אני עצלנית מכדי ללמוד, אז הנה:
קצת בכללי שם: עידית פירסינג: קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בת כמה את נראית: 19 אולי... לא יודעת... יותר ממה שאני כרגע
משקפיים? לא גשר? כבר לא
עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, אוצר מילים יחסית גדול ביפנית >.> הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: ספר ספר? אממ... משהו מהספרייה של יד ושם. סרט מושכר שראית: חלק מקיל ביל סרט בקולנוע: אני ממש לא זוכרת... שיר ששמעת: שומעת כרגע? Akino Arai- Hiru no Tsuki השיר שנתקע לך בראש: אתמול, שיר של האחיות פיק לכמה זמן ;; הדיסק שקנית: לפני שגיליתי את הצורב? פסקול של פוקימון XD הדיסק ששמעת: יש לי ווינאמפ >.> האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: לא משנה... ^^; תוכנית טלוויזיה שראית: סאקורה!! DD: איש שחשבת עליו: מממ... לא זוכרת האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: תלוי איפה... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סיני, טורקיה, צרפת, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, איטליה, אנגליה, ארה"ב, וקנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: תלוי מי >.> עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם, ממש לא אכפת לי... נסיעה במכונית אחרי ששתית: הכי טוב להיות בתאונה
האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כ...כן ;; אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעם או פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעם אחת... אולי... השם שלך הופיע בעיתון: לפני כמה שנים! D:, אה, ולפני כמה זמן במגזין אנימה XD התחרטת על דברים שעשית: הרבה... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מנגה
ממתק: ריגליס *-* סרט מצויר: זה משתנה מחודש לחודש >.> קורנפלקס: כריות! מסטיק: אורביט תפוח *-* צבע: אדום יום בשבוע: רביעי יום טוב היום הכי לא מועדף: ראשון ג´לי: איכס תכשיט: שעון? XD חורף\קיץ: חורף בחדר: הקירות! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני! D: ראה אותך בוכה: אמא שלי אולי? לא יוצא לבכות הרבה ^^; הלכת איתו לסרט: אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה הלכתי לסרט, אתה רוצה שאני אזכור עם מי? >< צעק עליך: ... לא קורה הרבה. לא זוכרת... שלח לך אימייל: ג'אנק מייל ממישהו
האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי במפורש, אבל הצד השני הבין את הכוונה. הופעת בציבור בפיג´מה? לא בכית בסרט? אני מגיעה למצב של כמעט-בכי. אף פעם לא זלגו לי דמעות... אולי רק בטיטאניק נחנקתי קצת, אבל זה כי ראיתי את הילדים וחסרי הישע שהולכים למות ;; היית על במה? טקס בית-ספרי כלשהו בטח
חשבת שאת\ה הולך למות? אף פעם o.o נכשלת במקצוע?: לא זוכרת, אבל זה בטוח היה מתמטיקה. הורידו אותך כיתה? בחיים לא הקפיצו אותך כיתה? בחיים לא רצית להיות המין השני? הרהרתי בזה אולי, לא משהו רציני
דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע? Akino Arai- Goddess in the Morning אוכל אהוב: גלידהההההה תוכנית אהובה: כבר אמרתי שזה משתנה ;; ספורט אהוב: כדורעף זה נחמד... תחביב: אניהמאנימהאנימה ומנגה! זמר/זמרת/להקה אהובים: אקינו אראי טובה >.> עיתון אהוב: Newtype USA וסתם: מה השעה עכשיו? 13:51 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג´ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לאזרחות ;; איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגת ביסקוויטים לאורחת בוקר. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לעיתים רעש אחרון ששמעת? צלחות מלמטה ריח האחרון שהרחת? פסטה הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם? משהו באזרחות. אל דאגה, אני עוד אגיע לזה מתישהו ;; איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Stairway to Heahven במה המבחן הבא שלכם, ומתי? יום שישי- מתכונת באזרחות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- אף אחד כרגע... תוסיף עוד 3 שאלות: לא רוצה ולא רוצה