שאלון קצרצר..

• פותח הנושא Blood
  • פורסם בתאריך

Blood

New member
שאלון קצרצר..

מיהם שלושת הפיצ'רים הטובים בליגה כיום??? שלי: מקום שלישי - בארי זיטו (הימור שלי - אוקלנד בוורלד סירייס) מקום שני - רנדי ג'ונסון (לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל) מקום ראשון - מי אם לא - אהובי מדוקס, שלמרות הפתיחה הרעה יתן (עוד) עונה של מעל 15 ניצחונות (היחיד שעשה את זה במשך 15 שנים רצופות!!!) אלו לפחות ההימורים שלי... ועכשיו אליכם..

SlamminDino

New member
שאלה מצויינת

ואני לא יכול לתת לך אותם ברשימה לפי מקומות אבל הנה מה שאני חושב. רנדי ג'ונסון וקורט שילינג חזקים מאוד לאריזונה. פדרו מרטינז הוא הכי טוב כשהוא בריא!! בארי זיטו הוא פיצ'ר יוצא מהכלל ובכלל לאוקלנד יש צוות טוב מאוד. קווין בראון פיצ'ר דומיננטי מאוד כשהוא לא פצוע והוא לא היה בשיא יכולתו בשנתיים האחרונות בדיוק בגלל סיבה זו. כמובן לא נשכח את מאדוקס שהוא התגלמות האמרה " בייסבול היא אמנות". גם גלאווין יכול לתת משחקים גדולים. יש הרבה פיצ'רים טובים מאוד בליגה ובשביל להחליט צריך לשאול את השאלה הבאה:נגד מי הכי לא היינו רוצים להתמודד? Well, האנשים שהזכרתי -- מריאנו ריברה באינינגס המאוחרים וגם פרנסיסקו רודריגז הצעיר שממש עשה בושות לכל מי שהתמודד נגדו ( והוא היה נגד האליטה של הליגה!!).

Blood

New member
מסכים עם הרוב... א-ב-ל

מריאנו ריברה הוא כבר לא מריאנו ריברה.. פרסיבל, נן, וכמובן סמולץ מאיימים יותר ממנו כיום כסוגרים...

SlamminDino

New member
שהוא יהיה בריא הוא הכי טוב

יגידו לך כל השחקנים במייג'ור ליג!! פרסיבל באמת היה לא רע בעונה שעברה, גם נן עשה את העבודה בדרך כלל. אין לי טענות לפיצ'רים הללו-- הם באמת יוצאים מהכלל אבל ריברה הוא הקלוזר שלי.

למעלה