, יאמי

ואל תרגיש/י רע, אותי אפחד לא מכיר ממילא
איך קוראים לך: דרדסית שמשון, נעים להכיר.
בן/בת כמה את/ה: קשה לחשב ת גילי, מכיוון שמעולם לא ספרתי אותו. גובהי 5 נעליים. (של תינוקות, דה).
מאיפה את/ה: מהמאדים בעיקרון, אבל היגרתי לעפולה, בירת עמק יזרעאל הנאווה.

למעלה