שאלון קצרצר בשביל להכיר אתכם
ברשותך

shay keran21

New member
שאלון קצרצר בשביל להכיר אתכם../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifברשותך

רעותי חחח כללי: שם: גיל: מאכל אהוב: תחביבים: עכשיו אני עוסק ב...? (סליחו לי ככה יצא לי..חח) שאלון רוקדים עם כוכבים: עונה אהובה:(לנמק למה) שופט אהוב(לדעתכם) שופט שבאמת אמיתי ונותן ביקורת תמיד אמיתית לא קשר אהבתו לזוג: למי הכי הגיע לזכות מכל העונות?(מכל עונה ועונה) פייבוריט עונה 1: פייבוריט עונה 2: פייבוריט עונה 3 פייבוריט עונה 4 פייבוריט העונה הנוכחית: קצר ולעניין,לא?!

shay keran21

New member
../images/Emo26.gif

כללי: שם:שי קרן גיל:21 מאכל אהוב:בעיקר אוכל של אמא חחחח תחביבים:אוהב לקרוא,אוהב לישון,אוהב לשחות,והדבר המהותי בחיי-מוסיקה...מנגן על אינספור כלי נגינה... עכשיו אני עוסק ב...? השתחררתי לא מזמן,אני בע"ה יתחיל יום ראשון לעבוד בנמל חיפה שאלון רוקדים עם כוכבים: עונה אהובה:(לנמק למה) שאלה מאוד קשה...אני מתלבט בין העונה הרביעית לבין העונה השניה...אני חושב שהשניה... שופט אהוב(לדעתכם) מאוד אהבתי את קלוד... שופט שבאמת אמיתי ונותן ביקורת תמיד אמיתית לא קשר אהבתו לזוג:ללא ספק אלי מזרחי,כל האחרים לפי דעתי עושים אפליות..בעיקר אדון גברי...העונה הוא טיפה נרגע...וטוב שכך למי הכי הגיע לזכות מכל העונות?(מכל עונה ועונה) אמממ עונה ראשונה,אני חושב שבהחלט הגיע לאליענה,עונה שניה בהחלט גם לגיא,בעונה השלישית דוקא אני חושב שהגיע לאילנית..ממש לא אהבתי את רודריגו,עונה רביעית..אם נסתכם רק על הגמר,אז לויקה...אבל מכל העונה בהחלט לגלית המדהימה פייבוריט עונה 1: ניצה שאול פייבוריט עונה 2: גיא אריאלי|סגש| פייבוריט עונה 3 מיקי קם פייבוריט עונה 4 גלית גיאת פייבוריט העונה הנוכחית: מירה עווד המדהימהה..בע"ה בגמר!

עונה../images/Emo13.gif

כללי: שם:רעות גיל:23 מאכל אהוב:משתנה מבד"כ בימים אלו זה
תחביבים:אוהבת/מעריצה/מעריכה את אמיר פיי גוטמן וחברי היי פייב,מאוד אוהבת משחקי קונסולות ומחשב,גג'טים ובכלל חובבת טכנולוגיה, מכורה למוזיקה,אוהבת מאוד תאטרון,משוגעת על בעלי חיים עכשיו אני עוסק ב...?עובדת בבאג מחשבים שאלון רוקדים עם כוכבים: עונה אהובה:(לנמק למה)העונה הנוכחית כי אמיר שלי שם
שופט אהוב(לדעתכם):אמיר כמובן
ומהעונות הקודמות קלוד דדיה שופט שבאמת אמיתי ונותן ביקורת תמיד אמיתית לא קשר אהבתו לזוג:אמיר וכמובן אלי מזרחי למי הכי הגיע לזכות מכל העונות?(מכל עונה ועונה):לדעתי אילנית לוי ודניס פייבוריט עונה 1:אליענה בקייר פייבוריט עונה 2:פיני טבגר פייבוריט עונה 3:אילנית לוי פייבוריט עונה 4:זוהר ליבה פייבוריט העונה הנוכחית:זוהר שטראוס

למעלה