שאלון קצרצר

שאלון קצרצר

לקוח מפורום הומור בנענע ולשאלות 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

משעמם לי אז אני יענה

ראשונה... לשאלות 1. שם:יערה 2. גיל:13 3. תאריך לידה:26.6.91 4. כינוי:קריימר 5. תכונה טובה:נדיבה 6. תכונה רעה:רגשנית 7. חולשה:לשוקולד 8. אובססיות:עדיפ שאני לא יתחיל 9. פאדיחה:------חסוי------ 10. כאב:הא? 11. משאלה:שאני ורישי נישאר לנצח 12. זיכרון רע:גיא ואני לא יפרט מי שמבין מבין 13. זיכרון טוב:רישי =]]]] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהמטפלת שלי בגיל חמש ניסתה לזרוק אותי מהמרפסת=\ היא הייתה על סמים.. 15. געגוע:לאחותי 16. פחד:להישאר לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"יערה סדרי ת'חדר" 18. קמיע [אם יש]:טבעת שהחניכה שלי לפני שהאי טסה לאוסטרליה לשלוש שנים נתנה לי 19. החג האהוב עליך:חנוכה=]]] 20. אוכל מועדף:הכול=\ 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גפילטע פיש זז בעעע 22. שתיה מועדפת:אייש קפההה[גם אני מכורה...] 23. קינוח מועדף:שוקולד שוקולד שוקולד 24. ממתק מועדף:ראה הודעה קודמת 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד [דה.] 26. צבע מועדף:כתום 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:היה דג שקראו לו יוספ נחשב? 29. ספורט מועדף:שחייה 30. מספר מזל:26 31. ספר:סולם יעקב 32. סרט דיסני מועדף:הרקולס 33. סרט:ללכת הכול 2 0מומלץץץ מתיו פרי הכוסון שמה] 34. שחקנ\ית:יניב לוי 35. זמר\ ת:אורית שחפפפפפפפפפ יואו איזה מושלמת...[T.T] 36. סדרה מעודפת:מיכאלה וחברים 37. מקצוע אהוב:אזרחות 38. מקצוע שנוא: מתמתיקה..[דה.] 39. מקום בעולם:הוליווד:) 40. המעשה הכי נועז שעשית:אמרתי למושי...[שרון...] אתמול משו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הכרתי את גיא..[דפוק מטומטם אידיוט בן זונה וכ'ו] 42. פריט לבוש מועדף:גופייה קסטרו 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב=\ 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיצ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא[אחרי מה שהוא עשה לי בעע] 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס?לא סתם מכנס מכנס יפה! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? האמא של הבזבזניות אני חחח 52. מלפפון או עגבניה?רררר סוטים סתם מלפלפון 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישוןןן 55. חוף או הרים? חופ 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גופיה :p 59. שיר שגורם לך לצחוק:עשב עישנתי עם נורית 60. שיר שגורם לך לבכות:לא קל של היהודים 61. השיר של כל הזמנים:עוד ארון אחד של היהודים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין לי שמן של מוסך 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אמן 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:עוד ארון אחד 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כל השירים של היהודים אבל הכי אינטרמת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? הא? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:טניה וליט 68. הגלידה הכי טעימה?שוקו שוקו שוקו עם פצפוצי שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?ידעת להקשיב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?היידפארק ות-פוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?זהירות בנות תנ"ל ואקזיט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?יערה טיפ טיפ בגלל שקראו לי באיסי טיפ טיפ וידיד שלי רשם אותי אז יערה טיפ טיפ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?מאוד 75. באיזה פורומים אתה?הרבה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה עצבון...אהמ שרון..[את זוכרת את לירון חחחח] 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?הזרועות ררררר לגברים שיש להם זרועות כאלה ....אוי אוי 78. יש לך חבר\ה?כן רישייייייייייי 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?חחח לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים[דה.] 83. מה התחביבים שלך?לכתוב שירים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?טניה ליטל וחן וכמובן רישי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקמן שירים של היהודים פלאלפון ותמונה של רישי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?קופ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אורית שחפ 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לשוןןןן 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הטבעת 92. מי החברים שלך בפרום?כולם אבל הכי שרון 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לפני שנה התנדבתי בבית אבות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני שבוע ראיתי זקנה ברחוב עם עגלת קניות מלאה בקרטונים נצבט לי הלב אז נתתי לה עשרים שקל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני כמה שבועות לגיא אבל זה עבר תודה לאל 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אי וויל בי בק 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם רישי על שפת הים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי בוטחת בזבל הזה גיא 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אוסטרליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא

קצרצר?! 100 שאלותת..ממש...טוב שיהיה

1. שם: יסמין בן חיים 2. גיל: 12 וחצי מותר לי להגיד 13? 3. תאריך לידה14/12/91 4. כינוי: ג'סי, ג'זמין, ג'סיקה ,יס 5. תכונה טובה: אין...(שיו איזה אהבה עצמית... 6. תכונה רעה:תוקפנית...לפעמים...תזהרו :) 7. חולשה: לאוכל 8. אובססיות: לודעת... 9. פאדיחה: זה ארוךךך 10. כאב: ביד?! 11. משאלה: שאני יהיה כבר בת 13? אם אני יגלה לכן זה לא יתגשששש 12. זיכרון רע: תקופת גן...חיחי...סתם לא 13. זיכרון טוב:לונהפארק? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שלמדתי לעשות בסיר! חיחי...או שלאאאא 15. געגוע: לגן 16. פחד:מהחושך 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המור ה שלי לערבית (סליחה סליחה סליחה ז' שלוש! למה אני צריכה למצוא את עצמי נובחת כאן?) 18. קמיע [אם יש]:אין... 19. החג האהוב עליך: פוריםםםם 20. אוכל מועדף: שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ירקות 22. שתיה מועדפת: מים... 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: קליק אוקייי 25. עוגה מועדפת: גבינה יאמיייי 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: אחותי הקטנה... 28. חיית מחמד [אם יש]: גם אחותי הקטנה 29. ספורט מועדף: קרטה (טוב מה רציתם גולף?) 30. מספר מזל: 6 31. ספר: הארי פוטררררררררררררררררררררר 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה 33. סרט: לודעת 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: מדעי הדשא...(והמבין יבין) 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ספרות ערבית לשון תנ"ך הבעה היסטוריה גאוגרפיה...להמשיך? 39. מקום בעולם: הבית! 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמממ אמממ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נולדתי... 42. פריט לבוש מועדף: חולצה ומכנסיים אלה מה?! 43. ההמצאה של כל הזמנים: החדר שליייי 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףףףף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא כ'פת לי אם זה לא שלי... 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? לא זה ולא זה 53. קור או חום? קום 54. לישון או לקום? לישון! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ?! 60. שיר שגורם לך לבכות: ?! 61. השיר של כל הזמנים: ?! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "זה רק אתה" של גלי עטרי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואו...יש לי עוד זמן... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר?! מה אנחנו דיסקו םה!? סה"כ אני מתה...למרות שזה דווקא משמח... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: בואי של ברי השולטטט 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אין כוח...:) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מיה אמממ...וחן ו...רעות וזהו נראה לי... 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שתעשה רק מה שאני רוצה...:) סתם... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? איזה שאלות ברורות... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני לא... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חומי...ויש סיפור ארוך ומיגע... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? לא שאלתם את זה כבר?! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא...מי אוהב אותי בדיוק?! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פרצוף... 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 (א)חיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לאאאאאאאאאאאאא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתובבת לצד השני וממשיכה לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור... 83. מה התחביבים שלך? להרביץ לאנשים שמעצבנים אותי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את עצמי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כריש...מכפת לי כולם יפחדו ממני! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מתנה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אוף איזה שאלות מעצבנותתתת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שעונייייייי 92. מי החברים שלך בפרום? כולמני... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אפעם 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? בכיתה ה' 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן קבורה בכיף יב"ח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם המיטה בחדר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי חוזרת לבטן של אמא שלי ודואגת לא לצאת משם 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בכל מקום מה שבטוח רק לא פה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? תלוי מי זה....

gilliosh

New member
אני!!!!../images/Emo41.gif|איאווין|

1. שם: גילי 2. גיל: 12- בקורב 13 (בנובמבר) 3. תאריך לידה: 30/11/91 4. כינוי: יש הרבה... גילגול, נמו, גילה, גילונת ועוד ועוד ועוד 5. תכונה טובה: רגישה... זה מה שהמורות אומרות לי תמיד... 6. תכונה רעה: קמצנית, תוקפנית, אנוכית, מגעילה... יש הרבה הרבה הרבה! 7. חולשה: בידים... (?) 8. אובססיות: לאורלנדו בלום ולגלידה. ולשינאת המורה שלי! 9. פאדיחה: איייייייייין 10. כאב: מה כאב? העקיצה שלי ברגל!... 11. משאלה: ש... אני יפגוש את אורלנדוווו 12. זיכרון רע: סתכלו בזיכרון הטוב... אז אבא שלי שכח את המצלמה בחדר! 13. זיכרון טוב: כנ''ל... טוף נו שהיינו בחופשה (חינם! מהעבודה של אבא שלי) במלון סאן רייס באיילות... אז הם הביאו לשם את שרית חדד... והיא עשתה הופעה וכככככל האנשים רצו לפוש אותה אחרי שזה נגמר ורק אני ועוד שני אנשים בערך פגשנו אותה!! היא ממש מתוווקה!!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי 15. געגוע: לחברה שלי בפריייייז 16. פחד: מג'וקים! הם כאלה מגעילים! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים מזרחיים.... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חג סיום השנה? 20. אוכל מועדף: פשטידות... ופיצה... ואורז (של הקיבוץ!)... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ברוקולי! ותרד! וכל דבר ירוק בעצם! 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה לימון!!! וגם מילקשייק שוקולד... 23. קינוח מועדף: מילקשייק... וגם העוגות של סבתא שלי! 24. ממתק מועדף: פסק זמן כדורסל כזה... הכחול! 25. עוגה מועדפת: לא יודעת! 26. צבע מועדף: כתום, טורקיז וורוד... 27. חיה מועדפת: דולפין... 28. חיית מחמד [אם יש]: זואי! הכלבה הבת 95 שלי! יש לה שערות לבנות... 29. ספורט מועדף: אין כזה דבר! למרות שאני רוצה לשחק טניס. 30. מספר מזל: 8,6 31. ספר: הארי פוטר... וגם כל סדרת היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון (1. אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות 2.זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים 3. נונגה נונגה!) 32. סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמו... ואלדין.. 33. סרט: שר הטבעות 34. שחקנ\ית: אורלנדו בלום!!! והתאומות אולסן... 35. זמר\ ת: אבריל לאבין 36. סדרה מעודפת: אני רואה לפעמים מיכאלה וערב טוף עם גיא פינס... 37. מקצוע אהוב: מה??? 38. מקצוע שנוא: כולם!!! ביחוד מתמטיקה! 39. מקום בעולם: אנגליה!!!! אוף אני רוצה לעבור לשם ויש לנו אפשרות! אבל אמא שלי אוהבת את העבודה שלה יותר מידי! 40. המעשה הכי נועז שעשית: שיניתי לגמרי את החדר שלי (כולל לצבוע וכו')... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת! 42. פריט לבוש מועדף: מכנסים וחולצה (אולי)? 43. ההמצאה של כל הזמנים: המצלמה! והמחשב! אה וגם המראה! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: לא יודעת! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? מה? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא מה אני דוסית? 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוווווס 48. שקיעה או זריחה? לא יודעת 49. בליינד דייט- בעד או נגד? פחחחח... מה זה? 50. ג´ינס או סתם מכנס? ... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? נחשו! בזבזנית בטרוף! 52. מלפפון או עגבניה? אפחד! עדיף אפונה! 53. קור או חום? קור בחום וחום בקור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הריייייייים <אוסטריה
!) 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? שניהם ביחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: אמא, תביאי לי עוף עם צ'יפס! 60. שיר שגורם לך לבכות: יונתן הקטן... 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: if you come to me של אטומיק קיטן... זה הסבר ארוך! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: מילקשייק 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אני עצמי ורק אני עצמי (מספיק טוף?) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מור, לינוי, אראל, כרמל, בר, נועם... יש עוד להמשיך? 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו+וניל... 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא חברה שלי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מה? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרים של בניית בובות וכאלה... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אולי... זה? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי שלי הוא gilliosh ומי שישים לב זה לא גילוש אלא גיליאוש! למדנו משו כזה מגניב מי שרוצה לדעת שיגיד כי זה ארוך. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מה? 75. באיזה פורומים אתה? זה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? חחח... בדיחה טובה בעצם! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט/עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 קרציות בידיוק. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן... יש לי ילד בכיתה שהוא בדיוק כמו אח אחד שלי והוא כזה מצחיק (כמו אח שלי)... אבל הוא לא חבר שלעי או משו סתם כזה... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתהפחת לצד השני וחוזרת לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מחסה אתץ עצמי בשמיכה... 83. מה התחביבים שלך? מחשב, לישון, לבהות במחשב בתמונות של אורלנדו (נשבעת לכן!) ועוד הרבה דברים שאין לי כוח לפרט עכשיו! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? למה ללכת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מסרק, סיכות וסרט! (לשיער)... ובגדים כמובן. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר... אבל רק בחופש! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת שתיים עשרה ורבע! 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חחח מה? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? זה סיפור ארוך... 92. מי החברים שלך בפרום? חומי <הכי טובה>... וגם כל השאר כמובן! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא נעים, לא נעים... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אופסי... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אף פעם. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 'נא לא לקפוץ על המצבה בין השעות שתיים לארבע'! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ההורים שלי בלונדון (עוד שבוע זה קורה!)... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: ההמגכעיכגךדכטכ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה אוף קורס. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא הבנתי!!!

גילי?! או לא!

סתם... אבל קראת את אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות? כי רציתי לקרוא אותו אבל לא ידעתי אם הוא טוב..אז לקחתי משו אחר...

gilliosh

New member
טוף...../images/Emo41.gif|איאווין|

על ילדה בת 14 (בספר הראשון) עם משפחה משוגעעעת וכל מיני דברים! היא גולדת בספרים ולגדעתי הוא ממש מקסים! אבל הוא לא מתאים לכל אחד!

gilliosh

New member
חח... טיקוניםםם../images/Emo41.gif|איאווין|

סתם סתם::::> תיקונים! גולדת=גודלת ולגדעתי=ולדעתי

p r u d e n s

New member
זה מוכר...../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

וארוך וכל הבלוגרים בעולם ענו על זה ואין לי כוח.

gilliosh

New member
חחח...../images/Emo41.gif|איאווין|

אבל זה העביר לי את הזמן... אז מה איכפת לי??? בדיקת חתימה V V V

i l i

New member
אני../images/Emo36.gif../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif

1. שם: חן אוזן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 10/02/1989 4. כינוי: חני\ חן, אוזן, אילי (רק אתם), בלונדה(ענת), אוזי וכו'.. 5. תכונה טובה: רגישה 6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: יולי, ורוד 8. אובססיות: ורוד ואשטון קוצ'ר 9. פאדיחה: אביב מרציאנו 10. כאב: יולי, סבא וסבתא (משני הצדדים)
. 11. משאלה:שהמלחמה תגמר 12. זיכרון רע: גזרה גבוהה 13. זיכרון טוב: מכנס דייגם ורוד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הקטע שאחיות שלי למדו אתי לקשור את השרוכים מתי שנמאס להם, תוכנית טלויזיה שקשורה באנשי ים כאלו לפני הרבה זמן, והשעות על גבי שעות שהיינו מבלים בים, וארצות הברית
15. געגוע: סבא סבתא(משני הצדדים) ויולי! אהה והידיד הכי טוב שלי שעבר דירה שנה שעברה (איתי) 16. פחד: על טבעי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:______ מת/ה. 18. קמיע [אם יש]: אממ שרשרת כזאת בצורה אליפסה שבסוף זה ישר ורשום עליה כמו שס רק ה-ש למעלה וה-ס למטה, וזה לא בדיוק שס זה רק הצורה. 19. החג האהוב עליך: שבועות ול"ג בעומר 20. אוכל מועדף: ספגטי ברוטב שמנת ופטריות ומרשמלו עם שוקולד מומס על! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד!! 22. שתיה מועדפת: מיץ ענבים 23. קינוח מועדף: תותים וקצפת... 24. ממתק מועדף: אגוזי, חטיף- ביסלי גריל 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד עם פולל קצפת ודובדבנים 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: כלב ודגים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב ודגים 29. ספורט מועדף: שחיה וקפיצה לרוחק 30. מספר מזל: 7 31. ספר: האלכימאי 32. סרט דיסני מועדף:סוד הגן הנעלם, וסוד הממלכה הקסומה 33. סרט: לא רק בלונדינית 1+2 34. שחקנ\ית: ריס וויתרספון ואשטון קוצ'ר 35. זמר\ ת: כריסטינה וסלין דיון 36. סדרה מעודפת: שנות השבעים, מכושפות וסברינה 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה תקשורת (בקרוב) 38. מקצוע שנוא: פיזיקה 39. מקום בעולם: מיאמי(בקרוב) 40. המעשה הכי נועז שעשית: נכנסתי לפורום.. גנבתי מהתיק של המורה שלי את המבחן בזמן שהיא הייתה בכיתה! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אותו אחד 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים:גזרה נמוכה ובנים שיודעים להתלבש 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב!
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? ברור, הרי איך פגשתי אותכם?!!? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא סגורה על זה.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל.. יותר מלוכלך! 48. שקיעה או זריחה? גם וגם, זריחה לבוקר טוב, ושקיעה רומנטית! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת ל ניסיתי אבל כרגע אין לי בעיה לנסות.. מה שיהיה יהיה 50. ג´ינס או סתם מכנס? אני לא לובת סתם מכנס תפרטו יותר!

למעלה