שאלון קצרצר..

שאלון קצרצר..../images/Emo9.gif

ולאא.. הפעם שאלון על דיימנדז!!! כן,כן מה שקראתם
לגמרי... אז...?!?
איך הכרת את דיימנדז?
מה השיר הראשון ששמעת שלהן?
מה מייחד אותן כל כך?
הדבר הכי מדהים בדיימנדז הוא __(?)__.
איזה שיר הוא פשוט כל כך דיימנדז בשבילך?
מי מחברות הלהקה היא הפייבוריטית שלך?
מה תהיה מסוגל לעשות כדאי לבלות יום שלם איתן?
Have Fun...

שלייי../images/Emo13.gif

איך הכרת את דיימנדז?
בעיקרון,דודה שלי השמיעה לי אותן.. ואז ממש התלהבתי מהן והתחלתי לשמוע ת'שרים שלהן, ואז גם הקליפים שלהן יצאו לערוץ 24 ("כוח האהבה","בואו נזרום")
מה השיר הראשון ששמעת שלהן?
"כוח האהבה"
מה מייחד אותן כל כך?
לדעתי זה הקול,והכשרון שלהן על במה
הדבר הכי מדהים בדיימנדז הוא __(?)__.
הקול והכשרון שלהן..
איזה שיר הוא פשוט כל כך דיימנדז בשבילך?
"לא זה לא"
אין זה מתלבש עליהן בול
מי מחברות הלהקה היא הפייבוריטית שלך?
בעיקרון כולן..
אבל אני אוהבת את הלוי וסיון
מה תהיה מסוגל לעשות כדאי לבלות יום שלם איתן?
ה-כ-ל

שלילילי

איך הכרת את דיימנדז?דרך שמול מה השיר הראשון ששמעת שלהן? כוח האהבה מה מייחד אותן כל כך? חברות הדבר הכי מדהים בדיימנדז הוא: הכל איזה שיר הוא פשוט כל כך דיימנדז בשבילך? רוצה אל החופדש מי מחברות הלהקה היא הפייבוריטית שלך? לימ וכולן מה תהיה מסוגל לעשות כדאי לבלות יום שלם איתן? למה להתקרצץ עלהן יום שלם?? חחחחחחח

עונהההההה

איך הכרת את דיימנדז? ראיתי תקליפ של בוא נזרום ואז אני ושירן פתחנו להן קומונה ושמוליק נכנס לשם וזהו חחחחחח מה השיר הראשון ששמעת שלהן? כח האהבה מה מייחד אותן כל כך? הן מושלמותתת הדבר הכי מדהים בדיימנדז הוא __(?)__. הן פשוט מושלמות איזה שיר הוא פשוט כל כך דיימנדז בשבילך? בוא נזרום מי מחברות הלהקה היא הפייבוריטית שלך? הילה הלוי מה תהיה מסוגל לעשות כדאי לבלות יום שלם איתן? הכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

CrAzY4uMJJ

New member
שלי=]

איך הכרת את דיימנדז?מממ דרך ערוץ 24...שמעתי את כוח האהבה וישר אהבתי אותן=] מה השיר הראשון ששמעת שלהן?"כוח האהבה" מה מייחד אותן כל כך?האופי..כל אחת יש לה את האופי שלה.. הדבר הכי מדהים בדיימנדז הוא __(?)__.מממ נראה לי הקול שלהן..והיופי. איזה שיר הוא פשוט כל כך דיימנדז בשבילך?ממ."זן נדיר"=] מי מחברות הלהקה היא הפייבוריטית שלך?אין לי פייבוריטית. מה תהיה מסוגל לעשות כדאי לבלות יום שלם איתן?ממ לשלם כסף..אני יודעת מה?!..חח הרבה..אבל לא הכל.

למעלה