שאלון קצרצר...:)

Pink Ego Box

New member
שאלון קצרצר...:)

טוב, אז לפי מה שהבנתי, מעריצי מיוז מתחלקים לשתי קבוצות. אלו שאוהבים את מייקרו קאטס ואלו שלא... (אני במקרה משתייכת לאלה שאוהבים את השיר. מאוד.) הנה שאלון קצר- -האם את אוהב את השיר מייקרו קאטס? כן/לא -אם כן, מה הדבר האהוב עלייך בשיר? (הליריקה, המוזיקה, הקול הצומרני והגבוה של מת'יו, האווירה של השיר, אחר..) -אם לא, מה אתה לא אוהב בו? (כנ"ל...) -אם כן, האם אהבת אותו כבר בהתחלה, או שלקח לך זמן להתרגל אליו? (בכל זאת, זה שיר... הממ... מיוחד) -אם לא, תן עוד שם של שיר שאתה לא מחבב במיוחד שלהם. (לא היה לי מה לשאול...חח) אני יודעת שזה שאלון מפגר, אבל באמת עניין אותי לדעת אם אנשים פה אוהבים אותו או לא...

NiKi†a

New member
../images/Emo2.gifמי לא אוהב את השיר מי!?

-האם את אוהב את השיר מייקרו קאטס? כן! -אם כן, מה הדבר האהוב עלייך בשיר? (הליריקה, המוזיקה, הקול הצומרני והגבוה של מת'יו, האווירה של השיר, אחר..)- הקול הגבוה של מת'יו בעיקרון..והמוזיקה. -אם כן, האם אהבת אותו כבר בהתחלה, או שלקח לך זמן להתרגל אליו? (בכל זאת, זה שיר... הממ... מיוחד)- לא זוכרת אם התחברתי אליו בהתחלה..אבל הייתי מכורה גם אליו כמה שבועות.

Tommy The Cat

New member
יש מישהו כזה?../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

האם את אוהב את השיר מייקרו קאטס? כןןןןןןןןן -אם כן, מה הדבר האהוב עלייך בשיר? (הליריקה, המוזיקה, הקול הצומרני והגבוה של מת'יו, האווירה של השיר, אחר..) כל מה שאמרת פה:] אבל במיוחד את הפריטה של הבתים, והסיום הענקקק -אם לא, מה אתה לא אוהב בו? (כנ"ל...) גרר -אם כן, האם אהבת אותו כבר בהתחלה, או שלקח לך זמן להתרגל אליו? (בכל זאת, זה שיר... הממ... מיוחד) love at first sight:] -אם לא, תן עוד שם של שיר שאתה לא מחבב במיוחד שלהם. (לא היה לי מה לשאול...חח) אממ ת'אמת שכן... Spiral Static[שירן לא להרוג אותי]

shklar1

New member
טוב נו אם כבר משעמם אז למה לא P:

-האם את אוהב את השיר מייקרו קאטס? כן
-אם כן, מה הדבר האהוב עלייך בשיר? (הליריקה, המוזיקה, הקול הצומרני והגבוה של מת'יו, האווירה של השיר, אחר..).. העוצמה שהוא מעביר. -אם כן, האם אהבת אותו כבר בהתחלה, או שלקח לך זמן להתרגל אליו? (בכל זאת, זה שיר... הממ... מיוחד) - אז זהו שלקח לי זמן לאהוב אותו... בפעמיים הראשונות ששמעתי אותו לא ממש אהבתי. אחרי הרצה של Origin עוד כמה פעמים במערכת הגעתי למסקנה שזה אחד המיוזים האהובים עליי... שליטה כזאת בקול, עדיין לא ראיתי. -אם לא, תן עוד שם של שיר שאתה לא מחבב במיוחד שלהם. (לא היה לי מה לשאול...חח) TSP... סורי :|

O L g i T

New member
מייקרוקאטס ../images/Emo99.gif

הגאונות!!!!! -האם את אוהב את השיר מייקרו קאטס? ב-אאאאארור!!!!! -אם כן, מה הדבר האהוב עלייך בשיר? הכללל הכל! שיר פשוט גאוני! -אם לא, מה אתה לא אוהב בו? ~.~ -אם כן, האם אהבת אותו כבר בהתחלה, או שלקח לך זמן להתרגל אליו? אני חושבת שהייתי צריכה לשמוע אותו פעמיים רצוף בשביל להבין שהוא גאוני -אם לא, תן עוד שם של שיר שאתה לא מחבב במיוחד שלהם: groov? groovie? איך קראו לשיר הזה? זוועות

Latisia

New member
אניאני

האם את אוהב את השיר מייקרו קאטס? אני לא שונאת את השיר, הוא בסדר אבל אני גם לא מממש מטורפת עליו. (= מה הדבר האהוב עלייך בשיר? המוזיקה והאוויריה של השיר. הלירקס טוב! אם לא, מה אתה לא אוהב בו? הקול הצומרני והגבוה של מת'יו. הפעם אל אהבתי את זה.:/ אם כן, האם אהבת אותו כבר בהתחלה, או שלקח לך זמן להתרגל אליו? בהתחלה שמעתי אותו קצת והוא לא עניין אותי ממש. אחרי כמה זמן התחלתי לשמוע אבל אני לא מתה עליואבל הוא בסדר. אם לא, תן עוד שם של שיר שאתה לא מחבב במיוחד שלהם: לא נראה לי שיש כזה

למעלה