שאלון קיץ

שאלון קיץ

למה דווקא קיץ? סתם תירוץ. ולמה דווקא שאלון? כי אני לא מקורית ומשעמם לי. שם+גיל+מין: מאיפה אתם בארץ: מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): מה התחביבים שלכם: שאלות אהוד!!! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: מה בהופעות של אהוד עושה לכם את זה: איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: באיזה מצב רוח אתם הכי אוהבים לשמוע את השיר: מה השיר הזה מסמל מבחינתכם: מה/מי הוא מזכיר לכם: רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם:

מעתיקנית, גם אני שמתי שאלון אצלי ../images/Emo3.gif

שם+גיל+מין: עדי, 22.5, נקבה מאיפה אתם בארץ: חדרה, לא לעוד הרבה זמן בע"ה.. מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): סטודנטית לעוד חודש!!! איזה כיף!! אה מורי- דברי איתי
מה התחביבים שלכם: מוסיקה בעיקר.. הופעות והמון
, מחשב ויותר מדי
, לקרוא והמון (נגמר שבוע הספר
), היפיוף הקטן שלי, חד"כ (אם אפשר לקרוא לזה תחביב, אבל אני נהינת אז כן..
) הממ.. ועוד מיליון ואחת דברים
שאלות אהוד!!! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: פחות או יותר גיל 6..
אולי לפני אפילו.. מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: וואו, היו לא מעט כאלו.. לא יכולה לענות על זה באמת כי אני כבר לא ממש זוכרת.. מה בהופעות של אהוד עושה לכם את זה: האווירה.. איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: בקיסריה מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: הממ.. זה לא לפורום..
תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: אביא לך באיזה מצב רוח אתם הכי אוהבים לשמוע את השיר: געגועים אני חושבת.. מה השיר הזה מסמל מבחינתכם: את זורי
ואת האחייניות שלי
מה/מי הוא מזכיר לכם: את זורי והאחייניות שלי
רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): את האבטיח
ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם: הממ.. אני מסיימת תואר עוד חודש וקצת!

TEENAGER1

New member
בא לי

שם+גיל+מין: מיכל, 17, נחשו מאיפה אתם בארץ: כמעט ירושלים מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): תיכוניסטית בחופש מה התחביבים שלכם: רבים מספור... מוזיקה - שזה אומר דיסקים, הופעות, קונצרטים, וגם לנגן, לקרוא, לצלם, פוטושופ, לטייל בירושלים ובכלל... ויש עוד. שאלות אהוד!!! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: מאז ומתמיד בערך... בהתחלה בעל כורחי, זה הפך להיות מרצון לפני.. 5-6 שנים. מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: קשה קשה. אני חושבת שהכי נהניתי בהופעה בבית גוברין ב-16.9.06, רקדתי בטירוף והיה נורא כיף. מה בהופעות של אהוד עושה לכם את זה: הרצון שזה לא ייגמר. איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: בבית גוברין. מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: איפה נעם הלוי
תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: אנחת האדמה באיזה מצב רוח אתם הכי אוהבים לשמוע את השיר: קשה להגדיר.. מין התמלאות כזו, כשהרגשות עולים על גדותיהם. מה השיר הזה מסמל מבחינתכם: כמיהה. מה/מי הוא מזכיר לכם: את אחותי. רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): שיש זמן לעשות דברים שבמשך השנה לא מספיקים. ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם: אני מאושרת

עונה...

שם+גיל+מין: יעל בת 22 בת. מאיפה אתם בארץ: במשך השבוע ירושלים ובסופ"שים בחיפה מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): כרגע סטודנטית ונמאס לי מזה. מה התחביבים שלכם: מוסיקה
(על כל המשתמע מכך) וריקודי בטן
ועוד כל מיני כמו קריאת ספרים וכו'. שאלות אהוד! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: מבערך ספטמבר השנה או קצת לפני. מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: ההופעה שלו בשוני ב... בערך ספטמבר השנה. נקלעתי להופעה הזאת שלא מרצוני ומאז אני אוהבת. איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: מממ....... יש המון מקומות שלא הייתי בהם אז אני לא יודעת. אבל אני מעדיפה מקומות פתוחים כמו שוני. מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: טוב, אני אדלג על השאלה של עצמי
תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: רח' האגס 1 באיזה מצב רוח אתם אוהבים לשמוע את השיר: בעיקרון תמיד ובכל מצב רוח אבל כשאני חושבת על אנשים שלא ראיתי הרבה זמן במיוחד. מה השיר הזה מסמל מבחינתכם: געגועים מה/מי הוא מזכיר לכם: מקומות ואנשים אהובים מאד מהעבר רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): שיש זמן לנשום לפני שמתחילים מהתחלה. ושבזמן הזה אפשר לעשות דברים וליסוע למקומות בארץ בלי לחשוב על יום המחרת. ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם: שבוע הבא יש לי הופעת סיום של הריקודים וזה באמצע שבוע עמוס של מעבדות

../images/Emo178.gif

שם+גיל+מין: מורי 26
מאיפה אתם בארץ: עיר ה
מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): סטודנטית מה התחביבים שלכם: לצייר לפסל לשמוע מוזיקה.. שאלות אהוד!!! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: גיל 4 בערך
מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: ים המלח בתחילת הסיבוב הקודם. מה בהופעות של אהוד עושה לכם את זה: האנרגיות איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: ים המלח או במעבדה מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: מה הוא חושב על אביא לך בתו שיר חופה
תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: יוצא לאור
באיזה מצב רוח אתם הכי אוהבים לשמוע את השיר: או כשאני ממש עצובה או כשאני ממש שמחה או לפני תחילת משהו חדש. מה השיר הזה מסמל מבחינתכם:וואוו כל כך הרבה דברים, בדרך כלל סופים והתחלות של דברים זה ממש המנון מבחינתי השיר הזה.. מה/מי הוא מזכיר לכם: הוא מזכיר לי לא להתאייש. רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): אמרתי שאני אוהבת את הקיץ?!? אני שונאת קיץ!!!! ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם: יצאתי היום לחופש !!!!

clevelandrocks

New member
לכבוד הקיץ שהגיע

שם+גיל+מין: ינון 28 זכר מאיפה אתם בארץ: י-ם מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): נראה לי שסטודנט מה התחביבים שלכם: כדורסל, בייסבול, סיינפלד, סרטים, מוזיקה. שאלות אהוד!!! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: 10 שנים בערך מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: ב'חוצות היוצר' לפני המון המון זמן. מה בהופעות של אהוד עושה לכם את זה: האוירה והאנשים. איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: במעבדה עם מורי מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: אם היתה לי שאלה הייתי שואל. תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: 'זמנך עבר' באיזה מצב רוח אתם הכי אוהבים לשמוע את השיר: מצב רוח הזוי. מה השיר הזה מסמל מבחינתכם: גדולה של שיר מעל למילים+מנגינה מה/מי הוא מזכיר לכם: את וקסמן מ'עניין של זמן' רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): חולצה קצרה, מכנסיים קצרים וסנדלים. ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם: יש לי רגל אחת יותר ארוכה מהשניה (קחו בחשבון שזו אבחנה עצמית, אז אני לא יודע כמה זה באמת נכון).

נושא

שם+גיל+מין: קרן אור בת 26 מאיפה אתם בארץ: כשאני בארץ אני ירושלמית כשאני לא אני חיה בניו יורק
מה העיסוק שלכם בחיים (תיכוניסט/סטודנט/עובד/כל דבר אחר): סטודנטית שעובדת במיליון עבודות מה התחביבים שלכם: לעשות חיים שאלות אהוד!!! ממתי אתם מקשיבים למוזיקה שלו: מגיל 12 מה הייתה ההופעה הכי טובה שלו שהייתם בה: בים המלח עם ברי וארכדי מה בהופעות של אהוד עושה לכם את זה: נעם הלוי איפה אתם אוהבים את ההופעות שלו: בירושלים מה הייתם הכי רוצים לשאול את אהוד: מתי הוא בא לניו יורק?! תבחרו שיר (של אהוד כמובן) תכתבו את השם שלו, ותענו לפי השיר שבחרתם: אוקי.. נקח את זמנך עבר באיזה מצב רוח אתם הכי אוהבים לשמוע את השיר: שמחה מה השיר הזה מסמל מבחינתכם: הוא כיפי והוא מזכיר לי את הארץ משום מה.. מה/מי הוא מזכיר לכם: הוא מזכיר לי חברים מהארץ רק בגלל שהכותרת היא "שאלון קיץ: מה אתם אוהבים בקיץ (מי שעונה שאת החופש, אז מה בחופש?): אני אוהבת את הימים הארוכים ספרו עוד משהו מעניין/מצחיק/מרגש/מה שבא לכם: בטיסה לארץ ישב לידי מישהו שהיו לו 6 אצבעות ביד אחת

למעלה