שאלון קטן

star_female

New member
יוו אנימורפס

כל כך אהבתי את זה פעם ^_^ הספר הראשון... וואו... *נוסטלגייה*

SailoR VenuS

New member
ווא! כל הכבוד! אפילו ידעת מאיזה ספר

^__^ אני קוראת את הסדרה פעם שנייה עכשיו.. אני אוהבת אותההה! ^^;;

star_female

New member
למה שאני לא אדע,

קראתי אותו איזה 10 פעמים
זאת היתה האובססייה שלי לפני אנימה... (וזה גם נשמע כאילו זה מהספר הראשון, וזה נשמע נורא מוכר, אז בדקתי. ^^; ) אני עדיין מחכה שיוציאו את 19 בעברית, למרות שאני כבר מאבדת תקווה שזה יקרה >.> אולי אני כבר לא קוראת את זה, אבל זה ספר פשוט מדהים, בכיתי בכל פרק שלו כמעט.

SailoR VenuS

New member
כן..נורא אהבתי את זה בכיתה ו' וז'

אז החלטתי לחזור לזה.. לא נראה לי שקראתי את כולם כי עדיין,אני משאילה מהספריה ואין שם ממש את כלללל המבחר -_-.. אבל גם אני מקווה שייצא כבר ה-19..למרות שעבר קצת הרבה זמן מאז שיצא ה-18 בעברית..(זה זה עם העכביש על הכריכה? @_@;;)

star_female

New member
יש אממ... 54 אם אני זוכרת נכון

לא יודעת, עבר המון זמן... רק 18 תורגמו לעברית עד עכשיו >.>;; 18 זה אקס -> יתוש. 19... מושלם. *-* (קאסי -> פרפר)

star_female

New member
ד"א, קראתי עד 22 באנגלית ^^

האמת שנראה לי שאני יכולה עכשיו להשיג גם את השאר מחברה @_@ אבל... נו... אין לי כוח ויש לי מנגה לקרוא >.> וגם ספרים אחרים...

ט ו ט

New member
שאלון-תשובות

קצת בכללי שם: אדר פירסינג: קעקועים: לא גובה: 1.55 מידת נעליים: 37 צבע שיער: שטייני אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 16 משקפיים? (רק בנהיגה) גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית עיברית טיפה יידיש צרפתית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: בעל זבוב סרט מושכר שראית: החיוך של מונה ליסה סרט בקולנוע: הבשורה על פי אלוהים שיר ששמעת: דרבוקה השיר שנתקע לך בראש: בין האצבעות הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: אוסף שירי דיסני האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: חבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית: סאקורה איש שחשבת עליו: חבר שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: במבה סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנגו אפרסק צבע: ורוד יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שיש ג´לי: תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: שלח לך אימייל: ידיד שלי האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג´מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש מלא אוכל אהוב: פיצה עם אננס תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: שחיה תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: צביקה פיק עיתון אהוב: פנאי פלוס וסתם: מה השעה עכשיו? 11:18 תפוח או בננה? ,תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג´ר או אייסיקיו? כן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? פופקורן תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תמיד עולה המנגינה במה המבחן הבא שלכם, ומתי? עוד שבועיים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו-חבר שלי

Yosh Yosh

New member
אני עצלנית מכדי ללמוד, אז הנה:

קצת בכללי שם: עידית פירסינג: קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בת כמה את נראית: 19 אולי... לא יודעת... יותר ממה שאני כרגע
משקפיים? לא גשר? כבר לא
עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, אוצר מילים יחסית גדול ביפנית >.> הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: ספר ספר? אממ... משהו מהספרייה של יד ושם. סרט מושכר שראית: חלק מקיל ביל סרט בקולנוע: אני ממש לא זוכרת... שיר ששמעת: שומעת כרגע? Akino Arai- Hiru no Tsuki השיר שנתקע לך בראש: אתמול, שיר של האחיות פיק לכמה זמן ;; הדיסק שקנית: לפני שגיליתי את הצורב? פסקול של פוקימון XD הדיסק ששמעת: יש לי ווינאמפ >.> האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: לא משנה... ^^; תוכנית טלוויזיה שראית: סאקורה!! DD: איש שחשבת עליו: מממ... לא זוכרת האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: תלוי איפה... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סיני, טורקיה, צרפת, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, איטליה, אנגליה, ארה"ב, וקנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: תלוי מי >.> עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם, ממש לא אכפת לי... נסיעה במכונית אחרי ששתית: הכי טוב להיות בתאונה
האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כ...כן ;; אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעם או פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעם אחת... אולי... השם שלך הופיע בעיתון: לפני כמה שנים! D:, אה, ולפני כמה זמן במגזין אנימה XD התחרטת על דברים שעשית: הרבה... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מנגה
ממתק: ריגליס *-* סרט מצויר: זה משתנה מחודש לחודש >.> קורנפלקס: כריות! מסטיק: אורביט תפוח *-* צבע: אדום יום בשבוע: רביעי יום טוב היום הכי לא מועדף: ראשון ג´לי: איכס תכשיט: שעון? XD חורף\קיץ: חורף בחדר: הקירות! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני! D: ראה אותך בוכה: אמא שלי אולי? לא יוצא לבכות הרבה ^^; הלכת איתו לסרט: אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה הלכתי לסרט, אתה רוצה שאני אזכור עם מי? >< צעק עליך: ... לא קורה הרבה. לא זוכרת... שלח לך אימייל: ג'אנק מייל ממישהו
האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי במפורש, אבל הצד השני הבין את הכוונה. הופעת בציבור בפיג´מה? לא בכית בסרט? אני מגיעה למצב של כמעט-בכי. אף פעם לא זלגו לי דמעות... אולי רק בטיטאניק נחנקתי קצת, אבל זה כי ראיתי את הילדים וחסרי הישע שהולכים למות ;; היית על במה? טקס בית-ספרי כלשהו בטח
חשבת שאת\ה הולך למות? אף פעם o.o נכשלת במקצוע?: לא זוכרת, אבל זה בטוח היה מתמטיקה. הורידו אותך כיתה? בחיים לא הקפיצו אותך כיתה? בחיים לא רצית להיות המין השני? הרהרתי בזה אולי, לא משהו רציני
דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע? Akino Arai- Goddess in the Morning אוכל אהוב: גלידהההההה תוכנית אהובה: כבר אמרתי שזה משתנה ;; ספורט אהוב: כדורעף זה נחמד... תחביב: אניהמאנימהאנימה ומנגה! זמר/זמרת/להקה אהובים: אקינו אראי טובה >.> עיתון אהוב: Newtype USA וסתם: מה השעה עכשיו? 13:51 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג´ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לאזרחות ;; איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגת ביסקוויטים לאורחת בוקר. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לעיתים רעש אחרון ששמעת? צלחות מלמטה ריח האחרון שהרחת? פסטה הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? משהו באזרחות. אל דאגה, אני עוד אגיע לזה מתישהו ;; איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Stairway to Heahven במה המבחן הבא שלכם, ומתי? יום שישי- מתכונת באזרחות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- אף אחד כרגע... תוסיף עוד 3 שאלות: לא רוצה ולא רוצה

לינה58

New member
../images/Emo171.gifשאלון

קצת בכללי שם: לינה פירסינג: קעקועים: קעקוע...חינה גובה: 1.50 מידת נעליים: 37 צבע שיער:שחור אחים/אחיות: שתיים מיותרים בת כמה את נראית:12 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות: צרפתית,אנגלית, עברית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:יומנה של ענבל סרט מושכר שראית:ואן הלסינג סרט בקולנוע:וירוס הבקתה שיר ששמעת:טוקסיק של ב' ספירס השיר שנתקע לך בראש: גלגל ענק בביצוע ליטל גבאי אתי ועקנין וציפי משהיד הדיסק שקנית: עולם שלם בחוץ של רוני הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אליך:חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית:אהבה מעבר לפינה איש שחשבת עליו: חברה הכי טובה שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה: כן בצרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: 10101010101010100 בערך... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:השם שלי מוהאהאהאהאהא לינה!!! ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר:אטלנטיס קורנפלקס:וניל מסטיק: תות צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:שלישי ג´לי: תות תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: מובייל לבבות האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: רק' אני מוהאהאהאהא ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: חברה שלי שלח לך אימייל: חברה שלי מסיאטל האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא זה היה באמת+חובה הופעת בציבור בפיג´מה? חס וחלילה בכית בסרט? לא היית על במה? פעמיים חשבת שאת\ה הולך למות?מלא נכשלת במקצוע?: כן בגיאוגרפיה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: טוקסיק של ב' ספירס אוכל אהוב: המבורגר וצ'יפס תוכנית אהובה:אהבה מעבר לפינה ספורט אהוב: כדורשת תחביב:מאיוש בוסקילה זמר/זמרת/להקה אהובים: מאיוש בוסקילה עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו?ארבע ושבע תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מסנג´ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? פתיתם ושניצל תיכון או אוניברסיטה? חטיבה קוואי! אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת?בזזזז ריח האחרון שהרחת?פפריקה אדומה הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם?מוטב שאתה אורב לי כאן מאשר כנופיית טרוריסטים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ב' ספירס טוקסיק במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר ב-8:00 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:בעעע נו באדי

moon flower

New member
../images/Emo41.gif

שם: מון >.>;; פירסינג: קעקועים: רק קשקוש קטן בצורת עין אנימתית על כף-היד כי היה לי משעמם בתנ"ך ^^;; גובה: 167 >.> מידת נעליים: 38 צבע שיער: שאטני (אני מתכחשת לזה שיש אנשים הטוענים שאני בלונדה) אחים/אחיות: אונה-סאמה -_- בת כמה את נראית: אה..? 0.0 בת.. אממ... 15 אני משערת >.> (=86) משקפיים? לא גשר? אין עדיין ^^;;; עבר פלילי: גנבתי מסטיק PPP= (ויש לי ייסוריי מצפון על זה! X__X) שפות: רוסית, עברית (אני אולפן עברית קטן), אנגלית, קצת יפאנית וקצת ספרדית (או שמה ידיעת השפה זה עברי הפלילי? 0.0) הדברים האחרונים שעשית- בלעתי אקמול -_- ספר שקראת: פיקים.. והרבה.. סרט מושכר שראית: מונונוקה הימה?0.0 סרט בקולנוע: כנ"ל שיר ששמעת: עדן (יאמי נו מטסואי- הגרסא המלאה באיכות משובחת *-*) השיר שנתקע לך בראש: אובר דה הילס X3 (נייטוויש) הדיסק שקנית: אה... דיסק ריק? >.> הדיסק ששמעת: צרוב PP= האיש שהתקשרת אליו: X3 האנדי.. וזה היה ב-5 בבוקר והיה לי התקף-צחוק האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: סאקורה? 0.0 (או שאם גם במחשב אז טוטו ^^; קיבלתי את פרק 19! ^^) איש שחשבת עליו: הגאון שהמציא את הטונה? 0.0 האם את/ה דלוקה על מישהו: >.> האמפ.. *מסמיקה* יש.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן -_- את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: שאלה מכשילה.. >.> כמעט כל אחת שלי היא כזאתי.. את/ה רוצה עוד פירסינג: X___X לא! את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד ^^;; את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: גרמניה, אוסטריה, רוסיה, סלובניה, צרפת, איטליה.. הלאה אני כבר לא זוכרת >.> בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: שאלה מכשילה >.> כנראה שנגד.. *מחבקת את הפוחלץ* להרוג אנשים: כן! DDD: עישון אצל בני עשרה: >.>;; נסיעה במכונית אחרי ששתית: >.>;;;;;;; האם את\ה אי פעם בכית על בת: אווך.. כן אי פעם בכית על בן: אני משערת שכן >.> אי פעם שיקרת: הרבה.. אי פעם נעצרת: לא שזכור לי >.> כמה פעמים היית מאוהבת: הרבה_מאוד -_- נשבר לך הלב: גם כן... ;; שברת לבבות: הרבה אני משערת 0.0 השם שלך הופיע בעיתון: לא עיתון.. אבל טלוויזיה כן הייתי.. התחרטת על דברים שעשית: הרבה -_- דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: גומן ^^;; ממתק: אפרסק..? 0.0 סרט מצויר: סרט..? מונונוקה הימה *-* קורנפלקס: עוגי..? PPP= מסטיק: אפרסק ופסיפלורה צבע: כחול/אפור/שחור *-* יום בשבוע: לויודעת >.> היום הכי לא מועדף: שישי -_- ג´לי: פטל? 0.0 תכשיט: שרשראות ופנדנטים למיניהם חורף\קיץ: חורף *-* בחדר: פווווף! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: פוחלץ ^^;;; ראה אותך בוכה: אני לא חושבת שמישהוא ראה אותי במצב הזה במשך ה6 שנעים האחרונות.. (לא שלא עשיתי את זה..) הלכת איתו לסרט: יאנה? 0.0 (וזה היה סקובי-דו 2 PPP=) צעק עליך: -_-" אפשר _לא_ לדבר על זה..? שלח לך אימייל: ספאומרים.. האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אווו.. כן =^^= הופעת בציבור בפיג´מה? בת-דודה זה ציבור? 0.0 בכית בסרט? לא.. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? וחצי נכשלת במקצוע?: רוסית -_- הורידו אותך כיתה? לא >.>;;; הקפיצו אותך כיתה? כן ^^;; רצית להיות המין השני? אני גם עכשיו לא אתנגד לזה.. דברים אהובים: שיר אהוב: סאקורה דרופס, היקארי (שיר הנושא של קינגדום הארט), רייג'-ביט, עדן (שיר הפתיחה של יאמי נו מטסואי), פלטינום (שיר פתיחה 3 של סאקורה), גלארינג-דרים (שיר סיום של גראווי), אלוונפאת', מיי איממורטל ויש עוד הרבה >.> אוכל אהוב: אפרסקים ^^ תוכנית אהובה: סאקורה ^^;; (או שאם במחשב אז כנראה דיאנאיינג'ל..) ספורט אהוב: לישון -_- תחביב: לצייר ולהיות פאנגירל ^^ זמר/זמרת/להקה אהובים: נייטוויש ואוטאדה היקארו *-* עיתון אהוב: אין כאזה >.>;; וסתם: מה השעה עכשיו? שמונה 12 ו-34 שניות ^^ תפוח או בננה? בננה, יותר קל לעכל כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מסנג´ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות מה אחרים כתבו ^^;;; איזה ארוחה אחרונה אכלת? יוגורט וטונה >.> תיכון או אוניברסיטה? שניהם אתה משועמם/ת? לא ממש 0.0, יש את נייטוויש ברקע ^^ רעש אחרון ששמעת? אני נופלת -_- ריח האחרון שהרחת? דם >.>;;; הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? אבוס- שקיק, לרוב עשיו מבד ונקשר בחבל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? צ'רי בלוסום גירל ^^ במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר.. וזה כימיה -_- מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- יש הרבה >.> תוסיף עוד 3 שאלות: *מה אני חושבת על מי שעשה את השאלון?: זה חתיכת בנאדם משקיען >.> *למה אני פה?: כי אני לא ישנה -_- *הדבר הכי קרוב אלייך: מזלג X3

אני! D:

קצת בכללי שם: חופית. פירסינג: קעקועים: אין. גובה: לא יודעת, לא גבוה.. אני נמוכה..(יחי הנמוכים! P: ) מידת נעליים: 38,39 ולפעמים 37.. תלוי באיזה נעליים. צבע שיער: חום עם כמה פסים מחומצנים P: אחים/אחיות: אח ואחות. בת כמה את נראית: יש כאלה שיגידו שפחות מהגיל שלי, ויש כאלה שיגידו שיותר. משקפיים? כן. גשר? לא. עבר פלילי: לא. שפות: עברית, (אבל אני מדברת גם אנגלית, בערך P: ) הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: גבעת ווטרשיפ (עדיין לא סיימתי..) סרט מושכר שראית: מוצאים את נמו D: סרט בקולנוע: אחי הדוב. שיר ששמעת: את שיר הפתיחה של פיטה טאן ^^'' השיר שנתקע לך בראש: "אני רוצה אבל אני לא יכול..." וגם השיר " יריח יאיר על פסגת החרמון.. פרחים בקנההה.. ובנות בצריחחח." הדיסק שקנית: לא זוכרת @.@'' הדיסק ששמעת: את הדיסק שצרבתי עם כל מיני שירי פתיחה וסיום של אנימות.. האיש שהתקשרת אליו: אימא ^^ האיש שהתקשר אליך: אחותי P: תוכנית טלוויזיה שראית: סאקורה =] (ביום שני..) איש שחשבת עליו: זה.. זה.. סודי -^^- האם את/ה דלוקה על מישהו: אני חושבת שכן -^^- את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן =^^= את/ה רוצה עוד פירסינג: לא P: את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ;; את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא ><' בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד! D: להרוג אנשים: בעד! P: עישון אצל בני עשרה: נגד >.>' נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד.. האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא.. אי פעם בכית על בן: כן =[ בנים טיפשים! ;; אי פעם שיקרת: כן >.>' אי פעם נעצרת: לא P: כמה פעמים היית מאוהבת: הרבה! לא כדאי שאני אתחיל לספור.. נשבר לך הלב: כמספר הפעמים שהייתי מאוהבת בהם >.>' שברת לבבות: אף-פעם P: השם שלך הופיע בעיתון: אף-פעם P: אבל ראו אותי בטלוויזיה כשהייתי ביום ירושלים =] התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בסדר. ממתק: סוכריות על מקל, או ארטיקים P: סרט מצויר: יש הרבה ^^'' קורנפלקס: כרגע זה כל הקרונפלקסי בריאות, אבל אני אוהבת גם שוגי ^^'' מסטיק: כל מסטיק שיש! D: צבע: ורוד ולבן =] יום בשבוע: רביעי. היום הכי לא מועדף: שלישי >.>' ג´לי: בטעם תות =] ועדיף עם תותים בפנים.. תכשיט: תליון מסבתא שלי, אבל הוא נעלם ;; חורף\קיץ: חורף. בחדר: אני מעדיפה להיות בחדר שלי.. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אף-אחד P: ראה אותך בוכה: אחותי >.>' הלכת איתו לסרט: בני דודים שלי ואחים שלי. צעק עליך: אימא שלי P: שלח לך אימייל: חברה שלי P: האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי את זה למישהו... אבל הרגשתי את זה בלב ^^'' הופעת בציבור בפיג´מה? אף-פעם @.@' בכית בסרט? הרבה פעמים =] היית על במה? בטח! D: חשבת שאת\ה הולך למות? באחד הטיולים השנתיים שלנו @.@' נכשלת במקצוע?: במבחן?.. אם כן, אז כן.. אם בתעודה, אז לא.. הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא.. למרות שהייתי שמחה אם כן.. רצית להיות המין השני? לא.. דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה.. אוכל אהוב: של אימא ^^'' תוכנית אהובה: יש הרבה גם כן P: ספורט אהוב: שחייה.. תחביב: לצייר, לכתוב ולשיר בעיקר.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ממש... עיתון אהוב: גם אין ממש.. וסתם: מה השעה עכשיו? 3 ושמונה דקות.. תפוח או בננה? תפוח =] כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מסנג´ר או אייסיקיו? איסייקיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבדוק משהו באיזה אתר. איזה ארוחה אחרונה אכלת? תפוחי אדמה ועוף P: תיכון או אוניברסיטה? מה אני מעדיפה?.. אז אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כן >.>' רעש אחרון ששמעת? הרעש של האייסיקיו P: ריח האחרון שהרחת? את האוכל P: הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? "בתל-אביב היו השמיים ריקים מכוכבים ועכורים כמו שלולית שבחשו בה במקל." (הספר הוא "מכשיפה'לה קטנה", של יעל רוזמן.) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם אחד.. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? במתמטיקה, ביום ראשון הבא (לא זה שאחרי יום שישי הזה..) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- זה.. חסוי -^^- תוסיף עוד 3 שאלות: מה בא לך לעשות עכשיו? לישון. מה את רוצה לסיים: את הספר שלי.. למה את עונה על השאלות שאת כותבת? כי משעמם לי >.>'

OFIRB9

New member
../images/Emo185.gif

קצת בכללי שם: אופיר פירסינג: קעקועים:אין גובה: לא יודעת מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום בלונדיני אחים/אחיות: טכנית שני אחים אבל אני מאמינה שהאח הקטן הוא בעצם אחות בת כמה את נראית: 25 מינימום לפי מה שאומרים לי משקפיים? לא גשר? היה עבר פלילי: פילחתי עט מחנות הכל בשקל, נחשב? שפות: עברית אנגלית ויפנית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: קיץ אחד ביחד ^^ סרט מושכר שראית: ספירטיט אוואי סרט בקולנוע: האחרון היה מוצאים את נימו שיר ששמעת: M2M - Everything You Do השיר שנתקע לך בראש: M2M - Everything You Do הדיסק שקנית: NOW 10 הדיסק ששמעת: M2M צרוב שמישו הנשמה הביא לי האיש שהתקשרת אליו: נייקו האיש שהתקשר אליך: ענבר אולי 70 פעם @.@ תוכנית טלוויזיה שראית: בובספוג איש שחשבת עליו: לירון לב ^^ האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: באאאאאטח את/ה רוצה עוד פירסינג: לא אבל רוצה קעקוע את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בצרפת אנגליה ועל הירח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד (בעד להרוג יצורים, כמו פיקצ'ו למשל) עישון אצל בני עשרה: נגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגדדדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד, ממש נגד! האם את\ה אי פעם בכית על בת: על כלבה, נחשב? 0.0 אי פעם בכית על בן: כן, מזמן אי פעם שיקרת: חחח אתם צוחקים? בטח שכן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: לא סופרת נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעמיים, אבל רק ורטואלית השם שלך הופיע בעיתון: לא שלי של משפחה ^^; התחרטת על דברים שעשית: 53627548569 פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בישי ממתק: גומי סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: כריות מסטיק: ענבים צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג´לי: אננס תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: ? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אח שלי אורי..... לא איתי!!! ראה אותך בוכה: אח שלי אורי הלכת איתו לסרט: אורי צעק עליך: אמא שלי ה**** שלח לך אימייל: יאנוש ^^ האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, ושניה אחרי זה הוא עלה שלב (והמבין יבין
) הופעת בציבור בפיג´מה? בפורים מתישהו בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אממ.....אולי בחלום נכשלת במקצוע?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא סופרת כמה פעמים הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא!!!!!!!!!!!!! אלא עם כן הייתי קאי או טויה ^^; דברים אהובים: חברים שיר אהוב: M2M - Everything You Do אוכל אהוב: נקנקיה תוכנית אהובה: חברים ושל מי השורה הזו ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לדמיין דברים לכתוב ולצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: M2M......... עיתון אהוב: ראש 1 וסתם: מה השעה עכשיו? ארבע תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג´ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות יוגי הו איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? את אורי עושה בעיות ריח האחרון שהרחת? ריח של שוקולד הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? "נשבע לך אמא אני באמת חולה! יש לי חום!" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא יודעת... במה המבחן הבא שלכם, ומתי? שלשום מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- יואההההההה או לקארינוש תוסיף עוד 3 שאלות: מי הכי אוהב בעולם: את אורי אח שלי ^^ חיית מחמד: אוגרת משוגעת מי הכי שונא: את אמא שלי ציור

shadow XD

New member
לא נראה לי שזה כיף לגור בצרפת....

למרות שכולם אומרים שזה כיף ויפה שם וכל זה.... יש שם הרבה אנשים מסריחים.... ופריז לא יפה כמו שכולם אומרים... היא אפוה מידיי ומדכאת.... זאת דעתי בכל מקרה אני מקווה שלא תרמסו אותי....

דוליז 666

New member
תשובות כולם תשובות ....

שם: נטע יעקׂבי פירסינג: קעקועים: לא גובה: 1.64 מידת נעליים 39 : צבע שיער: שאטני אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: 16 משקפיים? לא גשר? כן עבר פלילי: לא שפות : 3 שפות-עברית ערבית ואנגלית (קצת ספרדית) הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: צ'רלי והשוקולדה- סרט מושכר שראית: שרק סרט בקולנוע: שישי הפוך שיר ששמעת: מילים יפות השיר שנתקע לך בראש: מילים יפות הדיסק שקנית: בריטני ספירס הדיסק ששמעת: בריטני ספירס האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: חברה שלי בשם אוראל תוכנית טלוויזיה שראית: סאקורה איש שחשבת עליו: אח שלי הוא בצבא האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן עם חברה שלי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בלשון ובפופיק את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל, אם כן איפה: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיות ממתק: עוגת שוקולד של אמא סרט מצויר: אלדין וסינדרלה קורנפלקס: עוגי מצופה מסטיק: עגול רגיל או שיותר נכון לא משנה איזה . צבע: כחול שולט (לטעמי) יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי – שעתיים מדעים ג´לי: לא טעמתי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה ומשפחה צעק עליך: אח שלי הגדול שלח לך אימייל: תפוז זה לא איש אני יודעת אבל האימייל שלי לא מפורסם כל כך האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג´מה? טיילתי עם הכלבות שלי בבוקר יום שבת בכית בסרט? כן היית על במה ? הרבה חשבת שאת\ה הולך למות ? ברכבת הרים נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים: שיר אהוב: SOME WHERE OVER THE RAINBOW אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: כמובן סאקורה –ה- תוכנית ! ספורט אהוב: התעמלות תחביב: לראות טלויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים: איגי ווקסמן עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 15:52 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול שולט סתיו או אביב? אביב העונה הכי יפה מסנג´ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות טלויזיה ולעבוד על עבודת החקר של הביה''ס שלנו. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד, מאוד, מאוד, מאוד רעש אחרון ששמעת? דלת נתרקת, פה לידי ריח האחרון שהרחת? שניצלים או הבושם שלי... הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? "בבדיקות שדה רבות גם נכחנו שעלי הארנבית צורת העלים אינם צרים יותר" או משו כזה... – מדריך פירחי הבר בישראל. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שקט ורגוע אחרת אני קופצת מהרטט. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מדעים – 28/5/04 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו -האוגרים שלי תוסיף עוד 3 שאלות: מי/מה נמצא מאחוריך? מה אורך המכנסיים שלך? מה צורת הבובה הקרובה אלייך עכשיו?

Luli M

New member
גמאני רוצה לענות! ../images/Emo13.gif

אז הנה: קצת בכללי שם: מורן פירסינג: עגילים באוזניים נחשב? לא, הא? קעקועים: אין גובה: 1.72 מידת נעליים: 37/8 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין גשר? עוד מעט מורידה! וויפיייייי (אוף, אני כ"כ שונאת להגיד שיש לי גשר בעעע) עבר פלילי: גנבתי פעם עיפרון מקלמר של מישהו... שפות: עברית, אנגלית, ספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "מיי פירסט סוני" (ספר יפה! למרות שזה לבצפר חח) סרט מושכר שראית: אני לא שוכרת סרטים חחח *פרצוף ביישן* סרט בקולנוע: "50 דייטים ראשונים" שיר ששמעת: Within Temptation - World of make believe השיר שנתקע לך בראש: הימים שלנו הדיסק שקנית: לא זוכרת חח הדיסק ששמעת: פוקימון (עידית אני מבטיחה שאני אחזיר לך אותם בשבועות! חח אני רק צריכה לצרוב אותם) האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: פספוסים (עדיין) איש שחשבת עליו: חברה שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ניסיתי אף פעם, אז אני לא יודעת... את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, כמעט בכל אירופה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי..... להרוג אנשים: גם תלוי חח סתם סתם נגד! (אלא אם זה אריול, ואז הוא חייב למות) עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא מבחינה רומנטית אם זאת הכוונה אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: אני לא יודעת אם מה שהייתי נקרא מאוהבת... נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: הרבה התחרטת על דברים שעשית: הרבה מאוד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: לא אנימה? אממ... מלך האריות! קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: מנטה צבע: כחול וורוד יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: אין לי ימים שנואים חח ג´לי: אני לא אוכלת ג'לי... אני צמחונית ובג'לי יש ג'לטין שעשוי מבע"ח תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: זה עוד לא מוכן לגמרי, אבל פינת היפנית שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: המנהל של הרדיו שלח לך אימייל: העורכת של אתר ערוץ הילדים האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג´מה? לא בכית בסרט? כן, תמיד היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו, אבל לא יצא חח רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: Robbie Williams - Eternity אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: חוץ מסאקורה? אקזיט ספורט אהוב: שחייה תחביב: שירה זמר/זמרת/להקה אהובים: Within Temptation, Evanescence, מיכל רשף, לירון לב עיתון אהוב: עיתון יומי- "ידיעות אחרונות", עיתון נוער- "מעריב לנוער" ו"ראש אחד", עיתון ילדים- "עולמו של דיסני" וסתם: מה השעה עכשיו? 23:10 תפוח או בננה? מבחינת טעם- תפוח, מבחינת בדיחה פרטית- בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג´ר או אייסיקיו? מסנג'ר, כי באיציק (ICQ) אני לא יכולה לקבל קבצים.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לקרוא הודעות בפורום ולהגיב חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? שתיתי לטה... תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? צלצול ריח האחרון שהרחת? לטה הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? חתכו את אפו. מהירות הטיסה של השחקנים הייתה מדהימה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "תמיד עולה המנגינה", סתם כי הוא חמוד חח והייתי חייבת להחליף כבר צלצול במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר, במתמטיקה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- ידיד שלי תוסיף עוד 3 שאלות: מה החלום שלכם? איך זה לענות על השאלון? ומה אם אין לי עוד שאלה? P:

Me And Myself 1

New member
בתור אחת חדשה ../images/Emo13.gif

שלוםם לכולם! אני גל , עוד מעט בת 16 ... ולא יודעת איך, אולי בגלל אחי הקטן, התמכרתי לסדרה ! :) קצת בכללי שם: גל פירסינג: קעקועים: באף, בטבור גובה: 1.60 בערך מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 14-15 נראה לי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, קצת ערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: misery לבצפר.. סרט מושכר שראית: misery בשביל המבחן :) סרט בקולנוע: ווואייי מזמן לא הייתי.. נראה לי האסונות של נינה שיר ששמעת: אחרון ? יוני בלוך- הפסיכולוגית השיר שנתקע לך בראש: מועקה- אבטיפוס הדיסק שקנית: מוניקה סקס- חיות מחמד הדיסק ששמעת: דארק סייד אוף דה מון- פינק פלויד האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: מואישה איש שחשבת עליו: אחותי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן~! את/ה רוצה לגור במקום אחר: נחמד לי פה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, בהולנד ,בלגיה, צרפת וטורקיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי :) עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: וואי, המון. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חהחה ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: כריות, קוקו פופס מסטיק: הובה-בובה צבע: שחור, כתום יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: חמישי ג´לי: איכ. תכשיט: לא אוהבת תכשיטים חורף\קיץ: חורף בחדר: את הגיטרה שלי! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ! ראה אותך בוכה: אמיר (ידיד טוב) הלכת איתו לסרט: הרבה זמן לא הלכתי לסרט. צעק עליך: אח שלי שלח לך אימייל: אבא. האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג´מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: אין אחד אוכל אהוב: סיני, על האש תוכנית אהובה: חברים, מופע שנות ה-70, סאקורה ספורט אהוב: טניס תחביב: לנגן בגיטרה
זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבהה עיתון אהוב: ידיעות אחרונות
וסתם: מה השעה עכשיו? 00:03 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג´ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון1 איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? כלב נובח ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתוב :| הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? "ממילא היא תפסיק לעבוד אחרי שהיא תלד. אה, היא הייתה בהריון?" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם צלצול מעפן במה המבחן הבא שלכם, ומתי? יום ראשון באנגלית! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- חברה טובה שלי .. תוסיף עוד 3 שאלות: יש מספיק !

OFIRB9

New member
ברוכית הבאית! (מה אני כותבת!?)

*מכה את עצמי* ברוך הבא! לא רגע! >< את בת! אז ברוכה הבאה!!! *הולכת לצלול מתחת לרכבת*

למעלה