שאלון קצרצר :)

נעה 124

New member
עונה..

דמות אהובה בפיג'מות: קובי ואלונה דמות שנואה בפיג'מות: אני לא ממש אוהבת את נתן.. אבל אני לא שונאת אותו! שיר הפיג'מות האהוב עלייך: השירים של המבורגיה קטנה בטירוף שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב: לא יודעת.. האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? את כולם, מהתחלה עד הסוף, כל אחד לפחות 5 פעמים פרק אהוב עונה 1: הרבה פרק אהוב עונה 2: הרבה פרק אהוב עונה 3: הרבה פרק אהוב עונה 4: הרבה עונה אהובה: כולן משפט אהוב: יש המוווווון! מי עדיף אלונה או ימית ? אלונה.. מצטערת ימית.. איזה דמות לדעתך מיותר/ת ? אין.. איזה שחקן אורח הכי אהבת ? הרבה.. איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ? אדי האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ? לא

Pijamist

New member
אני אוהב הכל בסדרה ../images/Emo3.gif

אבל אני יענה על השאלות שלא מתייחסות לזה: האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? הכל ראיתי, איך לא? האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ? לא

פ י ל ר

New member
עונה

דמות אהובה בפיג'מות: נתן וגרי דמות שנואה בפיג'מות: אין. שיר הפיג'מות האהוב עלייך: כל שתי שניות אני מחליפה.. אבל נראה לי שאני הכי אוהבת את זה מהטברנה של גרי.. שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב: אין ממש שנוא.. האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? יש שפספסתי..
פרק אהוב עונה 1: כל מיני פרק אהוב עונה 2: ^ פרק אהוב עונה 3:^ פרק אהוב עונה 4:^ עונה אהובה: עוד לא החלטתי.. משפט אהוב: יש מלא! מי עדיף אלונה או ימית? אני לא מבינה פה את שאר הפורום.. אני הרבה יותר אוהבת את ימית..
אבל מילא.. כל אחד ודעתו.. איזה דמות לדעתך מיותר/ת? למה שתהיה דמות מיותרת?
איזה שחקן אורח הכי אהבת ? לא יודעת.. איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך? אדי.. כה משעשע.. האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות? לא בדיוק פגשתי... טוב, זה סיפור ארוך..

slee4

New member
עונה

דמות אהובה בפיג'מות:יניב
דמות שנואה בפיג'מות:לא שונאת אף אחד! שיר הפיג'מות האהוב עלייך:שיר המכולת שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:השיר של פרדי בפרק "מה" האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?ברור שראיתי!איזו שאלה... פרק אהוב עונה 1:קצר במוח פרק אהוב עונה 2:המבורגרי מת מצחוק פרק אהוב עונה 3:שלח לי מלאך פרק אהוב עונה 4:תחתונים עונה אהובה:העונה הראשונה משפט אהוב:אני ציוני ויש לי בת צינית,יכול להיות שהגורל דיסלקט? מי עדיף אלונה או ימית ?שתיהן טובות...ושתיהן יצליחו\הצליחו איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?אף אחת איזה שחקן אורח הכי אהבת ?רובי כמובן איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?פרדי האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?ברור,את השלישיה,את ימית ואת יניב

ffiendd

New member
עונה../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

דמות אהובה בפיג'מות:עודד וגריייייי
דמות שנואה בפיג'מות:אממ......................................................................... שיר הפיג'מות האהוב עלייך:"הם לא כ"כ יפים, אני יודע..."
שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:"כולם רוקדים" האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?בארור שיש כאלה שפיספסתי.. פרק אהוב עונה 1:אמממ... דה ז'וו...
נו, זה עם הדה ז'וו...(אני לא כ"כ זוכרת באיזו עונה זה, אז הלכתי על הראשונהXDD) פרק אהוב עונה 2:הפיג'מטרון פרק אהוב עונה 3:שלח לי מלאך
פרק אהוב עונה 4:מכירת חיסול סופוענה. עונה אהובה:1, לייק דהההה משפט אהוב:גרי לרוני:"בסדר, בסדר, ניניניניניניניני! מה כבר ביקשתי ממך? לעשות צ'יפס?!" מי עדיף אלונה או ימית ?אלונההההה
איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?אפאחת!!1 איזה שחקן אורח הכי אהבת ?קפיטן קפלם מהצי הגלקטית והדוד של אלונה מהקיבוץ. איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?נג'ייייייייייייי!!1 האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?לא

annaLOVExtina

New member
עונה ../images/Emo192.gif

דמות אהובה בפיג'מות: עודד P: דמות שנואה בפיג'מות: נתן .. שונאת אותו
שיר הפיג'מות האהוב עלייך: קצר במוח
שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב: ממ שיר הצעקה.. האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? כן , מההתחלה עד הסוף , אני יודעת את כל התסריטים בעל פה מרוב שראיתי ת'סדרה המון פעמים.. פרק אהוב עונה 1: ממ , הראש של טל מוסרי .. פרק אהוב עונה 2: מה היה קורה אם .. פרק אהוב עונה 3: כ ו ל ם ! פרק אהוב עונה 4: רינגטון , חרשתי עליו
עונה אהובה: שלישית
משפט אהוב: מממ.. "אני מדמיין מה הולך לקרות כשאני ימות " רוני : "מה?" גרי : "אושר גדול , אוווושר גדול " מי עדיף אלונה או ימית ? אלונה , בארור.. איזה דמות לדעתך מיותר/ת ? נתן !! איזה שחקן אורח הכי אהבת ? ידידיה ויטל..
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ? נאג'י ניראה לי.. האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ? כן.. אותם :) הם באו לבית ספר שלי כי שלחתי להם מכתב ( אני משדרות )..

רינגטון../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

זה הסיום, הסוף, הקץ אני כבר גופה, אני לא מתלוצץ הביטו שמים, אדמה, ראי אני מה שנקרא מת טרי. בראותכם אותי כאן היום, בוודאי שאלתכם את עצמככם: האם יש חיים אחרי המוות? גרשון מנדלבאום היה ממקימי ומייסדי המוסד המכובד והנודע ההמבורגרי, ממנו יצא כל קליינט שבע ושבע רצון. והיום, אחרי לכתו, קיבות הסביבה בוכות למעי. איה הוא? איה הוא??? *פאוזה דרמטית* איש טוב היה גרי. *הנהוני הסכמה יבואו פה* ואב טוב לילדיו. *בשלב הזה רוני יכולה להתחיל לבכות*

annaLOVExtina

New member
אני טיפוש של פרוזה ? אתה יותר טיפוס של פרוזק

ברגע זה איבדת את המברשת שיניים החשמלית שלי
-- עשית לי חשק לראות את הפרק בפעם האלף ..

../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif

"את המבשרת השיניים החשמלית שלי אני מוריש ל....רוני מנדלבאום! את החולצה שלי אני מוריש לעודד פז." "אבא, מה דברים גדולים?" "גדולים?" "אתה יודע..כמו..ההמבורגרי?" "אה, זה לא שלי, זה של..." המשך הציטוט מחכה בפרק רינגטון. אני פשוט לא זוכרת את ההמשך

annaLOVExtina

New member
חחחח אמא שלי תצעק..

מרוב שחרשתי עליו בוי או די , אמא שלי גם בטח יודעת אותו בעל פה.. אהה וההמשך הוא : רוני : "מה עם הבית? ההמבורגרי?" גרי : " איזה ? ת'בית קנה אבא של אמא שלך מהכסף שהוא עשה בשוק " ומה עם ההמבורגרי ? איזהה.. הוא בחכירה..

נזכרת לענות../images/Emo3.gif

דמות אהובה בפיג'מות:
עודד
דמות שנואה בפיג'מות:
-
שיר הפיג'מות האהוב עלייך:
כרגע קפה קר-סול
נדבקתי לזה.
שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:
אני לא יכולה לבחור דברים שנואים שקשורים לפיג'מות
האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?
מההתחלה ועד הסוף, ואז עשיתי רוורס ועברתי עליהם שוב ושוב. כמו החיים
פרק אהוב עונה 1:
הפליפר
פרק אהוב עונה 2:
בליינד דייט
פרק אהוב עונה 3:
לפרק את גרי
פרק אהוב עונה 4:
המבורגריה קטנה בטירוף
עונה אהובה:
4
משפט אהוב:
לאאאא, אני לא יודעת מה לבחור
מי עדיף אלונה או ימית ?
להלהלה
איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?
הסבתא של הסבתא של הסבתא שלך. מזאת אומרת מיותרת?^&)@#$%
איזה שחקן אורח הכי אהבת ?
לא יודעת...אולי יוני בלוך
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?
אין כרגע
האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נזכרתי במשפט האהוב עליי../images/Emo176.gif

או יותר נכון ההספד האהוב עליי: זה הסיום, הסוף, הקץ אני כבר גופה, אני לא מתלוצץ הביטו שמים, אדמה, ראי אני מה שנקרא מת טרי. בראותכם אותי כאן היום, בוודאי שאלתכם את עצמככם: האם יש חיים אחרי המוות? גרשון מנדלבאום היה ממקימי ומייסדי המוסד המכובד והנודע ההמבורגרי, ממנו יצא כל קליינט שבע ושבע רצון. והיום, אחרי לכתו, קיבות הסביבה בוכות למעי. איה הוא? איה הוא??? *פאוזה דרמטית* איש טוב היה גרי. *הנהוני הסכמה יבואו פה* ואב טוב לילדיו. *בשלב הזה רוני יכולה להתחיל לבכות*

עונהה

דמות אהובה בפיג'מות:עודד דמות שנואה בפיג'מות:השוטר שיר הפיג'מות האהוב עלייך:שיר הנושא שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:תענה האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?הכל פרק אהוב עונה 1:הארנק פרק אהוב עונה 2:הכל פרק אהוב עונה 3:את הפרק המצוייר פרק אהוב עונה 4:הישרדות עונה אהובה:1 משפט אהוב:"אני האמרגן מס 1 בארץ של הלהקה מספר 1 בארץ!" מי עדיף אלונה או ימית ?שתיהן איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?השוטר איזה שחקן אורח הכי אהבת ?נינט איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?פרדי האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?לא..הלוואי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהנהנהנהנהנהנהנה ../images/Emo3.gif

דמות אהובה בפיג'מות: אממ גרי דמות שנואה בפיג'מות: אממממממממממממ לא ניראה לי שיש שיר הפיג'מות האהוב עלייך: אולי שקט שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב: יש אבל אני לא זוכר איזה
האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? ראיתי הכל פרק אהוב עונה 1: אין לי כוח פרק אהוב עונה 2: כנ"ל פרק אהוב עונה 3: כנ"ל פרק אהוב עונה 4: כנ"ל עונה אהובה: אממ רביעית משפט אהוב: לא זוכרר
מי עדיף אלונה או ימית ? שתיהן טובות אבל אני מעדיף טיפ'לה יותר את אלונה איזה דמות לדעתך מיותר/ת ? אף דמות איזה שחקן אורח הכי אהבת ? כולםם
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ? נג'י האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?לא

Mkelele

New member
עונה

דמות אהובה בפיג'מות:קובי. דמות שנואה בפיג'מות:ימית. שיר הפיג'מות האהוב עלייך:הזה ששר אילן כשהפך להיות "שיר הפתיח". שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:אין. האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?הכל כולל הכל
פרק אהוב עונה 1:להיות טל מוסרי. פרק אהוב עונה 2:הפרק האחרון? פרק אהוב עונה 3:פרק מצוייר. פרק אהוב עונה 4:מ.ס.מנדלבאום. עונה אהובה:שלישית. משפט אהוב:"19.90 בבקשה". מי עדיף אלונה או ימית ?אלונה
איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?ימית,קיבינימט. איזה שחקן אורח הכי אהבת ?עופר
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?נג'י. האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?כן,את אלונה ואילן.

למעלה