שאלון קצרצר לפסח!

שאלון קצרצר לפסח! ../images/Emo162.gif

אוקיי, שאלון בנושא מצות, קצר ונחמד!
מה הממרח הטעים ביותר על מצה?
מצה רטובה\יבשה?
מאכל הכי טעים שנעשה עם מצות?
מצה עגולה או מרובעת?
למכור מצות כל השנה או טוב שזה רק בפסח? בהצלחה חברים!

SweetFlower

New member
תשובון ^^

1. שוקולד 2. מצה יבשה ^^ 3. מצה-ברייד!!!! D:D:D:.....חבל שאין לכם מושג מה זה ^.^"..... 4. מרובעת. חננות שליטה /m\ 5. המממ...רק בפסח >< חג שמח לכולם :)

אני!

מה הממרח הטעים ביותר על מצה? שוקולד כמובן! מצה רטובה\יבשה? רטובה קצת. מאכל הכי טעים שנעשה עם מצות? בורקס ממצות... דומה למצה ברייט. מצה עגולה או מרובעת? מרובעת. קלאסי. למכור מצות כל השנה או טוב שזה רק בפסח? פסח :)

תשובות:::

מה הממרח הטעים ביותר על המצה?: שוקולד (דה) מצה רטובה/יבשה ?: רטובה מאכל הכי טעים שנעשה עם מצות?:"בורקס"מצות עם גבינה מצה עגולה או מרובעת?: וואט אוור? למכור מצות כל השנה או רק בפסח?:ר-ק ! בפסח! חג אביב שמח לכווולם !!!

מיכלוש35

New member
עונה!

מה הממרח הטעים ביותר על המצה? שוקולד(לא ממש אוהבת מצות) מצה רטובה/יבשה ?יבשה מאכל הכי טעים שנעשה עם מצות?מינה עם דבש מצה עגולה או מרובעת?לא חשוב למכור מצות כל השנה או רק בפסח?בפסח

תשובה..

מה הממרח הטעים ביותר על מצה? שוקולד!! ( אבל לא שחר) מצה רטובה\יבשה? רטובה מאכל הכי טעים שנעשה עם מצות?אממ... מצה עגולה או מרובעת?מרובעת למכור מצות כל השנה או טוב שזה רק בפסח?רק בפסח!

lonush15

New member
גם אני:p

ממ.. ממרח.. סלק:p מצה רטובה יותר בריאה ברוסית קוראים לזה "בבקה"- שהפירוש העברי של זה זה "סבתא" מצות רק בפסח! דרך אגב אני שומרת כשרות!! יאיאיא תודההה.. חג שמייח וכשר!!

למעלה