שאלון קצרצר

i l i

New member
המשך../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית ברמות.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.. יש לו המון שימושים.. חח סתם.. הוא יותר טעים ותמיד יש לי פצעים בלשון ועגבניה שורפת! 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? גם וגם.. למרות שהרים כי בחוף חושפים תבטן שלי...:( 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? מעורב 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל שיר מזרחי.. אבל זה צחוק של רחמים.. 60. שיר שגורם לך לבכות: טיטאניק, ועוד איזה שיר לא מוכר.. 61. השיר של כל הזמנים: ג'יני אין א בוטל.. של כריסטינה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אני לא מאוהבת כרגע.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: תותים!! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כל מה שנשאר 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כל מה שנשאר 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? חיצונית, גבוהה בערך מטר שישים ומשו, שיער חום גלי מהמם!! חח מאוהבת בו.. אמממ רגילה לא שמנה ולא רזה בכלל!! אממ התנהגותית, אני רגישה לאללה, ומתחברת מהרף אני אוהבת לריב עם אנשים, ודי אוהבת להתלבש ולהסתדר, ולהשקיע, אני יצירתית לאללה, ואני חולה על החניכים שלי (הם הכי חמודים!!) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הילה נוית ספיר (סדר אקראי שלא ירביצו לי..!!) אופיר יקיר ודניאל! 68. הגלידה הכי טעימה? שוקובו וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?יושר, אי אגואיסטיות, דאגה לזולת, הומור, אכפתיות, השקעה אחד בשני!! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ד' שלימדו אותי להתשמש באייסיקיו.. או לפני.. אני זוכרת לפי זה משו כזה.. או כיתה ה'.. או ו'.. לא זוכרת!! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז! חח סתם.. לקהילה שלי במסנ'.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?זהירות בנות, אופנה, שופינג. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ili- i love **** הסיפור מאחוריו, אני אהבתי מישו שמתחיל ב-I וזה גם איי לוב ישראל.. חח לא משנה.. וחברה שלי גם ככה (אילו- i love u.) וזה ככה מלא זמן.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא היא נכחדה.. יותר מדי זיופים.. 75. באיזה פורומים אתה? אותו אלו כמו למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע... מתנהגת אליו יותר יפה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העיניים, והכפות ידיים.. שלא יהיו שעירות!! 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.. גדולות מדי..! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?בוהה בחלל 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בוהה בקיר 83. מה התחביבים שלך? אינטרנט, וכל שאר הזמן לחברים ולאחיינית המקסימה שלי!! (דניאל) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אותה.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את התיק שלי ואת התכולה שלו (כסף, דרכון, ת.ז בקרוב, אממ כרטיס קופ"ח פלאפון) מזוודה עם בגדים, ותמונה של מי שאני אוהבת(משפחה חברים..) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? בת ים. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב- יוצאים לבלות!! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? רישיון.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים אני בקושי אוכלת בבוקר ובערב.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לחם ויין, כמו ישו.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מחזיק מפתחות שחברים שלי קנו לי ליומולדת 15 עם חריטה של ili 92. מי החברים שלך בפרום? שלי, מיתר,שיר, גל, חן, המנהלות, כולם בעצם.. נוו חוצ מענת!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הרגע... הכנתי פליירים לחניכים, ואני מתחילה להתנדב נגד סמים! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת.. אפחד לא היה צריך.. אני עוזרת תמיד שמישו צריך אבל לא נתקלתי במקרה כזה.. אולי בסופר למוכר וכל מיני.. לא זוכרת.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? הרגע לאמא ואבא שהלכו לישון! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא אכפת לי אבל שיהיה השמות של ההורים שלי, שידעו מי אני! כאילו שאני הבת שלהם.. שאף אחד לא ישכח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איפה שאני..! מה שאני עושה הרגע זה מה שאני רוצה לעשות! (ועם עוד איזה מישו חסוי..) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי רבה עם אחותי בדיוק שהיא ילדה את דניאל ואז הייתי מסכימה ללכת לבית חולים! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?שוויץ 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא! ממילא אח"כ אני אמות מייסורי מצפון..

נורא קצר... ../images/Emo6.gif

1. שם:שרון 2. גיל:13 3. תאריך לידה:91\2\27 4. כינוי:מושי החיפושית 5. תכונה טובה:נדיבה 6. תכונה רעה:נוטה לעציבות 7. חולשה:לחץ 8. אובססיות:בישול 9. פאדיחה:אכילת חמאה כשהייתי תינוקת 10. כאב:אהבה 11. משאלה:שיהיה לי חבר רציני 12. זיכרון רע: ריב עם אמא 13. זיכרון טוב:אכילת הבורגר הראשון שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אכילת חמאה 15. געגוע:ילדות 16. פחד:לא להצליח 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המשפט:"את מרותקת" 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:פורים 20. אוכל מועדף:מלפפון חמוץ 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:טונה עם גבינה 22. שתיה מועדפת:דיאט קולה 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף:במבה 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:אדום ססגוני 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:הייתה
29. ספורט מועדף:ריצה 30. מספר מזל:2 31. ספר:אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33. סרט: דרגון פליי 34. שחקנ\ית:נירית קופל 35. זמר\ ת:שירי מימון 36. סדרה מעודפת:רבלדה, ג'ואן מרקדיה 37. מקצוע אהוב:אין 38. מקצוע שנוא:הכל 39. מקום בעולם:אי בודד 40. המעשה הכי נועז שעשית: אכלתי דיונון 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אכלתי דיונון 42. פריט לבוש מועדף:חצאית מיני 43. ההמצאה של כל הזמנים:תכשיר נגד יתושים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ! דהה 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? דהה 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? דהה 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: פרח נתתי לנורית\שייגעצ 60. שיר שגורם לך לבכות: שמע ישראל אלוקי\שרית חדד 61. השיר של כל הזמנים: פרח נתתי לנורית\שיייגעצ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: הימים שלנו\יהודים 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הימים שלנו\יהודים 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Evanescense - Taking Me Over 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: רז, ענת, עדי, נעמה, ליטל 68. הגלידה הכי טעימה? פיצפוצים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הומור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרים של dollz 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מיכאלה, זהירות,בנות! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם סיפור ארוך 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? זהירות,בנות!, מיכאלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מרגישה חרא עם עצמי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 אחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן! היא הכי מצחיקה שיש 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? לרקוד ולבלות עם חברותי הכי טובות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את האהוב שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דובי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? גיטרה חשמלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת נישנוש! (אין שעה מדויקת) 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?הכי הרבה ג'נק פוד שהייתי מוצאת... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדובי שלי-פינקי 92. מי החברים שלך בפרום? כולם! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עשיתי ביביסיטר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? משןגעת לגמרי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אי בודד עם האהוב שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מצבים מביכים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אי בודד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן

למעלה