שאלון קצרצר

NiKi†a

New member
שאלון קצרצר../images/Emo105.gif

ספרו לי כמה תמונות של מיוז יש לכם על המחשב?
כמה קליפים של מיוז?
כמה הופעות של מיוז?
כמה פוסטרים של מיוז?
כמה דיסקים של מיוז?
אילו דיסקים מקוריים ואילו דיסקים צרובים?
כמה שירים של מיוז יש לכם במחשב?
יש לך רקע של מיוז על המסך?
חולצה\שרשרת\צמיד\תיק כל שיט אחר של מיוז?

...

אין תמונות כל הקליפים (סה"כ 40 כולל קליפים מהופעות) אחת על המחשב, שתיים בווידאו, 5 בדי וי די 0 פוסטרים כל הדיסקים הכל מקורי כל השירים שלא נמצאים בדיסקים יש לי במחשב אין רקע מחזיק מפתחות עם התמונה של אוריג'ין (10 שקל בתומר, תל אביב)

Fish in the sea

New member
../images/Emo142.gif

אפס תמונות. אפס קליפים. הופעות? רק את הדיוידי של הולאבלו. אפס פוסטרים. דיסקים: שואוביז, אוריג'ן אוף סימטרי, הולאבלו סאונדטראק, אבסולושן, טיים איז ראנינג אאוט (סינגל), היסטריה (סינגל חתום!!1), אין יור וורלד/דד סטאר (סינגל). כולם מקוריים. שירים במחשב? ספורים..פחות מעשרה. אין רקע על המסך. חולצה/שרשרת/צמיד/תיק- לא. ובלי קשר לשומדבר, אני שומע עכשיו את אלבום הבכורה של להקה קנדית בשם the stills. מומלץ לתת להם צ'אנס.

positive energy

New member
mine

ספרו לי כמה תמונות של מיוז יש לכם על המחשב? 0 כמה קליפים של מיוז? 0 כמה הופעות של מיוז? 0 כמה פוסטרים של מיוז? 0 כמה דיסקים של מיוז? 2, אוריג'ין ואבסלושן אילו דיסקים מקוריים ואילו דיסקים צרובים? שניהם מקוריים כמה שירים של מיוז יש לכם במחשב? לא כולל הדיסקים, 10 פחות או יותר יש לך רקע של מיוז על המסך? לא (יש לי תמונה של נאסראללה ושרון ביחד, בע) חולצה\שרשרת\צמיד\תיק כל שיט אחר של מיוז? כלום

NiKi†a

New member
מיאו../images/Emo108.gif

216 תמונות
13 קליפים....(את כל מה שהם הוציאו עד היום חוץ מסינג פור אבסוליישן ו-B & H)
23 הופעות...(חוץ מהם יש גם 5 סרטונים
)
אין פוסטרים
שואוביז, אורג'ין, אבסוליישן..
כולם מקוריים...(אבל יש גם 2 דיסיקים עם כל מיני שירים רק שלהם שעשיתי לבד
)
את כל השירים שלהם...
יש רקע של מיוז על המסך... (מצורפת תמונה)
תיהיה לי חולצה עוד כמה זמן.

Special M

New member
תגידי שירן,

עשית לבד את הרקע? יצא ממש ממש יפה, למרות שלוקח זמן להתרגל לראות את הציור הזה לא בכתום תפוזי... אבל הוא ממש יפה, מאוד מיוחד.

ramoni

New member
לא עד כמה ששירן מוכשרת

זה רקע מתוך האתר musclemuse נדמה לי... וכן קשה להתרגל אגב יצא כזה ממש בצבע ורוד בתור גרסה מיוחדת ליפן, שכלל גם רצועת בונוס:Futurism(מרויחים האפסים האלה...)

Special M

New member
כבר

הפסקתי לעקוב אחרי הוול פייפרס של האתר ההוא. יש שם יותר מדי. חיפשתי ב all music את הגרסה הורודה שדיברת עליה, אבל לא כתוב שם שאוריג'ין שווק בגרסה שונה ביפן. מה שכן ראיתי שם זה עטיפה שונה והרבה הרבה יותר יפה לדעתי לשואוביז. היא מעבירה יותר טוב את הכוונה של השיר. ואם אנחנו כבר כאן, למה לדעתכם קראו לאלבום שואוביז? הרי הקונספט השולט בו זה מערכות יחסים ואהבה ובלה בלה בלה, חוץ מכמה שירים כמו שואוביז, סובר ואולי גם סאנברן. אז למה לתת לאלבום שלם שם שלא מייצג את הקונספט העיקרי? ואולי הם בכלל רצו להגיד ב"שואוביז" שהכל הצגה? ששום דבר לא אמיתי כבר והכל הולך כמו ב"עסקי השעשועים", רקוב, נטול רגש וחסר משמעות? (מאיפה אני מביאה את השאלות האלה על הבוקר...)

NiKi†a

New member
לא אני [:

כל מה שרם אמר... ^_^ לעיתים קרובות אני נכנסת לראות אם יש רקעים חדשים, הם ממש יפים שם :)

gloria23

New member
אני..

כמה תמונות של מיוז יש לכם על המחשב: 0 כמה קליפים של מיוז? בוא נראה, יש unintented stocholm syndorm בקרוב ניו בורן TIRO ... כמה הופעות של מיוז: יש אחת בקלטת, ואחת בדרך.. כמה פוסטרים של מיוז: -אין כמה דיסקים של מיוז? origin of symetry ן-abslution אילו דיסקים מקוריים ואילו דיסקים צרובים? צרובים
כמה שירים של מיוז יש לכם במחשב? כמעט 30 יש לך רקע של מיוז על המסך? לא... חולצה\שרשרת\צמיד\תיק כל שיט אחר של מיוז? לא

ramoni

New member
שלי שלי שלי.........

ספרו לי כמה תמונות של מיוז יש לכם על המחשב? בערך בסביבות 100 כמה קליפים של מיוז?7 רק את feeling good, sunburn,deadstar stockholme, Tiro וhysteria,uno(הקליפ הישן) וplug in baby(קליפ מצויר מתוך המשחק פיינל פנטזי) כמה הופעות של מיוז?הווואה כאן בא המפנה שלי על גבול השפיות שימו לב: מספירה שערכתי יש לי 32 סרטונים רובם העבודה על האלבום, ו60 הופעות מתוכם הופעה נדירה של cave משנת 99, ההופעה המלאה בהולה באלו(DVD) ההופעה המלאה מסופרסוניק,הופעה מלאה מ trabendo הופעה מלאה מפסטיבל רידינג, וכמעט כל ההופעה ממונטרקס(אשר הייתי בה..) כמה פוסטרים של מיוז?אין כמה דיסקים של מיוז?6 כל האלבומים ועוד 2 הולה באלו ועוד הסנגל in your world/deadstar אילו דיסקים מקוריים ואילו דיסקים צרובים?מה זה צרובים??? כמה שירים של מיוז יש לכם במחשב?כל הB Sites,וכמה הופעות חלקם גרסאות אקוסטיות יש לך רקע של מיוז על המסך?כן(תמונה מצורפת..) חולצה\שרשרת\צמיד\תיק כל שיט אחר של מיוז?לא אין.............. וזה קשה קשה לא בא בלובה יותר בחיים שלך..!!!!!!!!!!!!!!!

Apocalyp§e

New member
מתי בפעם האחרונה הגבתי

יש לי את הדיסק המקורי showbiz ואיזה 12 קליפים על המחשב

FuNcKy GiRl

New member
ל

תמונות- 3 קליפים- אין הופעות- גם אין
פוסטרים- אין. דיסקים- אחד. אבסולושין והוא מקורי. שירים- 25 בערך.. רקע- היה.. עכשיו הוחלף.. וזהו בערך....

whistler404

New member
אוקיי

ספרו לי כמה תמונות של מיוז יש לכם על המחשב? 1..וולפייפר כזה עם התמונה של אבסולושן רק עם אפקט כחול כזה..מ-musclemuse כמה קליפים של מיוז? Unintended, Muscle Museum, Feeling Good כמה הופעות של מיוז? 2. ההופעה מה-DVD, והופעה אחת בת שעה מ-MTV. כמה פוסטרים של מיוז? 0 כמה דיסקים של מיוז? Origin ו-Absolution. שואוביז נמצא במחשב, ומחכה לזמן קניה מתאים. אילו דיסקים מקוריים ואילו דיסקים צרובים? שני האלבומים שיש לי מקוריים. כמה שירים של מיוז יש לכם במחשב? שלושת אלבומי האולפן, ורוב הבי-סיידס. סה"כ 64. יש לך רקע של מיוז על המסך? אכן. ראה שאלה ראשונה. חולצה\שרשרת\צמיד\תיק כל שיט אחר של מיוז? לא..

bla bla16

New member
.

5 קליפים, אין הופעות ואין פוסטרים. לא צרוב Hullabaloo Absolution וסינגל שאבד לי, צרוב Showbiz Origin יש לי הרבה שירים על המחשב לא זוכרת כמה.. ולא ניראה לי שיש לי עוד משהו. (תמונות לא יצא לי לספור...)

s h e e p i t

New member
תשובות ל... שאלון ?

תמונות ? יש לי מליונים... פחות מיליונים =\ בקיצור 0 קליפים ? אותו הדבר... הופעות ? הופעות יש הרבה.... אבל לא של מיוז פוסטרים ? אין תקציב דיסקים ? אם אין תקציב לפוסטרים אז שיהיה לדיסקים ? דיסקים מקוריים אין וגם צרובים אין... (טוב נו רק כמה..) כמה שירים ? אין שירים .... רקע ? לא... לא צריך רקע חולצה שרשרת וכל השאר... אין אין ואין בקיצור אני שרופה על מיוז בטירוףףףףףף
ואנשים... סליחה שאתם צריכים לסבול את השטויות שלי... אני קצת מוגבלת... וחברה של שירן אם זה מסביר... תודה מראש אני

ramoni

New member
כן שמתי לב............

אתם כמו משפחה בפורום, באים ומציקים בחדרים שלו שיכים לכם... שיהיה בכיף

s h e e p i t

New member
חחח... אני מציקה ?!

אף פעם! סתם האמתי אני באה לבקר את שירן מדי פעם... אני פשוט מתגעגעת אליה כי אני רואה אותה רק פעם בכמה שנים.... כמעט...
וחוץ מזה אם אני לא יציק אז... מי ? =)

למעלה