שאלון קטן:

שאלון קטן:

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? 4.אוהב/ת לעבור דירה?

shaharrr53

New member
עונה.

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך?שאני אמות
2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"?לא
3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל?של בנות 4.אוהב/ת לעבור דירה?כן,כ"כ בא לי לעבור

I L O V E MCR

New member
אני:}}

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? למות ולא ברצון:} 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"?לעמים..טלוי מי שואל:} 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל?BK פלטפורמהXS 4.אוהב/ת לעבור דירה? כן אבל רק אם זה באותו איזור.. נגיד לא לעבוא עכשיו לטורקיה או משו כזהה

עונה../images/Emo219.gif

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך?לא יודעת 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"?לא 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל?עקבים/שפיצים/מגף פרוותי 4.אוהב/ת לעבור דירה?לא אוהבת,אבל רוצה

....

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? מוות של אנשים שאני אוהבת... 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? ברור, זה נוראי. כאילו, מה מצפים שתהיה התשובה? רע? מי יגיד את זה סתם ככה? זאת תכלס שאלה רטורית... 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? אין לי מושג. 4.אוהב/ת לעבור דירה? ממש לא.

עונה

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? הרבה דברים .. לא רוצה להתחיל לחשוב על זה 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? אממ לע ממש 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? עם עקבים של 10 ס"מ 4.אוהב/ת לעבור דירה? ממש אבל ממש לאאאאאאאא

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך?תמיד יש יותר גרוע ותמיד יש יותר טוב.יש המון דברים גרועים שיכולים לקרות אבל הכי נורא לדעתי זזה לאבד את היכולת לאהוב. 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"?תלוי מי שואל.כי יש לי עוד כמה חברות בודדות שהן כנות כשהן שואלות 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל?ואנס. 4.אוהב/ת לעבור דירה?כן,קרה רק פעם אחת בחיים אבל בא לי עוד פעם..
ליל"ט

הו

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? אני מניחה שאסור לתת פה תיאורים מפורטים .__.; 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? לא ממש. 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? לא יודעת, עקבים? 4.אוהב/ת לעבור דירה? כן.

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo40.gif

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? הומ. להשאר שוב לבד בעולם? 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? לפעמים. 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? נעלי אצבע. אני שונאת._. 4.אוהב/ת לעבור דירה? בערך.

עונה

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? שעוד מישהו ימות השנה בקיץ 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? כן 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? לא יודעת 4.אוהב/ת לעבור דירה? לא

../images/Emo42.gifעונה

1.מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? נממ לחלות בכל מיני מחלות נוראיות וכאלה ושמישהו שאני אוהב ימות או משהו. 2.גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? לא 3.איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? עקב, שפיצים וכל הדברים המוזרים והלא נוחים האלה 4.אוהב/ת לעבור דירה? תלוי, מצד אחד זה כיף כי מכירים אנשים חדשים, מקומות חדשים, אבל מצד שני לעזוב זה דבר קשה..

דנטל

New member
קצר זה טוב

1. מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לך? שאהפוך לחולה סיעודית 2. גם את/ה שונא את השאלה "מה שלומך"? כן, כי אנשים אומרים את זה אוטומטית מנימוס ולא באמת מתענינים בשלומך 3. איזה נעליים אתה אף פעם לא תנעל? סנדלים תנ"כיים 4. אוהב/ת לעבור דירה? לא

למעלה