שאלון קצרצר

וולפהרט

New member
שאלון קצרצר

אשמח אם בשרשור זה כל אחד יוכל לענות על כמה שאלות. שיתוף פעולה של כמה שיותר יוכל להביא לשרשור מעניין למדי:) אז הנה הן: כמה זמן את\ה כבר כותב\ת יומן חלומות? כמה חלומות צלולים בערך היו לך עד כה? כמה רחוק הספקת להגיע בהם?

לקשמי

New member
תשובות

אם לא מחשיבים את ההפסקות אז כבר כמה שנים. (בעצם גם אם כן מחשיבים את ההפסקות), עוד לפני שהתחלתי לתרגל חלומות צלולים, היו תקופות ארוכות שניהלתי יומן חלומות.
היו הרבה. אני כבר יותר משנתיים בעניין הזה אז כבר הפסקתי לספור. בלילה הלפני אחרון היו לי שני חלומות צלולים ארוכים!
בתקופה הטובה יותר של החלומות הצלולים הספקתי להגיע למצבים של שליטה על חפצים בחלום (למשל לגרום להם לזוז או לעמוד באוויר וכו'), שליטה על מצב התאורה ולהפוך דברים מסוימים לדברים אחרים. (כמו למשל להפוך גזע של עץ לשוקולד).

לקשמי

New member
כן

ואפילו כתבתי פה בזמנו על החלום הזה. אבל אין לי כוח לחפש את ההודעה הזאת עכשיו במעמקי הארכיון...

וולפהרט

New member
קראתי

חלום מגניב! במיוחד החפירה בעץ והוצאת שוקולד משם... אני אף פעם לא חושבת אפילו לנסות את מבחן המציאות של העברת יד דרך הקיר- כי מעולם לא עשיתי פעולה כזאת בשום חלום שלי, לא זכור לי

Lil KeKe

New member
תשובותתת

לא כותב... ואם כתבתי, אז כתבתי יומיים והפסקתי...
2 ...
רמת צלילות בינונית, לא הרבה זמן ....
סתם כי בא לי קרמבו...

Roy1232

New member
הממפף

כמה זמן את\ה כבר כותב\ת יומן חלומות? לא כותב כמה חלומות צלולים בערך היו לך עד כה? 6, באופן ספונטני לחלוטין כמה רחוק הספקת להגיע בהם? עשיתי את זה עם שוודית... אבל לא היה משהו, החלום לא היה באיכות טובה.

Roy1232

New member
חח אבל זה נדיר.

בחלום אחר ידעתי שאני חולם וניסיתי, אבל ההיא לא זרמה ולא היתה לי מספיק שליטה כדי לשנות את מהלך האירועים

וולפהרט

New member
עונה

אני כותבת כבר שנתיים ומשהו יומן חלומות. מיליתי כבר כמעט שתי מחברות שלמות של 72 דף (בשני הצדדים, עם כתב קטן...) עד כה היו לי בערך 10\ 15 חלומות צלולים אבל ברובם גיליתי את זה רק בסוף ולא הספקתי להנות מהם הכי רחוק שהגעתי בחלום צלול היה לחקור ולסרטט בחלום מפה מסועפת של כל המקום שבו הייתי+ שחזור מדוייק של זה כשקמתי בבוקר

silverhawk

New member
יכול להיות מעניין

נסי לעבור בפורטרוט על המפה שציירת ועל הפרטים לפני שאת הולכת לישון. זה יכול להוביל אותך רחוק לדעתי...

וולפהרט

New member
לא יוצא לי לעשות דברים כאלו

אף פעם לא כיוונתי חלום להיות משהו מסויים, הכל יוצא ספונטני וגם אם הוא נהיה צלול אני לא מנסה להרוס או לשנות אותו אלא לזרום איתו. אם כבר הייתי מעדיפה להיות שוב במקומות מחלומות אחרים, כאלו שלא חקרתי מספיק

jooxz

New member
התחלתי לכתוב יומן חלומות לפני שלוש שנים בערך

היה לי רק חלום צלול אחד, בו עפתי והפכתי רובה צעצוע לגיטרה באס (צריך היה להיות שם כדי להבין למה)

silverhawk

New member
שנגיד לך לא?

כמה זמן את\ה כבר כותב\ת יומן חלומות? כתבתי בערך שנה יומן חלומות לפני שהפסקתי. לפעמים, כשאני מתעורר וזוכר שהיה לי אחלה חלום אבל לא זוכר את הפרטים שלו, אני בהחלט מצטער על זה... כמה חלומות צלולים בערך היו לך עד כה? אני לא סופר. כמה רחוק הספקת להגיע בהם? עדיין לא הפכתי לנשר, אבל מצד שני, גם לא ניסיתי לעשות את זה כבר מזמן.

silverhawk

New member
רוב החלומות הצלולים מגיעים לי בדילדים

לצערי אין לי כ"כ זמן לאחרונה לשיטות המתקדמות.

ובכן

מעולם לא כתבתי יומן חלומות. אין לי כוח לזה, ואם כל מה שזה אמור לתת לי זה לשים לב למוטיבים חוזרים ולזכור חלומות טוב יותר, אז אני מזהה מוטיבים בלי יומן. הבעיה איתם שאלה מוטיבים שלא קוראים במציאות אז זה לא עוזר לי [למשל אני חולם המון על בית הספר היסודי, שם סיימתי ללמוד לפני כעשור] היו לי פה ושם חלומות צלולים... בד"כ במקרה, כשהבחנתי פתאום שזה חלום. הראשון היה נראה לי בכיתה ו'. בד"כ החלום נגמר מהר מאד אחרי שאני מגלה אותו... ניסיתי שיטת ווילד וזה לא ממש מצליח לי. החלטתי להתחיל לנסות את השיטה שכותבים על היד משהו P: נקווה שיעבוד. כאמור לא הגעתי רחוק במיוחד. אם מדובר על דברים שהצלחתי לעשות, ובכן שלשום היה לי אחד, שחלמתי שאני משחק טאקי עם אחי ועוד שני אנשים שלא באמת קיימים. פתאום איכשהו הבנתי שזה חלום, אז רימיתי וגרמתי לקלפים שלי להיות מה שאני רוצה. אח"כ גיליתי להם שרימיתי, כי בד"כ אם כבר קרה שאני מרמה אני מספר על זה. אני לא מרמה בשביל לרמות P: אני לא אפרט מעבר לזה, ברשותכם.

למעלה