שאלון קצרצר :)

יובל94

New member
שאלון קצרצר :)

דמות אהובה בפיג'מות:
דמות שנואה בפיג'מות:
שיר הפיג'מות האהוב עלייך:
שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:
האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?
פרק אהוב עונה 1:
פרק אהוב עונה 2:
פרק אהוב עונה 3:
פרק אהוב עונה 4:
עונה אהובה:
משפט אהוב:
מי עדיף אלונה או ימית ?
איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?
איזה שחקן אורח הכי אהבת ?
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?
האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?

go goldi

New member
../images/Emo191.gif

דמות אהובה בפיג'מות:אילן דמות שנואה בפיג'מות:אין כזו שיר הפיג'מות האהוב עלייך:נסיכת האגדות שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:שיר המכולת האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?הכללללל פרק אהוב עונה 1:יש הרבה פרק אהוב עונה 2:כנ"ל פרק אהוב עונה 3:^ פרק אהוב עונה 4:^ עונה אהובה:4 משפט אהוב:"מי גנב את העוגיות שבקופסא, מי אתה? מיטונף"
מי עדיף אלונה או ימית ?אלונה איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?אין. איזה שחקן אורח הכי אהבת ?סימון נחשב שחקן אוחר, נכון? איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?אדי
האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?אכן

עונה :)

דמות אהובה בפיג'מות: גרי דמות שנואה בפיג'מות: אין כזאת שיר הפיג'מות האהוב עלייך: שיר מקורי שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב: האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? ראיתי הכלללללל פרק אהוב עונה 1: פליפר פרק אהוב עונה 2: פיג'מטרון פרק אהוב עונה 3: מסטיק המזל פרק אהוב עונה 4: הדור הבא עונה אהובה: רביעית משפט אהוב: יש מלאאאאאא מי עדיף אלונה או ימית ? שתיהן איזה דמות לדעתך מיותר/ת ? אין כזה איזה שחקן אורח הכי אהבת ? לא יודע איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ? פרדי האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ? ברווווור

עונה!

דמות אהובה בפיג'מות:חחח קובי דמות שנואה בפיג'מות:אפחד שיר הפיג'מות האהוב עלייך:בת שישים
שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב:צעקה
האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת?יש כאלה בעונה ה-4 שאף פעם לא יצא לי לראות עד הסוף
פרק אהוב עונה 1:פליפר פרק אהוב עונה 2: 24+ פרק אהוב עונה 3:הרדיו הישן!
פרק אהוב עונה 4:תחרות כשלונות עונה אהובה:2 משפט אהוב:חחחחח האחרון?(יש מלא אז בינתיים) :"רגע אז אם זה סצינת אקשן אז למה לא פגעתם אחד בשני?" -"כי אנחנו חברים
" "אהה חברים..איזה נישנישניקניק,תראו איזה קטע!אני לא חבר שלכם
בואו אני אראה לכם מה זה סצינת אקשן" מי עדיף אלונה או ימית ?מצטערת ימית
אני מתה עליך אבל אני רגילה לאלונה,גם בגלל שהיא נישאה למרקוס פרז
איזה דמות לדעתך מיותר/ת ?חח כלום איזה שחקן אורח הכי אהבת ?מממ...אבא של עודד
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ?חחח אדי
האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ?

annaLOVExtina

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחח הטברנה הטברנה
עם אדם המחבק..

Miss Roni

New member
עונה../images/Emo3.gif

דמות אהובה בפיג'מות:נתן דמות שנואה בפיג'מות: אף אחד שיר הפיג'מות האהוב עלייך: אם תשכחי אותי סיוון שיר הפיג'מות השנוא עלייך \ השיר שאתה הכי פחות אוהב: ממ... לא יודעת.. האם ראית את כל הפרקים מהתחלה ועד הסוף,או שיש פרקים שפיספסת? ה-כ-ל פרק אהוב עונה 1: להיות טל מוסרי פרק אהוב עונה 2:סיאנס פרק אהוב עונה 3:הפתעת שווא פרק אהוב עונה 4: רינגטון עונה אהובה: שניה ושלישית משפט אהוב: "אה...אז חנוכת בית זה כשאוכלים סופגניות,לביבות,מדליקים נרות...בבית." מי עדיף אלונה או ימית ?אלונה למרות שגם ימית ממש חמודה :) בעצם.. שתיהן איזה דמות לדעתך מיותר/ת ? מממ.. לא נראה לי שיש כזאת.. איזה שחקן אורח הכי אהבת ?עודד מנשה"אני אומר לך אני זה המורדים! איזה מהם?! כולם!"
איזה דמות מדמויותיו של קובי הכי אהובה עליך ? אדי
האם פגשת פעם משהו מהפיג'מות ? יאפ.. זה סיפור מצחיק ומטומטם

Miss Roni

New member
טחחח טוב

אבל זה ממש דפווק.. אז כשהפיג'מות עשו חזרה למחזמר שלהם בהיכל התרבות בראשון לציון.. אני הייתי בשיעור שם.. ולפני שנכנסתי לשיעור שמעתי מלא רעשים מהאודיטוריום(חדר חזרות) אז מהר גררתי את בת דודה שלי למטה ופתאום אנחנו רואות אותם ושתינו בשוק...! אז בהינו בהם ככה איזה 7 דקות עד שקובי ואלונה קלטו אותנו ועשו לנו שלום וכמו סתומות אנחנו ברחנו..
.. כן כן.. הייתי סתומה מה לעשות.

למעלה